Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je*** ih G.B
Ispade on zvijedza aman zaman
Ako je ovo vijest za dnevnik očekujem izvješće sa porođaja Selme Bajrami ili iz kuhinje Hanke Paldum sve to ekskluzivno u Dnevniku2
Čuj došo da umre. Pa kakva bi tek mu bila sahrana-pardon dženaza u režiji specijala 60 minuta. S ruke na ruku kroz Čaršiju, a onda vječni mir u parku ispred Federalne vlade, uz največe počasti crvenih. A bista već spremna ispred svjetlosti.
StupskaBitanga wrote:Je*** ih G.B
Ako je ovo vijest za dnevnik očekujem izvješće sa porođaja Selme Bajrami ili iz kuhinje Hanke Paldum sve to ekskluzivno u Dnevniku2
Za ove dvije je Hayat vec otkupio sva autorska prava
Nisu li jahatove kamere svakog Bajrama u Hankinom skromnom domu
StupskaBitanga wrote:Je*** ih G.B
Za ove dvije je Hayat vec otkupio sva autorska prava
Nisu li jahatove kamere svakog Bajrama u Hankinom skromnom domu
Vidiš da Bajrame ne provodim uz Hayatlije pa nemam pojma
Dnevnik 2 je postao red carpet ili je iz light verzije prešao u hard core
Mogao bi nam vijesti saopštavati Emerik Gudelj
evo mene wrote:Čuj došo da umre. Pa kakva bi tek mu bila sahrana-pardon dženaza u režiji specijala 60 minuta. S ruke na ruku kroz Čaršiju, a onda vječni mir u parku ispred Federalne vlade, uz največe počasti crvenih. A bista već spremna ispred svjetlosti.
pa kontam da ne snimaju dokumentarac
gluho bilo, na sta me idioti navedose
Ove budalastine sa Bregovicem prevrsile su svaku mjeru. Pa kakva je on zvijezda te ga ovi ovdje ukivaju, ova njegova muzika je shit nevidjeni. Ako se napuni Zetra ja zalim ovaj grad.
nemojte da vam promakne od 08:13 prilog u Dnevniku i pljuvanje po Borki Rudic. Rudic je neki dan osudila FTV i Lagumdziju, odnosno njegovu "uređivačku" politiku sa Darjanom. I naravno stize kontra,ekskluzivne i objektivne FTV. A ovaj slucaj se vodi jako dugo, al eto slucajno bas sad treba to aktuelizirati. Svakim danom u sakom pogledu sve vise propadaju.
Last edited by rahmanjin on 06/03/2012 22:27, edited 1 time in total.
rahmanjin wrote:nemojte da vam promakne od 08:13 prilog u Dnevniku i pljuvanje po Borki Rudic. Rudic je neki dan osudila FTV i Lagumdziju, odnosno njegova "uređivačka" politika sa Darjanom. I naravno stize kontra,ekskluzivne i objektivne FTV. A ovaj slucaj se vodi jako dugo, al eto slucajno bas sad treba to aktuelizirati. Svakim danom u sakom pogledu sve vise propadaju.
hocel napokon propast' do Kine?
i na koji se nacin moze izbjeci placanje RTV takse, a da me ne tuzhe?
Mr. Brightside wrote:
to ima veze s racunom za fiksni telefon?
znam da odkad nemam fiksnog moji i ne spominju tu taksu
svako domacinstvo duzno je po zakonu placati RTV pretplatu, naravno ukoliko posjeduje TV prijemnik.
dobro, dolazi poseban racun za rtv pretplatu ili kako?
Dolazi poseban racun. Ali su dva scenarija, ako su skontali da si odjavio fiksni dolaze ti na vrata da platis RTV pretlatu ili ako nisu ti trebas da se prijavis da placas taksu.