Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
weredsf

#14751 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

.
Marko Zarko

#14752 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

Odakle je ovo slikao iz kafancuge kakve, bas se sve vidi...nije bas sda na nivou prethodnih kampanja :D
bingov buraz

#14753 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by bingov buraz »

kamen spoticanja wrote:U Zenici veceras bili zeleni...otprilike duplo vise vojnika nego ostale tri tzv velike stranke zajedno
A dobro,zavisi dosta i od kulturnoumjetnickog programa,vaznija su imena ko ce zapjevati nego ko je na listama :D
nekitamopd

#14754 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nekitamopd »

Ja samo znam da 1. Mart i koalicija Domovina(DF je clan, a Emir incijator koalicije) dijele pamflete kako glasati za Zeljku Cvijanovic.
Istu onu Cvijanovicku koja je neki dan rame uz rame stajala sa zenom od Karadzica na otvaranju studentskog doma koji ce nositi ime tog istog Karadzica.

Image

Mada Bosnjacima u Federaciji to nije ni vazno, oni bi rado da se RS odcjepi.
It_is_a_Leclerc

#14755 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne lupaj. Ove pamflete ne dijeli koalicija Domovina, niti Emir Suljagić, već SDA.

Pamflet je došao do Branislava Borenovića iz PDP-a, koji je to i napisao na svom twitter profilu.

Zaista je nevjerovatno koliko ste spremni da izmišljate samo da ocrnite DF.
nekitamopd

#14756 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nekitamopd »

Ovakvi pamfleti se dijele sirom RS, Domovina podrzava Zeljku.
Ja bi trebao to znati jer i zivim u RSu i znam sta se narodu preporucuje.
General War

#14757 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

It_is_a_Leclerc wrote:Ne lupaj. Ove pamflete ne dijeli koalicija Domovina, niti Emir Suljagić, već SDA.

Pamflet je došao do Branislava Borenovića iz PDP-a, koji je to i napisao na svom twitter profilu.

Zaista je nevjerovatno koliko ste spremni da izmišljate samo da ocrnite DF.
Nevjerovatno...nikad podlijih izbora nisam vidio. :-)
nekitamopd

#14758 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nekitamopd »

General War wrote:
Da patriJote vas u Federaciji ubjedjuju u jedno, a u RS rade drugo.
It_is_a_Leclerc

#14759 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

A zašto ti, kad si dobio taj pamflet, nisi ga slikao sam, već si našao ovu sliku koju sam ja pronašao kod Brane Borenovića iz PDP-a na profilu, na kome je izričito napisano da ga dijeli SDA i to u Kozarcu ?!
nekitamopd

#14760 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nekitamopd »

It_is_a_Leclerc wrote:A zašto ti, kad si dobio taj pamflet, nisi ga slikao sam, već si našao ovu sliku koju sam ja pronašao kod Brane Borenovića iz PDP-a na profilu, na kome je izričito napisano da ga dijeli SDA i to u Kozarcu ?!
Sutra cu ti uslikati pamflete, da vidis sta se dijeli u prijedorskim naseljima Raskovac i Puharska.
Tu kandidati iz SzBiH Muharem Murselovic i DF Mirsad Duratovic ;)
General War

#14761 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

nekitamopd wrote:
General War wrote:
Da patriJote vas u Federaciji ubjedjuju u jedno, a u RS rade drugo.
PatriJote meni ne kroje misljenje...a ni nama u vecini slucajeva kao sto vidis, da mi nisi rekao nebih ni primjetio da je zeljkica podebljana :D koga d fak ona interesuje?
nekitamopd

#14762 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nekitamopd »

General War wrote: PatriJote meni ne kroje misljenje...a ni nama u vecini slucajeva kao sto vidis, da mi nisi rekao nebih ni primjetio da je zeljkica podebljana :D koga d fak ona interesuje?
Pa sutra ce te iste patriJote da se zale kako Zeljka blokira rad presjednistva, a podrzali je ;)
nekitamopd

#14763 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nekitamopd »

Da nebi bilo zabune i SDP tiho Zeljku gura, ali nema na papiru.
Nama je obecana rekonstrukcija svih ulica u naselju ako damo glas Zeljki, a to je doslo iz usta Behzada Cirkina, SDPovog pulena u Skusptini RS.
General War

#14764 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

nekitamopd wrote:
General War wrote: PatriJote meni ne kroje misljenje...a ni nama u vecini slucajeva kao sto vidis, da mi nisi rekao nebih ni primjetio da je zeljkica podebljana :D koga d fak ona interesuje?
Pa sutra ce te iste patriJote da se zale kako Zeljka blokira rad presjednistva, a podrzali je ;)
A ono ko dosad islo ko po loju :-)
General War

#14765 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

nekitamopd wrote:Da nebi bilo zabune i SDP tiho Zeljku gura, ali nema na papiru.
Nama je obecana rekonstrukcija svih ulica u naselju ako damo glas Zeljki, a to je doslo iz usta Behzada Cirkina, SDPovog pulena u Skusptini RS.
Pisi je odma, ulica je sigurica...drzava ce se vec nekako snac i sa zeljkom :D ko i dosad.

Nego sta SDA kaze?
Last edited by General War on 10/10/2014 01:14, edited 1 time in total.
nekitamopd

#14766 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nekitamopd »

General War wrote: Pisi je odma, ulica je sigurica...drzava ce se vec nekako snac i sa zeljom :D ko i dosad.

Nego sta SDA kaze?
Iz SDA su dovoljno izdali narod tako da vise nije ni bitno sta kazu. :mrgreen:
fukara_tz

#14767 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by fukara_tz »

Tuzla 09.10.2014 : Centralni predizborni skup Demokratske fronte – Zeljko Komsic

desni

#14768 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by desni »

weredsf wrote:
kamen spoticanja wrote:U Zenici veceras bili zeleni...otprilike duplo vise vojnika nego ostale tri tzv velike stranke zajedno
Image
Otkud tanjiri satelitske platforme Total tv na skupu SDA :roll:
General War

#14769 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

fukara_tz wrote:Tuzla 09.10.2014 : Centralni predizborni skup Demokratske fronte – Zeljko Komsic

:thumbup:
forel

#14770 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by forel »

Jel ko gledao ovu vecerasnju blamazu Zlogumđije?Scepo ga lagano scepa malo po malo, pusti ga pa ga copi, a Zlogumđija pokusava bit duhovit a Scepo ga saceka pa mu ga podvikne.Sad mu ne valja FTV a unazad 4 godine urednik informativnog programa i covjek koji je 90 % medijskog prostora politickih emisija iskljucivo davao SDP-u i Lagumđiji.Ne gotivim Fahru, al kulturno mu ga je izvikao nekoliko puta da su Lagumu oci ko u buljave sove, ako nakon ovog veceras ne dozivi jos jedan napad nikad nece :D

Stvarno kakve mi diletante imamo na vlasti pa to su strasne stvari, lik se sali i pokusava biti duhovit u emisiji u kojoj se govori o stanju u drzavi, hiljadama nezaposlenih, ljudima bez krova nad glavom.Za njega nije buđetska rupa PIO -MIO iako se PIO - MIO direktno isplacuje iz buđeta i pazi jos kaze on je ''specijalista u tome''.Fahro je rekao jednu bitnu stvar veceras, zasto nema pomoci i zasto se ne rijesava stanje sa poplavljenim - Nasi kriminalci na vlasti nemaju niti 1% kredibiliteta kod stranaca koji im ne bi dali ni 2 cackalice da zalijepe a kamol silne milione.Ocigledno da stranci cekaju izbore i da poslije izbora vide sa cime raspolazu pa da dadnu lovu.A onda shvatim kakav smo mi ovca od naroda, zamisli sta bi se desilo Premijeru Grcke da ovako diletantski se smije na uzasnu ekonomsku situaciju u Grckoj..Mislim da bi ga Grci razapeli...Al kod nas to prolazi cak sta vise nekom ce bit ''šmekerski'' pazi i on se sali i on je ''insan''...smjesno, jadno...cirkusantsko ponasanje.Fahro je mozda kriminalac, poslovao sa Keljemendijem, i svasta nesto sto se pripisuje istom(ne znam sta je tacno sta nije) al ga je veceras ono kulturno saslusao i ispao frajer naspram ortodoksnog papka.
Kad jedan Fahrudin Radoncic drzi bukvice ovim diletantima tek shvatis gdje su nisko pali...smjesno.
kamen spoticanja

#14771 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

desni wrote:
weredsf wrote:
Image
Otkud tanjiri satelitske platforme Total tv na skupu SDA :roll:
Mozda sto su tu bile i prije skupa...pripadaju ugostiteljskim objektima koji se nalaze na trgu
Mister Yes

#14772 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mister Yes »

It_is_a_Leclerc wrote:Hiihihi..

Ako ovu državu nisu rasturili trezorski miševi, KOS-ovci i pobjegulje, neće, valahi, ni zlatni ljiljani i žrtve genocida u Srebrenici.
Vjerovatno su slično razmišljali kosovski Srbi o Vučiću i Nikoliću. Sigurno su kontali da ih Vojvoda i provjereni patriota neće izdati. A viĐu sad jada i belaja:

Idemedosumom

#14773 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Idemedosumom »

Sinoc u Travniku bio skup sda kod konzuma. Nisam bio na skupu al sam vidio jedno 7-8 parkiranih autobusa uz cestu, pojacanje sa okolnih sela. Kolega s posla mi jutros veli da je neuporedivo manje naroda bilo nego uoci proslih izbora :D

panika, panika, :izet:
weredsf

#14774 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

nekitamopd wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:A zašto ti, kad si dobio taj pamflet, nisi ga slikao sam, već si našao ovu sliku koju sam ja pronašao kod Brane Borenovića iz PDP-a na profilu, na kome je izričito napisano da ga dijeli SDA i to u Kozarcu ?!
Sutra cu ti uslikati pamflete, da vidis sta se dijeli u prijedorskim naseljima Raskovac i Puharska.
Tu kandidati iz SzBiH Muharem Murselovic i DF Mirsad Duratovic ;)
On ti vjeruje vise nekom Srbinu iz opozicione stranke u RS-u nego tebi, samo zato jer mu odgovara tako :D
weredsf

#14775 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Idemedosumom wrote:Sinoc u Travniku bio skup sda kod konzuma. Nisam bio na skupu al sam vidio jedno 7-8 parkiranih autobusa uz cestu, pojacanje sa okolnih sela. Kolega s posla mi jutros veli da je neuporedivo manje naroda bilo nego uoci proslih izbora :D

panika, panika, :izet:
Sta jos jaran kaze :-) :-)
Image
Post Reply