http://www.klix.ba/sport/nogomet/udruze ... /150518123
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nosara
#14802 Re: Sarajevski derbi
Jel' federalna ili samo oduzimanje bodova...? Sta ceka UJEFA...?
- BHF_Manijak
#14803 Re: Sarajevski derbi
Kakve to veze ima s onim sto si ti napisao i s onim sto sam ti ja odgovorio?! Tipicni primjer nekoga kome je primarni cilj doci na forum i baciti sto provokativniji post, kako bi se na njega zakacilo 40 ljudi.mosa rajvosa wrote:
Mladene Delicu pogledaj tabelu
Mene boli ba qrac za tim vasim raspravama, ako zelis normalno komunicirati - taj sam, ta neka izdrkavanja na srednjskoslkom nivou, mani mi se toga, nisam ti ja za to.
Ti spominjes i prozivas Zeljinu djecu, ja ti kazem da nijedno dijete FKS nije bilo u prvih 11, ti onda meni kazes pogledaj tabeli?! WTF bolan?
I kad vec spominjes tabelu, trebali racunati reciprocno ulaganjima i vrijednosti ekipe. Ako bi taj parametar uzeli u obzir, razlika bi trebala najmanje biti 8 bodova i vise, a ne da se do zadnjeg kola ganjamo sa vama, valjda ti je to jasno?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#14804 Re: Sarajevski derbi
Stalno isto u krug. Ko je kojojm fuzijom nastao, ko ima vise uspijeha u ex yu.okvirima...ko ima stadion, i kakav je....djeca, starci, juniori, pioniri...
Majke mi, stalno se isto vrtite.
Pobrisano je nesto, cemu nije mjesto na ovoj temi...pa eto hajde jos malo 'diskutujte'
, pa da kljucamo do slijedeceg derbija 
Majke mi, stalno se isto vrtite.
Pobrisano je nesto, cemu nije mjesto na ovoj temi...pa eto hajde jos malo 'diskutujte'
-
todd_smith
#14805 Re: Sarajevski derbi
zajebi ti njihovu raspravu i gluposti i sve to, nego mene zanima matematicka formula koju si koristio da dodjes do ovog zakljuckaBHF_Manijak wrote:Kakve to veze ima s onim sto si ti napisao i s onim sto sam ti ja odgovorio?! Tipicni primjer nekoga kome je primarni cilj doci na forum i baciti sto provokativniji post, kako bi se na njega zakacilo 40 ljudi.mosa rajvosa wrote:
Mene boli ba qrac za tim vasim raspravama, ako zelis normalno komunicirati - taj sam, ta neka izdrkavanja na srednjskoslkom nivou, mani mi se toga, nisam ti ja za to.
Ti spominjes i prozivas Zeljinu djecu, ja ti kazem da nijedno dijete FKS nije bilo u prvih 11, ti onda meni kazes pogledaj tabeli?! WTF bolan?
I kad vec spominjes tabelu, trebali racunati reciprocno ulaganjima i vrijednosti ekipe. Ako bi taj parametar uzeli u obzir, razlika bi trebala najmanje biti 8 bodova i vise, a ne da se do zadnjeg kola ganjamo sa vama, valjda ti je to jasno?
-
todd_smith
#14806 Re: Sarajevski derbi
napuse nam ga se i ovi
- nosara
#14807 Re: Sarajevski derbi
"pisaj sirotinju" puta "akademija u nedodjiji" kroz "para na paru" minus gifovi "ima ko je navik'o" jes' jednako "samo bod prednosti nad Zeljinim vrticem" sinus "bice zajebano u Vitezu" koma "ako zijanimo tamo, dzaba smo krecili"...todd_smith wrote:zajebi ti njihovu raspravu i gluposti i sve to, nego mene zanima matematicka formula koju si koristio da dodjes do ovog zakljuckaBHF_Manijak wrote:Kakve to veze ima s onim sto si ti napisao i s onim sto sam ti ja odgovorio?! Tipicni primjer nekoga kome je primarni cilj doci na forum i baciti sto provokativniji post, kako bi se na njega zakacilo 40 ljudi.mosa rajvosa wrote:
-
todd_smith
#14808 Re: Sarajevski derbi
bukvalno 598 stranica smo cekali za jedan dobar nosarin post 
- limeni
#14809 Re: Sarajevski derbi
Vidim da ste svi negativni ovdje ali sagledajmo 5 pozitivnih stvari ovog derbija
1. Posjeta: Nikada u zadnjih 10 godina nije zabiljezena ovakva euforija u grad kada je premijer liga u pitanju, posjeta je sa oko 25.000 navijaca bila vrhunska. Ko je gledao derbi ovaj vikend u hrvatskoj gdje se skupi jedva 8.000 zna o cemu pricam.
2. Sigurnosna Situacija: Nema niko povrjedjen i to je velika stvar i oznaka naseg gradskog derbija, bude podjebavanja ali nema mrtvih kao recimo u beogradu, kod nas mozes na zapadnu tribinu i nece te niko pogledati.
3. Renesansa Sarajevskih klubova: Od kada je zajednicka liga formirana nikada nisu oba sarajevska kluba bila istovremeno na vrhu, uvijek je jedan bio malo nize na tabeli i sasvim sigurno mozemo reci da titula ostaje u Sarajevskom Kantonu.
4. Renesansa Premijer Lige: Trajalo je dugo da se oslobodimo sljama koji nam je ostavio stari ns bih a sada mozemo reci da liga postaje sve postenija mozes igrati u gostima da te ne kolju, travnjaci ce se jos uljepsati kao i infrastruktura.
5. Smanjenje Lige: I ovo ce ici u prilog dizanja kvalitete i posjete na stadionima, nadajmo se da ce posjeta kao protiv Zrinjskog 12000, Sirokog 9000 i Zelje 25-27.000 biti pravilo a ne izuzetak.
I zadnje, svi se mozemo osjecati kao pobjednici. Prvo, jer borba za titulu i neizvjesnost i dalje traje. Drugo, Manijaci mogu pricati o moralnoj pobjedi zeljine mladosti i postignutom cilju Evropa a Horde mogu sanjati i dalje prvu titulu nakon 2007. godine i nadajmo se da ce kao sto su prosle godine uzeli kup i ovu aBd titulu klub krenuti da bude pojam za sve ostale.
1. Posjeta: Nikada u zadnjih 10 godina nije zabiljezena ovakva euforija u grad kada je premijer liga u pitanju, posjeta je sa oko 25.000 navijaca bila vrhunska. Ko je gledao derbi ovaj vikend u hrvatskoj gdje se skupi jedva 8.000 zna o cemu pricam.
2. Sigurnosna Situacija: Nema niko povrjedjen i to je velika stvar i oznaka naseg gradskog derbija, bude podjebavanja ali nema mrtvih kao recimo u beogradu, kod nas mozes na zapadnu tribinu i nece te niko pogledati.
3. Renesansa Sarajevskih klubova: Od kada je zajednicka liga formirana nikada nisu oba sarajevska kluba bila istovremeno na vrhu, uvijek je jedan bio malo nize na tabeli i sasvim sigurno mozemo reci da titula ostaje u Sarajevskom Kantonu.
4. Renesansa Premijer Lige: Trajalo je dugo da se oslobodimo sljama koji nam je ostavio stari ns bih a sada mozemo reci da liga postaje sve postenija mozes igrati u gostima da te ne kolju, travnjaci ce se jos uljepsati kao i infrastruktura.
5. Smanjenje Lige: I ovo ce ici u prilog dizanja kvalitete i posjete na stadionima, nadajmo se da ce posjeta kao protiv Zrinjskog 12000, Sirokog 9000 i Zelje 25-27.000 biti pravilo a ne izuzetak.
I zadnje, svi se mozemo osjecati kao pobjednici. Prvo, jer borba za titulu i neizvjesnost i dalje traje. Drugo, Manijaci mogu pricati o moralnoj pobjedi zeljine mladosti i postignutom cilju Evropa a Horde mogu sanjati i dalje prvu titulu nakon 2007. godine i nadajmo se da ce kao sto su prosle godine uzeli kup i ovu aBd titulu klub krenuti da bude pojam za sve ostale.
- nosara
#14810 Re: Sarajevski derbi
Nemas ti pojma...todd_smith wrote:bukvalno 598 stranica smo cekali za jedan dobar nosarin post

- nosara
#14811 Re: Sarajevski derbi
nosara wrote:Nemas ti pojma...todd_smith wrote:bukvalno 598 stranica smo cekali za jedan dobar nosarin post
- Baltazar_khan
#14812 Re: Sarajevski derbi
jao dokle je došlo da vas progey organizacija braninosara wrote:Jel' federalna ili samo oduzimanje bodova...? Sta ceka UJEFA...?
- nosara
#14813 Re: Sarajevski derbi
Nece valjda kazna omest "operaciju junf"...!?Baltazar_khan wrote:jao dokle je došlo da vas progey organizacija braninosara wrote:Jel' federalna ili samo oduzimanje bodova...? Sta ceka UJEFA...?
- omega369
#14814 Re: Sarajevski derbi
Al' se isplatilo, moras priznati. koji je to car fakattodd_smith wrote:bukvalno 598 stranica smo cekali za jedan dobar nosarin post
treba ga istetovirati... na nekom drvetu
- Maharadza
#14815 Re: Sarajevski derbi
Imamo i kompleks:LSD wrote:alchak.ba wrote:Ni Milan ni INter nemaju svoj stadion.LSD wrote: Bar imamo svoj stadion, što bi reko vrli Sabahudin Žujo onom dikobrazu Blekiću
dakle, da je od govana - naš je opet...a vi divovi, citavo život rantanje, kirija, tužan je podstanarski život....i nešto nama spocitavatefuuujj
a što se tice tih stadion, bio i vidio sve ....kari.ne od tribina i stadiona, ali eto bitno je da vama smeta samo Grbavica....još jednom Fuuujj
Da nastavim sa jos nekima koji ga nemaju?
meni smetaju svi stadionu u BiH osim Haseta, a vas golubarnik mi je odvratan i fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj jejaooo
![]()
sve gore od goreg
Sine, nemoj se brukati sa tim poređenjem...to su ozbiljni klubovi
Nemate ni gaća na guzici i vi bi nekome nešto srali, spocitavali....to ti je isto kao kad mrtvi klošar se krene porediti sa ultra bogatašem (ovo Milan i Initer) i prozivati druge koji bar nešto svoje imaju , a on ništa svoje nema
doduše, imate onu kancelariju u Titovojodlicno

64545m2 - malo li je!
- nosara
#14816 Re: Sarajevski derbi
Daj parcele da raskrinkamo "vlasnistvo"... 
Dakle, 1750/1, "fakultetsko dobro"... velicina parcele preko 105 dunuma...
Sta li vi tamo radite, sta i koga muljate...?
Dakle, 1750/1, "fakultetsko dobro"... velicina parcele preko 105 dunuma...
Sta li vi tamo radite, sta i koga muljate...?
Last edited by nosara on 18/05/2015 19:18, edited 1 time in total.
- Šibicar
#14818 Re: Sarajevski derbi
FGR u punom sjaju. 
-
LSD
#14819 Re: Sarajevski derbi
https://www.youtube.com/watch?v=KTGzkf5Q_boAvangardno wrote:Ko su ovi likovi?
- omega369
#14820 Re: Sarajevski derbi
Sta vam ovo pederi pokusavaju srediti pobjedu u derbiju?? Woooow

-
lakilaka
#14821 Re: Sarajevski derbi
ako bude ovo sto se danas prica, bice svega. stranci se ne sale. nije to salem prolic i kompanija.
- Šibicar
#14822 Re: Sarajevski derbi
lakilaka wrote:ako bude ovo sto se danas prica, bice svega. stranci se ne sale. nije to salem prolic i kompanija.
Tako je,0-3 za zelenim stolom je jedina ispravna odluka!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- omega369
#14824 Re: Sarajevski derbi
Nada umire zadnja
nesto kontam, mozda bi siljak ili neko od rukovodstva mogao poslati kakvo saopstenje
nesto kontam, mozda bi siljak ili neko od rukovodstva mogao poslati kakvo saopstenje
- Logovan
#14825 Re: Sarajevski derbi
Što se praviš pametan kad veze nemaš? Uložili smo više nego što misliš.hrasno38 wrote: hahahah u sta je Sarajevo ulozilo pare?????? jedino u ispisivanje onog SARAJEVO!!!