E moj miki

da ti ja kazem nesto, a iz licnog iskustva. Necu ti dijeliti savjete, jer ne piju vode, samo cu upitati par pitanja, koje odgovori, ono sam sebi posteno

. Ja sam recimo, odlucio da joj kazem sve, nakon mjesecima razmisljanja sta ako ovo, sta ako ono, i zaista to su bila bajna 22 mjeseca veze. But life doesnt always turn out like you planned it...
Ako je ona jedina prijateljica koju imas, razmisli o tome da je to osoba koja zna sve tvoje najmracnije tajne, zna svaku tvoju vezu, zna svaku tvoju simpatiju, zna svaku tvoju gadariju koji si uradio. Da li mislis da se ona kao tvoja djevojka moze nositi sa "glupostima" koje si radio (ako jesi, mozda si ono finjak

). Mozes li ti podnijeti to sto znas svakog lika sa kojim je bila, pogotovo ako ste jedno drugom dijeli "detalje"

. Mozes li podnjeti da kada sranja dodju, a hoce, da neces imati iskrenog prijatelja kojem ce se moci pojadati? Mozes li podnijeti da te najbolji prijatelj najgore povrijedi (mislim na rijeci i sl., jer covjek ima tendenciju da vrijedja sebi najmilije pa onda ostale). Mozes li podnijeti razocaranje na licu kada uradis nesto ili kazes nesto pa je povrijedis? Ne govorim ti ovo jer sam u crnjaku ili nesto slicno, ovo su ti samo normalne stvari koje ce ti se desavati

, jer najgore je od svega sto je nemoguce razgraniciti vezu koju ste imali prije, kao prijatelji, i vezu koju imate kao par

. To je uvijek mac sa dvije ostrice. Opasno je to sto znas sve o toj osobi, nekako ubija svaki pocetak veze, jer nema tu puno otkrivanja jedno o drugom i da ne mozes njoj glumiti frajera

. Necu dalje da pisuckam, da ne kaze raja vidi ovog pacenika

.
Ali ako ste oboje normala, i ako se zaista razumijete, mislim da ce to biti nesto najdivnije sto se moze desiti

. Veza koja je tako lagana, puna medjusobnog postenja, iskrenosti, jedna otvorena veze gdje se dvoje ljudi zna udusu

. (to dobijes instant prvi minut ako kaze da)

. Najgore je ljubljnje

, mi smo se smijali danima svakim put nakon sto smo se poljubili

, to je osjecaj koji rijetko iko upozna
Uglavnom, na kraju se svodi na jedno, Ako veza ne uspije ili ako te odbije, da li si spreman da je zauvijek izgubis kao prijatelja, jer vjeruj meni na rijec, nikada je neces imati za iskrenog prijatelja ponovo...
Zelim ti sve najbolje