Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EdoI wrote:Šta će se vrtiti na tom displeju, neće valjda temperatura i datum?
Pa valjda reklame za filmove.
@motorola, kod mene je normalno grijanje.
Evo i kod mene je sad uredu. Oko tri sata bili mlaki radijatori. Jedino da nisu radili nesto u podstanici, jer su stvarno bili mlaki radijatori i ja ne bih znao da nije komsija dosao da pita kakvo je grijanje kod mene.
@kakavdanakneiskustvu: ispod Kristala, kod onih betonskih saksija gdje je nekad bio semafor(do Bege)..
motorola01 wrote:Opet hladni radijatori jbm im ...
Nemoj zayebavat , trenutno sam na poslu pa nemam pojma al ako je fakat puklo grijanje nek ga se lagano znate vec sta.
Kod mene hladni. Nazovem jednog prijatelja iz zgrade i nema ga kuci. On nazove nekog svog na jaliji i tamo kaze vreli radijatori. Izgleda da je ovo samo kod mene u zgradi. Neki dan su napali ove iz grijanja kad su bili u zgradi tako da ili nesto pokusavaju napraviti(zbog loseg grijanja) ili nam se svete
motorola01 wrote:
Kod mene hladni. Nazovem jednog prijatelja iz zgrade i nema ga kuci. On nazove nekog svog na jaliji i tamo kaze vreli radijatori. Izgleda da je ovo samo kod mene u zgradi. Neki dan su napali ove iz grijanja kad su bili u zgradi tako da ili nesto pokusavaju napraviti(zbog loseg grijanja) ili nam se svete
heh samo me nemoj strasiti , sledio sam se ziv na poslu, sve kontam kako cu uletit u kucu nebil se malo zgrijao i onda me ti obradujes ovom informacijom da nema grijanja e samo mi jos to treba.
Nemoj me pogresno shvatiti al nadam se da je to samo nesto kratko u prekidu tvoja zgrada
Kod mene su trenutno topliji radijatori nego danas u toku dana, ali su jos uvijek samo topli. Sinoc su vruci bili i ovo je stvarno preslo sve granice. Sve je do odluke JP Grijanja da kaze Mittalu da "odvrnu" malo vise. Uprava JP-a na ovaj nacin stedi sebi pare jer svi znamo da oni placaju MIttalu kako ovi "odvrnu".
Daj Boze da se ne smrznemo ove zime pored ovakvog grijanja. Evo kakve temperature se ocekuju u narednih deset dana(poseban naglasak na sredinu iduce sedmice )
Jesi...
Sto si glasao za gore navedenog?
P.S. Ovo je figurativno i Ne odnosi se licno na tebe, nego na sve glasace...
Jebo grijanje imamo kruzne tokove...