Ovo se zove popust, 10GBP i vise
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
BJB
#14801 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Samo da znate Ellis Faas maskara na cultbeuty kosta cijelih 8.33 GBP..Da nemam dvije u steku, kupila bih jos

http://www.cultbeauty.co.uk/sale.html
- MersY
#14802 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
U Mostaru u Fejićevojhanady wrote:U kojem DM?
-
hanady
#14803 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Evo ima i u BBI u DM, super je ta kozmetika!
- MersY
#14805 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
BJB gdje je ovo sniženje
- Miss Mrgud
#14806 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
MersY wrote:BJB gdje je ovo sniženje
feelunique.com
- soraya93
#14807 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

zadnje sto sam kupila
-
BJB
#14808 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@soraya93, hajde lijepo otvori taj karmiincic i swatchaj na papiric da ga fino vidimo...
- soraya93
#14809 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Evo karmincica, zove se honey love..samo malo zna isusiti usne pa stavim labelo prije
- soraya93
#14810 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
btw, BJB imas li neku preporuku za puder? imam pomalo suhu kozu ali necu sad neki premasan da sijam...znas li kakvi su clinique puderi?
- MersY
- rinna0304
#14812 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Da li je neko radio korekciju obrva u Lamer ili Yves Rocher ? I gdje bolje rade ?
Nisam obrve cupala mjesec dana da bi se oporavile od katastrofe koju sam napravila pincetom al su sad kako su narasle skroz izgubile oblik da se ne usudjujem sama ih korigovat pa mi treba neko da im fino formira oblik
hvala
Nisam obrve cupala mjesec dana da bi se oporavile od katastrofe koju sam napravila pincetom al su sad kako su narasle skroz izgubile oblik da se ne usudjujem sama ih korigovat pa mi treba neko da im fino formira oblik
hvala
-
BJB
#14813 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne znam stvarno, nisam nista od Clinique probala osim Chubby sticka..Istrazi sta sve imaju, pa pogledaj sta pisu blogerice o nekom Clinique puderu.soraya93 wrote:btw, BJB imas li neku preporuku za puder? imam pomalo suhu kozu ali necu sad neki premasan da sijam...znas li kakvi su clinique puderi?
U zadnje vrijeme sam koristila Jouer Matte Moisture tint Linen nijansa, Shiseido sun protection liquid foundation i prije toga YSL Touche eclat DB30..Prvo Jouser MMT je lagano, fino prekriva, ujednaci boju lica, drugo potpuno prekriva da fin sjaj kozi, trece ySL divna tekstura i sve ali se sjajim k'o luster nakon 4-5 sati..Mada sam najvise kompliimenata dobila kad sam koristila YSL Touche Eclat...Ovaj YSL Touche Eclat bi ti vjerovatno odgovarao.
Imam jos MUFE High definition foundation koju ne koristim jer mi je nijansa savrsena na licu ali mi je tamnija od vrata, pa cu cekati ljeto da je trosim.
Last edited by BJB on 25/12/2013 20:25, edited 2 times in total.
- Nisrin
#14814 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
rinna0304 wrote:Da li je neko radio korekciju obrva u Lamer ili Yves Rocher ? I gdje bolje rade ?
hvala
Ne preporucujem ni jedne ni druge, u La Meru naprave neprirodan oblik, tanke obrve...u Yves Rocheru rade sa voskom i svima ISTO SKINU, bez obzira sto ne ide svakom isti oblik...
Ima jedan salon u onoj ulici, kad ides od Poste kod Vjecne vatre prema BKCu, tamo gdje Fena...sve pohvale sam cula za taj salon, a nekoliko kolegica tu rade obrve i zaista predivnoooo izgledaju!
- Krizzia
#14815 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zesam seBJB wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako me jos nisu zvali..
Ako hocete ulje za lice, ovo mi je boljehttp://www.feelunique.com/p/Trilogy-100 ... p-Oil-20ml
Sad mi se place, spustili mu cijenu za 4funte..Ovo koristim umjesto nocne kreme.
@Milloni, evo ovaj set je skuplji ali barem dobijes puno vise kolicinski.
http://www.escentual.com/nuxe/nuxe001/ i na feelunique kosta isto
Za sve ovisnice o parfemima, ovo treba nabaviti dok je na snizenju.
Probat cu Nikelovo ulje, ako ne bude valjalo onda Loccitane serum.
Joj meni od Garniera nista ne odgovra. Sve mi ostavlj ljepljiv osjecaj na licu, a kreme kao da stoje samo na povrsini i onda imam osjecaj da i to moram ocistitiUrbana wrote:U Hr je vec dosla garnier micelarna, kazu da je poput lorealove a dobijete 400 ml za istu cijenu.
Ako neko vidi kod nas nek javi, cekam ko zapeta puska
Divan :Osoraya93 wrote:
Evo karmincica, zove se honey love..samo malo zna isusiti usne pa stavim labelo prije
Ja cekam ovaj YSL, probala ga u Mulleru i diiiivan je.BJB wrote:Ne znam stvarno, nisam nista od Clinique probala osim Chubby sticka..Istrazi sta sve imaju, pa pogledaj sta pisu blogerice o nekom Clinique puderu.soraya93 wrote:btw, BJB imas li neku preporuku za puder? imam pomalo suhu kozu ali necu sad neki premasan da sijam...znas li kakvi su clinique puderi?
U zadnje vrijeme sam koristila Jouer Matte Moisture tint Linen nijansa, Shiseido sun protection liquid foundation i prije toga YSL Touche eclat DB30..Prvo Jouser MMT je lagano, fino prekriva, ujednaci boju lica, drugo potpuno prekriva da fin sjaj kozi, trece ySL divna tekstura i sve ali se sjajim k'o luster nakon 4-5 sati..Mada sam najvise kompliimenata dobila kad sam koristila YSL Touche Eclat...Ovaj YSL Touche Eclat bi ti vjerovatno odgovarao.
Imam jos MUFE High definition foundation koju ne koristim jer mi je nijansa savrsena na licu ali mi je tamnija od vrata, pa cu cekati ljeto da je trosim.
- rinna0304
#14816 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jel mozes saznat ime tog salona ? Jer stvarno ne znam gdje da odem pa sam mislila da mozda jedno od ovo dvoje valja ... neke jaranice su radile po frizerskim i nekim kozmetickim salonima i nikako nisu bile zadovoljne .. nisam znala da je ovako komplikovano naci nekog ko zna cupat obrveNisrin wrote:rinna0304 wrote:Da li je neko radio korekciju obrva u Lamer ili Yves Rocher ? I gdje bolje rade ?
hvala
Ne preporucujem ni jedne ni druge, u La Meru naprave neprirodan oblik, tanke obrve...u Yves Rocheru rade sa voskom i svima ISTO SKINU, bez obzira sto ne ide svakom isti oblik...
Ima jedan salon u onoj ulici, kad ides od Poste kod Vjecne vatre prema BKCu, tamo gdje Fena...sve pohvale sam cula za taj salon, a nekoliko kolegica tu rade obrve i zaista predivnoooo izgledaju!
-
Mariella
#14818 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam prije nekoliko dana isla u Yves Rocher i zadovoljna sam kako je ispalo, istina je da rade voskom i bukvalno za jednu minutu je bilo gotovo, tako da je vrlo moguce da svima rade isto. Ali prijateljica mi je poslije toga dala broj djevojke kod koje ona i jos jedna prijateljica idu, i stvarno im je odlicno uradila, kaze cak pola sata traje dok sve zavrsi jer je super precizna. Ja jos nisam isla, ali planiram, jer vidim po njima da je dobro. Ako te bude zanimalo poslat cu ti broj mobitela, nisam sigurna gdje se nalazi salon il sta vec, mislim da je negdje na carsiji...rinna0304 wrote:Da li je neko radio korekciju obrva u Lamer ili Yves Rocher ? I gdje bolje rade ?
hvala
-
nia3
#14819 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Samo moj savjet, nemoj dati da ti čupaju voskom, pincetom je puno preciznije. Voskom rade da brže završe. Ja sam od voska viđala i dobre i loše rezultate, ali ti loši su tako loši da se ne ih usuila isprobati na svojoj koži, a dosta tipova kože na vosak na obrvama reaguje perutanjem i ljuštenjem kože oko obrva.Mariella wrote:Ja sam prije nekoliko dana isla u Yves Rocher i zadovoljna sam kako je ispalo, istina je da rade voskom i bukvalno za jednu minutu je bilo gotovo, tako da je vrlo moguce da svima rade isto. Ali prijateljica mi je poslije toga dala broj djevojke kod koje ona i jos jedna prijateljica idu, i stvarno im je odlicno uradila, kaze cak pola sata traje dok sve zavrsi jer je super precizna. Ja jos nisam isla, ali planiram, jer vidim po njima da je dobro. Ako te bude zanimalo poslat cu ti broj mobitela, nisam sigurna gdje se nalazi salon il sta vec, mislim da je negdje na carsiji...rinna0304 wrote:Da li je neko radio korekciju obrva u Lamer ili Yves Rocher ? I gdje bolje rade ?
hvala
U Lameru rade pincetom. Ja sam išla kod njih, ali sam uvijek tražila da mi radi isključivo Behka i uvijek sam joj govorila da ne tanji i bila sam jako zadovoljna. Jest da je najskuplja.
- rinna0304
#14820 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala svima na odg
Ma cijena mi nije bitna koliko to da mi ih neko sredi kako treba da ih ne moram uvijek popunjavat sjenama kad hocu da izadjem i da ne strse na sve strane pogotovo prednji dio obrve 
-
nia3
#14822 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
To što se popunjavanja tiče, popunit će ti i ona farbom za obrve, ali ona se relativno brzo ispere, tako da e uvijek mora malo popuniti. Pokušaj sa olovko za obrve, jednostavnije je.rinna0304 wrote:Hvala svima na odgMa cijena mi nije bitna koliko to da mi ih neko sredi kako treba da ih ne moram uvijek popunjavat sjenama kad hocu da izadjem i da ne strse na sve strane pogotovo prednji dio obrve
-
Zoya
#14823 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Meni se od svih karmina suse usne trenutno. Sa labelom bude jos gore. Ne znam sta je problem 
-
BJB
#14824 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

-
Ujedam
#14825 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
BJB wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Sister
ovo je najbolji balzam za usne na svijetu, jedina mana mu je sto se nanosi ili cetkicom ili prstom..Bolje prstom, pa utrljas...USne premekane, bujne k'o da si ih botoxirala ili sta se vec danas radi s usnama da budu punije.
I ja sam ovo koristila duže vrijeme i fkt je učinkovito.