Da smo utalili Pogbu ko oni Kevina i mi bi izdominirali ovako prc.insaneinthebrain wrote:jebeni wolfsburg se nakupio para i zdrpi nam drexlera![]()
jebo im drexler majku, puna njemacka igraca oni bas njega zapikali
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Cornholio_
#14751 Re: Juventus
- Rockefeller
#14752 Re: Juventus
Treba vremena, jbg-a.
- Atticus Finch
#14753 Re: Juventus
Da, treba vremena, da Allegri skonta da se fudbal može igrat i bez 8 defanzivaca na terenu u isto vrijeme?Rockefeller wrote:Treba vremena, jbg-a.
Jbt led, Pogba, Dybala i Mandžukić su jedina tri ofanzivna igrača koja je mag poslao na teren i konta da će uraditi nešto. S tim što je Pogba po prirodi ima defanzivne zadatke u ovom sistemu. I kako onda ljudi očekuju da Mandžo nešto uradi, igrač koji direktno ovisi o pasu, centaršutu, nekakvoj gužvi i odbici itd. Dođeš do toga da je Dybala jedini talentovan ofanzivac na terenu i ljudi se čude što nismo kreirali priliku u 80 minuta.
U tri ozbiljne tekme ove sezone smo kreirali ukupno 6 prilika
Ako će već forsirati 7-8 defanzivaca na terenu onda tu Mandžukić nema šta tražiti. Morata-Dybala dok ne skonta kako Mandžukića učiniti korisnim ovako ne ide. Pereyra MORA igrati iza napadača ili na krilu, ako se odluči za nešto drugo u što čisto sumnjam, osim zadnjih 10-15 minuta igre. U sredini je beskoristan.
I što je najvažnije, još jedan mercato prošao, a Juventus nije riješio fantazistu, kreativca. Prošle godine je Tevez izmišljao golove (nekad ni to nije pomagalo, jer je jasno kao dan šta nam fali), ove godine to nema ko. Vjerovao sam da se sa kvalitetnim ofanzivnim veznim može nadoknaditi Tevez, ovako o tome nema govora. Omanuli su što se tiče ključne pozicije u timu. Ovaj Juventus je sa 100 potrošenih miliona slabiji i impotentniji tim od onog prošlogodišnjeg i ako to već sad nije jasno, bit će vrlo brzo.
-
Nucleo1985
#14754 Re: Juventus
@ delibasic....pircam o zadnjih 15 minuta tekme. Otvori oci procitaj fino, a ne odma napadati.
- spree
#14755 Re: Juventus
nisam gledao hernanesa zadnjih godina, ali u laziu je bio beton. jbg izgubile se dvije tekme i odmah je sve crno. treba neko vrijeme da stvari legnu. ovo je potpuno novi tim u odnosu na onaj od prosle godine, ali po meni jos kvalitetniji. vrlo brzo ce sve ovo liciti na stari dobri juve.
forza juve!!!
forza juve!!!
-
Nucleo1985
#14756 Re: Juventus
Bolje i Hernanes za ove pare nego Drax za duplo vise i da strahujes kad ce povreda.
U slucaju da se Marcha povrijedi, Hernanes ga komoto moze zamjeniti.
U slucaju da se Marcha povrijedi, Hernanes ga komoto moze zamjeniti.
- insaneinthebrain
#14757 Re: Juventus
hocemo se usreciti sa hernanesom

- Rockefeller
#14758 Re: Juventus
Oba poraza idu na dušu trenera. Pogriješio je u prvoj utakmici jer je izveo igrače u formaciji 3-5-2 i kao kreativca stavio Padoina. Protiv Udinesea se trebalo izaći u 4-3-1-2 kao što smo većinom igrali prošle sezone. Protiv Rome, ok. Razumijem 3-5-2 ali Padoin kao kreativac, ne. Pri tome me Allegri ponovo razočarao jer nije mijejao taktiku nakon 60 minute. Kažem, treba vremena da se povrijeđeni vrate i da se još postavi sigurnih 11. Ne želim pisati romane ali poslije reprezentativne pauze će biti sve na svom mjestu.
- insaneinthebrain
#14759 Re: Juventus
ekipa za lige prvaka
The full selection is as follows:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Khedira
7 Zaza
8 Marchisio
9 Morata
10 Pogba
11 Hernanes
12 Alex Sandro
15 Barzagli
16 Cuadrado
17 Mandzukic
18 Lemina
19 Bonucci
21 Dybala
24 Rugani
25 Neto
26 Lichtsteiner
27 Sturaro
33 Evra
37 Pereyra
38 Audero
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#14760 Re: Juventus

+Neto
+Pereyra
Promjenise citav tim nakon sezone iz snova....
Umjesto svih ovih "Pojacanja", puno bi bolje bilo da su kupili 1-2 igraca, ali igraca koja mogu rijesiti utakmice, poput Teveza.
Ima da se napatimo ove sezone....a grupna faza lige prvaka mi djelujue kao Sci-Fi. Cak je i onaj City poceo pobjedjivati..izgleda da je Pellegrini dobio tim kakav je zelio.
-
salle_eh1986
#14761 Re: Juventus
dybala-21
rugani-21
lemina-22
alex sandro-24
zaza-24
cuadrado-27
khedira-28
mandžukić-29
hernanes-30
mislim da je prvenstveno bio cilj podmladiti ekipu (koliko je moguće više) jer je došlo do "zasićenja" harenja na čizmi a u europi taman da smo doveli mesija nebi imali veće šanse za titulu nego što ih imamo i sad
rugani-21
lemina-22
alex sandro-24
zaza-24
cuadrado-27
khedira-28
mandžukić-29
hernanes-30
mislim da je prvenstveno bio cilj podmladiti ekipu (koliko je moguće više) jer je došlo do "zasićenja" harenja na čizmi a u europi taman da smo doveli mesija nebi imali veće šanse za titulu nego što ih imamo i sad
-
5 0 5
-
salle_eh1986
#14763 Re: Juventus
za pare koje prima, padoin najviše pokazuje na terenu
nije vala liht 3,5 puta bolji
nije vala liht 3,5 puta bolji
-
Ras Al Ghul
#14764 Re: Juventus
Grob te jebo patnje 
-
Ali_G
#14765 Re: Juventus
Sto je ovo tribina sa ultrasima prazna?
- van Basten
#14766 Re: Juventus
da ponovim svoj post sa Bayernove teme... prikladno je:
mene bi bilo stid pucati onakav penal... ni zvezdi u yugi se ono nije sviralo
- ortodont
#14767 Re: Juventus
Penal kakvih je bilo i biće u svim ligama svijeta, samo je Juventus svima u ustima. Ne bih komentarisao jer nisam ni vidio najbolje, ali suštinu sam rekao.van Basten wrote:da ponovim svoj post sa Bayernove teme... prikladno je:
Inače, moramo počinjati igrati u najjačem sastavu, Cuadrado s Marchom i Pogbom će činiti tu trojku u sredini, Sandro vrlodobar, Hernanes jako pozitivan. Sve u svemu, treba nam vremena da uigramo ovo, ali ga nemamo nešto puno, u hodu ćemo morati.
-
todd_smith
#14768 Re: Juventus
jer haman svako drugo kolo kad se Juvetu svira penal, svira se onakav penalortodont wrote:Penal kakvih je bilo i biće u svim ligama svijeta, samo je Juventus svima u ustima. Ne bih komentarisao jer nisam ni vidio najbolje, ali suštinu sam rekao.van Basten wrote:da ponovim svoj post sa Bayernove teme... prikladno je:
Inače, moramo počinjati igrati u najjačem sastavu, Cuadrado s Marchom i Pogbom će činiti tu trojku u sredini, Sandro vrlodobar, Hernanes jako pozitivan. Sve u svemu, treba nam vremena da uigramo ovo, ali ga nemamo nešto puno, u hodu ćemo morati.
- ortodont
#14769 Re: Juventus
Kako misliš svako drugo kolo, može li link tog statističkog podatka, kako za zadnju sezonu, tako i za zadnjih 20 recimo?
-
Mohamad Sissoko
#14770 Re: Juventus
Loše.
Čekaju da zagusti pa da počnu da melju..to je iskljucivo do trenera.
Čekaju da zagusti pa da počnu da melju..to je iskljucivo do trenera.
- van Basten
#14771 Re: Juventus
ne bi komentarisao jer nije vidio ali ipak je prokomentarisao da se to sudi u svim ligama stalnoortodont wrote:Penal kakvih je bilo i biće u svim ligama svijeta, samo je Juventus svima u ustima. Ne bih komentarisao jer nisam ni vidio najbolje, ali suštinu sam rekao.van Basten wrote:da ponovim svoj post sa Bayernove teme... prikladno je:
evo nađi u bilo kojoj ligi ovog vikenda sličnu smijuriju i ja častim... onaj Bayernov "penal" danas je školski primjer penala za ovo Juventusovo sranje.
nešto ofirnije nisam vidio još otkad su Zrinjskom svirali penal protiv nas( Sarajevo) a sudija gledao prema centru
- mgogic
#14772 Re: Juventus
Haha cuj lik nije vidio najbolje...jbt ko da je sudio utakmicu pa nije vidio najbolje! Ima na yt ako te interesuje ta sramota od penala!van Basten wrote:ne bi komentarisao jer nije vidio ali ipak je prokomentarisao da se to sudi u svim ligama stalnoortodont wrote:Penal kakvih je bilo i biće u svim ligama svijeta, samo je Juventus svima u ustima. Ne bih komentarisao jer nisam ni vidio najbolje, ali suštinu sam rekao.van Basten wrote:da ponovim svoj post sa Bayernove teme... prikladno je:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo nađi u bilo kojoj ligi ovog vikenda sličnu smijuriju i ja častim... onaj Bayernov "penal" danas je školski primjer penala za ovo Juventusovo sranje.
nešto ofirnije nisam vidio još otkad su Zrinjskom svirali penal protiv nas( Sarajevo) a sudija gledao prema centru
- wickerman
#14773 Re: Juventus
Bod kuci, nista na starni 
-
Ali_G
#14774 Re: Juventus
http://m.youtube.com/watch?v=ZtD70CbvexE
Po cemu je to tolika sramota? Jel ga udario? Jest.
Jel u 16? Jest
Po cemu je to tolika sramota? Jel ga udario? Jest.
Jel u 16? Jest
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#14775 Re: Juventus
Najjaca su ova djecurlija sto uopste ne prate italijansku ligu vec su negdje culi izraz "Penaltus" pa onda pocnu prosipati pamet.
Juventus je ekipa koja je mozda i imala NAJMANJE penala u posljednjih par godina od svih ekipa u seriji A, a defitivno manje od svih vecih klubova ukljucujuci Bayern, one spanse padavicare....
I sad su se nasli pametovati....
Anyway, opet se vracamo na to da je ovaj prijalazni rok bio potpuni promasaj... ekipa koja je igrala odlicno se skroz raspala i ovaj Juve NECE proci grupnu fazu lige prvaka ( osim ako se desi cudo ).
Vidjelo se jucer da ovaj tim ima potencijal i da bi ovo mogao biti veoma mocan Juventus, ali taj mocan Juventus ce se morati pricekati... ne vjerujem da ce se uozbiljiti, uigrati i probuditi do drugog dijela sezone. A tada ce vec biti kasno.
Ovakav start Juventusa sam ocekivao kada sam cuo da je Conte otisao i da je Allegri novi trener. Hajd dobro, taj start je kasnio godinu.
Da nisu imali srece jucer, istina je. Ali u svakom slucaju oni su licili na sve osim na tim... nesto slicno kao Mancester City u protklih par godina.
Krivo mi je sto su jucer uzeli i bod.
Juventus je ekipa koja je mozda i imala NAJMANJE penala u posljednjih par godina od svih ekipa u seriji A, a defitivno manje od svih vecih klubova ukljucujuci Bayern, one spanse padavicare....
I sad su se nasli pametovati....
Anyway, opet se vracamo na to da je ovaj prijalazni rok bio potpuni promasaj... ekipa koja je igrala odlicno se skroz raspala i ovaj Juve NECE proci grupnu fazu lige prvaka ( osim ako se desi cudo ).
Vidjelo se jucer da ovaj tim ima potencijal i da bi ovo mogao biti veoma mocan Juventus, ali taj mocan Juventus ce se morati pricekati... ne vjerujem da ce se uozbiljiti, uigrati i probuditi do drugog dijela sezone. A tada ce vec biti kasno.
Ovakav start Juventusa sam ocekivao kada sam cuo da je Conte otisao i da je Allegri novi trener. Hajd dobro, taj start je kasnio godinu.
Da nisu imali srece jucer, istina je. Ali u svakom slucaju oni su licili na sve osim na tim... nesto slicno kao Mancester City u protklih par godina.
Krivo mi je sto su jucer uzeli i bod.