nije mi bljesnulo sigurno.. Nije bilo 2 auta, a mrak, skontala bih da jeste... hajd mozda ima nade ondajohntra wrote:trebalo je da ti bljesne, jer tamo često slika, osim ako je nisu premjestili negdje...100 KM i mjesec dana zabrane, plus tri bobe...
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- WildRedRose
#1476 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- 1korisnik
#1477 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
cuj zamislila se i prosla kroz crveno. pa jbt, sta da te neki sleper pokupio, vidjela bi kako blicne.
evo ja dodajem da me nervira kad ljudi prolaze kroz crveno.
evo ja dodajem da me nervira kad ljudi prolaze kroz crveno.
- WildRedRose
#1478 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ko ne grijesi, neka prvi baci kamen
-
quarterback
#1479 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jbg i ja sam prije pola godine kod higijenskog iz pravca skenderije otisao lijevo u titovu kada se upalilo zeleno za pravo...
srecom nije me niko pokupio iz alipasine
srecom nije me niko pokupio iz alipasine
- 1korisnik
#1480 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dobro, greska, ali veeeeeeeelika. Ja se zamislim na sekund i kad vidim da ce mi auto odletit s ceste onda sam sebi samare palim i kontam bolan vozi, jesi normalan, gledaj cestu. A hanuma kroz crvenoWildRedRose wrote:![]()
-
mco
#1481 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vani kisurina, ceste pod vodom, a bezobraznih papaka pun grad, fol nede zure a grad mic po mic a kad se zalete sve po narodu prskaju, stoka seljacka uzas zivi
- respo
#1482 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
cekaj da bacim stijenuWildRedRose wrote:![]()
jbt nemoj da ovo cuju ostali jer ce se na to izvlaciti svi
sta ako sam sa cls-om ubio zenu moja greska ko ne grijesi nek baci kamen a mene pustite zbog zene
-
quarterback
#1483 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja biciklom i danas...mco wrote:Vani kisurina, ceste pod vodom, a bezobraznih papaka pun grad, fol nede zure a grad mic po mic a kad se zalete sve po narodu prskaju, stoka seljacka uzas zivi
-
mco
#1484 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I ja isto, ali sam racuno na to da na povratku negine tuširanje
-
quarterback
#1485 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nema veze, bolje i to nego stajati u koloni auta ili u tramvaju koji ne ide nigdje... 
- WildRedRose
#1486 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
1. isla sam 20 na sat, nisam nikoga zgazila, ubila, usmrtila. prosla sam na crveno gdje nema 'iz drugih pravaca auta'. niti je bilo pjesaka do narednog semafora. i mani me se majke ti.. samo gledas kako da kudis druge,a sebe zapustasrespo wrote: cekaj da bacim stijenu
jbt nemoj da ovo cuju ostali jer ce se na to izvlaciti svi
sta ako sam sa cls-om ubio zenu moja greska ko ne grijesi nek baci kamen a mene pustite zbog zene
- sorcerer
#1487 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
takodje ,a malo i danas onima sto voze 20km/h po glavnoj dzadi....to je bezbel ona supljara pala je kisa u prvu i polako lose su ti gume.... puj smradovihopcup wrote:samo bih da se sjetim familije svima koji parkiraju, tj. zaustave u desnoj traci kod apoteke na socijalnom![]()
- hopi
#1488 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
malo kiše i odmah se saobraćaj drastično uspori
snijeg da ne spominjem
snijeg da ne spominjem
- 1korisnik
#1489 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
A sta bi ti, da ides 70? Kisa ba, jos gora nego kad pljusti, sparina se neka uhvati pa k'o po ledu. Ljudi uspore ba u gradu normalno, a i kako nece kad im distanca izmedju auta ne prelazi 5m. A to 5m je ustvari 3 dok ti reagujes. I jos klizav put pa ti stani. A pokupis li nekog tako ti si kriv, a onda si jos veci papak jer nisi oprezno vozio, pa jos zakrcis citavu dzadu zbog ''tvojih'' 5 minuta sto ces prije stici.
- ragnoti
#1490 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nekada se pitam šta je ovom narodu...
U subotu vozim putem prema Palama, žurim umjereno-oprezno negdje 90-110 KM/h, kršim ograničenje brzine tu negdje 10 do 20 Km/h, briga me za muriju samo da stignem, gazda plača
, prođem tunel Čeljigovići, i dugu krivinu ograničenje 60 Km/h, ja vozim 70 Km/h, na dugom pravcu me prtekne dotični papak u Peugeot-u 306 i obara brzinu na 50 Km/h, poslije znaka prestanka ograničenja ubrzava na 70 Km/h i pegla još i sporije ispred mene pred krivinom obara i 50 Km/h, nemogu da ga preteknem nigdje zbog gustine saobraćaja u pravcu Sarajeva, a da rizikujem baš mi se toliko ne isplati, i nije prvi puta da mi se desi slična stvar samo što nikada nisam u žurbi pa me ne frustrira toliko kao sada da me frajer pretekne pa da gusla ispred mene...

U subotu vozim putem prema Palama, žurim umjereno-oprezno negdje 90-110 KM/h, kršim ograničenje brzine tu negdje 10 do 20 Km/h, briga me za muriju samo da stignem, gazda plača

- sorcerer
#1491 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ja bi da idem 60 ako ikako moze,vecu guzvu prave ti debili sto voze 20-30 km/h i zbog njih se desavaju udesi,jer svaki taj debil prica ili tipka po telefonu ili zvjera okolo i nekontrolisano koci ...i bez daljnjeg palamudjenja molim te punoljetan sam sto se tice vozacke i svaki dan sam na cesti u sarajevu tako da mi ne moras pricati price za malu djecu...osim ako i ti nisi jedan od tih na celstonkama.1korisnik wrote:A sta bi ti, da ides 70? Kisa ba, jos gora nego kad pljusti, sparina se neka uhvati pa k'o po ledu. Ljudi uspore ba u gradu normalno, a i kako nece kad im distanca izmedju auta ne prelazi 5m. A to 5m je ustvari 3 dok ti reagujes. I jos klizav put pa ti stani. A pokupis li nekog tako ti si kriv, a onda si jos veci papak jer nisi oprezno vozio, pa jos zakrcis citavu dzadu zbog ''tvojih'' 5 minuta sto ces prije stici.
Last edited by sorcerer on 30/09/2013 15:36, edited 1 time in total.
- petunija
#1492 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni se slično dešava, na onom pravcu gdje su dvije trake uzbrdo većina nabere, kao da voze hitnu, a onda, čim prestanu dvije trake, majmuni uspore na 40-50km/hragnoti wrote:Nekada se pitam šta je ovom narodu...
U subotu vozim putem prema Palama, žurim umjereno-oprezno negdje 90-110 KM/h, kršim ograničenje brzine tu negdje 10 do 20 Km/h, briga me za muriju samo da stignem, gazda plača, prođem tunel Čeljigovići, i dugu krivinu ograničenje 60 Km/h, ja vozim 70 Km/h, na dugom pravcu me prtekne dotični papak u Peugeot-u 306 i obara brzinu na 50 Km/h, poslije znaka prestanka ograničenja ubrzava na 70 Km/h i pegla još i sporije ispred mene pred krivinom obara i 50 Km/h, nemogu da ga preteknem nigdje zbog gustine saobraćaja u pravcu Sarajeva, a da rizikujem baš mi se toliko ne isplati, i nije prvi puta da mi se desi slična stvar samo što nikada nisam u žurbi pa me ne frustrira toliko kao sada da me frajer pretekne pa da gusla ispred mene...
- 1korisnik
#1493 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sihirbazu, carobnjace, halo, ne moze 60 ako pada kisa i zdravo ba. Moze ako nema guzve a to je u Sa nigdje veze. Rijetko da nije guzva. A ne smetaju ti ljudi sa losim gumama koji voze 40 na sat u 4 popodne na suncu?sorcerer wrote: ja bi da idem 60 ako ikako moze,vecu guzvu prave ti debili sto voze 20-30 km/h i zbog njih se desavaju udesi,jer svaki taj debil prica ili tipka po telefonu ili zvjera okolo i nekontrolisano koci ...i bez daljnjeg palamudjenja molim te punoljetan sam sto se tice vozacke i svaki dan sam na cesti u sarajevu tako da mi ne moras pricati price za malu djecu...osim ako i ti nisi jedan od tih na celstonkama.
Nije prica o normalnim uslovima na cesti i onda da neko drka telefon do vozi. Vec o ovim normalnim ludima sto uspore kad su uvjeti ceste takvi da to mora uradit. Ti sa tim punoljetsvom u voznji mozes da sviras macku serenade, dok ti on to odnosi na repu, kad ne znas prilagoditi voznju trenutnim uslovima na cesti.
- ragnoti
#1494 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni se slično dešava, na onom pravcu gdje su dvije trake uzbrdo većina nabere, kao da voze hitnu, a onda, čim prestanu dvije trake, majmuni uspore na 40-50km/h
[/quote]
Dešavalo mi se tu na Lapišnici dešava čak da voze dvojica jedan pored drugog, valjda kontaju da se obje trake koriste za istu brzinu kretanja:D i to je uvijek negdje guslanje oko 55-60 Km/h
Dešavalo mi se tu na Lapišnici dešava čak da voze dvojica jedan pored drugog, valjda kontaju da se obje trake koriste za istu brzinu kretanja:D i to je uvijek negdje guslanje oko 55-60 Km/h
-
mirzet87sa
#1495 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svaka kamera/radar koja slika prolazak na crveno ima toleranciju od par sekundi nakon sto se upaliWildRedRose wrote: zaasto mi to govorisneku noc sam se zamislila i prosla lezerno kroz crveno
al nije mi nish bljecnulo.. jel' trebalo ?
kolika je ono kazna ?
- sorcerer
#1496 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
moze korisnice.moze i 80km/h, samo trebas znat vozit i da imas auto tehnicki ispravan,samo ti to izgleda ne znas,jer si i ti jedan od tih .smetaju mi svi koji ne znaju voziti i koji voze 40 km/h po suncu,isti takvi voze 20km/h po kisi .kisa je normalan uslov na cesti ako imas gume kako treba ,a nisam ja kriv sto pola papana nema za guma i za goriva i voze na rezervi na plinskim i benzinskim parama s dignutom nogom s gasa,a kupili su auto da bi se qrcili po komsiluku .i ti takodje svoje palamudjenje i supljaru mozes okacit macku o rep i svirat qrcu a muda nek te slusaju.1korisnik wrote:
Sihirbazu, carobnjace, halo, ne moze 60 ako pada kisa i zdravo ba. Moze ako nema guzve a to je u Sa nigdje veze. Rijetko da nije guzva. A ne smetaju ti ljudi sa losim gumama koji voze 40 na sat u 4 popodne na suncu?
Nije prica o normalnim uslovima na cesti i onda da neko drka telefon do vozi. Vec o ovim normalnim ludima sto uspore kad su uvjeti ceste takvi da to mora uradit. Ti sa tim punoljetsvom u voznji mozes da sviras macku serenade, dok ti on to odnosi na repu, kad ne znas prilagoditi voznju trenutnim uslovima na cesti.
- 1korisnik
#1497 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bravo, 80km/h kroz sred Sarajeva. I btw meni je auto trenutno tip top, nove dunlop zimske.
- sorcerer
#1498 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bravo i tebi svakim postom me sve vise podsjecas na torente-a(glupa ruka pravde) vidim da si prepisku previse primio k srcu i da nemas sta pametno da kazes, pa ja odoh1korisnik wrote:Bravo, 80km/h kroz sred Sarajeva. I btw meni je auto trenutno tip top, nove dunlop zimske.
-
mirzet87sa
#1499 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sjo kompleksasa 
- 1korisnik
#1500 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jel' to zuris nekud???sorcerer wrote:bravo i tebi svakim postom me sve vise podsjecas na torente-a(glupa ruka pravde) vidim da si prepisku previse primio k srcu i da nemas sta pametno da kazes, pa ja odoh1korisnik wrote:Bravo, 80km/h kroz sred Sarajeva. I btw meni je auto trenutno tip top, nove dunlop zimske.