UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#14801 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Alighieri wrote:Tu su Barcini navijači na prvom mjestu, bez dileme. Plačem čitajući barca balkan, kakvi botovi :lol:
Oni autentični, sa Campa su još gori :mrgreen:
kindlas

#14802 Re: UEFA Champions League

Post by kindlas »

mousstapha wrote:Ja bih Real takodjer smjestio medju najodvratnije klubove :D

Zajedno sa navijacima :oops:
Slazem se i s ovom konstatacijom :D
Alighieri wrote:Tu su Barcini navijači na prvom mjestu, bez dileme. Plačem čitajući barca balkan, kakvi botovi :lol:
Kada shvatite da su na tim portalima uglavnom balavci koji su imali 5 godina kad je Ronaldinho zaigrao za istu, i koji poznaju samo ovu Barcu u kojoj igra Messi onda ce vam biti lakse da takve likove ignorisete (ja ih ignorisem i ne pratim nijedan taj Barca related portal/fb stranicu upravo zbog tih balavaca).
animals

#14803 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

Po uspjesima u Evropi, Real pa Milan..
supercali

#14804 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

ultima_palabra wrote:
jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
Mislim da on miješa najbolji klub sa najboljim timom. Najbolji tim može biti Madrid 50-tih, Ajax i Bayern 70-tih, Liverpool 80-tih, Milan na prelazu 80-tih i 90-tih itd... najbolji klub je sigurno RM.
Pa i najbolji klub je diskutabilno jer sta znaci najbolji?
Koji su kriteriji novac izbacivanje igraca akademija stadion klupske prostorije trening kamp?
Logovan

#14805 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

jeza u ledja wrote:Jos uz to dodas da su ubjedljivo prvi po broju titula u Spaniji i tu se prica zavrsava.
Nije to više toliko ubjedljivo, kao prije. Real rijetko kad osvaja, a Barca ih kupi k'o kruške. Real 33, Barca 24. Ove sezone ide im još jedna titula, znači 25.
Dobra je ovo prednost, ali sudeći po prethodnim sezonama, Barca ih može stići i prestići.
Last edited by Logovan on 11/04/2018 16:20, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#14806 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:
ultima_palabra wrote:
jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
Mislim da on miješa najbolji klub sa najboljim timom. Najbolji tim može biti Madrid 50-tih, Ajax i Bayern 70-tih, Liverpool 80-tih, Milan na prelazu 80-tih i 90-tih itd... najbolji klub je sigurno RM.
Pa i najbolji klub je diskutabilno jer sta znaci najbolji?
Koji su kriteriji novac izbacivanje igraca akademija stadion klupske prostorije trening kamp?
Diskutabilno? Šta je tebi najbolji klub? Čime/kako bi to mjerio?
supercali

#14807 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Pa sad sam gore napisao sta znaci najbolji klub?
Ako su trofeji u pitanju bez sumnje je to real
Ako se nesto drugo uzima onda je diskutabilno jer mozda ajax ima bolju skolu milan bolji kamp barca najveci stadion bayern najmoderniji utd mozda najbolji marketing i sl
Nadzorna_ploca

#14808 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

Meni je Sarajevo najbolje. Jbg, bolest.
Tomahawk11
Globalni moderator

#14809 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Pa zna se šta predstavlja klub.
A ovo ostalo, to je individualno.
I ovo što Nadzorna ploča napisa, i tu se ima pravo.
Nekom je klub za kojeg navija najbolji, najveći.
Alighieri

#14810 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

Ako Juventus rano povede, sve je moguće :mrgreen:

Bayern - Sevilla, ako padne gol u prvih 25 minuta za Bayern, očekujem potop.
supercali

#14811 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:Pa zna se šta predstavlja klub.
Sta predstavlja klub?
Meni vise predstavljaju klub navijaci nego trofeji
Primjer tome su st pauli union berlin i sl klubovi
Dok je sa trofejima druga prica evo uzmi eru barcelone 06-15 otprilike svi su skoro navijali za njih neki zbog fudbala neki jer osvajaju trofeje i vecina djecaka u skolskom dobu je pocela navijati za barcu
Zadnje 3 4 godine to je real sutra mozda bayern city psg i tako dalje
Rijetko ko je poceo navijati za real u vrijeme najjace barce jedino neko ko je mazohista ili voli u kontru i sl
Evo sinoc barca izgubila svi bi da nogiraju trenera pola igraca i sl umjesto da pokusaju sagledati kako poboljsati klub

E tu lezi po meni velicina kluba kad navijaci pomazu klubu a ne cim kiksa bijele maramice i sl kao sto je slucaj u spaniji
Tomahawk11
Globalni moderator

#14812 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:
Sta predstavlja klub?
Dok je sa trofejima druga prica evo uzmi eru barcelone 06-15 otprilike svi su skoro navijali za njih neki zbog fudbala neki jer osvajaju trofeje i vecina djecaka u skolskom dobu je pocela navijati za barcu
Rijetko ko je poceo navijati za real u vrijeme najjace barce jedino neko ko je mazohista ili voli u kontru i sl
Evo sinoc barca izgubila svi bi da nogiraju trenera pola igraca i sl umjesto da pokusaju sagledati kako poboljsati klub

E tu lezi po meni velicina kluba kad navijaci pomazu klubu a ne cim kiksa bijele maramice i sl kao sto je slucaj u spaniji
Ma dobro, to stoji, mislim taj aspekt, ali se nikad ne vrednuje u globalnim okvirima.
Gledaju se trofeji, gleda se dominacija neke ekipe generalno, a tu je Real ispred svih ostalih.
Alighieri

#14813 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

Filozofiranje. Titule i historija klubova se gleda.

I u nas govore Čelik ima historiju, ima tri Premijer lige, a nebitni su kao Radnik iz Bijeljine.

Real, Milan, Bayern, United, Juventus u novije doba i Barcelona itd. Pa jedan Ajax koji je nestao danas. Možemo sada pričati i o mrtvom Eitracht Frankfurtu, Monchengladbachu, svi oni imaju svoju historiju. Najbolji je Real, ne voli ga niko osim njihovim navijača 12 LP, privatizirali su ovo takmičenje.

Nije što imaju najviše navijača, nego što su napravili nevjerovatne stvari u svijetu fudbala.
supercali

#14814 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:
supercali wrote:
Sta predstavlja klub?

Ma dobro, to stoji, mislim taj aspekt, ali se nikad ne vrednuje u globalnim okvirima.
Gledaju se trofeji, gleda se dominacija neke ekipe generalno, a tu je Real ispred svih ostalih.
Pa zato i stoji pitanje sta znaci velicina kluba
Zato je diskutabilno jer velicina se ne gleda samo kroz trofeje
Ako samo to gledas naravno da je real najveci a opet ako cemo robotski ko ima najvise trofeja to su glasgow rangers-i jer se gleda broj trofeja a i dominacija u skotskoj cini mi se 9 sezona uzastopnih osvojili a znamo sta su rangers-i u odnosu na bruku klubova vani
supercali

#14815 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Alighieri wrote:Filozofiranje. Titule i historija klubova se gleda.

I u nas govore Čelik ima historiju, ima tri Premijer lige, a nebitni su kao Radnik iz Bijeljine.

Real, Milan, Bayern, United, Juventus u novije doba i Barcelona itd. Pa jedan Ajax koji je nestao danas. Možemo sada pričati i o mrtvom Eitracht Frankfurtu, Monchengladbachu, svi oni imaju svoju historiju. Najbolji je Real, ne voli ga niko osim njihovim navijača 12 LP, privatizirali su ovo takmičenje.

Nije što imaju najviše navijača, nego što su napravili nevjerovatne stvari u svijetu fudbala.
Otkud ti to da imaju najvise navijaca?
Najvise navijaca ima barca pa benfica
Ps. Ako cemo nevjerovatne stvari onda su tu porto steaua zvezda liverpool milan barsa ajax nottingham
Svi imaju nevjerovatnih stvari
Fajcion

#14816 Re: UEFA Champions League

Post by Fajcion »

Pa mnogima će da smeta ili da im bude najodvratnije nešto što je popularno, što je stalno u vrhu
i nešto o čemu se non-stop raspravlja . Ali svakako tu predvode Barcelona, Real, Bayern.
Meni su recimo jedni od najodvratnijih ovi sa naših prostora.
Alighieri

#14817 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

supercali wrote:

Ps. Ako cemo nevjerovatne stvari onda su tu porto steaua zvezda liverpool milan barsa ajax nottingham
Po lajkovi na fb, po twitteru, po ostalim društvenim mrežama. Nije samo navijač Evropa, nego cijelog svijeta. Chelsea se tu pojavljuje :mrgreen:

Druga stvar su "članovi", Bayern je tu u vrhu.
Nadzorna_ploca

#14818 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

Bayern u Minkenu nije glavni. :lol:
Juve u Torinu. :mrgreen:
Last edited by Nadzorna_ploca on 11/04/2018 16:51, edited 1 time in total.
supercali

#14819 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Alighieri wrote:
supercali wrote:

Po lajkovi na fb, po twitteru, po ostalim društvenim mrežama.

Druga stvar su "članovi", Bayern je tu u vrhu.
I ti po lajkovima nesto odredjujes?
To je najlaksi nacin manipulacije
I ti i ja bi sada na fb mogli napraviti bazu od nekoliko hiljada lajkova
Clanovi su ono sto odredjuje broj navijaca i to je jedino pravo mjerilo
Ti sa lajkovima juce lajkali barcu danas real sutra ce psg
supercali

#14820 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Nadzorna_ploca wrote:Bayern u Minkenu nije glavni. :lol:
Ovo me podsjeti na juve i torino
Vidim dodao si
Alighieri

#14821 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

Nadzorna_ploca wrote:Bayern u Minkenu nije glavni. :lol:
Neznanje je moć trolova

The Bavarian giants boast no fewer than 290,000 official club members, which puts them over 100,000 clear of fellow European heavyweights Benfica and Barca. The top five is completed by Bundesliga rivals Borussia Dortmund and Schalke, who both have just over 150,000 members.

So how did it all come about? Thanks to a flair for sniffing out talent, some smart decision-making at the top - and a healthy dose of good luck, as bundesliga.com explains...

Image
Nadzorna_ploca

#14822 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

A dug jezik i ne gledanje dalje od nosa odlika kokosara.
Alighieri

#14823 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

supercali wrote: I ti po lajkovima nesto odredjujes?
To je najlaksi nacin manipulacije
I ti i ja bi sada na fb mogli napraviti bazu od nekoliko hiljada lajkova
Clanovi su ono sto odredjuje broj navijaca i to je jedino pravo mjerilo
Ti sa lajkovima juce lajkali barcu danas real sutra ce psg
Eto, postavio sam sliku, koliko ima super Barcelona članova i pored 100 miliona lajkova na fb? :izet:
MyTao

#14824 Re: UEFA Champions League

Post by MyTao »

Valjda pricamo o trenutnom timu a ne klubu.

Trenutni tim Real Madrida nije ni priblizno dominantan kao mnogi prije njega.

Evo recimo ove godine, Real uzme LP, Barselona La Ligu i kup kralja... mislim da bi Barselona imala uspjesniju sezonu, posebno ako prvi put u historiji budu ne porazeni u ligi.
Alighieri

#14825 Re: UEFA Champions League

Post by Alighieri »

Nadzorna_ploca wrote:A dug jezik i ne gledanje dalje od nosa odlika kokosara.
Neznanje i nedostatak argumenata vodi prema pisanju gluposti kao što vidimo po tvom postu. Ljutiš se što pišeš gluposti, čuj der Stegen ispred Neuer, jadan ne bio, kakav je to sci-fi.

Hajde, ignoriran si do daljnjeg, idi napiši zadaću, valja u školu sutra :thumbup:
Post Reply