SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- rinna0304
#14751 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Da li neko zna da li je moguce u cmu izvrsiti zamjenu artikla uz racun ako nije otvoren proizvod? hitno je 
- Loulou
#14752 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne bi trebalo biti nikakvih problema oko toga.rinna0304 wrote:Da li neko zna da li je moguce u cmu izvrsiti zamjenu artikla uz racun ako nije otvoren proizvod? hitno je
Ja sam prije 1,5 godinu dobila i novac natrag. Nije prošlo bez diskusije i uvjeravanja, ali sam dobila.
-
BJB
#14753 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Eto sreca pa je ne kupih...Znas koje su savrseno postojane, Urban decay, trenutno imam samo jednu u boji Whiskey
zato sto su mi smedje oci. Traje danima, nije je prevelika muka skinuti micelarnom, ali imas vrlo malo vremena ako je namjeravas blendati imalo...Skontala sam da su isplative, a i svidjaju mi se ove dvostruke na bbayu..Whiskey imate boju evo je u ovoj dvostrukoj na vrhu, obicna kakasto smedja, ali je bas lijepa na smedjim ocima.
A posto sam ovaj mjesec narucivala svasta ukratko, ne smijem vise..A i UD im ne potpada pod 10% popusta..
Meni su za oko zapele kombinacije perversion & pistol i ova treca darkside & blackheart.
BAreminerals eyeliners nemojte ni slucajno kupovati, imam smedji koji je sav meckav, kako stavljate olovku tako joj se srce povije i razmelja, uzas..Osim toga je uzasno nepostojana, pa nakon enkog vremena imate eyeliner i u oku i ispod oka..
A ni oni iz Avona nisu za bacit, nije bas da je boja nesto jaka, al' nije toliko tvrd da struze po kapcima.
zato sto su mi smedje oci. Traje danima, nije je prevelika muka skinuti micelarnom, ali imas vrlo malo vremena ako je namjeravas blendati imalo...Skontala sam da su isplative, a i svidjaju mi se ove dvostruke na bbayu..Whiskey imate boju evo je u ovoj dvostrukoj na vrhu, obicna kakasto smedja, ali je bas lijepa na smedjim ocima.
A posto sam ovaj mjesec narucivala svasta ukratko, ne smijem vise..A i UD im ne potpada pod 10% popusta..
Meni su za oko zapele kombinacije perversion & pistol i ova treca darkside & blackheart.BAreminerals eyeliners nemojte ni slucajno kupovati, imam smedji koji je sav meckav, kako stavljate olovku tako joj se srce povije i razmelja, uzas..Osim toga je uzasno nepostojana, pa nakon enkog vremena imate eyeliner i u oku i ispod oka..
A ni oni iz Avona nisu za bacit, nije bas da je boja nesto jaka, al' nije toliko tvrd da struze po kapcima.
- MersY
- MersY
#14755 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Čitala sam i ja to ali me privuče što je snižen na jagodici...ali ipak ću odustati jer imam masu ovih promašenih investicija kod kojih me uglavnom privuče to što su dobro sniženi
-
BJB
#14756 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Posto si se istrosila na Anastasia covet sh*t, ni ove nisu za bacit..Ja stavljam nude na waterline i dobro se drzi, nije gruba i ne mrlja.sigmabh wrote:BJB htjedoh ja UD al sam malo previse googlala...i svi fale Anastasiu, fale i UD al anastasia je kao vrh...i mene sejtan navrati i ja narucim Covet... Majke mi ne znam sta je problem kod olovke ...al nista...narucena od provjerenog sellera na ebay...ne znam sta da znam...a dje da znam... Znam da mi je zao sto sam ocekivala od olovke..jer ja puno stavljam olovku na eyelid..unutrasnjost oka, i dosadilo mi je da poslje 1h nanosenja samo vidim tragove gdje je negdje olovka nansena...kontala sam s Covet to ce makar trajat duze...al sipak...

-
BJB
#14757 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sarni malo po ruci, prosetaj po CM-u, pa nakon 4-5 minuta probaj protrljati na ruci, stvarno je waterproof..Jedva sam je skinula s ruke biodermom. 
Ako bilo koja od vas trazi liquid eyeliner, Eyeko skinny eyeliner je savrsenstvo...

Ako bilo koja od vas trazi liquid eyeliner, Eyeko skinny eyeliner je savrsenstvo...

-
Maybach
#14758 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imate li preporuku,sa koje stranice mi je najpovoljnije naruciti UD naked paletu?
-
Mutivoda
#14759 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne sjećam se jesam li pitala ovdje, ali mislim da nisam
Da li je koja od vas koristila ovaj fiksator "Diego dalla palma" ? I da li se može naručiti negdje?
I da li ima ova flormar baza kod nas?

Da li je koja od vas koristila ovaj fiksator "Diego dalla palma" ? I da li se može naručiti negdje?
I da li ima ova flormar baza kod nas?

- _EMA_
#14760 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zene,jeste li koristile L'Oreal Super Liner Gel? Je li zaista dobar kao sto ga blogerke hvale?
- MersY
#14761 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Mislim da je sa www.beautybay.comMaybach wrote:Imate li preporuku,sa koje stranice mi je najpovoljnije naruciti UD naked paletu?
-
sha_ba
#14762 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
nazalost nemaju naked3 od UDMersY wrote:Mislim da je sa http://www.beautybay.comMaybach wrote:Imate li preporuku,sa koje stranice mi je najpovoljnije naruciti UD naked paletu?
-
BJB
#14763 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@Mutivoda, imas ove od UD na beautybayuhttp://www.beautybay.com/cosmetics/Fini ... -1z140tqZo
@ sha_ba, mozes im poslati e-mail, pa ce ti poslati obavjestenje kad im dodje..
Zene, na bbayu jos ide 10%popusta, i na feelunique, hebena carina postala revnosna pravo, carine sve, cak i male pakete..
MEni danas stigla Sigma posiljka jos od blackFriday popusta i odrali su me, 65KM..Ali se ne kajem cetkice su divne i dobila sam E25 blending brush na poklon, steta samo sto je travel size pa joj kratka drshka.

@ sha_ba, mozes im poslati e-mail, pa ce ti poslati obavjestenje kad im dodje..
Zene, na bbayu jos ide 10%popusta, i na feelunique, hebena carina postala revnosna pravo, carine sve, cak i male pakete..
MEni danas stigla Sigma posiljka jos od blackFriday popusta i odrali su me, 65KM..Ali se ne kajem cetkice su divne i dobila sam E25 blending brush na poklon, steta samo sto je travel size pa joj kratka drshka.

-
sha_ba
#14764 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@BJB hvala puno, bas cu im poslat mail
i hvala inace na tvojim postovima, svaka cast
i hvala inace na tvojim postovima, svaka cast
-
Mariella
#14765 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja bas juce kupila. Zasad je dobar, lakse mi je cetkicom nanositi puno, i mozes se puno vise igrati. Mislim da nije toliko postojan kao oni "marker" tusevi, ali meni je ok, zadovoljna sam. Ali nisam jos navecer ga pronosala, da vidim kako se ponasa, to cu sutra saznati_EMA_ wrote:Zene,jeste li koristile L'Oreal Super Liner Gel? Je li zaista dobar kao sto ga blogerke hvale?
- KiSSgirl
#14766 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koliko je otprilike ova olovka u cm? Ja ju odavno tražim i po cm i dm i nisam mogla nikako naći.. meni se sviđa ova nude, nju bih probala umjesto bijele olovke na waterline.BJB wrote:Posto si se istrosila na Anastasia covet sh*t, ni ove nisu za bacit..Ja stavljam nude na waterline i dobro se drzi, nije gruba i ne mrlja.sigmabh wrote:BJB htjedoh ja UD al sam malo previse googlala...i svi fale Anastasiu, fale i UD al anastasia je kao vrh...i mene sejtan navrati i ja narucim Covet... Majke mi ne znam sta je problem kod olovke ...al nista...narucena od provjerenog sellera na ebay...ne znam sta da znam...a dje da znam... Znam da mi je zao sto sam ocekivala od olovke..jer ja puno stavljam olovku na eyelid..unutrasnjost oka, i dosadilo mi je da poslje 1h nanosenja samo vidim tragove gdje je negdje olovka nansena...kontala sam s Covet to ce makar trajat duze...al sipak...
- lavorpunvode
#14767 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
uvijek me podsjetiBJB wrote:

- Ductus Holedocus
#14768 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Probao neko Affinimat?
Ja sam koristila Affinitone i zadovoljna sam.Ali me taj,gore navedeni privlaci zbog onog "mat"
Ja sam koristila Affinitone i zadovoljna sam.Ali me taj,gore navedeni privlaci zbog onog "mat"
-
Mutivoda
#14769 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
HvalaaaBJB wrote:@Mutivoda, imas ove od UD na beautybayuhttp://www.beautybay.com/cosmetics/Fini ... -1z140tqZo
-
BJB
#14770 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@Sigma, citala sam na blogovima ako ti se desi nesto tako sa Sigma cetkicom uslikas i posaljes im i dobijes zamjenu.
Ma ja sam baksuzli..Svaku posiljku koliko god da je mala mi otvore i carine, zato volim feelunique, vrate mi svaki dinar..
@KiSSgirl, nisam ja Rimmel Scandaleyes olovku kupila u DM-u ili CM-u, vec narucila sa feelunique, tamo je 3.99 GBP=9.34 KM
http://www.feelunique.com/p/Rimmel-Scan ... -Eye-Liner
@lavorpunvode, ja pomislila da si musko..Ma da vidis ovu angled brush kako je mekana... A kako su ovi prokleti popusti, narucila sam i lakova..I onda stop, nista vise ne kupujem 6 mjeseci...
Samo da me hoce oni carinici popustiti malo, iimam neki bezvezni paket sa iHerba, kladim se i njega ce mi ocarinit.
Ma ja sam baksuzli..Svaku posiljku koliko god da je mala mi otvore i carine, zato volim feelunique, vrate mi svaki dinar..
@KiSSgirl, nisam ja Rimmel Scandaleyes olovku kupila u DM-u ili CM-u, vec narucila sa feelunique, tamo je 3.99 GBP=9.34 KM
http://www.feelunique.com/p/Rimmel-Scan ... -Eye-Liner
@lavorpunvode, ja pomislila da si musko..Ma da vidis ovu angled brush kako je mekana... A kako su ovi prokleti popusti, narucila sam i lakova..I onda stop, nista vise ne kupujem 6 mjeseci...
- Ductus Holedocus
#14771 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zna li neko cijenu misslyn ruževa,okvirno? 
-
cicos
#14772 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Oko 10km, mislim da nisu skuplji. Ruzevi su im odlicni, kao i lakovi za nokte, bas su dugotrajni i imaju lijepe boje.Ductus Holedocus wrote:Zna li neko cijenu misslyn ruževa,okvirno?
- MedenoSrce
#14773 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja se pocastih jucer

bilo 50% snizenje u CM-u tako da sam je platila samo 25KM

bilo 50% snizenje u CM-u tako da sam je platila samo 25KM
- MersY
#14774 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
uh baš dobro izgleda ta paleta
- limunada25
#14775 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nije vala ni skupa ta paleta 
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2