Ukrajina

Post Reply
flexibila

#14801 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

Renta wrote:I na advance.hr su odustali od izmišljanja teorija i pomirili se s očiglednom istinom... samo se još čeli neda. :lol:

Pročitajte do kraja:

http://www.advance.hr/vijesti/tragedija ... cke-snage/
Kad si uhvatio mrskog ti sajta advance mogao si postaviti i ovo :
http://www.advance.hr/vijesti/maxim-kra ... kao-obami/
jastuk1

#14802 Re: Ukrajina

Post by jastuk1 »

japin_mutapi wrote:teroristi četnika vojvode strelkova su se popišali na sve što je rusija uradila za njih i debelo se zajebali
kakvi amateri ... sad če i tzar vladimir da ih pusti niz vodu a more bit bidne i podrži vojsku ukrajine i legitimnu vladu u kijevu da uspostave red i mir ne bi li sprao mrlju(nije baš da je samo jedna) sa obraza rusije

jebali su ježa u leđa nema im spasa
To je ono što se lihvaro-cionistima snilo. I njihovim servilnim, smrdljivim, fašističkim medijima.

Ni geo ni politički, Rusija ne može odustat od Ukrajine sve i da hoće. Puštanjem Donbasa niz vodu = puštanje niz vodu mnogih oblasti i republika same Rusije.

A to za j ježa ... to im ne gine. Samo što mogu izbjeći veće posljedice, ako budu pametni. Inače, dogledni raspad Rusije je neminovnost. Od sad pa za 30 godina. Osim ako Rusija ne iskorijeni svoje naciste, a teško da će.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#14803 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

daxon wrote:Pa prošaraj malo po četničkim sajtovima, iznenadit ćeš se da je ukrajinskih dobrovoljaca bilo koliko i ruskih, a gdje su Rumuni, Grci...
čuj ovog
šta imam(bilo ko) šarat po četničkim sajtovima da vidim koliko je bilo dobrovoljaca ... osjetio sam na svojoj koži te dobrovoljce iz pobrojanih zemalja plus srbija odakle je bilo najviše dobrovoljaca
danas u "narodnoj republici" ratuju isti oni koji su ratovali protiv muslimanskih divljaka na balkanu bar je to jasno ko dan

vidim ti posječuješ četničke forume i kupiš pamet tamo ista ti je priča
japin_mutapi

#14804 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

flexibila wrote:
Renta wrote:I na advance.hr su odustali od izmišljanja teorija i pomirili se s očiglednom istinom... samo se još čeli neda. :lol:

Pročitajte do kraja:

nema sumnje da putin zna ko je srušio avion
šta zapravo hočeš reći
flexibila

#14805 Re: Ukrajina

Post by flexibila »

japin_mutapi wrote:
flexibila wrote:

Pročitajte do kraja:

nema sumnje da putin zna ko je srušio avion
šta zapravo hočeš reći
Nista posebno, dva teksta dva razlicita misljenja.
japin_mutapi

#14806 Re: Ukrajina

Post by japin_mutapi »

Renta wrote:A evo što kaže jedan od najvećih novinarskih lažova i zasigurno jedan od TOP 5 ratnohuškača Miloševićevog režima i koji je kao ratni huškač indirektno odgovoran za tisuće izgubljenih života 90'.
Pročitajte nije dugi tekst... Vidjet ćete da koristi ISTU RETORIKU kao naš eminentni stručnjak čeli. Ista škola, isti cilj...

http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Ko- ... ce.lt.html
kaže šupak lazanski jučer mislim za RTS - ovu su "markale u zraku"
sanjin_1

#14807 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

KAMI666 wrote:Vise je kriva vlada Ukraine sto nije zatvorila prostor letova iznad podrucija gdje je rat, nego onaj koji se tamo bori. Boli njega tuki sta je gore po nebu, dal civilno ili ratno, on sta vidi on i obara. Dakle krivca trazite u teroristickoj ukrainskoj vladi.
Aha..a Bosnjaci su krivi sto su bili u Srebrenici pa su eto Strelkov i takvi kao on morali pociniti genocid.....
sanjin_1

#14808 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

japin_mutapi wrote:
Renta wrote:A evo što kaže jedan od najvećih novinarskih lažova i zasigurno jedan od TOP 5 ratnohuškača Miloševićevog režima i koji je kao ratni huškač indirektno odgovoran za tisuće izgubljenih života 90'.
Pročitajte nije dugi tekst... Vidjet ćete da koristi ISTU RETORIKU kao naš eminentni stručnjak čeli. Ista škola, isti cilj...

I to je slika i prilika jednog mentaliteta koji se nikada (ali nikada) nece promijenuti. Za njih ce uvjek Srebrenicki genocid biti "namjestaljka", Markale "pokusaj bacanja ljage na Srpski narod", spaljivanje zivih ljudi "herojski cin Lukovic" i ostale pizde materine.....ma faiste samo treba gaziti dok ne budu pretvoreni u neprepoznatljivu smjesu a onda to odvuci negdje u okean i baciti ajkulama ...
KAMI666

#14809 Re: Ukrajina

Post by KAMI666 »

sanjin_1 wrote:
KAMI666 wrote:Vise je kriva vlada Ukraine sto nije zatvorila prostor letova iznad podrucija gdje je rat, nego onaj koji se tamo bori. Boli njega tuki sta je gore po nebu, dal civilno ili ratno, on sta vidi on i obara. Dakle krivca trazite u teroristickoj ukrainskoj vladi.
Aha..a Bosnjaci su krivi sto su bili u Srebrenici pa su eto Strelkov i takvi kao on morali pociniti genocid.....
Kakve veze Rusija ima sada sa Bosnom i ovo stanje u Ukrajini koje se desava?
Ako ti je to opravdanje, onda ni ti nisi danas nista bolji od tog cetnika i par njegovih pojedinaca, u istom si ranku.

Da je tako lako upriti prstom u nekoga i optuziti cijelu naciju i pripadnost za necije zlo, onda cijeli svijet ima pravo da nas muslimane smatra teroristima i da nas pobije, jer eto tamo neki muslimani se zabili u americke tornjeve, drugi se raznose sa opasacom explozije oko sebe, sjecu glave i razapinju ljude po pijacama zive.
Eto to je tvoja logika. Ti se trebas ljeciti ili kod hodze da ti sihire vadi, ti si negdje gadno nagazio takvom pamecu.
sanjin_1

#14810 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

KAMI666 wrote:
sanjin_1 wrote:
Kakve veze Rusija ima sada sa Bosnom i ovo stanje u Ukrajini koje se desava?
Ako ti je to opravdanje, onda ni ti nisi danas nista bolji od tog cetnika i par njegovih pojedinaca, u istom si ranku.

Da je tako lako upriti prstom u nekoga i optuziti cijelu naciju i pripadnost za necije zlo, onda cijeli svijet ima pravo da nas muslimane smatra teroristima i da nas pobije, jer eto tamo neki muslimani se zabili u americke tornjeve, drugi se raznose sa opasacom explozije oko sebe, sjecu glave i razapinju ljude po pijacama zive.
Eto to je tvoja logika. Ti se trebas ljeciti ili kod hodze da ti sihire vadi, ti si negdje gadno nagazio takvom pamecu.
Evo ih 'jope sa "kakve veze ima"...
Ima veze itekako jer je Rusija uvjek podrzavala fasiste u sukobima u BiH a sada ih podrzava u sukobima u Ukraini. Strelkov i njegova ekipa su ubijali MOJ narod. Kontas ili trebam crtati?

Dalje, pricas o muslimanima? O kojim muslimanima konkretno govoris? O onim iz Malezije, ili o onim iz Maroka ili o onim iz Saudijske Arabije ili o muslimanima iz Francuske....itd..itd..
eto to je tvoja logika..mislis natakrio si ahmediju na glavu pa ces nekog zajebat...slabo ti to ide "efendija"
Lincoln-Burrows

#14811 Re: Ukrajina

Post by Lincoln-Burrows »

japin_mutapi wrote:

Opterećen si Srbima, stavljaš ih u svaku temu, bilo to Ukraina, Izrael...
Bilo koja tema tebi obavezno Srbi na repertoaru.
sanjin_1

#14812 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

Lincoln-Burrows wrote:
japin_mutapi wrote:

Opterećen si Srbima, stavljaš ih u svaku temu, bilo to Ukraina, Izrael...
Bilo koja tema tebi obavezno Srbi na repertoaru.
Ma jok..niko ih ne stavlja nigdje..oni sami sebe stavljaju u svaku temu..ta citas li ti forum ? :-) vidis li koliko ih je samo na ovoj temi..
Lincoln-Burrows

#14813 Re: Ukrajina

Post by Lincoln-Burrows »

sanjin_1 wrote: Ma jok..niko ih ne stavlja nigdje..oni sami sebe stavljaju u svaku temu..ta citas li ti forum ? :-) vidis li koliko ih je samo na ovoj temi..
Ma nisam ja napisao to zlonamjerno već da ga upozorim jer ako sam ja primjetio onda su i drugi.
Nisu Srbi tema ovdje.
daxon

#14814 Re: Ukrajina

Post by daxon »

sanjin_1 wrote:podrzavas Rusiju iz jednostavnog razloga sto se nadas Ruskoj podrsci kada jednom opet ti i takvi kao ti krenete u ostvarivanje svojih nauma.
Kakvi kao ja? Ti si patološki bolesnik! Bi li mi ovo "takvi kao ti" smio u facu reći, ako hoćeš nađimo se kod sebilja na sred ćaršije?

Zašto mnogi, uključujući i mene u ukrajinskom sukobu podržavaju Ruse, pa zgadio im se svijet po receptu EU i USA, žele da takav svijet ima kontra teg, bojimo se da ne postanemo kao Libija, Irak, Afganistan, Sirija i ostale zemlje gdje su USA eksperimentisale sa svojom demokratijom, a evo sada i Ukrajina doživljava sudbini tih pobrojanih zemalja, bojim se da ne završimo kao palestina ako USA pronađe nove dobre momke, a to može preko noći postati i Srbija, sjetimo se i Sdam je jedno vrijeme bio good guy..., zato ne likuj i ne budi previše siguran kako su USA na strani Bosne i Bošnjaka, sa njima nikad ne znaš na čemu si, jer ako se ovo sranje sa Rusima produbi i proširi, mogli bi upravo Srbi amerima postati strateški partner protiv Rusije na balkanu... Da li bi i u tom scenariju podržavao svijet po modelu USA?
japin_mutapi wrote:danas u "narodnoj republici" ratuju isti oni koji su ratovali protiv muslimanskih divljaka na balkanu bar je to jasno ko dan
Dobro, paralelan zaključak, izveden iz tvoje logike rasuđivanja zbog jednog čovjeka za kojeg znaš da se borio saq četnicima bi bio ovakav:
Danas u Siriji i Iraku u redovima ISIL-a, al nusre, al kaide... ratuju isti oni muslimanski divljaci sa balkana protiv kojih su se Srbi borili na Balkanu, bar je to jasno kao dan.
Je li nam ovo sugerišeš? Jer tvoje paralele su upravo takve, ako zbog nekolicine njih koji su bili sa Srbima, tj. par Srba koji su otišli tamo, okarakterišeš čitav narod kroz tih par ljudi, tada, na isti način, zbog nekolicine njih, istim principom si okarakterisao i svoj narod, tj. daješ legitimitet svakome ko to uradi. Ukoliko ti pristaješ na takvu logiku, ja ne želim, ne želim da iko BiH poistovjećuje sa nekakvim halifatom u Iraku, ISIL-om, al nusrom i ko zna čime zbog toga što je nekolicina pacijenata iz BiH otišla tamo i pridružila im se.
KAMI666

#14815 Re: Ukrajina

Post by KAMI666 »

sanjin_1 wrote:
KAMI666 wrote:
sanjin_1 wrote: Evo ih 'jope sa "kakve veze ima"...
Ima veze itekako jer je Rusija uvjek podrzavala fasiste u sukobima u BiH a sada ih podrzava u sukobima u Ukraini. Strelkov i njegova ekipa su ubijali MOJ narod. Kontas ili trebam crtati?

Dalje, pricas o muslimanima? O kojim muslimanima konkretno govoris? O onim iz Malezije, ili o onim iz Maroka ili o onim iz Saudijske Arabije ili o muslimanima iz Francuske....itd..itd..
eto to je tvoja logika..mislis natakrio si ahmediju na glavu pa ces nekog zajebat...slabo ti to ide "efendija"
Ti si drska osoba, tebi je vazno samo da brbljas, i to nista pametno, i da se drzis neceg kao pjan plota, glavu upotrebljavas izgleda samo za otvaranje vrata.

Jedno je prica u BOsni a drugo je prica u Rusiji u Ukrajini sada. Treba da stanes na stranu pravde, a za mene je uvijek pravda da stanem uz one koji su napadnuti i koje napada veca sila ni krive ni duzne, pogotovo civile. Valjda ti vidis koji narod najvise gine: onaj cisto-ukrajinski ili onaj rusko-ukrajinski, jesi ti slijep?

Onaj primjer sa muslimanima koji sam ti naveo ti NE zelis da usporedis sa svim glupostima koje ti valjas, jer ti ne ide u prilog. Znas ti dobro, ali iz tebe mrznja izvire pa ti ne vidis ono sto treba da vidis. rusko ukrajinski narod stu sudbinu dozivljavaju kao sto je dozivljavao NAS narod. NE tvoj vec NAS narod.
Tvoje licno moze da bude samo ono sto tije babo ostavio i sto si ti sagradio sa svoji 10.
Last edited by KAMI666 on 19/07/2014 16:31, edited 3 times in total.
muzicar_iz_parka

#14816 Re: Ukrajina

Post by muzicar_iz_parka »

Ja sa baš srećan sa ovim forumom, niti CIA nema takve stručnjake koji mogu predvidjeti šta će biti u vremenu koje dolazi, čak ljudi detaljno analizirali sve moguće, ni James Bond nema takvu sposobnost.
sanjin_1

#14817 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

daxon wrote:
sanjin_1 wrote:podrzavas Rusiju iz jednostavnog razloga sto se nadas Ruskoj podrsci kada jednom opet ti i takvi kao ti krenete u ostvarivanje svojih nauma.
Kakvi kao ja? Ti si patološki bolesnik! Bi li mi ovo "takvi kao ti" smio u facu reći, ako hoćeš nađimo se kod sebilja na sred ćaršije?

Zašto mnogi, uključujući i mene u ukrajinskom sukobu podržavaju Ruse, pa zgadio im se svijet po receptu EU i USA, žele da takav svijet ima kontra teg, bojimo se da ne postanemo kao Libija, Irak, Afganistan, Sirija i ostale zemlje gdje su USA eksperimentisale sa svojom demokratijom, a evo sada i Ukrajina doživljava sudbini tih pobrojanih zemalja, bojim se da ne završimo kao palestina ako USA pronađe nove dobre momke, a to može preko noći postati i Srbija, sjetimo se i Sdam je jedno vrijeme bio good guy..., zato ne likuj i ne budi previše siguran kako su USA na strani Bosne i Bošnjaka, sa njima nikad ne znaš na čemu si, jer ako se ovo sranje sa Rusima produbi i proširi, mogli bi upravo Srbi amerima postati strateški partner protiv Rusije na balkanu... Da li bi i u tom scenariju podržavao svijet po modelu USA?
Kako mislis "kakvi kao ti"? Pa vi sto podrzavate cijepanje suverenih drzava po principu "svi Srbi u jednoj drzavi" Eto kakvi, ili da nacrtam !? Ukratko krvoloci i psihijatrijski slucajevi, sustinski "nedovrseni cetnici"...
Sto se tice susreta, ne smijem, priznajem da se bojim ...jos kad tome dodas da sam u Mostaru..eh..ne isplati se.. :kiss:

E sad koji "mnogi"? Mislis Kubanci !? Ili mislis na Koreance iz Sjeverne Koreje !? cek, ima li jos neko? Nema...haj razligu..
Ukraina dozivljava sudbinu kakva je bila namjenjena prvo Hrvatskoj, pa potom BiH pa potom Kosovu a sve pod parolom "svi ce Rusi zivjeti u jednoj drzavi"...ufff izvinjenje pod parolom "svi Srbi u jednoj drzavi"..
Eh posto smo se vec dotakli svijeta i gadjenja, samo da napomenem da ako se ista svijetu zgadilo onda je to "ruska cizma" i "cetnicka kama" a pogotovo "komunjarski mentalitet"...
dječak sa šibicama

#14818 Re: Ukrajina

Post by dječak sa šibicama »

Odlicno primjeceno, tema se napunila psihopatama koji bacaju drkicu na mrtve ljude.

Out.
jefferson

#14819 Re: Ukrajina

Post by jefferson »

Ovo me podsjeca kada je Richard Holbrooke trebao ici za Sarajevo, i kod Milosevica na sastanku kaze Milosevicu: Cuj, nazovi Mladica i reci mu da ne puca po avionu. Milosevic nazove Mladica, vratis se Holbruku i kaze mu: Mladic kaze ne moze garantovati jer tu ima muslimanskih extremista, a ja bas i nemam nekog uticaja nad Mladicem i RS :lol:
Tako se Putin sad ponasa. Tipa: Ko ja? Ma ja veze nemam s tim ljudima. Ja podrzavam primirje, ali ne pitam se ja tu puno, to je druga drzava :D
Bodkin

#14820 Re: Ukrajina

Post by Bodkin »

Alfons Kauders wrote:
Bodkin wrote:
Opetja033 wrote:Realno ko podrzava istu stranu na kojoj je Girkov, osoba koja je iz Rusije u Bosnu mahsuz dosla da se bije sa "divljim muslimanima" i koja ce izvaliti ovakvu glupost, ko podrzava istu stranu na kojoj se bore srpski cetnicki dobrovoljci - i nije nista drugo nego cetnik, salonski ili otvoreni - sasvim nebitno. I sutra bi te osobe svim srcem podrzavale koljace bosnjackog naroda, bas kao sto sada podrzavaju zlocinca Girkova. Na njih treba posebnu paznju obratiti.
Bla bla. Nemoj svega ti, pametniji si od ovoga. Ko podržava Obamu koji muci ljude u Guantanamo treba pod posebnu pažnju. Ko podržava kapitalizam za koji rade djeca 12 sati u Kambodži isto tako. Ko podrzava separatističke teroriste u Siriji i Iraku gdje ratuju domaće vehabije treba pod posebno posmatranje. Kakva je to glupa logika? Možete li se odmaknuti malo od matrice srbi=rusi u pm vise. Šta vam je?

Sent from my iPad using Tapatalk
ja ba, mi prozivamo ruse samo zato jer su bliski sa srbima... pitam se onda zasto rusi nisu bas popularni ni u finskoj, ni na baltiku, ni u centralnoj evropi, ni u turskoj, kavkazu, afganistanu.... zapravo cini mi se da su na cijelom kontinentu popularni samo u bjelorusiji i srbiji

bice samo radi srba jel tako?

radi otimacine zemlje, ratovanja, anektiranja teritorije i ostalih pizdarija nisu... to ba samo raja ne voli ruse po defaultu, jadni oni... jedina drzava na planeti koja je anektirala tudji teritorij u 21 stoljecu... i to u dva navrata

i sad kad ubiju 300 neduznih ljudi, pa jos pride unistavaju dokaze i ne dopustaju izvlacenje tijela unesrecenih... i sad ih prozivamo samo zato jer su dobri sa srbima?

aferim
Već dokazano da su Rusi ubili jelde? I još nešto, ako nigdje u zapadnu i centralnu Evropu nisu otišao možda i možeš reci da nisu popularni.

I nemoj svega ti šuplje. Ili čitaj postove ovih pacijenata sto koriste izraze cetnici (smajli koji udara glavom u zid) za ruse ili nemoj komentarisati.

Sent from my iPad using Tapatalk
mirsek

#14821 Re: Ukrajina

Post by mirsek »

Hrmpallier wrote:
mirsek wrote: >Ti jesi ali 8000 ljudi iz srebrenice i 15000 ljudi iz sarajeva plus mnogi drugi po BIH nisu.
Zahvalni smo sto su ih pustili da nas ubijaju 4 godine a kad smo trebali da oslobodimo drzavu rekli no no ili lete bombe na vas.
Jbg, zbog tog tvog jebe mi se nije ni cudo sto nas mogu zavitlavati jos od 92. kako su uz nas i rone krokodilske suze a onda nam onako do jaja utjerat i zaustavit nas na putu oslobodjenja.
A kako vidim i sada ko fol pustaju da se dogovaramo.
Sa onima koji su nas htjeli istrijebiti i koji drze svoj aparathejd.
A svi znamo da sa takvima dogovora nema.
Bez konacnog poraza sigurno. :bih:
Jel' bogoti, a što to ABiH ne oslobodi npr. Zvornik ? Ili Višegrad ? Ili Brčki ? ili Foču ? Ili Doboj ? Svi su manji od Lubanja Uke, i to puno manji. Ili, eto da ne idemo dalje, zašto sokole ne oslobodi Trembević ? Za Bosnu je, možda s izuzetkom Foče i Doboja, svako od ovih mjesta važnije od Lubanja Uke. Hoćeš još ?
Zašto je onda ABiH čekala da se dogodi Srebrenica, pa da "oslobađa Lubanja Uku" ? Tu se radi o svega dva ili tri mjeseca razlike.
Šta misliš da nije "onih što nas spriječiše da oslobodimo", šta bi bilo bez zabrane letenja ? Šta misliš da je Srbija imala odriješene ruke ? Je li možda vjeruješ u tekstove rahmetli "Ljigana", da je II korpus ABiH, najjača vojna formacija na Balkanu ? Ili ...
Šta misliš, šta bi bilo od ofanzive u Bosanskoj krajini da ne bi artiljerije HV i HVO ?
Nisam siguran da vjeruješ u bilo šta od toga, nego vjeruješ u glupost i pileće pamćenje članova ovog foruma.
Vrlo jednostavno. Samo su nam trebali dozvoliti naoruzavanje kao medjunarodno priznatoj drzavi i sve bi bilo rijeseno.
Jebes zabranu letenja.Nije srbija amerika pa da te moze iz zraka sravniti sa zemljom.
Zato su na kopnu imali sve blagodati JNA arsenala.
Kako ces osloboditi Srebrenicu kad je u obrucu a tako blizu granice sa srbijom odakle bi dolazila pojacanja.
Kako ces je osloboditi kad u to doba ni Bihac nije deblokiran.
Toliko jedinica vezano prema ozrenu, koridoru a i majevici.
Odakle nam pametnjakovicu bar 20 tenkova da to probamo.
Ja sam rekao da su nas ZAUSTAVILI KAD SMO RAT SKROZ PREOKRENULI I POCELI UBRZANO DA OSLOBADJAMO TERITORIJE a to je period jesen 95.
Jel mislis da do nove godine ne bi oslobodili barem jos 3-4 veca grada a onda onako deblokirani spremali neku redarstvenu akciju kojom bi u 1996. godini oslobodili 80% BIH.
sanjin_1

#14822 Re: Ukrajina

Post by sanjin_1 »

KAMI666 wrote:
sanjin_1 wrote: Evo ih 'jope sa "kakve veze ima"...

Ti si drska osoba, tebi je vazno samo da brbljas, i to nista pametno, i da se drzis neceg kao pjan plota, glavu upotrebljavas izgleda samo za otvaranje vrata.

Jedno je prica u BOsni a drugo je prica u Rusiji u Ukrajini sada. Treba da stanes na stranu pravde, a za mene je uvijek pravda da stanem uz one koji su napadnuti i koje napada veca sila ni krive ni duzne, pogotovo civile. Valjda ti vidis koji narod najvise gine: onaj cisto-ukrajinski ili onaj rusko-ukrajinski, jesi ti slijep?

Onaj primjer sa muslimanima koji sam ti naveo ti NE zelis da usporedis sa svim glupostima koje ti valjas, jer ti ne ide u prilog. Znas ti dobro, ali iz tebe mrznja izvire pa ti ne vidis ono sto treba da vidis. rusko ukrajinski narod stu sudbinu dozivljavaju kao sto je dozivljavao NAS narod. NE tvoj vec NAS narod.
Tvoje licno moze da bude samo ono sto tije babo ostavio i sto si ti sagradio sa svoji 10.
A ti si nepismena osoba ("efendija" nauci se citirati tudje postove Allah te dragi nagradio) i vazno ti je samo da naprdivas (po difoltu naprdivanje je "nista pametno", napominjem samo u slucaju da ti je razumjevanje na nivou citiranja) a glavu izgleda samo koristis da na nju stavis laznu ahmediju..
U Bosni i u Ukraini je ista prica. Pravoslavni teroristi u Ukraini (isto kao u Bosni cetnici) podrzani od Ruskih fasista (opet isto kao u Bosni) zele podijeliti suverenu drzavu Ukrainu (isto kao sto su zeljeli podijeliti Bosnu).
A tvoja pravda me "efendija" ne zanima. Moj narod je "tvoju" (i takvih kao ti) pravdu osjetio najbolje od 91-ve do 95-te. Toliko su nas pravdali da nas nekolike hiljade ni danas nisu uspjeli pronaci..dakle "efendija" odjebaus ..kod mene suplja prica tipa "ko nas bre zavadi" ne pije vodu i nema prolaz..

Koji primjer sa muslimanima? Na koje si muslimane mislio? Na to nisi odgovorio jer ti rusi glupavu tezu o "zlim balijama"..
I dragi "efendija" vi niste moj narod...i nikada to necete biti. I da, to jeste MOJ narod a ti prdi dok ti prkno ne otekne.
Murat Sabanovic

#14823 Re: Ukrajina

Post by Murat Sabanovic »

meni je sumnjivo da su u ovako kratkom vremenskom roku dva malezijska putnicka aviona sruseni. ima tu necega drugo,nije ovo slucajno...
Challenger__

#14824 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Bodkin wrote:Već dokazano da su Rusi ubili jelde?
Ne kontaš ti to Bodkine. Ovo je daje vu. Ista priča je bila kada je Sirija, od strane američke administracije, bez dokaza optužena da je sirijska vojska upotrebila hemijsko oružje na periferiji Damaska. Odmah su se pojavili lešinari koji su namirisali krv da na forumu podrže imperiju, bez obzira na činjenice.

Mali sljedbenici i veliki emotivci (mrzitelji) nisu zainteresovani za činjenice, one do njih ne dopiru.
Challenger__

#14825 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Pozdrav brate Murate.
Post Reply