Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dajte kakvih horora cisto za ubiti dosadu, nesto poput Petak 13.,Pogresno skretanje i to, valjda znate sta hocu, grupa tinejdzera koje proganja manijak
Ja bih samo da preporucim Martrys!!! Beton film, odlican, nikad bolji nisam gled'o! Ko god nije gled'o, a i ako jeste, jer je dosad bilo 8564 preporuka - nema veze, gledajte ponovo!!!
odgledao Mercy.slabo vala,a i onaj balo sa hodajućih mrtvaca je nula od glumca.nadam se da je ovo zadnji film gdje sam mu gledao onu glupavu,netalentovanu njušku...
@Stjui: Ja ga preksinoc pogledah. Kriminalno los. Karl nam je trebao biti dovoljan indikator, ali dadoh mu sansu zbog McDermotta, Frances O'Connor i Shirley Knight koji su mi ok glumci. Uzas!
Ovi su mi na watch listi, iako im ocjene nisu nesto, pa javim utiske kad pogledam.
Hostel mi je najbolji horor ikad.Nisam siguran tacno koji je dio al uglavnom vecina radnje je u Slovackoj s 3 prijatelja koja su otisla tamo na putovanje,extra film bez predvidjenog zapleta i raspleta obavezno pogledati.
Muderiss wrote:Hostel mi je najbolji horor ikad.Nisam siguran tacno koji je dio al uglavnom vecina radnje je u Slovackoj s 3 prijatelja koja su otisla tamo na putovanje,extra film bez predvidjenog zapleta i raspleta obavezno pogledati.
brown.sugar wrote:@Stjui: Ja ga preksinoc pogledah. Kriminalno los. Karl nam je trebao biti dovoljan indikator, ali dadoh mu sansu zbog McDermotta, Frances O'Connor i Shirley Knight koji su mi ok glumci. Uzas!
Ovi su mi na watch listi, iako im ocjene nisu nesto, pa javim utiske kad pogledam.