X FACTOR Adria

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1476 Re: X FACTOR Adria

Post by Picajzla »

E nek' je H2O ispao, bolje mi je Sekulu gledati nego Fifija :oops:
Kal El

#1477 Re: X FACTOR Adria

Post by Kal El »

Jes ova što se vratila lijepa bez šminke, mislim ljepša :)

Sent from my LT26i using Tapatalk
Diwan

#1478 Re: X FACTOR Adria

Post by Diwan »

Ova Kristina nije fer u ocjenjivanju i isključiva je - mislim, ipak trebaš biti pošten ako si več neki sudija - ova Aleksandra je razvalila sa pjesmom spasa.
It_is_a_Leclerc

#1479 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

Harise, sine, piči sad u bolnicu. Ti si prst polomio.

Kakvi živci, kakvi bakrači.

Inače, večerašnji show je nažalost vrvio tehničkim omaškama. Ono sa Doktorima je prekrupno i baš je izgledalo :shock:
Lunetina

#1480 Re: X FACTOR Adria

Post by Lunetina »

edoooox wrote:Aleksandra S. mi je pozitivno iznenadjenje, i drago mi je da je prosla .. jer su je bili jako potcijenili
i kada su joj govorili lose komentare, sve je jako fino podnijela
napokon da je dokaza da vrijedi
:vece:

Slažem se u potpunosti s tobom vezano za Aleksandru Sekulić. Cura je bilo puno bolja od mnogih večeras koji su glat prošli.

Ne znam da li je samo do mene, ali nikako ne kontam zašto su onako nahvalili Tamaru, meni je bila čisti prosjek i pjesma joj nije "legla" nikako. Ustvari, iz emisije u emisiju, sve mi nekako više pada u očima, a na audiciji mi je bila super.

Inače, navijam za malu Ilmu, nevjerovatan glas... i neću reći imajući u vidu njene godine, jer godine sa onakvom glaščinom nemaju nikakve veze.

Eto, ja rekoh! :D
Ljakan

#1481 Re: X FACTOR Adria

Post by Ljakan »

Fifi ljut sto je ispo :lol:
Pa ti budi derpe danas :D
jastuk1

#1482 Re: X FACTOR Adria

Post by jastuk1 »

Ah ah, tek sad ste prepoznali Aleksandru S, a ja sam odmah rekao da je trebala proć u live mjesto Tamare recimo. Aleksandra S je sinonim za solidan muzički kvalitet. (Nisam sarkastičan) Aleksandra B - njen nastup nisam ni registrovao. Kad je ona pjevala nešto sam drugo radio. Čak mi ni Tamara nije više na dnu liste već Aleksandra B. Znam, znam, ona razvaljuje pjevanjem, ali meni lično je vokalno jako, ali jako dosadna.

Nadam se da će Emina malo više da poradi sa Harisom i da nađe nešto što mu više odgovara pa da konačno razvali. Svi su manje više imali barem jedno "razvaljivanje" do sad, jedino Haris baš nije. A ima dosta stvari koje bi mogao razvaliti.

Inače u x faktoru nije uvijek dobro biti jak na početku, jer se inicijalni glasači umore, a novi se glasovi nisu pridobili u međuvremenu. Najbolje biti solidan prvih 4, 5 live emisija i onda početi razvaljivati i biti sve bolji i bolji jer se tako osvajaju novi glasači.

Evo kako ja vidim jedan od mogućih scenarija za kraj. Kako sad stvari stoje, na kraju će biti između Ilme, Danijela i Maida. Ali kad ili Lukijan ili Aleksa ispadnu, ovaj koji ostane će preuzeti glasove od ovog koji ispadne i od Doktora koji će kadli tadli ispasti. I dok se Ilma, Danijel i Maid budu "borili za prvo mjesto," Lukijan ili Aleksa mogu biti ti koji će u posljednjem krugu preteći ovaj rasplinjeni trojac i pobjediti.

Lukijanov stil pjevanja mi najviše leži, i on mi je blagi favorit, ali glasam za Harisa, jer bi mi bilo krivo da beba ispadne prije no što stvarno pokaže koliko može.
slave4you

#1483 Re: X FACTOR Adria

Post by slave4you »

što se tice Emine mislim da mnogi niste toliko upuceni, vokalno je ok, i za pop pesme koje ona peva je dobra, ima solidne glasovne sposobnosti...ali ono sto mnogi ne znaju je to da Emina sve svoje pesme piše, tekstopisac je, napisala je Med sa Merlinom, odlican text, Još Ti Se Nadam, Beograd priča...prelepe balade i fine tekstove, plus i za brze pesme, za klubove..pesme koje su veliki hitovi, i ono sto Emini polazi za rukom je to da joj je svaka pesma jako slusana, popularna, odnosno da je hit...." I Da Mogu" je i pisala tekst i radila muziku....Jeleni Tomašević je radila pesmu "Vertigo" i napisala tekst, pisala je za Natašu Bekvalac, Sašu Kovačevića...Emina je i kantautor, i njeni tekstovi u moru ovog sunda i neukusa su dobri, balade pogotovo...radila je par pesama na engleskom i bile su na MTV-u Adria, "Broken" se čak puštala i po nekim svetskim i turskim radio stanicama. I ona je bila uspešna i njena karijera je bila i pre Mustafe, pre nego se udala imala je najprodavaniji album u Srbiji.

večeras najbolji: danijel, maid, ilma, lukijan, haris....
slave4you

#1484 Re: X FACTOR Adria

Post by slave4you »

It_is_a_Leclerc wrote:Kristina i donekle Željko su jedini postigli internacionalnu karijeru tj. radili su vani, pisali pjesme za strane pjevače itd.

Udaja za strance se ne računa.

Emina Jahović (15. januar, 1982, Novi Pazar, Srbija, SFR Jugoslavija) je jedna od najpopularnijih pop pevačica iz Srbije. 2000. godine je pobedila na festivala Zlatna staza u Crnoj Gori, a nakon toga na festivalu Zvezdane staze. Svoju karijeru počinje tako što dolazi do saradnje sa poznatim kompozitorom i izvođačem Dinom Merlinom. Godine 2002. Emina objavljuje debi album "Tačka" gde se izdvajaju hitovi „Tačka“ i „Osmi dan“. Emina je bila i specijalna gošća na turneji Harija Varešanovića na svim koncertima (31 datum).
• 2003 godine odnosi pobedu na festivalu Sunčane Skale sa prelepom baladom „Uzalud se Budim“, upravo ta balada koju je radio Hari Mata Hari je Emini otvorila vrata balkanske muzičke scene, nakon toga izdaje singl " Voljela Te ili Ne Voljela i radi na albumu koji će pomeriti granice. U jesen 2006. izlazi drugi album pod nazivom "Radije Ranije", kojim osvaja Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu ali i dijasporu. Emina je autor većine pesama sa pomenutog albuma, izdvajaju se mega hitovi:“ Tvoja Greška“,“ Radije, Ranije“,“ Dal Ona Zna“, „Živeo“ balada „Pola oštrog noža“ koju je radila Aleksanda Milutinović, i album postaje jedno od najprodavanijih i najuspešnijih izdanja City Recordsa. Zahvaljući albumu „Radije, Ranije“ biva proglašena za pevačicu godine, album godine "Radije,Ranije", HIT godine „ Dal Ona Zna“, u Sarajevu dobija i prestižnu nagradu Davorin, Prinčevu nagradu u Herceg Novom i mnoge druge.
Emina nastupa širom Balkana, u pauzi do novog albuma Emina izdaje duet sa Flamingosima koji postaje veliki letnji HIT „La Gitana“, močnu baladu" Nije Više Tvoja Stvar" za koju i dobija mnoge nagrade, a između ostalog i nagardu za „Najbolji tekst“ festivala u Budvi, a premijereno na Sunčanim Skalama izvodi dance pesmu „Cool Žena“ koja postaje letnji hit i prima nagradu za duet godine sa Flamingosima.
***Zatim odlazi u Njujork gde snima pesme na engleskom jeziku. Prvi singl "Exhale" producirao je Bojan Dugić, a muziku i tekst napisala je Tia - autorka pesama poznatog američkog sastava "klix's Child". Spot je snimljen u Beogradu tokom marta meseca 2008, pesma je emitovana čak i na MTV-u. Singl Exhale je nominovan bio za "World's Best Song", a na MTV je došao do mesta #1 (TOP20). 2008. godine se udaje za veliku tursku zvezdu Mustafu Sandala.
Nakon četiri godine priprema od albuma "R,R", svetlost dana je ugledao i novi studijski album "Vila", koji je objavila za PGP RTS. Emina se još jednom pojavljuje kao autor većine pesama, album postaje jedno od najprodavanijih izdanja PGP RTS i jedan od najuspešnijih projekata te godine. Krajem 2008. godine snimljen je spot za mega hit "Još ti se nadam" (duet sa Sašom Kovačevićem). Polovinom 2009. godine snimljen je spot za hit pesmu "Pile moje", a potom i za veliki balkanski hit "Med" (duet sa Dinom Merlinom), sa tog albuma su se izdvojile još pesme „Aj“, „Zauvek“, „Ne Zaboravi“... Nakon toga je održala solistički koncert u prepunom Sava Centru u Beogradu gde su joj gosti bili Saša Kovačević, Sergej Četković, Jelena Tomašević, koncerte u Budvi, Podgorici... Emina dobija mnoge nagrade širom Balkana i za album „ VILA“ koji predstavlja pop perfekciju, a pogotovo za duete sa Sašom i Dinom Merlinom.
Nakon toga se redaju hitovi: Kvariigro koju je radio Goran Bregović sa kojom Emina učestvuje na Beoviziji, potom dance hit „Gospodine“ feat Nataša Bekvalac, i pesma „Nemilo“ za album MILIGRAM 1. Na leto izlazi pesma koja obara rekorde slušanosti, mega hit " Posle Mene" koja postaje ženska himna, a Emina je premijerno izvodi u emisiji Ivana Ivanovića. Emina se igra sa stilovima, i pomera granice kada je reč o pop muzici na Balkanu, svetski spotovi i rad na koreografijama.
Dugo najavljivana prelepa balada "Beograd Priča" sa Dženanom Lončarevićem je ugledala svetlost dana na dan zaljubljenih, tekst i pesmu je radila Emina lično, i to se opet ispostavilo kao pun pogodak, publika je pesmu prihvatila odlično. Emina biva proglašena i za „Osobu godine“ u Srbiji.
Emina u pauzi od muzike u Turskoj snima seriju "Polje Lala" i par reklama između ostalog i za turski telekom. Pojavila se na naslovnicama mnogih prestižnih modnih i muzičkih časopisa na Balkanu ali i Turskoj (Elle, Cosmopolitan, Maxim...) pojavila se i u turskom „Vouge-u“, postaje zaštitno lice mnogih turskih brendova gde uživa veliku popularnost . Emina je svoju karijeru gradila isključivo na muzici, dobrim pesmama, kvalitetnim spotovima, koncertima, bez skandala i tabloida. Važno je napomenuti da Emina pise sve tekstove i radi pesme. Važi za modnu ikonu i jednu od najlepših žena na Balkanu, pored svega toga Emina je fakultetski obrazovana i potiče iz akademske porodice.
Krajem 2012.godine izlazi prvi singl koji najvaljuje novi album "I Da Mogu" i to je pesma za koju je Emina lično napisala tekst i koju je komponovala. Spot je pomerio granice na Balkanu i prikazao Eminu opet u novom „dance“ svetlu. Pesma je postigla neverovatan uspeh širom Balkana, pa čak i u Bugarskoj i preti da nadmaši i njene najveće hitove. Emina je kako sama navodi napisala najbolju pesmu do sada u karijeri i naci ce se upravo na novom dugoočekivanom albumu. Pesma „Nedostaješ“ je izdata isto ove godine i postala je jako slušana i dobro prihvaćena od strane publike. Emini je definitivno svaka pesma HIT, i jedna je od retkih na Balkanu kojoj to polazi za rukom, ulaze mnogo i u produkciju, kvalitet i sigurno da predstavlja pravu pop ikonu Balkana. ŽENA ZMAJ! Dobitnica je mnogih nagrada i priznanja, a njena FB stranica broji preko 400.000 fanova.
Novi album će biti izdat i na tržištu Hrvatske, Emina postaje specijalan gost na festivalu u Vodicama, i prva pevačica iz Srbije koja je emitovana na CROATIA Music Kanalu ( CMC). 2013 je bila specijalna gošća Dosso Dossi Fashion, dok je Emina nastupala Adriana Lima je šetala modnom pistom. Za svetsko tržište je snimila pesmu „Broken“ koja se emitovala i na MTV-u i definitivno postaje najbolja pesma na engleskom jeziku koju je snimila, postala je slušana i kod nas, nakon toga je snimila duet sa Mustafom Sandalom koji se našao na njegovom novom albumu za tursko tržište, 2012 godine izdaje singl "Kisme Yok Mu" („I DA MOGU na turskom) sa kojima polako osvaja i zemlju svog supruga za kojeg se udala u januaru 2008 godine, mama je dva prekrasna sina.
Emina piše tekstove i za druge pevače poput Jelene Tomašević, Dragane Mirković, Saše Kovačevića, neke od takmičara Operacije Trijumf...a radila je sa legendama bh pop muzike Dinom Merlinom, grupom Hari Mata Hari.... Emina postaje i član žirija jednog od najuspešnijih muzičkih takmičenja na svetu „ X-FACTOR“. A ovih dana je izdala singl „Opet si s njom“ a spot je pomerio granice i oborio rekorde slušanosti u prvim danima. Novi album će svetlost dana ugledati uskoro.
TinNBANFL

#1485 Re: X FACTOR Adria

Post by TinNBANFL »

Maid, Ilma i Daniel nako evrovizijski nastupi ovi ostali se gube pomalo, onaj mali je prst slomio pa mu nije ni lako bilo ...

Aleksandri Sekulic ne bi ruka naplatio eto toliko :)
safran

#1486 Re: X FACTOR Adria

Post by safran »

jastuk1 wrote:
Kal El wrote:Ovaj Aleksa loš

Sent from my LT26i using Tapatalk
wow. pored toga što dobro izgleda, mislim da je vokalno jedan od najsolidnijih tamo. Vidim ga u prvih 5 garant.
Meni se on jako svidio kad je izvodio Gibonia u Judges' Houses. U stvari, bio mi je najbolji od svih. Ima neku lakoću u izvođenju koja meni jako prija. Međutim, večerašnja pjesma mi je totalna fula. A fula mi je bila i pjesma za 4U. I velika je šteta što je Vanja Mišić završila u bendu. Doktori (uh, kako mrzim ovaj naziv) su mi bili OK samo bih voljela da je NIkola ili Marko otpjevao Arminovu dionicu, kad ga slušam čujem Boys II Men i ne paše mi uz Cesaricu. Brkovićka me je oduševila na audiciji sa Listen ali mi već malo ide na ganglije. Lukjan je stvarno bio jako dobar ali mi ona pjesma - blah. Ćato je izgrađen pjevač ali ga mutirajući glas zeza - trebao bi ponoviti za koju godinu. Sekulićka je večeras stvarno bila dobra. I konačno Maid - dobro je ono za šire narodne mase (a valjda to i jeste smisao) ali meni ne leži nikako. Opet pjesma u službi Maida a ne obrnuto.
Ali generalno, svi su večeras bili za klasu bolji nego prošli put.
Partizzanka

#1487 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

Lukijan sinoc konacno svoj na svome, odlican je bio
Alexa ... mogao je biti bolji, dobor mu je kristina rekla da je prosjecan i da ih onakvih imamo i previse (bojan, bojan, i sigurno jos neki bojan, vlado itd, itd)
Haris, nije vala bilo dobro prosao je samo zbog prsta i jer je Emina na twiteru molila da se glasa za njega
MAid, dobar, preteatralan ali morao je izbaciti to iz sebe, ali mora naci neku necolinu pjesmu dobru pod hitno
aleksandra im je svima usta zapusila - prosli put je fakat sramotno bilo kako je bila obucena i bez ikoga na sceni sa pjesmom kojoj mora imati pratnju vizuelnu jer je pjesma bezze - eh sinoc ih je pomela!
ona krestava jooj jooj joooj
ilma - pod hitno brcice skinuti, lijepo je pjevala
4u se ni ne sjecam
doktori - kristina im je usrala koncepciju
h20 konacno su skupili sudije hrabrosti da kolegi kazu da mu mala ne moze pjevati
daniel je sinoc bio dobar ali mene i dalje ne dotice
tamara mi sve vise pada u ocima, a onaj fazon gledanja u stranu svakih 30sec da naglasi svoje jebizovne oci, me izbija iz cipela
Partizzanka

#1488 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

eh da da dodam shit happens pa i ona greska sa cd preskakanjem

meni je gori onaj nasnimani aplauz koji ide u pozadini bez ikakvog reda i poretka :lol:
Baba_Droga

#1489 Re: X FACTOR Adria

Post by Baba_Droga »

Daaa i meni je bio šega onaj fejk aplauz kojeg su puštali i kada treba...i kada ne treba :-)
Naravno, moramo spomenuti Kikijev usnopuć i neke face prema kameri u momentu kada je Doktorima CD preskočio ..(usnopućni smajli ) :D
Mislim da je Emini jako krivo što je Ana voditeljka ponekad štipne nekom upadicom :zoka:
Kristina kod Doktora iz emisije u emisiju forsira 2 osobe....Treba malo da budu svi aktivniji...
Sve u svemu zanimljivo je bilo...manje dosadno nego prošli put. Sada X FACTOR ima neku radnju.....
Ja navijam za Ilmu, Aleksandru B i Lukijana...
LEDA

#1490 Re: X FACTOR Adria

Post by LEDA »

Napokon ispade H2O.....ne znam kako dobaciše do 3.live-a :shock:
prošli put mi je bilo žao A-leksandre S. -kakve je sve udarce podnijela muški ;-) sinoć je zablistala,dobro pjevala i potrudila se oko nastupa. I ko su to pa sudije da ocjenjuju sud gledalaca. Aleksandru i Maida je vratila publika -pa valjda to ima neku težinu.

Ilma -kao i uvijek dobro pjeva ,samo se bojim da neće zablistati ,jer non stop sjaji :)
Haris - loš odabir pjesme ( Emina je kriva)

Aleksa -meni standardno dosadan ,osim na prvom live-u.
Lukijan-dobro pjeva ,samo meni on nešto ne sjeda.....
Maid- treba mu dati nešto strano da pjeva, odličan scenski nastup.
Danijel - uvijek dobar :)
Aleksandra B.- dobro pjeva ,ali nju nekako brzo zaboravim :-?
Tamara - sve na isti kalup ,a ima potencijala ......

Grupe- loše ,mada je najteže raditi s njima . Kristini definitivno treba neko pomoći pri odabiru pjesama.

Mislim da se već može naslutiti pobjednik............
krava

#1491 Re: X FACTOR Adria

Post by krava »

Sinoc najbolji Ilma, Aleksandra Sekulic i Maid!
Maid i Aleksandra su pokazali zasto ih je publika vratila (iako je Maid sigurno imao vise glasova), jer ljudi hoce zabavu, show a ne da gledaju komemoraciju na sceni...!
Maid je sinoc jedini od svih takmicara bio potpuno sam na sceni, bez ikakvih psacica, bendova ili pomagala, pjevao je nezahtjevnu pjesmu i prikupio svu paznju . To se zove zabavljac! A da Maid zna pjevati i da ima odlican vokal sigurno ce pokazati u narednim emisijama sa nekom tezom pjesmom, sto smo vidjeli i na audiciji i judges houses.

Lukijan je bio bolji nego prethodnih emisija, ali on je meni tako neuvjerljiv, mlak, i nekako proracunat. Nimalo spontanosti i iskrenosti.
Cato je jednostavno premlad za ovaj show, njegov glas je jos uvijek za djeciji hor.
Tamara je sve gora i gora, ne znam zasto su je nahvalili za izvedbu, ona jednostavno nema tu jacinu, pjeva u ravni.
Daniel je bio dobar i simpatican.
U Doktorima se pokazalo da Armin samo moze pjevati sladunjave pop pjesmice na engleskom, sve ostalo zvuci piskutavo.
Partizzanka

#1492 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

eeeh daaaa onaj visoki on je armin jel de, on je fakat samo za boy benda! ako se neko u one direction predozira ili umre prirodnom smrcu neka zovnu armina
WildRedRose

#1493 Re: X FACTOR Adria

Post by WildRedRose »

krava wrote: U Doktorima se pokazalo da Armin samo moze pjevati sladunjave pop pjesmice na engleskom, sve ostalo zvuci piskutavo.
apsolutno si upravu. Zaista ne znam zasto ga Kristina toliko istice ? Sinoc slusam i ne mogu da vjerujem koliko piskuta, sve kontam popravit ce se , a on sve gori i gori.. Npr. mali Nikola ima daaaleko bolji glas od njega (pogotovo za onu sinoc pjesmu od olivera), a ona njega stavi da svira klavir ?? i ono sto je zeljko rekao, mogla su ostala trojica BAR refren sa njima otpjevati, a ne samo uuuuuu :-)
cyprus

#1494 Re: X FACTOR Adria

Post by cyprus »

Show se malo popravio :-D Sinoć su Lukijan, Daniel i Ilma bili za koplje bolji od ostalih... Njih troje, možda još uz Maida, su gotovo sigurni finalisti... A Kajmakoski ovo na kraju uzima, vrlo bih se iznenadio da na bude tako...

H2O konačno ispali... U sljedeći utorak se nadam ispadanju Doktora, ali prije da će to biti 4U ili ona sa čudnom kosom i glasom (imena se momentalno ne mogu sjetit)... Sekulićka pozitivno iznenađenje... Ostali eto neki prosjek...
Last edited by cyprus on 22/01/2014 11:03, edited 1 time in total.
Partizzanka

#1495 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

ne doktori
ne jos
ima curica da glasaju

iduce sedmice 4u
amir79

#1496 Re: X FACTOR Adria

Post by amir79 »

Bas me zanima gdje idu silni novci od sms glasanja na podrucju BIH, obzirom da naši ko ludi glasaju. Da li lova ostaje u BiH ili ide u Srbiju?

Ipak svrha ovog takmičenja je zarada i ništa vise....
Havatar

#1497 Re: X FACTOR Adria

Post by Havatar »

LEDA wrote:Napokon ispade H2O.....ne znam kako dobaciše do 3.live-a :shock:
prošli put mi je bilo žao A-leksandre S. -kakve je sve udarce podnijela muški ;-) sinoć je zablistala,dobro pjevala i potrudila se oko nastupa. I ko su to pa sudije da ocjenjuju sud gledalaca. Aleksandru i Maida je vratila publika -pa valjda to ima neku težinu.

Ilma -kao i uvijek dobro pjeva ,samo se bojim da neće zablistati ,jer non stop sjaji :)
Haris - loš odabir pjesme ( Emina je kriva)

Aleksa -meni standardno dosadan ,osim na prvom live-u.
Lukijan-dobro pjeva ,samo meni on nešto ne sjeda.....
Maid- treba mu dati nešto strano da pjeva, odličan scenski nastup.
Danijel - uvijek dobar :)
Aleksandra B.- dobro pjeva ,ali nju nekako brzo zaboravim :-?
Tamara - sve na isti kalup ,a ima potencijala ......

Grupe- loše ,mada je najteže raditi s njima . Kristini definitivno treba neko pomoći pri odabiru pjesama.

Mislim da se već može naslutiti pobjednik............
:thumbup:
It_is_a_Leclerc

#1498 Re: X FACTOR Adria

Post by It_is_a_Leclerc »

Ćato uz Maida ima najsnažniji glas u showu. Pjesme koje on može otpjevati ne može otpjevati "pitomac" Kajmakosi. Pjesmu koju je dobio otpjevao je sjajno jer je pjesma sjajna. Pjevajte vi Čolu da vas čujem.
Uporno šikanirate dijete, jer je dijete. Popustite ga malo. Neko spomenuo mutiranje, i odjednom svi uzjahali na to mutiranje, k'o da je kradljivac, a ne pjevač.

Isto i za Armina vrijedi. Momak je izvanredan pop pjevač, i to stalno pokazuje. Piskutav je ?! Pa, bože moj, i Toni Cetinski je piskutav, i Kemal Monteno šušti dok pjeva, i Toše Proeski se kreveljio na krajevima, pa šta ćemo sad ?! Ne mogu svi biti isti.

Ako u ovom šou pobijedi pitomac sa Vardara, to će biti planetarna nepravda. Molim vas, poslušajte ovo:

Partizzanka

#1499 Re: X FACTOR Adria

Post by Partizzanka »

meni je sinoc kod lukijana smetalo samo ono ch meko i premeko upropastio mi je pjesmu
Lunetina

#1500 Re: X FACTOR Adria

Post by Lunetina »

It_is_a_Leclerc wrote:Ćato uz Maida ima najsnažniji glas u showu. Pjesme koje on može otpjevati ne može otpjevati "pitomac" Kajmakosi. Pjesmu koju je dobio otpjevao je sjajno jer je pjesma sjajna. Pjevajte vi Čolu da vas čujem.
Uporno šikanirate dijete, jer je dijete. Popustite ga malo. Neko spomenuo mutiranje, i odjednom svi uzjahali na to mutiranje, k'o da je kradljivac, a ne pjevač.
Dijelim tvoje mišljenje.... i mene isto nervira stalno potenciranje Harisovog mutiranja, kao i Ilminih "brkova". :evil:
Dajte ljudi, govorimo o djeci od 13-14 godina...
Post Reply