Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Sta ti bi?

#14776 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sta ti bi? »

Jedina komparativna prednost LOL-a u odnosu na ''ostale'' izgleda nije to vise :? Obzirom da je ugovor istekao jos prije 4 mjeseca :izet: , mislim da je vakat da se okrene tržistu i onom koji nudi više. Žali 15 godina :-x

PS: Sreča pa je TM bio back up i neče se propustiti finale EP :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Toliko na ovoj temi :run:
MTV

#14777 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Tebi je makar istekao :roll:
Sakazulu

#14778 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

I meni je istekao, ali ne znam šta bih drugo!
semirsar

#14779 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

pa onda ostani dje jesi, ovi kako su krenuli, ne moras se ni muciti oko novog ugovora, i da dodaju nesto novo nece biti vrijedno potpisa, a prije ce nesto dobro ukinuti nego dodati
MTV

#14780 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Od mene malo duzi post.

RIP
CMC
Balkanika
Super RTL
MTV Music 24
Discovery Science
DTX
Discovery Science HD
Animal Planet HD
H2 HD
Food Network SD
Odtamnjivanje

Najjacu stavku su ukinuli. Sad i da dodje Nova opet ce 80% vremena biti crna. Sad mislim i da je blagajnik lagao za Novu jer i sa SK je bilo tako u 5-6 mjesecu. Traju pregovori. :shock:
Pa i SK da dodje za iste pare tamo cu dobiti Unifi, Eon, Unifon ako odem na neki Trio paket. Jel LoL nudi te stavke? Ne.

Ono sto je tuzno i da se vratim za 2 godine dobit cu koristen Mag sa neprilagodjenim interfejsom i telefon cu morat kuput za marku ili koristiti neki svoj. Ovaj telefon sam prije mtela dobio dzabe a u hr vrijedi 599 kn.

Pare za novi stan u Novoj Otoci nemam, tako da sam tu gdje jesam, i za skoro iste pare dobijam vise. U NO sigurno nebi moju TV koristio.

Uporediti Logo Trio i Trio Grande Family, 52 KM naspram 57 KM. Uracunati dodatni resiveri. Umjesto 157 kanala dobijem 180 kanala, umjesto 50/3 ide 80/5... funkcionalna snimalica naspram bugovite, na EONu svi kanali 7 dana u rikverc.

Zali Boze kapaciteta IPTV-a kad je budale ne znaju koristit. Nakraju ce spast na 50 kanala kao da je analogna kablovska. Telemach nije kriv sto Logosoft nece da uvede neke normalne kanale tipa Trace Urban HD, BBC Eart HD, DTX HD, Discovery Science HD, H2 HD, HBO HD, Cinemax HD... Samo kazu posaljite na mail i tako 5 mjeseci nismo nista dobili a bez mnogo toga smo ostavili. Mozda ovaj jad od snimalice ukinu sljedeci mjesec. Onda nek se do Nove godine i ugase.

Samo nemogu vjerovat da sve sto sam hvalio, HS davne 2004-2007, Elta (danas Txtv) davne 2008-2010, Logosoft 2011-2014, vremenom postali golo govno.
Sakazulu

#14781 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

E sad da neko ima ko čita sve naše kuknjave pa da uleti sa nekom novom firmom koja će sve dosadašnje želje i još mnogo toga upakovati i ponuditi na tržištu!
MTV

#14782 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Od toga nema nista!

Dobili bi jos jednog arena/pink/lokal operatera.
MTV

#14783 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Film klub u ponudi SUPER TV-a

Poštovani korisnici,

U okviru SUPER TV usluge sada možete pratiti i kanal Film klub. Riječ je o usko specijalizovanom kanalu čiji sadržaj čine isključivo igrani i dokumentarni filmovi snimljeni na prostorima bivše Jugoslavije, kao i sadržaji sa tematikom direktno povezanom sa filmom.
Kanal se emituje 24 sata dnevno sa standardizovanim žanrovskim sadržajima koji se prikazuju u istim terminima. Obzirom da posjeduje najveći katalog igranih filmova snimljenih na teritorijama bivše Jugoslavije, sadržaj Film klub kanala neće biti razvodnjavan programima koji nemaju veze sa temom kanala.
Film klub kanal potražite u Osnovnom paketu u grupi filmskih kanala.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/film-klub
MTV

#14784 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Dodatak
Image
Image

Izbacen
Klasik TV

Mtel ga je u petak izbacio i obavijestio o tome, ovim shabanima nije stalo da obavjeste o ukinutim kanalima.
crnivrag

#14785 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by crnivrag »

MTV wrote:Dodatak

Izbacen
Klasik TV

Mtel ga je u petak izbacio i obavijestio o tome, ovim shabanima nije stalo da obavjeste o ukinutim kanalima.
Šta li se dešava sa Klasik TV-om pa su ga svi operateri počeli izbacivati iz ponude, izgleda da su se ufurali pa traže enormne cifre za reemitiranje tog kanala, a ovaj Film Klub je li to kanal koji je u vlasništu MTS-a ili...?
MTV

#14786 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

crnivrag wrote:
MTV wrote:Dodatak

Izbacen
Klasik TV

Šta li se dešava sa Klasik TV-om pa su ga svi operateri počeli izbacivati iz ponude, izgleda da su se ufurali pa traže enormne cifre za reemitiranje tog kanala, a ovaj Film Klub je li to kanal koji je u vlasništu MTS-a ili...?
Nedavno je mts uvrstio Klasik TV tako da me cudi mtelovo izbacivanje.
Da, Film Klub je u vlasnistvu mts-a i kad idu reklame reklamira mts antena TV uslugu, kanale Zenska, Kitchen i Film Klub Extra. Slika je odlicna kad idu te gore reklame i pregled programa dok kad puste film iz ex yuge i nije nesto. VHS kaseta. Reklamira serije Bumerang, Bitange i princeze za ovaj mjesec.
semirsar

#14787 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

Sakazulu wrote:E sad da neko ima ko čita sve naše kuknjave pa da uleti sa nekom novom firmom koja će sve dosadašnje želje i još mnogo toga upakovati i ponuditi na tržištu!
Izgleda cita T-mach pa ponesto sto se ovdeka spomene ucuhne svojima anamotamo u njiha :evil:

@MTV je ispustio jos jednu vrlo bitnu stavku koja je saptom ukinuta... sortiranje kanala, sto si slago, slago si, sad ti ga oni slazu kad god dje god him prahne pa se ti vrti ko zvrk hanuma trazeci dje ti ga cuhno :evil: :evil:

pshmmtrpsrt... ljut sam, trebo bi ovi pdf na black listu ilitiga "foe" moram vidjet u postavkama foruma merelise to :twisted:
MTV

#14788 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
Sakazulu wrote:E sad da neko ima ko čita sve naše kuknjave pa da uleti sa nekom novom firmom koja će sve dosadašnje želje i još mnogo toga upakovati i ponuditi na tržištu!
Izgleda cita T-mach pa ponesto sto se ovdeka spomene ucuhne svojima anamotamo u njiha :evil:

@MTV je ispustio jos jednu vrlo bitnu stavku koja je saptom ukinuta... sortiranje kanala, sto si slago, slago si, sad ti ga oni slazu kad god dje god him prahne pa se ti vrti ko zvrk hanuma trazeci dje ti ga cuhno :evil: :evil:

pshmmtrpsrt... ljut sam, trebo bi ovi pdf na black listu ilitiga "foe" moram vidjet u postavkama foruma merelise to :twisted:
To je ukinuto preko weba, preko resivera mozes na broj 1 nariktat SNTV umjesto BHT HD. Preko resivera mozes "rupe" popunjavat preko weba nije se moglo. Od svega ta mi funkcija najmanje fali, glavna je umrla u petak. Pocivala u miru.

Uskoro ce nam isto nesto pogasiti i ici ce Agro, Zenska, Kitchen k'o na mtelu.
semirsar

#14789 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote: To je ukinuto preko weba, preko resivera mozes na broj 1 nariktat SNTV umjesto BHT HD. Preko resivera mozes "rupe" popunjavat preko weba nije se moglo. Od svega ta mi funkcija najmanje fali, glavna je umrla u petak. Pocivala u miru.

preko weba ga ufati i spusti dje hos, preko receivera, barem je kod MAG-e tako, mos odma jebat nailu mater dok prebacis par mjesta neki kanalnemre ti paket baterija bit da sve pretumbas, kuzis. nejmam ja zivaca za toliko podjebavanje, barem da se mere napraviti vlastita lista kao na T.machu, manje bi bolilo.
MTV

#14790 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: preko weba ga ufati i spusti dje hos, preko receivera, barem je kod MAG-e tako, mos odma jebat nailu mater dok prebacis par mjesta neki kanalnemre ti paket baterija bit da sve pretumbas, kuzis. nejmam ja zivaca za toliko podjebavanje, barem da se mere napraviti vlastita lista kao na T.machu, manje bi bolilo.
Aha to je kad krenes popunjavat rupe ili ides promijeni poziciju kanala gore dole. I fakat to traje.

Ali mozes i ovo
AirTies HD MENU-TV-UREDJENJE KANALA-na zeljeni kanal pritisnes OK-POZICIJA KANALA-PREMJESTI NA POZICIJU. I FilmKlub sam sa 1000+ pozicije premjestio na mjesto klasika broj 53. Imam jos onu rupu od MTV Musica, Cinestari koji su otisli u doplatu, FTV (Analog).

Oprosti ti meni ako sam malo neugodan zadnjih dana jer sam bas, da se kulturno izrazim, nadrndan.
semirsar

#14791 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote: Aha to je kad krenes popunjavat rupe ili ides promijeni poziciju kanala gore dole. I fakat to traje.

Ali mozes i ovo
AirTies HD MENU-TV-UREDJENJE KANALA-na zeljeni kanal pritisnes OK-POZICIJA KANALA-PREMJESTI NA POZICIJU. I FilmKlub sam sa 1000+ pozicije premjestio na mjesto klasika broj 53. Imam jos onu rupu od MTV Musica, Cinestari koji su otisli u doplatu, FTV (Analog).

Oprosti ti meni ako sam malo neugodan zadnjih dana jer sam bas, da se kulturno izrazim, nadrndan.
Nejmam ja teb sta oprastat nadrndan sam i ja a nije do naske nadrndase nas oni al nadrndacemo mi njihA na kraju :evil:
fazon kod mene je u tome sto kad premjestim neki kanal ne spusta vec postojeci dole vec ga prebacuje na mjesto premjestenog i tako u nedogled... tacnije kao u tvom primjeru taj klasik sa broja 53 bi mi otiso na mjesto gdje je bio filmklub
MTV

#14792 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Sad sam te ukapirao znam o cemu je rijec. Ja bolje funkcionisem kad mi se nesto kao primjer pokaze nego pricat teoriju :mrgreen:
malamirha

#14793 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by malamirha »

MTV wrote:
semirsar wrote:]

To je ukinuto preko weba, preko resivera mozes na broj 1 nariktat SNTV umjesto BHT HD. Preko resivera mozes "rupe" popunjavat preko weba nije se moglo. Od svega ta mi funkcija najmanje fali, glavna je umrla u petak. Pocivala u miru.

+ 1. :(
semirsar

#14794 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:Sad sam te ukapirao znam o cemu je rijec. Ja bolje funkcionisem kad mi se nesto kao primjer pokaze nego pricat teoriju :mrgreen:
:lol: :thumbup:
nego, nema vise u mobilmediji mu6172 sve rasprodato... sta 's sad predlozit, mozda bi trebali tebi da se jave i sve na lageru caskom rasprodaju :mrgreen:
MTV

#14795 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: tebe bi trebali ovi iz MMedije kontaktirat, vec sam ti na LoL-inoj temi objasnio zasto :mrgreen:
semirsar wrote: :lol: :thumbup:
nego, nema vise u mobilmediji mu6172 sve rasprodato... sta 's sad predlozit, mozda bi trebali tebi da se jave i sve na lageru caskom rasprodaju :mrgreen:
Ja se dajem na raspolaganje LoL-u, TM, Samsungu il Tehnomagu/mobilmediji al nece me niko :(

Da pokusam sa Dojce telecomu mozda me oni oce :mrgreen: Tamo bi bio cistacica :lol:
Nek snize 2015 seriju kao sto je moj 48, JU6472 ili JU6872 koji su skuplji od MU6172. :lol: Samo nazalost na njima nece raditi EON. Al televizorima nista nefali. Nek se rijese zalihe jer u dojce tih TV nema vise za kupiti bar ih nisam vidio na web stranici. Kod njih ima neki Samsung 4K u 21:9 omjeru cijena mozes predobar bibi kupit :mrgreen:
Jedino da gledas neki Sony s VA panelom, Android i 4K kad vec Samija nema.

Nego
Bez cega cemo ostat u petak a sta cemo dobiti u ponedjeljak pitanje je sad? :lol: :mrgreen:
semirsar

#14796 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote: ...
Nego
Bez cega cemo ostat u petak a sta cemo dobiti u ponedjeljak pitanje je sad? :lol: :mrgreen:
ako se ne varam, omjer je 1/3... jedan dobijes tri izgubis :mrgreen:
MTV

#14797 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Prefolmulisat cu pitanje. Bez cega cemo sljedece ostat? :lol: :lol:
semirsar

#14798 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

vec sam prije napisao da me stra' ici ista gledati na supertv jer nedugo poslije ti dojavis da je nesto postalo povijest iliti obrisato vjerujes li da jos nisam otis'o da vidim kakki je taj novi kanal sto ga turise :mrgreen:

ev' odo sad, citacu u ponedeljak sta smo izgubili :lol: :evil:
MTV

#14799 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Mnogo veci nivo naspram pinka. Imaju rubriku sretan rodjendan i tu pokazu glumce rodjene na danasnji dan. Najave sta ide, slijedi jako lijepo uradjeno. Sadrzaj ko pink film i Klasik TV.
Al meni nije stalo ni do Film Klub, Klasika ni pink Filma. :)
MTV

#14800 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

TVSA HD u ponudi SUPER TV-a

Poštovani korisnici,

u ponudi SUPER TV usluge sada možete gledati Televiziju Sarajevo (TVSA) u HD rezoluciji. TVSA HD pronađite u Osnovnom paketu naše SUPER TV usluge.

Vaš Logosoft

http://www.logosoft.ba/tvsa

11.9. smo dobili ovaj kanal sad 19.9 obavjestenje.
Da mi je znat samo na cemu su?! Nek i meni malo daju.
Post Reply