PS: Sreča pa je TM bio back up i neče se propustiti finale EP
Toliko na ovoj temi
Moderator: Benq

Šta li se dešava sa Klasik TV-om pa su ga svi operateri počeli izbacivati iz ponude, izgleda da su se ufurali pa traže enormne cifre za reemitiranje tog kanala, a ovaj Film Klub je li to kanal koji je u vlasništu MTS-a ili...?MTV wrote:Dodatak
Izbacen
Klasik TV
Mtel ga je u petak izbacio i obavijestio o tome, ovim shabanima nije stalo da obavjeste o ukinutim kanalima.
Nedavno je mts uvrstio Klasik TV tako da me cudi mtelovo izbacivanje.crnivrag wrote:Šta li se dešava sa Klasik TV-om pa su ga svi operateri počeli izbacivati iz ponude, izgleda da su se ufurali pa traže enormne cifre za reemitiranje tog kanala, a ovaj Film Klub je li to kanal koji je u vlasništu MTS-a ili...?MTV wrote:Dodatak
Izbacen
Klasik TV
Mtel ga je u petak izbacio i obavijestio o tome, ovim shabanima nije stalo da obavjeste o ukinutim kanalima.
Izgleda cita T-mach pa ponesto sto se ovdeka spomene ucuhne svojima anamotamo u njihaSakazulu wrote:E sad da neko ima ko čita sve naše kuknjave pa da uleti sa nekom novom firmom koja će sve dosadašnje želje i još mnogo toga upakovati i ponuditi na tržištu!
To je ukinuto preko weba, preko resivera mozes na broj 1 nariktat SNTV umjesto BHT HD. Preko resivera mozes "rupe" popunjavat preko weba nije se moglo. Od svega ta mi funkcija najmanje fali, glavna je umrla u petak. Pocivala u miru.semirsar wrote:Izgleda cita T-mach pa ponesto sto se ovdeka spomene ucuhne svojima anamotamo u njihaSakazulu wrote:E sad da neko ima ko čita sve naše kuknjave pa da uleti sa nekom novom firmom koja će sve dosadašnje želje i još mnogo toga upakovati i ponuditi na tržištu!![]()
@MTV je ispustio jos jednu vrlo bitnu stavku koja je saptom ukinuta... sortiranje kanala, sto si slago, slago si, sad ti ga oni slazu kad god dje god him prahne pa se ti vrti ko zvrk hanuma trazeci dje ti ga cuhno![]()
![]()
pshmmtrpsrt... ljut sam, trebo bi ovi pdf na black listu ilitiga "foe" moram vidjet u postavkama foruma merelise to
preko weba ga ufati i spusti dje hos, preko receivera, barem je kod MAG-e tako, mos odma jebat nailu mater dok prebacis par mjesta neki kanalnemre ti paket baterija bit da sve pretumbas, kuzis. nejmam ja zivaca za toliko podjebavanje, barem da se mere napraviti vlastita lista kao na T.machu, manje bi bolilo.MTV wrote: To je ukinuto preko weba, preko resivera mozes na broj 1 nariktat SNTV umjesto BHT HD. Preko resivera mozes "rupe" popunjavat preko weba nije se moglo. Od svega ta mi funkcija najmanje fali, glavna je umrla u petak. Pocivala u miru.
Uskoro ce nam isto nesto pogasiti i ici ce Agro, Zenska, Kitchen k'o na mtelu.
Aha to je kad krenes popunjavat rupe ili ides promijeni poziciju kanala gore dole. I fakat to traje.semirsar wrote: preko weba ga ufati i spusti dje hos, preko receivera, barem je kod MAG-e tako, mos odma jebat nailu mater dok prebacis par mjesta neki kanalnemre ti paket baterija bit da sve pretumbas, kuzis. nejmam ja zivaca za toliko podjebavanje, barem da se mere napraviti vlastita lista kao na T.machu, manje bi bolilo.
Nejmam ja teb sta oprastat nadrndan sam i ja a nije do naske nadrndase nas oni al nadrndacemo mi njihA na krajuMTV wrote: Aha to je kad krenes popunjavat rupe ili ides promijeni poziciju kanala gore dole. I fakat to traje.
Ali mozes i ovo
AirTies HD MENU-TV-UREDJENJE KANALA-na zeljeni kanal pritisnes OK-POZICIJA KANALA-PREMJESTI NA POZICIJU. I FilmKlub sam sa 1000+ pozicije premjestio na mjesto klasika broj 53. Imam jos onu rupu od MTV Musica, Cinestari koji su otisli u doplatu, FTV (Analog).
Oprosti ti meni ako sam malo neugodan zadnjih dana jer sam bas, da se kulturno izrazim, nadrndan.
+ 1.MTV wrote:To je ukinuto preko weba, preko resivera mozes na broj 1 nariktat SNTV umjesto BHT HD. Preko resivera mozes "rupe" popunjavat preko weba nije se moglo. Od svega ta mi funkcija najmanje fali, glavna je umrla u petak. Pocivala u miru.semirsar wrote:]
Izgleda cita T-mach pa ponesto sto se ovdeka spomene ucuhne svojima anamotamo u njiha![]()
@MTV je ispustio jos jednu vrlo bitnu stavku koja je saptom ukinuta... sortiranje kanala, sto si slago, slago si, sad ti ga oni slazu kad god dje god him prahne pa se ti vrti ko zvrk hanuma trazeci dje ti ga cuhno![]()
![]()
pshmmtrpsrt... ljut sam, trebo bi ovi pdf na black listu ilitiga "foe" moram vidjet u postavkama foruma merelise to
Uskoro ce nam isto nesto pogasiti i ici ce Agro, Zenska, Kitchen k'o na mtelu.
MTV wrote:Sad sam te ukapirao znam o cemu je rijec. Ja bolje funkcionisem kad mi se nesto kao primjer pokaze nego pricat teoriju
semirsar wrote: tebe bi trebali ovi iz MMedije kontaktirat, vec sam ti na LoL-inoj temi objasnio zasto
Ja se dajem na raspolaganje LoL-u, TM, Samsungu il Tehnomagu/mobilmediji al nece me nikosemirsar wrote:![]()
![]()
nego, nema vise u mobilmediji mu6172 sve rasprodato... sta 's sad predlozit, mozda bi trebali tebi da se jave i sve na lageru caskom rasprodaju
ako se ne varam, omjer je 1/3... jedan dobijes tri izgubisMTV wrote: ...
Nego
Bez cega cemo ostat u petak a sta cemo dobiti u ponedjeljak pitanje je sad?![]()