HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
tataćusak

#14801 Re: HS kablovska

Post by tataćusak »

japo wrote:
MH i HS kablovska wrote:
japo wrote:daj hs_ovci, telemahovci dok kada će me internet :izet: imam ulploada vishe o downloada, zvao za reklamaciju dolazio serviser, kuco speedtest jedno 16 puta, i reče nemoguće da je ovako malo u par navrata ispo jednog mb, i kaazee da bi to danas trebalo da proradi, i sad gledam jedva otvorim klix :evil:
Jutro japo,
molimo Vas javite nam se u inbox s korisničkim podacima, provjerićemo sve što je potrebno u najkraćem roku.
nista od toga, kako da znam da nisi neki klon, elem zovem za reklamaciju, koliko vidim ovo je globalni problem, nije samo kod mene :roll:
Ovo sve još uvijek ne frcera dobro kanali štekaju
The Realist

#14802 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Meni i dalje pojedini analogni kanali trzaju, SK3, mislim Cartoon Network, dok kod drugih nisam uočio još.
batara

#14803 Re: HS kablovska

Post by batara »

The Realist wrote:Meni i dalje pojedini analogni kanali trzaju, SK3, mislim Cartoon Network, dok kod drugih nisam uočio još.
Isto i kod mene..cc A ovi se i dalje prave ludi ;-)
operacija labrador

#14804 Re: HS kablovska

Post by operacija labrador »

Ima li kakve šanse da se History 2 (H2) nađe u ponudi ...

http://www.history.com/shows/the-universe
MTV

#14805 Re: HS kablovska

Post by MTV »

operacija labrador wrote:Ima li kakve šanse da se History 2 (H2) nađe u ponudi ...

Ne. Na H2 ekskluzivu ima Telecom Srbije i mtel.
operacija labrador

#14806 Re: HS kablovska

Pingovi prema klix.ba/google.ba - zanima koliko je ping sa bh telecoma i logosofta ... Ako neko ima vremena i pročita da postavi na forum.

Image

Image
operacija labrador

#14807 Re: HS kablovska

MTV wrote:
operacija labrador wrote:Ima li kakve šanse da se History 2 (H2) nađe u ponudi ...

Hvala. :sax:
rizibizi

#14808 Re: HS kablovska

Post by rizibizi »

hrasno38 wrote:
supercali wrote:
rizibizi wrote:Sta sam ja morao ili nisam morao to je moja stvar. Kupio, koristio, dao pare i to fine i sta sad treba da kupujem opet, ne pada mi na pamet, da placam dodatni STB i to mi ne pada na pamet. Platio sam jednom, ispravan, funkcionalan, ako njima nije u cilju da mi zamjene STB (kako bi pmogao gledati kanale koje cu svakako dodatno placati) onda nije ni meni da uzimam dodatne kanale i pakete, matematika jednostavna.
To je vec druga prica al prica da si morao kupiti apsolutno nije tacna
Cuj "morao" ...nije to us mislu morao pod prisliom nego u smislu ako si htio da gledas digital na drugom TV u punom paketu onda si "morao" da kupis drugi STB ili modul.
Nije "morao" ali nije covjek kriv sto mu iz usiju ne vire dvije riblje kosti pa da "fata" kablovske signale. Po toj logici "moranja" i "ne moranja" mogao je komotno da ostane na sobnoj anteni gleda FTV, BHT1 i jos koji lokalni "programcic" sa "snjeznom" podlogom.
sabanss

#14809 Re: HS kablovska

Post by sabanss »

operacija labrador wrote:
MTV wrote:

Hvala. :sax:
Jel' ovo onaj "pravi" History?

Ja se tog kanala sjecam kao super dobrog dok nisu poceli ratovi skladista, motora, zvjezda i slicnih gluposti...
biggrin

#14810 Re: HS kablovska

Post by biggrin »

japo wrote:daj hs_ovci, telemahovci dok kada će me internet :izet: imam ulploada vishe o downloada, zvao za reklamaciju dolazio serviser, kuco speedtest jedno 16 puta, i reče nemoguće da je ovako malo u par navrata ispo jednog mb, i kaazee da bi to danas trebalo da proradi, i sad gledam jedva otvorim klix :evil:
meni se ovo jednom desilo i ispalo je da sam trebao skinuti neke drajvere na kompjuteru, pa vidi da slucajno nije i kod tebe to u pitanju
AdrianMole

#14811 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

Evo izašla nova digitalna programska shema za Ilidžu i Stup:
http://www.hs-hkb.ba/digitalna-tv/raspo ... vencijama/
Fali tu još dosta kanala (u prvom redu HD kanali i Cinemax) iz Telemachove sheme ,ali valjda će to biti postepeno dodavano.Mislim kako ćemo svi imati ovu programsku shemu kad Telemach bude preuzimao pojedini dio grada.
old_spice

#14812 Re: HS kablovska

Post by old_spice »

AdrianMole wrote:Evo izašla nova digitalna programska shema za Ilidžu i Stup:
Fali tu još dosta kanala (u prvom redu HD kanali i Cinemax) iz Telemachove sheme ,ali valjda će to biti postepeno dodavano.Mislim kako ćemo svi imati ovu programsku shemu kad Telemach bude preuzimao pojedini dio grada.
ma dzaba to sve kad meni ne moze ni jedan digitalni, dolazili neki dan kazu signal los, sutra ce doci neko da pojaca signal, ma ni signala ni tog drugog.
sad ce se javiti onaj zdravo, old_spice ostavite svoje podatke u pp pa cemo proslijediti dalje
bas me zanima sta ocekuju da im platim za ovaj mjesec
batara

#14813 Re: HS kablovska

Post by batara »

Image
MH i HS kablovska

#14814 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

old_spice wrote:
ma dzaba to sve kad meni ne moze ni jedan digitalni, dolazili neki dan kazu signal los, sutra ce doci neko da pojaca signal, ma ni signala ni tog drugog.
sad ce se javiti onaj zdravo, old_spice ostavite svoje podatke u pp pa cemo proslijediti dalje
:) Vaše podatke i opis problema smo već proslijedili.
operacija labrador

#14815 Re: HS kablovska

batara wrote:Image
jedini kanal koji gledam uz HRT-ove , Discovery Science - NEMA ...
Kal El

#14816 Re: HS kablovska

Post by Kal El »

MH i HS kablovska wrote:
old_spice wrote:
:) Vaše podatke i opis problema smo već proslijedili.
Gdje su Eurosport 1/2 HD ,vecina ovih kanala su zakljucana ,sto?Imam onu karticu ..
Placam za Kid 22...
made_in_sarajevo

#14817 Re: HS kablovska

Post by made_in_sarajevo »

Kako vi imate toliko problema, ja u novom sarajevu jos nikakvih belaja nemam. Tv sam ubaci i izbaci kanale ali svaki kanal radi, internet vrti oko 20mbita koliko i treba na kid 8 paketu
Kal El

#14818 Re: HS kablovska

Post by Kal El »

Nisam imao problema dok nam ovi s foruma nisu rekli da skeniramo po novim frekvencijama...nakon toga ,sve se sjebalo
japo

#14819 Re: HS kablovska

Post by japo »

ovo je kita ziva sve je sjebano,a li sta :D sutra je 15_ti :izet: zvanično prelazi hs u telemah :bih:
maraccana

#14820 Re: HS kablovska

Post by maraccana »

Vežite se za fotelje, padamo.... :lol:

Image
semirsar

#14821 Re: HS kablovska

Post by semirsar »

maraccana wrote:Vežite se za fotelje, padamo.... :lol:

Image
Palo s davno vec samo to jos ne kontajete :mrgreen:
chakany

#14822 Re: HS kablovska

Post by chakany »

batara wrote:Image
Ja kod sebe ne vidim RTS 1, Cinemax, Disney channel,a vidim ih ovdje na slici.
Nadam se da cemo uskoro dobiti i te kanale
operacija labrador

#14823 Re: HS kablovska

Mjenjam sve SK kanale i jos pride za Discovery Science
Uzgred nestalo neta - novo sarrajevo
The Realist

#14824 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Izgleda da smo prebačeni na njihovu mrežu, barem speedtest to kaže.

S tim da je brzina nikakva, ali nadam se da ima veze sa štimanjem njihovim.
AdrianMole

#14825 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

The Realist wrote:Izgleda da smo prebačeni na njihovu mrežu, barem speedtest to kaže.

S tim da je brzina nikakva, ali nadam se da ima veze sa štimanjem njihovim.
Ma to su HS-ove IP adrese koje sada prijavljuje kao Telemachove.Tako je već 7 dana.Eto,svanuo je i taj famozni 15.1 ,a nikakvih promjena za većinu korisnika.Novi cjenovnik stupa na snagu 17.1,a neće ga moći ispoštovati.Npr.mogu li se ja na Pofalićima 18.1 prijaviti na Cinemax paket ? Ono što nas sve zanima -kada će preuzimanje Pofalića i Grbavice gdje je većina korisnika HS-a?
Locked