Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edina_ wrote:da li ste upoznati s cinjenicom da Telemach naplacuje naknadu za ponovno ukljucenje neta i tv ako su vam te iste usluge iskljucene zbog neplacanja racuna..
Da, 100% sam siguran da naplacuju ako je iskljuceno zbog neplacanja.
edina_ wrote:da li ste upoznati s cinjenicom da Telemach naplacuje naknadu za ponovno ukljucenje neta i tv ako su vam te iste usluge iskljucene zbog neplacanja racuna..
Neki dan odem do Telemacha u BBI s ciljem da pređem na veci paket. Zena koja radi za salterom prvenstveno veze nema i ne zna obavljati svoj posao. Trebalo joj je 100 godina da me pronađe u sistemu, dok na kraju nije dosla neka mlađa djevojka i to odradila. Uglavnom, dolazimo do dijela kad ona meni govori da imaju neka 2 neplacena racuna! Govorim da je to nemoguce, jer je sve uredno placeno i pitam je da mi kaze za koji mjesec "nije placeno". Međutim, opet nesposobna zena govori da to nije trenutno moguce da mi kaze.
WTF? Pise kao da nesto nisam platio, ali eto ne zna ona sta tacno. Popizdio sam bukvalno.
Eh sad me zanima da li jos ima neko s ovim iskustvom tj. da vam pokusaju nakaciti neke kao neplacene racune?
Imam. Iskljucili radi neka 3 neplacena racuna, 2 iz 2012 i jedan 2013. Nisam imao te racune, ali sam ubjedjen da su placeni. Na kraju sam morao platiti sva tri racuna.
Ako ne nadjes dokaze o uplati, isto te ceka.
Za onu/onog gore sto se ibreti zbog naplate ukljucenja nakon neplacannja, to rade SVI! Kad bolje razmislim, nek i rade
Imam uplatnice i nije mi jasno kako ih nije stid brate reci da nije placeno. Sutra kad odnesem, znam da ce biti receno kako je greska, ali vidis nekad im i upali (kao situacija kod tebe) ako nemas uplatnica. Ne bih mogoa prije pola godine potpisati ugovor,a da prethodno nisam sve dugove izmiro.
Koliko god da imaju dobru ponudu, toliko imaju i neprofesionalizma kao i nesposobnih uposlenika pri obavljanju svog posla.
@Telemach je'l vi mene zajebajete ? Opet mi na racunu doslo 10 KM za prosireni paket .. Na proslom ili racunu prije mi je bilo 20 KM za brzi internet .. Pa do kad cemo se ganjati .. Prikljucio sam u februaru ili martu u onoj akciji gdje sam trebao dobiti brzi internet i besplatne kanale .. A meni na racunu prvo doslo da platim za brzi internet pa evo sad i za prosireni paket .. A taj brzi internet nemam .. Rekli ste mi da cete kao reklamaciju pustiti brzi internet i taj prosireni paket od sebe 3 mjeseca a vi meni opet na racun
I opet ista prica .. Samo mi je zao majke mi ovih nasih sto rade u Telemachu pa se mi korisnici izivljavamo na njima Nazvala me teta i fino izvinula zbog racuna i ponudila kompenzaciju i pitala sto nemam internet brzi kad sam u akciji .. Evo proslo 10 minuta pustili brzi internet .. Hvala njoj i @Telemachu po ko zna koji put
Mustang1 wrote:I opet ista prica .. Samo mi je zao majke mi ovih nasih sto rade u Telemachu pa se mi korisnici izivljavamo na njima Nazvala me teta i fino izvinula zbog racuna i ponudila kompenzaciju i pitala sto nemam internet brzi kad sam u akciji .. Evo proslo 10 minuta pustili brzi internet .. Hvala njoj i @Telemachu po ko zna koji put
slagala te teta, opet ti je dala spori internet... reklamiraj!
Vršite li besplatnu zamjenu daljinskih upravljača za d3? Već neko vrijeme slabo radi, probane nove baterije od par različitih proizvođača, ali nema razlike.
Mustang1 wrote:I opet ista prica .. Samo mi je zao majke mi ovih nasih sto rade u Telemachu pa se mi korisnici izivljavamo na njima Nazvala me teta i fino izvinula zbog racuna i ponudila kompenzaciju i pitala sto nemam internet brzi kad sam u akciji .. Evo proslo 10 minuta pustili brzi internet .. Hvala njoj i @Telemachu po ko zna koji put
slagala te teta, opet ti je dala spori internet... reklamiraj!
Pitala je hocu li tu brzinu ali ja rekao da tebi ostave meni je dovoljno 15 MB