Nema na čemu[Emma] wrote:Vidi fakatkloniran wrote:
Ovaj nemas, jer ovaj ima wireless na sebi, imas ovakav bez antene i na njega se moze router prikljucitieh super hvala ti
HS Internet - ALL ABOUT
Moderator: Benq
- kloniran
#1476 Re: HS Internet - ALL ABOUT
- HardCore
#1477 Re: HS Internet - ALL ABOUT
lafo nije skontala antenu hahahahaha
-
Son1
#1478 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Sta je danas s internetom?
Radi samo kad restartujem modem, ali neke 2 minute i onda opet nestane.
Slika na kablovskoj očajna, digitalna nije uopste u funkciji.
K'o da meteori padaju, a ne kiša.
Saljem sa 3G-a da s razumijemo, jer je internet neupotrebljiv.
- MH i HS kablovska
#1479 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Zamolili bismo Vas da nam ostavite svoje podatke u PP.Son1 wrote:Sta je danas s internetom?
-
Son1
#1480 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Hvala na odgovoru, danas je sve OK, internet radi bez problema.MH i HS kablovska wrote:Zamolili bismo Vas da nam ostavite svoje podatke u PP.Son1 wrote:Sta je danas s internetom?
Po potrebi mogu poslati podatke.
-
The Realist
#1481 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Bilo je nekih problema i onda je skroz prestalo raditi, ali hvala Bogu da naštimaše, pa opet radi kako treba.Son1 wrote:Sta je danas s internetom?
-
Bosnian Dragon1
#1482 Re: HS Internet - ALL ABOUT
banovan sam sa jednog foruma bez razloga, i sada ne mogu nikako uci na forum jer su mi IP banovali. Koristim HS advance paket, je li moguce promijeniti IP adresu da bi mogao opet ulaziti na taj forum, i ako je moguce da li krsim neka pravila HS operatera? Hvala.
- anonimnaosoba
#1483 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Pokusaj preko proxyja, googlaj ako ne znas o cemu se radiBosnian Dragon1 wrote:banovan sam sa jednog foruma bez razloga, i sada ne mogu nikako uci na forum jer su mi IP banovali. Koristim HS advance paket, je li moguce promijeniti IP adresu da bi mogao opet ulaziti na taj forum, i ako je moguce da li krsim neka pravila HS operatera? Hvala.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
-
Bosnian Dragon1
#1484 Re: HS Internet - ALL ABOUT
hmm, sta da guglam brate, mijenjanje ip preko proxy ?anonimnaosoba wrote:Pokusaj preko proxyja, googlaj ako ne znas o cemu se radiBosnian Dragon1 wrote:banovan sam sa jednog foruma bez razloga, i sada ne mogu nikako uci na forum jer su mi IP banovali. Koristim HS advance paket, je li moguce promijeniti IP adresu da bi mogao opet ulaziti na taj forum, i ako je moguce da li krsim neka pravila HS operatera? Hvala.
- kloniran
#1485 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Bosnian Dragon1 wrote:hmm, sta da guglam brate, mijenjanje ip preko proxy ?anonimnaosoba wrote:Pokusaj preko proxyja, googlaj ako ne znas o cemu se radiBosnian Dragon1 wrote:banovan sam sa jednog foruma bez razloga, i sada ne mogu nikako uci na forum jer su mi IP banovali. Koristim HS advance paket, je li moguce promijeniti IP adresu da bi mogao opet ulaziti na taj forum, i ako je moguce da li krsim neka pravila HS operatera? Hvala.
Mozes pristupati preko hidemyass ili da nazoves korisnicku sluzbu od 8 do 15:30 i zahtjevas promjenu ip adrese. Prije je moglo 24h dnevno, ali su sve su prilike zaposlili duduke u dezuru pa il nece il ne umiju ressetovati ip adresu. Uglavnom od 8 do 15:30 ti na zahtjev moraju promjeniti ip
-
Bosnian Dragon1
#1486 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Mozes pristupati preko hidemyass ili da nazoves korisnicku sluzbu od 8 do 15:30 i zahtjevas promjenu ip adrese. Prije je moglo 24h dnevno, ali su sve su prilike zaposlili duduke u dezuru pa il nece il ne umiju ressetovati ip adresu. Uglavnom od 8 do 15:30 ti na zahtjev moraju promjeniti ip
[/quote][/quote][/quote]
je li treba da imam neki opravdan razlog za mijenjanje IP ili ne pitaju za razlog, meni je ovo sto sam banovan bez razloga validan razlog
je li treba da imam neki opravdan razlog za mijenjanje IP ili ne pitaju za razlog, meni je ovo sto sam banovan bez razloga validan razlog
- kloniran
#1487 Re: HS Internet - ALL ABOUT
[/quote][/quote]Bosnian Dragon1 wrote:Mozes pristupati preko hidemyass ili da nazoves korisnicku sluzbu od 8 do 15:30 i zahtjevas promjenu ip adrese. Prije je moglo 24h dnevno, ali su sve su prilike zaposlili duduke u dezuru pa il nece il ne umiju ressetovati ip adresu. Uglavnom od 8 do 15:30 ti na zahtjev moraju promjeniti ip
je li treba da imam neki opravdan razlog za mijenjanje IP ili ne pitaju za razlog, meni je ovo sto sam banovan bez razloga validan razlog[/quote]
ne pominji banovanje, samo trazi resset mozes navesti i probleme u streamingu videa, jer ima malo problema na jednom od servera
- anonimnaosoba
#1488 Re: HS Internet - ALL ABOUT
DaBosnian Dragon1 wrote:hmm, sta da guglam brate, mijenjanje ip preko proxy ?anonimnaosoba wrote:Pokusaj preko proxyja, googlaj ako ne znas o cemu se radiBosnian Dragon1 wrote:banovan sam sa jednog foruma bez razloga, i sada ne mogu nikako uci na forum jer su mi IP banovali. Koristim HS advance paket, je li moguce promijeniti IP adresu da bi mogao opet ulaziti na taj forum, i ako je moguce da li krsim neka pravila HS operatera? Hvala.
Ako koristis Chrome, imas Proxy changer add-on, pa ti i to moze pomoci, mislim da postoji i za Firefox, ali u to nisam siguran, dalje ce ti se sve samo kazati...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4
- amkok
#1489 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Da li neko ima broj momaka koji rade na podrucju Ilidze, tacnije Osjeka? Vec par dana imam problema sa netom i kablovskom, a u dezurnom centru mi se niko ne javlja. Hvala
- MH i HS kablovska
#1490 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Nama ćete ostaviti svoje podatke u PP.amkok wrote:Da li neko ima broj momaka koji rade na podrucju Ilidze, tacnije Osjeka? Vec par dana imam problema sa netom i kablovskom, a u dezurnom centru mi se niko ne javlja. Hvala
- kloniran
#1491 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Reci ce ti da je do tebe i da je kod njih sve u redu, a ekipu sa terena da ne pominjemMH i HS kablovska wrote:Nama ćete ostaviti svoje podatke u PP.amkok wrote:Da li neko ima broj momaka koji rade na podrucju Ilidze, tacnije Osjeka? Vec par dana imam problema sa netom i kablovskom, a u dezurnom centru mi se niko ne javlja. Hvala
To je ta stabilnost i kineska mreza.

-
rizibizi
#1492 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Jos ako imas ruter.... ihaaaaaa
nema te nigdje
-
zdruzdjo
#1493 Re: HS Internet - ALL ABOUT
E zbog ovoga sam na telekomu. Kad zoves, tu su. Par puta mi se desavalo u gluho doba da zovem i jave se.amkok wrote:Da li neko ima broj momaka koji rade na podrucju Ilidze, tacnije Osjeka? Vec par dana imam problema sa netom i kablovskom, a u dezurnom centru mi se niko ne javlja. Hvala
U zadnjih 3-4 mjeseca iz hs-a su me zvali par puta i muntali za neke pakete da uzmem. E gospodo necu samo zbog ovoga. Za svoje pare ocekujem uslugu dostojnu ISP-a, dok vi to ne dajete. E kad unaprijedite ovaj dio svojih usluga. Do tada ....pa pa.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
trustm3
- kloniran
- MH i HS kablovska
#1497 Re: HS Internet - ALL ABOUT
Ništa gospodine, morali biste nam ostaviti svoje podatke u inbox. Prijatno.kloniran wrote:@ MH i HS kablovska
Šta se dešava večeras sa internetom, stranice otvara po pola minute, a nijedan video protokol ne radi, tj. nijedan se ne moze otvoriti, a brzina lafo regularna.
I da ne bude da mi je do kompa, imam dva na dva i na oba se isto desava.
a na ovoj brzini youtube jedva radi na 144p
-
The Realist
#1498 Re: HS Internet - ALL ABOUT
I meni je tako od sinoć, a danas je nešto brže, ali brzina nije ni blizu deklarisane.kloniran wrote:@ MH i HS kablovska
Šta se dešava večeras sa internetom, stranice otvara po pola minute, a nijedan video protokol ne radi, tj. nijedan se ne moze otvoriti, a brzina lafo regularna.
-
nookey
#1499 Re: HS Internet - ALL ABOUT
I kod mene isti slučaj, brzina ok signal, sve, ali stranice otvara pola sataThe Realist wrote:I meni je tako od sinoć, a danas je nešto brže, ali brzina nije ni blizu deklarisane.kloniran wrote:@ MH i HS kablovska
- kloniran