Ecci wrote:Sad ce davit Musu
Da...Musa ima najtanji vrat,može jednom rukom kao Bogdanovića
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ecci wrote:Sad ce davit Musu
Pa kad Teletovic opali tricu u trecoj sekundi napada, preko ruke i s osam metara i treba ga udavit.golman wrote:spree wrote:najbolje moguce rijesenje. covjek zna i autoritet je. podrzavam svako eventualno davljenje umisljenih zvjezdica pocevsi od kapitena pa nadalje. nema vise nerezonskih trica hvala ti Boze. vec sam siguran da cemo napraviti pravo dobar rezultat.
Slažem se da treba biti disciplina i red,ali ne i davljenje.Zar nema drugih metoda?
Pa davio ga je jer ga je i stvorio kao igraca a to je onda sasvim drugi odnos u pitanju......da ne kazem poluroditeljskigolman wrote:Je li vi znate da je čovjek davio igrače za vrijeme utakmice? Mislim da su bila 2 slučaja. Ima snimak kako steže za vrat Bogdana Bogdanovića,može se naći na youtube.
Pa eto,u reprezentaciji BIH nema ni jednog igrača,kojeg je on stvorio,tako da nema pravo ni da davi.Na primjer jedan Vrabac je prije pola godine bio ispodprosječan igrač,a sad je već druga priča,mnogo je napredovao.Njega je stvorio Vujoševićev bivši pomoćnik Džikić i još uvijek ga stvara.Na dobrom je putu da postane bitan igrač.Pominjem njega,jer je on čini mi se jedini igrač i repke,kojeg je dotični trenirao.hrasno38 wrote:Pa davio ga je jer ga je i stvorio kao igraca a to je onda sasvim drugi odnos u pitanju......da ne kazem poluroditeljskigolman wrote:Je li vi znate da je čovjek davio igrače za vrijeme utakmice? Mislim da su bila 2 slučaja. Ima snimak kako steže za vrat Bogdana Bogdanovića,može se naći na youtube.
Naravno Vujosevic nije nikada davio niti jednog igraca kojeg nije stvarao i napravio igracem. To se uvijek moglo vidjeti na klupi razlicit odnos. E sad Dusku je limitirajuci faktor njegov secer i ako skoci to je minimalno dvije tehnicke a vjerobvatno i iskljucenje:) Medjutim sigurno on moze napraviti vise nego reprektabilnu reprezentaciju od nasih igraca i mozda i neki koji su razmisljaju da igraju za BiH sada to nece sasvim sigurno jer Dule je magnet i najbolja opcija za stvaranje BH reprezentacije na bazi mladjih igraca jer ako neko zna raditi sa njima onda je to Dule.golman wrote:Pa eto,u reprezentaciji BIH nema ni jednog igrača,kojeg je on stvorio,tako da nema pravo ni da davi.Na primjer jedan Vrabac je prije pola godine bio ispodprosječan igrač,a sad je već druga priča,mnogo je napredovao.Njega je stvorio Vujoševićev bivši pomoćnik Džikić i još uvijek ga stvara.Na dobrom je putu da postane bitan igrač.Pominjem njega,jer je on čini mi se jedini igrač i repke,kojeg je dotični trenirao.hrasno38 wrote:Pa davio ga je jer ga je i stvorio kao igraca a to je onda sasvim drugi odnos u pitanju......da ne kazem poluroditeljskigolman wrote:Je li vi znate da je čovjek davio igrače za vrijeme utakmice? Mislim da su bila 2 slučaja. Ima snimak kako steže za vrat Bogdana Bogdanovića,može se naći na youtube.
Pa i nije i ovdje iznad kaze da je spreman da razgovara pod odredjenim uslovima ali nasi novinari.....sve za jedan LIKE!!!Velkoski wrote:Fulurija: Nije tačno da je Vujošević novi selektor!
http://sport1.ba/reprezentacija/fulurij ... ktor/78258
typo
Prema Fuluriji nije ni kandidathrasno38 wrote:Pa i nije i ovdje iznad kaze da je spreman da razgovara pod odredjenim uslovima ali nasi novinari.....sve za jedan LIKE!!!Velkoski wrote:Fulurija: Nije tačno da je Vujošević novi selektor!
typo
Ja to nisam procitaoVelkoski wrote:Prema Fuluriji nije ni kandidathrasno38 wrote:Pa i nije i ovdje iznad kaze da je spreman da razgovara pod odredjenim uslovima ali nasi novinari.....sve za jedan LIKE!!!Velkoski wrote:Fulurija: Nije tačno da je Vujošević novi selektor!
typo
Pa ja i Dusko je od ova cetiri imena ono ubjedljivo najjaci!!!Velkoski wrote:Na posljednjoj sjednici složili smo se oko četiri imena
Iz izjave![]()
hahahahahahahah neka sunca pa makar i udaraloVelkoski wrote:do mene, halali, udarilo me sunce danas u ćelavicu
valjda ćemo u četvrtak znati tačno
NBA sezona pocinje krajem oktobra. Znaci, evo da ih uspijemo dovuci da igraju pretkvalifikacije, njih dvojica 100% nece moci igrati kvalifikacije. E sta sad raditi? Da dodju odrade pretkvalifikacije, onda odu, pa se onda osloniti na neke njihove zamjene. Ili odmah krenuti sa zamjena i njih uigravati sto bolje i pripremiti za kvalifikacije.Sistem pretkvalifikacija je takav da će se po dvije prvoplasirane reprezentacije iz sve četiri grupe plasirati u glavni dio kvalifikacija za Mundobasket, a u nastavku pogledajte sve grupe:
Grupa A:
BiH
Švedska
Slovačka
Armenija
Utakmice pretkvalifikacija će se igrati od 2. do 19. augusta 2017. godine, a kvalifikacije počinju 20. novembra. Osam selekcija koje izbore plasman u kvalifikacije borit će se za 12 mjesta koliko će Evropa dati na Svjetskom prvenstvu.