BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- phillie
#1476 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma da aligatori hodaju po Bilinom, ako uefa nema nista protiv, ima da se igra u Zenici
ja samo ne znam sta ocekuju, ipak smo mi zemlja koja je netom izasla iz rata 
- Gandalf
#1477 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne bih ja njih pustio da se tako olako izvuku samo s 3 : 0 - treba to napucat' 5-icomjust principe wrote:prljave igre su pocele istog trenutka kad smo izvuceni s njima da igramo..Odmah onaj njihov iz delegacije govori kako je teren u Zenici mocvara..Zatim su sutradan doputovali da ispitaju i slikaju teren kao da vide u kakvom je stanju, a zapravo iz razloga da bi se mogli zaliti Uefi
kako znaju da je na ostalim terenima BiH ( tj samo Kosevu ) situacija bolja...![]()
Ocit strah neuspjeha je prisutan, pa kad ispadnu od nas zele da imaju alibi loseg terena i mocvare![]()
strah ih je atmosfere na BP a i znaju da nasa reprezentacija pruza odlicne partije na istom, u suprotnom ne vidim drugi razlog jer mi nemamo nikakve Arena i Parkove kao sto je slucaj u Njem, Eng pa da i oni a mi mozemo birati..jer samo BP zadovoljava zahtjeve Uefe i nijedan drugi teren i nema nikakve sanse da se igra u Sarajevu..
U novembru svi stadionu u BiH su mocvare, samo su jedni vise jedni manje i gospodo portugalska to prihvatite jer niste u situaciji da birate..Gdje god igrali u BiH bice njiva i mocvara a SAMO MI biramo na kojoj cemo njivi i mocvari igrati NE vi, jer MI smo domacini i zato imamo pravo izbora...Ako vam se ne svidja nikakav problem, lagano 3-0 za nas
-
Baudelaire
#1478 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jebaćemo im mater 
Što se više utakmica bliži, ja veći pesimista. Ne bi ovo bio težak poraz samo jer ne bi otišli na Euro, vjerujem da bi moguć bio i neki skandal, jer smo mi majstori u tome, a to bi nam i naredne kvalifikacije moglo sjebati.
Što se više utakmica bliži, ja veći pesimista. Ne bi ovo bio težak poraz samo jer ne bi otišli na Euro, vjerujem da bi moguć bio i neki skandal, jer smo mi majstori u tome, a to bi nam i naredne kvalifikacije moglo sjebati.
-
bosnovizija
- Murat Sabanovic
#1480 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Portugalci će ipak u Zenicu, sobe u hotelu su već rezervirane
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111021111
ne bi iznenadilo da su o neigranju u zenici proturili nasi novinarcici...
- amidzazeher
#1481 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Joj opet Cirine euforije!!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1482 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
imali smo mi jednog jarana što je non stop šupljirao i lagao i kaže jedan naš drug: Ma znam ja da sve on laže al ga je merak slušati
takav je i Ćiro rođeni zabavljač i prevarant
- just principe
#1483 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Murat Sabanovic wrote:Portugalci će ipak u Zenicu, sobe u hotelu su već rezervirane
http://www.record.xl.pt/Futebol/selecoe ... _id=722448
- JThomas
#1484 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ih moj ćiro kad su na ovom forumu poredili bosnu i švicarsku...

- zalizani
#1485 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ciro - rodjen da fura mase.
Ponekad nije na odmet procitati njegove izjave, cisto da se covjek nasmije.
Ponekad nije na odmet procitati njegove izjave, cisto da se covjek nasmije.
-
nuki_cika
#1486 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ajde bolan šta si prepo ronalda i nanijastevan2712 wrote:Pa naravno da je bolje u Zenici. Dzaba ti 35 hiljada ljudi kad ne mogu na Kosevu nikoga da dobiju. Treba igrati na Bilinom polju i gotovo!Al stvarno je pretesko Portugala dobiti... ej ljudi Bosingva igra u Celsiju, Karvaljo i Pepe (Real M.) nisam siguran dal igra Karvaljo zbog one suspenzije al ako ne igra tu su Rolando ili Bruno Alves isto prejaki, lijevi bek Koentrao Real M. U veznom redu Nani i Ronaldo ne treba govoriti , Mutinjo iz Porta zvjer a Meireles vidite kako igra za Celsi. Jedino im je napad slab al kad imaju Ronalda i Nanija to im nije proble.
Stvarno ce biti PREtesko!
A jesu to igraci koji su zvijezde u svojim klubovima,ronaldo se tu istice,ali kad igra za portugal nije to isti ronaldo koji igra za real madrid.Ne vjerujem da ce nasi bas toliko prostora davati pomenutoj dvojci.Dobro je sto se igra na bilinom polju gdje nema prostora za neke uigrane kombinacije.Takv travnjak je da im to onemogucava,što svakako ide nama u prilog,
Ne vjerujem da ce nas nasi razočarati,Samo im prije utakmice pustit ovo i ima da lete po terenu
http://www.youtube.com/watch?v=pc1c57Fl6E4
-
BHanibal
#1487 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne treba se mnogo nadati. Zadovoljan bio remijem u Zenici! Momci su super igrali i svaka im cast.
-
Rob_Atl
#1488 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ja ne znam zasto ne pjevamo ovu dragoj mojoj BIH umjesto , Bosnom behar... Kad zagrmi bez dlanova, bez icega onako kao himnu je odpjevati pa to bi cudo bilo, taman dok je odpjevamo prodje jedno poluvrijeme 
-
mekaba
#1489 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
JoseMujica wrote:kako bolan nije velika razlika u kvadraturizlajapravaraja wrote:Nije Kosevo ukleto, kao sto nije ni preveliko. Neko je maloprije izracunao razliku u kvadraturi BP i Koseva, sto je bilo nekoliko stotina manje "u korist" BP, ali ipak jos uvijek 94% od kvadrature Koseva, sto i nije neka velika razlika...
![]()
445 m2
to je bolan pola dunuma....na 445 m2 moreš izgraditi kućetinu i da ti još ostane 100m2 bašće
valja to istrčati i pokriti a naši imaju kuveta za nekih 60 minuta......još skontaj kada imaš protiv sebe super brza i tehnički odlična krila...ona 3 metra širine ti dođu ko grobnica i još uzmi u obzir zakrpljenu odbrambenu liniju.
Hebga pola naroda misli na svoju gujicu i svi bi na stadion da gledaju tekmu....Koševo ljudi nije za naše reprezentacije, osim ako ašićare hoćete da zijanimo.
Heblo vas više Koševo da na njemu igraju ja bih ih mogao s prozora gledati pa nikad ne bi ni poželio da se tu igra ovako važna tekma.
Koševo samo za prijateljske!
Samo Bilino tamo smo ne pobjedivi
-
mikogoago
#1490 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Iz njenih usta u bozije usizlajapravaraja wrote:A ko kaze da bi Bayern i 1860 M. pristali na takvo nesto ?tvrtko 1. kotromanić wrote:Predlažem Bayernovu Alianz arenu, da dođe jedno 20.000 Bosanaca iz Bosne i još 50.000 iz dijaspore i da ih oderemo 3:0. Čak i ova nervoza oko stadiona pokazuje da smo psihički u prednosti. Trenutni rezultat je 1:0 za nas.![]()
Nesto drugo: prilazi mi jutros jedna Portugalka s kojom imam poslovne veze, i sva potistena ko iz topa rece: "Jebote, sanjala sam sinoc da je Bosna pobijedila 6:1
- dadoka84
- just principe
- dadoka84
#1493 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
tnx
od mene iskrene zelje da ih izujedaju komarci u "mocvari".
- JoseMujica
- Logovan
- fosil
#1496 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne znam sto se stalno provlaci prica zijanili smo vec od Portugala u Zenici.Realno, mi smo tu tekmu izgubili jos u Portugalu kad nam je pola odbrane dobilo parne kartone i one njihove sadake u zadnjoj minuti. U uzvratu u sastav uletio Medunjanin koji je bukvalno u to doba jos bio sav isprepadan i nije imao veze da li zatvara odbranu ili popunjava napad.
Pa Misimovic nije igrao i kao slag na sve Salihovic dobije crveni. Dvije godine poslije, ne vjerujem da ce se Portugal tako lako provuci, ako se ikako i provuce.
Pa Misimovic nije igrao i kao slag na sve Salihovic dobije crveni. Dvije godine poslije, ne vjerujem da ce se Portugal tako lako provuci, ako se ikako i provuce.
- JoseMujica
#1497 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
fosil sjetim se odmah one legendarne rečenice iz jednog filma Žan-Klod Van Dama kad lik na našem reče: Prvo će da ga bije, posle će da ga kara.
e tako ćemo i mi s njima
e tako ćemo i mi s njima
- Infaze Studio
#1498 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Eto, da bi se rezervirao hotel, treba doci u doticni grad, i onako usput "smeknuti" i teren na kom ce se igrati.splend wrote:oni sutradan doputovali da rezervisu hotel i vide stadion, kao sto bi svaka ozbiljna ekipa uradila. nisu nista slagali kad su rekli da je teren katastrofa, e sad sto mi nemamo boljeg, to je druga stvar. normalno je da imaju neki strah od neuspjeha, ali on nije ni priblizan onom kakav mi mislimo da jest. vec su nas ljudi jednom ovdje pobjedili, nismo suta na gol imali. i da, eto bas imaju strah od atmosfere na bilinomjust principe wrote:prljave igre su pocele istog trenutka kad smo izvuceni s njima da igramo..Odmah onaj njihov iz delegacije govori kako je teren u Zenici mocvara..Zatim su sutradan doputovali da ispitaju i slikaju teren kao da vide u kakvom je stanju, a zapravo iz razloga da bi se mogli zaliti Uefi
kako znaju da je na ostalim terenima BiH ( tj samo Kosevu ) situacija bolja...![]()
Ocit strah neuspjeha je prisutan, pa kad ispadnu od nas zele da imaju alibi loseg terena i mocvare![]()
strah ih je atmosfere na BP a i znaju da nasa reprezentacija pruza odlicne partije na istom, u suprotnom ne vidim drugi razlog jer mi nemamo nikakve Arena i Parkove kao sto je slucaj u Njem, Eng pa da i oni a mi mozemo birati..jer samo BP zadovoljava zahtjeve Uefe i nijedan drugi teren i nema nikakve sanse da se igra u Sarajevu..
U novembru svi stadionu u BiH su mocvare, samo su jedni vise jedni manje i gospodo portugalska to prihvatite jer niste u situaciji da birate..Gdje god igrali u BiH bice njiva i mocvara a SAMO MI biramo na kojoj cemo njivi i mocvari igrati NE vi, jer MI smo domacini i zato imamo pravo izbora...Ako vam se ne svidja nikakav problem, lagano 3-0 za nasi za nas je steta sto je teren slab, u novembru ce bit jos gori, kao sto si i rekao, ali kakav bude njima takav ce bit i nama. cak mislim da je za nas bolje da bude sto veca mocvara, i da ostane 0:0.
- luckylaka
#1499 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jebi ga vec isfurano al da se ponovi-ne moze 10.000 ljudi napraviti atmosferu kojoj bi podlegli cigani,ne moze tu atmosferu napraviti ni 20,30,40.000 jer to su igraci koji svake nedelje igraju pred tolikim brojem navijaca a u Zenici je max.2-3000 navijaca.Pobjednicku atmosferu mogu napraviti PAPE,OSIM,VAHA,MESHA ....i ostali velikani koji ce svojim savjetima pomoci strucnom stabu kako zgaziti ona govna.Bez euforije,,jebat cu im mater,,bez cirkusa i lagano.Idealan rezultat u Zenici je 0-0(osim da im uvalimo 3-4)A da je Bilino bara-mocvara jebga i nama i njima i daj boze da se oporavi za mjesec(nece ni za godinu 2-3).P.S.Kazu da je u Banjaluci dobar teren-imal sanse.
- Bosanski_kralj
#1500 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa navijači trebaju da podignu one za koje navijaju, da im "daju krila" kako se to popularno kaže, a ne da prepadaju protivničke igrače. Ovo drugo danas skoro i da nije moguće postići, eventualno neke sitne provokacije navijača prema određenom igraču bi mogle imati efekta.luckylaka wrote:Jebi ga vec isfurano al da se ponovi-ne moze 10.000 ljudi napraviti atmosferu kojoj bi podlegli cigani,ne moze tu atmosferu napraviti ni 20,30,40.000 jer to su igraci koji svake nedelje igraju pred tolikim brojem navijaca a u Zenici je max.2-3000 navijaca.Pobjednicku atmosferu mogu napraviti PAPE,OSIM,VAHA,MESHA ....i ostali velikani koji ce svojim savjetima pomoci strucnom stabu kako zgaziti ona govna.Bez euforije,,jebat cu im mater,,bez cirkusa i lagano.Idealan rezultat u Zenici je 0-0(osim da im uvalimo 3-4)A da je Bilino bara-mocvara jebga i nama i njima i daj boze da se oporavi za mjesec(nece ni za godinu 2-3).P.S.Kazu da je u Banjaluci dobar teren-imal sanse.