Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kataklinger wrote:Pouzdan i stručan majstor za Peugeote? I naravno voljan malo zabiti dublje nos u auto za razliku od većine ostalih koji prvo daju dijagnozu pa "pregledaju"
Autoservis 206
Automehaničarska radionica
Adresa: Pijačna 24b, Sarajevo
Telefon:033 638-053
Ja išao doduše na dijagnostiku momci sasvim OK. Imaš i par tema ovdje po forumima gdje ih ljudi stvarno hvale.
Bio sam već jednom u 206, ljudi su ljubazni i što je najvažnije nisu prevaranti. Mislio sam da je nešto u kvaru što košta 200KM, ali su rekli da nije i da ne treba mijenjati a mogli su me preveslat. Međutim neke sitnice u koje je trebalo zabit nos nisu odradili, treba mi neko ko pristupa autu s entuzijazmom da je voljan malo zavirit u sitnice gdje većina neće...
Kataklinger wrote:Bio sam već jednom u 206, ljudi su ljubazni i što je najvažnije nisu prevaranti. Mislio sam da je nešto u kvaru što košta 200KM, ali su rekli da nije i da ne treba mijenjati a mogli su me preveslat. Međutim neke sitnice u koje je trebalo zabit nos nisu odradili, treba mi neko ko pristupa autu s entuzijazmom da je voljan malo zavirit u sitnice gdje većina neće...
Za takve još ne znam iz čisto jednog razloga ne može on/oni naplatiti koliko se treba zajebavati. Na žalost te sitnice odvlače najviše vremena a totalno su ne isplative.
Ako možeš/znaš/imaš gdje probaj sam. Mada čim tražiš majstora teško jel' da?
Molio bih vas za misljenja i iskustva o kaficu Aquarius na Vilsonovom šetalištu,kakve je muzika,ima li se gdje parkirati,posto planiram jednu posebnu osobu izvesti
hvala
amar1994 wrote:Molio bih vas za misljenja i iskustva o kaficu Aquarius na Vilsonovom šetalištu,kakve je muzika,ima li se gdje parkirati,posto planiram jednu posebnu osobu izvesti
hvala
mescini da importane ima garazu tu se moze parkirat a kafic je ljeti uvjek pun, sigurno da valja.
amar1994 wrote:Molio bih vas za misljenja i iskustva o kaficu Aquarius na Vilsonovom šetalištu,kakve je muzika,ima li se gdje parkirati,posto planiram jednu posebnu osobu izvesti
hvala
nije lose mjesto. malo starija raja, bude shminke a dodje solidnih treba raznoraznih uzrasta. ove starije cugerke se mogu vrlo brzo smuntati za neki brzinski sex na parkingu o kojem pisem ispod. rezervisi. muzika je malo preglasna ako kontas nesto pricati i muntati.
parking, koji sam spomenuo gore, prima stotine auta i on ti je pred samim ulazom u kafic. marka sat. na tom istom parkingu mozes parkirati i malo na mracnije mjesto dalje od svjetla i izlaza i rampe ako kontas sta raditi poslije izlaska iz kafica. nista importanne.
hvala
nije lose mjesto. malo starija raja, bude shminke a dodje solidnih treba raznoraznih uzrasta. ove starije cugerke se mogu vrlo brzo smuntati za neki brzinski sex na parkingu o kojem pisem ispod. rezervisi. muzika je malo preglasna ako kontas nesto pricati i muntati.
parking, koji sam spomenuo gore, prima stotine auta i on ti je pred samim ulazom u kafic. marka sat. na tom istom parkingu mozes parkirati i malo na mracnije mjesto dalje od svjetla i izlaza i rampe ako kontas sta raditi poslije izlaska iz kafica. nista importanne.
ottmar wrote:Neki kafic gdje se moze citati knjiga a da ne izgleda weird ?
Wienner cafe na carsiji, becka kafana hotela evropa, torte i to BBI, nekad Sova na carsiji (nisam bila godinama pa ne znam jel se sta promijenilo). Jel dosta?
Wienner cafe na carsiji, becka kafana hotela evropa, torte i to BBI, nekad Sova na carsiji (nisam bila godinama pa ne znam jel se sta promijenilo). Jel dosta?
Jesteee, hvala puno
Filter wrote:
bilo je nesto na fol biblioteka-kafic u ulici ispod begove dzamije
gdje kupiti neprikosnoveno dobru vidiju (borer) marka? prodavnica? treba mi duzina od jedno 20 cm mozda i vise (unutrasnji zid) nisam siguran jel beton (nadam se cigli )...
bluesjunior wrote:gdje kupiti neprikosnoveno dobru vidiju (borer) marka? prodavnica? treba mi duzina od jedno 20 cm mozda i vise (unutrasnji zid) nisam siguran jel beton (nadam se cigli )...