Odakle ti ovo pitanje ?VjecitiStudent wrote:Nisi glasao za B. Izetbegovica?veljaca wrote:Ali treba izgleda mnogo puta ponavljati - pogotovo nekima, na zalost --LIBERO- wrote:Birajuci izmedju Pedje "dezertera" , ili SDA "patriota" koji su poslije popljackali sve sto su mogli, sa obje ruke (i latinicom i cirilicom) glasam za ovog prvog.
Birajuci izmedju dezertera i patriote - uvijek cu izabrati patriotu.
E sada, uvijek se medju "dezerterima" mogu naci dobri, kao i sto medju "patriotima" mogu naci losi, ali oni nisu pravilo ( oni su izuzetak iz pravila ) , a pravilo je:
Dezerter je uvijek losiji od patriote ....
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- veljaca
#14751 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
-
VjecitiStudent
#14752 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pa samo ponavljam drugim rijecima ono sto si napisao, tj. da si izmedju dezertera i patriote, birao patriotu. Znaci, glasao si za Komsica?veljaca wrote:Odakle ti ovo pitanje ?VjecitiStudent wrote:Nisi glasao za B. Izetbegovica?veljaca wrote: Ali treba izgleda mnogo puta ponavljati - pogotovo nekima, na zalost -
Birajuci izmedju dezertera i patriote - uvijek cu izabrati patriotu.
E sada, uvijek se medju "dezerterima" mogu naci dobri, kao i sto medju "patriotima" mogu naci losi, ali oni nisu pravilo ( oni su izuzetak iz pravila ) , a pravilo je:
Dezerter je uvijek losiji od patriote ....
- veljaca
#14753 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne shvatam poentu tvojih pitanja.VjecitiStudent wrote:Pa samo ponavljam drugim rijecima ono sto si napisao, tj. da si izmedju dezertera i patriote, birao patriotu. Znaci, glasao si za Komsica?veljaca wrote:Odakle ti ovo pitanje ?VjecitiStudent wrote:
Nisi glasao za B. Izetbegovica?
Reci cu ti samo da osim nabrojanih ima puno i patriota a i dezertera i medju obicnim ljudima a i medju politicarima. Ja sa sigurnoscu znam ko su patrioti koji su bili sa mnom u jedinici ali bilo je i dezertera u nasoj jedinici i sa sigurnoscu znam ko su oni. Ja ne vjerujem nikome na rijec - vjerujem sebi i onome sto sam licno prozivio. I zato kazem izmedju patriote i dezertera uvijek biram PATRIOTU.
Btw - sto te toliko interesuje za koga sam glasao ?
-
convict
#14754 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
.
Last edited by convict on 15/02/2014 01:10, edited 1 time in total.
-
Pedja Kojovic
#14755 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne.convict wrote:Za utorak se najavljuje sjednica GV sa izborom gradonačelnika kao tačkom dnevnog reda. Je li već dogovoreno?
p.k.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14756 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
auuuuu...sad mi je jasno što Peđu vako grizu cyber Sturmabteilungovci
ps
Peđa zbavi tablu apaurina treba će ti... kad navale "pravednici" s aferama postaćeš forumski križanac Ron Jeremyia i Bernarda Madoffa

ps
Peđa zbavi tablu apaurina treba će ti... kad navale "pravednici" s aferama postaćeš forumski križanac Ron Jeremyia i Bernarda Madoffa
- uspjeh
#14757 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Koja je razlika između NAŠE STRANKE i NJIHOVE STRANKE?
Ozbiljno, koje su glavne 3 razlike između NAŠE STRANKE i svih ostalih stranaka na političkom prostoru BiH?
Izdvaja li se NAŠA STRANKA po nečemu od konkurencije?
Ozbiljno, koje su glavne 3 razlike između NAŠE STRANKE i svih ostalih stranaka na političkom prostoru BiH?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#14758 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne odgovara na pitanja. Prije nekoliko stranica su mu postavljena ozbiljna oko neslaganja u nekom njegovom postu, optužen je da je lagao, nije odgovorio. Tako, izgleda, što ne odgovara samo preskoči. Ovo ti pišem da se ne nadaš previše.Genije wrote:haj nek peđa odgovori
pa ću ondak ja
naoštrijo sam tastaturu
-
pappermind
#14759 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
...dobro je skonto....("slagaću da sam bio dobar s delićem, on je svakako umro ne može me niko demantovati...")...haha...ne mogu da vjerujem...ovo poslati senadu avdiću ili nekom' drugom da "istraži"
dao mu pasoš na trebeviću možda ko zna? možda on misli na to, da se prijavljivao u JNA da brani ovaj grad i poslaničko mjesto danas. 
-
Doktor29
#14760 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nije, odbijaju da se ide na glasanje u gradskom vijecu oko izbora za Gradonacelnika, imaju cvrst stav i to je sada jedini razlog zasto se ceka sa tim, nece podrzati kandidata iz SDU ni u drugom krugu....Ova paralela izmedju SDA i SDS-a je sramotna, mozda se opametioGenije wrote:naljutio se haman što smo ga haparleisali za tezu sds=sda![]()
- vee-jay
#14761 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Od svega napisanog konstatacija da je SDA opljackala ovu drzavu i da je time rusi je jedino sto je (u kontekstu) OK. Sve ostalo subjektivno moze ali bolje da nije, jer protiv toga postoje izbori.Innovation wrote:Pljuvanje ok, gadjenje ok, mrznja ok,ali konstatacija da je SDA srusila i opljackala ovu drzavu ne moze.
-
Pedja Kojovic
#14762 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
uspjeh
Uocavanje tih razlika je zadatak glasaca.
p.k.
Uocavanje tih razlika je zadatak glasaca.
p.k.
-
pappermind
#14763 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Dobro jutro! Nadam se da se duša draga naspavala
Peđa molim vas da "javnosti" objasnite laži vezane za generala Delića.

-
Pedja Kojovic
#14764 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
peppermind
Sve, pa i vise, sto sam o tome mislio da treba reci sam napisao ranije.
p.k.
Sve, pa i vise, sto sam o tome mislio da treba reci sam napisao ranije.
p.k.
- novi.dan.nova.nafaka
#14765 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Boga mi, fino ga po guzi nahlupase. Narod zna malo vise nego sto politicari misle.Doktor29 wrote:Nije, odbijaju da se ide na glasanje u gradskom vijecu oko izbora za Gradonacelnika, imaju cvrst stav i to je sada jedini razlog zasto se ceka sa tim, nece podrzati kandidata iz SDU ni u drugom krugu....Ova paralela izmedju SDA i SDS-a je sramotna, mozda se opametioGenije wrote:naljutio se haman što smo ga haparleisali za tezu sds=sda![]()
-
Doktor29
#14766 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
U igri je i magistrica ljudskih prava Sabina Cudic, u slucaju da Finci bude Gradonacelnik ona je jedan od savjetnika, u slucaju da bude Kljujic, ponudjeno joj je da bude dogradonacelnicanovi.dan.nova.nafaka wrote:Boga mi, fino ga po guzi nahlupase. Narod zna malo vise nego sto politicari misle.Doktor29 wrote:Nije, odbijaju da se ide na glasanje u gradskom vijecu oko izbora za Gradonacelnika, imaju cvrst stav i to je sada jedini razlog zasto se ceka sa tim, nece podrzati kandidata iz SDU ni u drugom krugu....Ova paralela izmedju SDA i SDS-a je sramotna, mozda se opametioGenije wrote:naljutio se haman što smo ga haparleisali za tezu sds=sda![]()
-
pappermind
#14767 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
nadam se da neće skočiti cijene njenih torbi koje prodaje i da će konačno imati svoj interview u Azri "a i šire"
Onaj tip ljudi koji će pregazit preko leševa samo da bi ljudi kazali "uf što si pametna". Nek pozove i jarana iz washingtona nek preseli u sarajevo, perspektivan grad, za neke jelte...

Ah da...hoćete li se sjetit Delića kao i on vas 92ge? p.k. tebi nije mjesto u ovom gradu, samo moje mišljenje..."demokrato".
Onaj tip ljudi koji će pregazit preko leševa samo da bi ljudi kazali "uf što si pametna". Nek pozove i jarana iz washingtona nek preseli u sarajevo, perspektivan grad, za neke jelte...
Ah da...hoćete li se sjetit Delića kao i on vas 92ge? p.k. tebi nije mjesto u ovom gradu, samo moje mišljenje..."demokrato".
- KatarinaKosaca
#14768 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Iako mi je stalna asocijacija genral Božidar Delićpappermind wrote:Ah da...hoćete li se sjetit Delića kao i on vas 92ge? p.k. tebi nije mjesto u ovom gradu, samo moje mišljenje..."demokrato".
Dakle, svaka igra, svaka dobijaDoktor29 wrote:U igri je i magistrica ljudskih prava Sabina Cudic, u slucaju da Finci bude Gradonacelnik ona je jedan od savjetnika, u slucaju da bude Kljujic, ponudjeno joj je da bude dogradonacelnica![]()
![]()
![]()
-
Innovation
#14769 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
KatarinaKosaca wrote: ako smo za pravnu državu, a deklarativno jesmo svi, onda ima da poštujemo amnestiju, a nikako da sebi dajemo za pravo preporuke ko je za ovog grada , a ko ne. U ovom gradu ima i onih koji su pobjegli prije prvog pucnja, ima i onih koji su na njega pucali, ali nije nitko od nas ni nadležan ni kompetentan da procjenjuje, ocjenjuje i radi konsalting ko je za grada , a ko ne.
Za ovo stvarno nije bilo potrebe, jerpappermind wrote: p.k. tebi nije mjesto u ovom gradu, samo moje mišljenje..."demokrato".
KatarinaKosaca wrote:Ideja je pionirska, hrabra, progresivna i za svaku pohvalu. Zato često puta i nisam oštra koliko bih imala da budem, jer uvijek imam osjećaj da se često ovdje i na pk osobno i na NS istrese sav gnijev samo zato što su jedini kojima se imamo priliku "nagovoriti"
-
pappermind
#14770 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
...
Last edited by Anonymous on 09/03/2013 16:56, edited 1 time in total.
Reason: banned!
Reason: banned!
-
Pedja Kojovic
#14771 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
doktor29
Netacne informacije.
p.k.
Netacne informacije.
p.k.
-
pappermind
#14772 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
pk znal' ti žena kako te grdimo? 
-
Innovation
#14773 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Da g. Kojovic nije otvorio ovu temu, Vi ne bi mogli iznijeti Vase misljenje, niti bi znali bilo sta o njemu,da sam nije napisao. Ja to postujem. Zato nije potrebno nekoga vrijedjati.
- KatarinaKosaca
#14774 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
"Izlet post" sa generalom Božidarom upssss Rasimom Delićem je bio potpuno suvišan, pa bih rekla i potcjenjujući prema inteligenciji forumaša, ustvari ne ni inteligenciji nego samo prodječnoj memoriji. Potpuno suvišan i čisto auto antipopagandistički. Takođe, analiza familije i njene sudbine, smatram, potpuno suvišna. To, opet, ne daje za pravo "tjeranje" iz grada ili iznošenje mišljenja kome je gdje mjesto kao da je grad nečije privatno vlasništvo. Ja, na primjer , nisam glasala NS, iako sam o tome ozbiljno razmišljala, baš radi ratnog angažmana osnivača i vrhuške te stranke (dakle nikakvog), ali to je osobni stav i osobni prioritet. Koliko sam razumjela ovdje trebamo pitati.. i već kad smo kod toga ja nikada ne dobih odgovor na pitanje oko evetualne koalicije sa nekom strankom iz Rs-a, kao što je bilo sa Zdravkom Krsmanovićem. Iako propalo, bilo je avargandno i optimistično, iako utopijski. Pa, i to selektivno odgovaranje na pitanja, nije u redu, već kad se otvorila tema. Ili neka piše u naslovu : Samo za zagovornike NS sve što ste željeli.....Innovation wrote:Da g. Kojovic nije otvorio ovu temu, Vi ne bi mogli iznijeti Vase misljenje, niti bi znali bilo sta o njemu,da sam nije napisao. Ja to postujem. Zato nije potrebno nekoga vrijedjati.
-
Doktor29
#14775 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Apsolutno su tacne, razgovarao sam sa covjekom koji je u tim pregovorima, u utorak treba biti glasanje ali jos nista nije dogovoreno jer vi odbijate, SDU je cak spreman podrzati Fincija ako prodje u drugi krug sto vi niste u slucaju Kljujica i ako ne bude po vasem spremni ste biti neutralni do kraja mandata.Pedja Kojovic wrote:doktor29
Netacne informacije.
p.k.
Sabina je isto predmet pomenutih pregovora u kontekstu funkcija koje sam spominjao