Ma dobro jest i to slažem seLogovan wrote: Zahvaljujući Realu, a ne njemu.
..Ali nije to tema pa neću dalje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma dobro jest i to slažem seLogovan wrote: Zahvaljujući Realu, a ne njemu.
Koji je onda najbolji klub svih vremena?MyTao wrote:Mozda... ali "najbolji klub svih vremena" bi valjda trebao gaziti i u ligi i u LP... pa u kupovima, pokoji treble ovo ono...decko_sa_kovaca wrote:Pa et mislim da je bolje osvajat ligu prvaka nego ligu
malo je to tesko rec, ima par timova koji su obiljezili po jedan period i imali nekakvu dominaciju tadTomahawk11 wrote:Koji je onda najbolji klub svih vremena?MyTao wrote:Mozda... ali "najbolji klub svih vremena" bi valjda trebao gaziti i u ligi i u LP... pa u kupovima, pokoji treble ovo ono...decko_sa_kovaca wrote:Pa et mislim da je bolje osvajat ligu prvaka nego ligu
Kako se to gleda?
Ono, svih vremena ili neka era, neki period?
Realno, i ovo sa shitijem su vrlo lako mogli zijaniti petardom...nekad imas i srece.Mustang1 wrote:Isto kao sto je i od City.a ha?Fudo387 wrote:Liverpul ce fasovat petardu od Reala, ako do tog susreta dodje.animals wrote:Liverpool se moze itekako nositi sa Realom..
to ce biti sjajno finale..
Sevilja i Roma su u istom rangu..
Da se nisu sjebali kuci imali bi sanse protiv Bayerna..
Ne znam... Mislim da je pravilnije pricati o erama. Real Madrid, Liverpool, Milan, Barselona... svi su imali ere kada su dominirali u svim takmicenjima u periodu od nekoliko sezona.Tomahawk11 wrote:Koji je onda najbolji klub svih vremena?MyTao wrote:Mozda... ali "najbolji klub svih vremena" bi valjda trebao gaziti i u ligi i u LP... pa u kupovima, pokoji treble ovo ono...decko_sa_kovaca wrote:Pa et mislim da je bolje osvajat ligu prvaka nego ligu
Kako se to gleda?
Ono, svih vremena ili neka era, neki period?
_BataZiv_0809 wrote:Puno je faktora, ali u najkracem-smjena generacija koja nikako da pocne, a nuzna je poput zraka. Ne mogu ti dva metuzalema biti bez adekvatne alternative. Dalje spora i prilicno losa odbrana. I mozda kljucno-nekonkurentna Bundesliga koja cini da ozbiljnu utakmicu ne odigras mjesecima...Tomahawk11 wrote:Ih, otkud sad to?_BataZiv_0809 wrote: A sto se tice favorita, pa vidi ovako mačko moja, prije bih pare stavio na Liverpul, a kamoli na Real nego na Bajern... Realno govoreci. Mislim da im je polufinale maksimum maksimuma.
Klub kao klub, da. Postavljena je neka letvica i kako koja godina, sve je više podižu.jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
Mislim da on miješa najbolji klub sa najboljim timom. Najbolji tim može biti Madrid 50-tih, Ajax i Bayern 70-tih, Liverpool 80-tih, Milan na prelazu 80-tih i 90-tih itd... najbolji klub je sigurno RM.jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
Normalno. Ko sto je bolje osvajat bivsu yu ligu nego PLBiH.decko_sa_kovaca wrote:Pa et mislim da je bolje osvajat ligu prvaka nego ligu
Konstanta od 60 i neke do 98-e?pirmin wrote:Slazem se, svi su imali faze.
RM je konstanta.

Da se i ja, iako simpatizer Barce, slozim s ovim. Ako se gledaju brojke onda mozemo gledati samo one u Europi (ne u ligama) a tu je Real najjaci, i ako po necemu mozemo gledati koji je klub najbolji svih vremena onda trebamo gledati kroz osvajanje najjaceg europskog takmicenja. Sto znaci ako vec zelimo nekoga proglasiti najboljim onda pogledamo brojeve i vidimo da je to Real Madrid, koliko god se to meni ili nekome drugom ne svidja, to je ipak cinjenica.jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
Da, bilo bi teze praviti ovakve konstatacije da je razlika izmedju njih i drugog u 1 ili 2 titule, al ne, oni su od samog starta do danas bili po nekoliko titula u prednosti. Jos uz to dodas da su ubjedljivo prvi po broju titula u Spaniji i tu se prica zavrsava.kindlas wrote:Da se i ja, iako simpatizer Barce, slozim s ovim. Ako se gledaju brojke onda mozemo gledati samo one u Europi (ne u ligama) a tu je Real najjaci, i ako po necemu mozemo gledati koji je klub najbolji svih vremena onda trebamo gledati kroz osvajanje najjaceg europskog takmicenja. Sto znaci ako vec zelimo nekoga proglasiti najboljim onda pogledamo brojeve i vidimo da je to Real Madrid, koliko god se to meni ili nekome drugom ne svidja, to je ipak cinjenica.jeza u ledja wrote:Pa ako postoji "najbolji klub svih vremena" to jedino moze biti Real Madrid.
I tu se slazem.mousstapha wrote:Ja bih Real takodjer smjestio medju najodvratnije klubove![]()