M e m o wrote:tebi bi trebala 2-3makse seljanko makse wrote:Vidi buraz jedan lex dnevno i lakse ce ti biti citav dan.M e m o wrote: ufatili ste se tog gasproma na stupu ko mutavi
to je jedina benzinska gasproma gdje su imali posebno niske cijene koje su već nekoliko mjeseci jer je pumpa izolovana zbog rekonstrukcije puta, pa na taj način žele privući kupce
ostale gasprom pumpe su isti kurac sa cijenama kao i svi osali
i stoga ne falite gasprom generalno, a s obzirom kako sam napisao da je i proizvođač i dobavljač i distributer itekako je imao prostora za niže cijene non-stop, minimalno za 10 feninga, ali NIJE, stoga je još gori od ostalih jer ostvaruje extra profite
stoga stipu više šuplje o rusk-srpskom sranju
Libo mene za njih i njihov ekstra profit,ja znam da je kod njih na stupu dizel 2km a kod svih ostalih oko 2,3km sto je za mene dovoljno da tamo sipam,kad cijene opet svugdje budu iste onda je drugi par cipela al ovako sipam gdje mi je povoljnije dok mogu.
sipaj đe hoćeš, boli me kurac
ali mani glupave priče koja nema osnova,a objasnio ti kako nema i specifičnost te gaspromove na stupumakse seljanko makse wrote:A jbg zivot ovdje se vodi rasprava o bingu,todoricu,petrolu tj klasicno ono bosnjacko preseravanje.
Sta je oko si dobar?
Ti bas imas neke probleme,nadji neku zenu pa guraj manje ce te boliti.