Oni autentični, sa Campa su još goriAlighieri wrote:Tu su Barcini navijači na prvom mjestu, bez dileme. Plačem čitajući barca balkan, kakvi botovi
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14801 Re: UEFA Champions League
-
kindlas
#14802 Re: UEFA Champions League
Slazem se i s ovom konstatacijommousstapha wrote:Ja bih Real takodjer smjestio medju najodvratnije klubove![]()
Zajedno sa navijacima
Kada shvatite da su na tim portalima uglavnom balavci koji su imali 5 godina kad je Ronaldinho zaigrao za istu, i koji poznaju samo ovu Barcu u kojoj igra Messi onda ce vam biti lakse da takve likove ignorisete (ja ih ignorisem i ne pratim nijedan taj Barca related portal/fb stranicu upravo zbog tih balavaca).Alighieri wrote:Tu su Barcini navijači na prvom mjestu, bez dileme. Plačem čitajući barca balkan, kakvi botovi
- animals
#14803 Re: UEFA Champions League
Po uspjesima u Evropi, Real pa Milan..
- supercali
#14804 Re: UEFA Champions League
Pa i najbolji klub je diskutabilno jer sta znaci najbolji?ultima_palabra wrote:Mislim da on miješa najbolji klub sa najboljim timom. Najbolji tim može biti Madrid 50-tih, Ajax i Bayern 70-tih, Liverpool 80-tih, Milan na prelazu 80-tih i 90-tih itd... najbolji klub je sigurno RM.jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
Koji su kriteriji novac izbacivanje igraca akademija stadion klupske prostorije trening kamp?
- Logovan
#14805 Re: UEFA Champions League
Nije to više toliko ubjedljivo, kao prije. Real rijetko kad osvaja, a Barca ih kupi k'o kruške. Real 33, Barca 24. Ove sezone ide im još jedna titula, znači 25.jeza u ledja wrote:Jos uz to dodas da su ubjedljivo prvi po broju titula u Spaniji i tu se prica zavrsava.
Dobra je ovo prednost, ali sudeći po prethodnim sezonama, Barca ih može stići i prestići.
Last edited by Logovan on 11/04/2018 16:20, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14806 Re: UEFA Champions League
Diskutabilno? Šta je tebi najbolji klub? Čime/kako bi to mjerio?supercali wrote:Pa i najbolji klub je diskutabilno jer sta znaci najbolji?ultima_palabra wrote:Mislim da on miješa najbolji klub sa najboljim timom. Najbolji tim može biti Madrid 50-tih, Ajax i Bayern 70-tih, Liverpool 80-tih, Milan na prelazu 80-tih i 90-tih itd... najbolji klub je sigurno RM.jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
Koji su kriteriji novac izbacivanje igraca akademija stadion klupske prostorije trening kamp?
- supercali
#14807 Re: UEFA Champions League
Pa sad sam gore napisao sta znaci najbolji klub?
Ako su trofeji u pitanju bez sumnje je to real
Ako se nesto drugo uzima onda je diskutabilno jer mozda ajax ima bolju skolu milan bolji kamp barca najveci stadion bayern najmoderniji utd mozda najbolji marketing i sl
Ako su trofeji u pitanju bez sumnje je to real
Ako se nesto drugo uzima onda je diskutabilno jer mozda ajax ima bolju skolu milan bolji kamp barca najveci stadion bayern najmoderniji utd mozda najbolji marketing i sl
-
Nadzorna_ploca
#14808 Re: UEFA Champions League
Meni je Sarajevo najbolje. Jbg, bolest.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14809 Re: UEFA Champions League
Pa zna se šta predstavlja klub.
A ovo ostalo, to je individualno.
I ovo što Nadzorna ploča napisa, i tu se ima pravo.
Nekom je klub za kojeg navija najbolji, najveći.
- Alighieri
#14810 Re: UEFA Champions League
Ako Juventus rano povede, sve je moguće
Bayern - Sevilla, ako padne gol u prvih 25 minuta za Bayern, očekujem potop.
Bayern - Sevilla, ako padne gol u prvih 25 minuta za Bayern, očekujem potop.
- supercali
#14811 Re: UEFA Champions League
Sta predstavlja klub?Tomahawk11 wrote:Pa zna se šta predstavlja klub.
Meni vise predstavljaju klub navijaci nego trofeji
Primjer tome su st pauli union berlin i sl klubovi
Dok je sa trofejima druga prica evo uzmi eru barcelone 06-15 otprilike svi su skoro navijali za njih neki zbog fudbala neki jer osvajaju trofeje i vecina djecaka u skolskom dobu je pocela navijati za barcu
Zadnje 3 4 godine to je real sutra mozda bayern city psg i tako dalje
Rijetko ko je poceo navijati za real u vrijeme najjace barce jedino neko ko je mazohista ili voli u kontru i sl
Evo sinoc barca izgubila svi bi da nogiraju trenera pola igraca i sl umjesto da pokusaju sagledati kako poboljsati klub
E tu lezi po meni velicina kluba kad navijaci pomazu klubu a ne cim kiksa bijele maramice i sl kao sto je slucaj u spaniji
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14812 Re: UEFA Champions League
Ma dobro, to stoji, mislim taj aspekt, ali se nikad ne vrednuje u globalnim okvirima.supercali wrote:Sta predstavlja klub?Tomahawk11 wrote:Pa zna se šta predstavlja klub.
Dok je sa trofejima druga prica evo uzmi eru barcelone 06-15 otprilike svi su skoro navijali za njih neki zbog fudbala neki jer osvajaju trofeje i vecina djecaka u skolskom dobu je pocela navijati za barcu
Rijetko ko je poceo navijati za real u vrijeme najjace barce jedino neko ko je mazohista ili voli u kontru i sl
Evo sinoc barca izgubila svi bi da nogiraju trenera pola igraca i sl umjesto da pokusaju sagledati kako poboljsati klub
E tu lezi po meni velicina kluba kad navijaci pomazu klubu a ne cim kiksa bijele maramice i sl kao sto je slucaj u spaniji
Gledaju se trofeji, gleda se dominacija neke ekipe generalno, a tu je Real ispred svih ostalih.
- Alighieri
#14813 Re: UEFA Champions League
Filozofiranje. Titule i historija klubova se gleda.
I u nas govore Čelik ima historiju, ima tri Premijer lige, a nebitni su kao Radnik iz Bijeljine.
Real, Milan, Bayern, United, Juventus u novije doba i Barcelona itd. Pa jedan Ajax koji je nestao danas. Možemo sada pričati i o mrtvom Eitracht Frankfurtu, Monchengladbachu, svi oni imaju svoju historiju. Najbolji je Real, ne voli ga niko osim njihovim navijača 12 LP, privatizirali su ovo takmičenje.
Nije što imaju najviše navijača, nego što su napravili nevjerovatne stvari u svijetu fudbala.
I u nas govore Čelik ima historiju, ima tri Premijer lige, a nebitni su kao Radnik iz Bijeljine.
Real, Milan, Bayern, United, Juventus u novije doba i Barcelona itd. Pa jedan Ajax koji je nestao danas. Možemo sada pričati i o mrtvom Eitracht Frankfurtu, Monchengladbachu, svi oni imaju svoju historiju. Najbolji je Real, ne voli ga niko osim njihovim navijača 12 LP, privatizirali su ovo takmičenje.
Nije što imaju najviše navijača, nego što su napravili nevjerovatne stvari u svijetu fudbala.
- supercali
#14814 Re: UEFA Champions League
Pa zato i stoji pitanje sta znaci velicina klubaTomahawk11 wrote:Ma dobro, to stoji, mislim taj aspekt, ali se nikad ne vrednuje u globalnim okvirima.supercali wrote:Sta predstavlja klub?Tomahawk11 wrote:Pa zna se šta predstavlja klub.
Gledaju se trofeji, gleda se dominacija neke ekipe generalno, a tu je Real ispred svih ostalih.
Zato je diskutabilno jer velicina se ne gleda samo kroz trofeje
Ako samo to gledas naravno da je real najveci a opet ako cemo robotski ko ima najvise trofeja to su glasgow rangers-i jer se gleda broj trofeja a i dominacija u skotskoj cini mi se 9 sezona uzastopnih osvojili a znamo sta su rangers-i u odnosu na bruku klubova vani
- supercali
#14815 Re: UEFA Champions League
Otkud ti to da imaju najvise navijaca?Alighieri wrote:Filozofiranje. Titule i historija klubova se gleda.
Najvise navijaca ima barca pa benfica
Ps. Ako cemo nevjerovatne stvari onda su tu porto steaua zvezda liverpool milan barsa ajax nottingham
Svi imaju nevjerovatnih stvari
- Fajcion
#14816 Re: UEFA Champions League
Pa mnogima će da smeta ili da im bude najodvratnije nešto što je popularno, što je stalno u vrhu
i nešto o čemu se non-stop raspravlja . Ali svakako tu predvode Barcelona, Real, Bayern.
Meni su recimo jedni od najodvratnijih ovi sa naših prostora.
i nešto o čemu se non-stop raspravlja . Ali svakako tu predvode Barcelona, Real, Bayern.
Meni su recimo jedni od najodvratnijih ovi sa naših prostora.
- Alighieri
#14817 Re: UEFA Champions League
Po lajkovi na fb, po twitteru, po ostalim društvenim mrežama. Nije samo navijač Evropa, nego cijelog svijeta. Chelsea se tu pojavljujesupercali wrote:Otkud ti to da imaju najvise navijaca?Alighieri wrote:Filozofiranje. Titule i historija klubova se gleda.
Ps. Ako cemo nevjerovatne stvari onda su tu porto steaua zvezda liverpool milan barsa ajax nottingham
Druga stvar su "članovi", Bayern je tu u vrhu.
-
Nadzorna_ploca
#14818 Re: UEFA Champions League
Bayern u Minkenu nije glavni. 
Juve u Torinu.
Juve u Torinu.
Last edited by Nadzorna_ploca on 11/04/2018 16:51, edited 1 time in total.
- supercali
#14819 Re: UEFA Champions League
I ti po lajkovima nesto odredjujes?Alighieri wrote:Po lajkovi na fb, po twitteru, po ostalim društvenim mrežama.supercali wrote:Otkud ti to da imaju najvise navijaca?Alighieri wrote:Filozofiranje. Titule i historija klubova se gleda.
Druga stvar su "članovi", Bayern je tu u vrhu.
To je najlaksi nacin manipulacije
I ti i ja bi sada na fb mogli napraviti bazu od nekoliko hiljada lajkova
Clanovi su ono sto odredjuje broj navijaca i to je jedino pravo mjerilo
Ti sa lajkovima juce lajkali barcu danas real sutra ce psg
- supercali
#14820 Re: UEFA Champions League
Ovo me podsjeti na juve i torinoNadzorna_ploca wrote:Bayern u Minkenu nije glavni.
Juve u Torinu.
Vidim dodao si
- Alighieri
#14821 Re: UEFA Champions League
Neznanje je moć trolovaNadzorna_ploca wrote:Bayern u Minkenu nije glavni.
Juve u Torinu.
The Bavarian giants boast no fewer than 290,000 official club members, which puts them over 100,000 clear of fellow European heavyweights Benfica and Barca. The top five is completed by Bundesliga rivals Borussia Dortmund and Schalke, who both have just over 150,000 members.
So how did it all come about? Thanks to a flair for sniffing out talent, some smart decision-making at the top - and a healthy dose of good luck, as bundesliga.com explains...

-
Nadzorna_ploca
#14822 Re: UEFA Champions League
A dug jezik i ne gledanje dalje od nosa odlika kokosara.
- Alighieri
#14823 Re: UEFA Champions League
Eto, postavio sam sliku, koliko ima super Barcelona članova i pored 100 miliona lajkova na fb?supercali wrote: I ti po lajkovima nesto odredjujes?
To je najlaksi nacin manipulacije
I ti i ja bi sada na fb mogli napraviti bazu od nekoliko hiljada lajkova
Clanovi su ono sto odredjuje broj navijaca i to je jedino pravo mjerilo
Ti sa lajkovima juce lajkali barcu danas real sutra ce psg
- MyTao
#14824 Re: UEFA Champions League
Valjda pricamo o trenutnom timu a ne klubu.jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
Trenutni tim Real Madrida nije ni priblizno dominantan kao mnogi prije njega.
Evo recimo ove godine, Real uzme LP, Barselona La Ligu i kup kralja... mislim da bi Barselona imala uspjesniju sezonu, posebno ako prvi put u historiji budu ne porazeni u ligi.
- Alighieri
#14825 Re: UEFA Champions League
Neznanje i nedostatak argumenata vodi prema pisanju gluposti kao što vidimo po tvom postu. Ljutiš se što pišeš gluposti, čuj der Stegen ispred Neuer, jadan ne bio, kakav je to sci-fi.Nadzorna_ploca wrote:A dug jezik i ne gledanje dalje od nosa odlika kokosara.
Hajde, ignoriran si do daljnjeg, idi napiši zadaću, valja u školu sutra