Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hillbill

#1476 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hillbill »

north wrote:Ovo što je šandrpc postavio dovoljno govori kako je kapiten sinoć odigrao...katastrofa, blago rečeno...da li ga treba razapeti, pa ako te direktno ošteti u Parizu kada si mogao direktno otiči na EP, a na kraj nisi ni otišao na isto, i sinoć kada je istina ne jedini, ali ipak sigurno bio ponajlošiji igrač gdje njegovom krivicom primamo gol, opet glumi mangupa i gradi se a bio je bliži lopti i mogao je ako ništa izbaciti loptu u korner ili u pm što leško napisa, onda je kritika najblaža riječ koja mu se može uputiti...u nove kvalifikacije se mora ući sa novim kapitenom i igračem koji će biti pravi autoritet....ne znam ko bi trenutno to mogao biti...
u nove kvalifikacije treba uci sa novim selektorom ,koji zna da na sp ne mozes igrati bez lijevog beka......
Eborg

#1477 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Eborg »

Jedini razlog zašto je Spahić sinoć bio kriminalan je činjenica da je istovremeno morao igrati i stopera i lijevog beka za što se imamo zahvaliti amidži.
drmadzija

#1478 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by drmadzija »

area51 wrote:Stotinu puta valjaš jednom nisi bio dobar i odmah si pichka,kockar,pijanica,prodana duša... :-)
Ja sam mislio da smo mi Srbi po tom pitanju svjetski prvaci ali izgleda da sam se zajebo :roll:
Samaras i prijetis saigracu (jednom od najboljih kojeg smo ikad imali), igras se selektora sa rodjakom u drzavnoj nam selekciji, u vise navrata dovodjen u vezu sa namjestanjem meceva. Sto neko vec ranije rece, slika i prilika naseg covjeka kad dodje na bitnu funkciju. za sve ostalo sto ti nije jasno pogledaj one gifove sto ih je postavio prc na prethodnoj stranici. Ofiraza da veca ne moze biti.

Ti mozda jesi srbin, ali ja nisam niti cu ikad biti.
SSemir

#1479 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SSemir »

Eborg wrote:Jedini razlog zašto je Spahić sinoć bio kriminalan je činjenica da je istovremeno morao igrati i stopera i lijevog beka za što se imamo zahvaliti amidži.
pa jest ono to. i onaj gol je bio posljedica toga i niceg drugo. za propuh na lijevoj strani apsolutno njega ne krivim. ali opet stoje ova pogresna dodavanja, a kojih je bilo puno sinoc...
area51

#1480 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by area51 »

drmadzija wrote:
area51 wrote:Stotinu puta valjaš jednom nisi bio dobar i odmah si pichka,kockar,pijanica,prodana duša... :-)
Ja sam mislio da smo mi Srbi po tom pitanju svjetski prvaci ali izgleda da sam se zajebo :roll:
Samaras i prijetis saigracu (jednom od najboljih kojeg smo ikad imali), igras se selektora sa rodjakom u drzavnoj nam selekciji, u vise navrata dovodjen u vezu sa namjestanjem meceva. Sto neko vec ranije rece, slika i prilika naseg covjeka kad dodje na bitnu funkciju. za sve ostalo sto ti nije jasno pogledaj one gifove sto ih je postavio prc na prethodnoj stranici. Ofiraza da veca ne moze biti.

Ti mozda jesi srbin, ali ja nisam niti cu ikad biti.
Možda me nisi me skonto šta sam ti htio reći to u vezi Srba.
Do juče(21.06.2014) su i Džeko i Spahić i svi ostali reprenzetativci bili heroji,zmajevi...danas(22.06.2014) su kockari,pijandure,izdajnici...
Kod Srba je recimo Novak prije finala sa nadalom bogotac,svetinja,ikona... dva-tri sata posle toga kad izgubi jebu mu mater,porez,Monte karlo...
Eborg

#1481 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Eborg »

SSemir wrote:
Eborg wrote:Jedini razlog zašto je Spahić sinoć bio kriminalan je činjenica da je istovremeno morao igrati i stopera i lijevog beka za što se imamo zahvaliti amidži.
pa jest ono to. i onaj gol je bio posljedica toga i niceg drugo. za propuh na lijevoj strani apsolutno njega ne krivim. ali opet stoje ova pogresna dodavanja, a kojih je bilo puno sinoc...
Istina, ali to ide njemu na dušu. Čak i da ostanu te njegove greške, rezultat bi bio drastično drugačiji bez ovih taktičkih egzibicija.
addem

#1482 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by addem »

Ovaj covjek vise ne smije biti kapiten. Njegovo je proslo nije nikakav lider vec samo koci mlade nade. Dosta je bilo. Ko god da bude sljedeci selektor prvo sta treba jeste da trakicu da nekom drugom. Sposobnijem.
FMDzem

#1483 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by FMDzem »

"Žao mi je što nemamo autoput, što imamo više od pola miliona nezaposlenih, što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate.

Žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu. Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju.
Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoć izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije.

Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu, zemljama gdje imaju velike stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš “uzdurisati” premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute.

Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve.

Jer te komšija zovne na roštilj iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita.

Ovdje se ne živi samo da bi se umrlo, ovdje se i umire da bi se živjelo! Ovo je moja Bosna!” Emir Spahić

NE znam za vas, ali meni izjave tipa "pokvarilo se samo" izaziva samo još veći gnjev. Zapravo iz tuge prelazi u navedeni gnjev jer, tobože, više sam pretrčao oko trpezarijskog stola, eksplozivnije reagovao na pojedine situacije..
I za kraj, kao što reče komentator:" Sreća pa ne zna lijevom."
north

#1484 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by north »

hillbill wrote:
north wrote:Ovo što je šandrpc postavio dovoljno govori kako je kapiten sinoć odigrao...katastrofa, blago rečeno...da li ga treba razapeti, pa ako te direktno ošteti u Parizu kada si mogao direktno otiči na EP, a na kraj nisi ni otišao na isto, i sinoć kada je istina ne jedini, ali ipak sigurno bio ponajlošiji igrač gdje njegovom krivicom primamo gol, opet glumi mangupa i gradi se a bio je bliži lopti i mogao je ako ništa izbaciti loptu u korner ili u pm što leško napisa, onda je kritika najblaža riječ koja mu se može uputiti...u nove kvalifikacije se mora ući sa novim kapitenom i igračem koji će biti pravi autoritet....ne znam ko bi trenutno to mogao biti...
u nove kvalifikacije treba uci sa novim selektorom ,koji zna da na sp ne mozes igrati bez lijevog beka......
Nije mi jasno što si replicirao sa selektorom, kakve on ima veze sa temom :? .... ovo ja tema o Spahiću i oko toga sam pisao..oko selektora možemo na drugoj temi :wink:
Point.

#1485 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Point. »

Ne kontgam ovo pljuvanje po Spahi. Vec ste zaboravili utakmicu protiv gauchosa kada je skinuo par opasnih kontri?
Kinaski

#1486 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kinaski »

Spahić je sinoć bio kriminalno loš, zahvaljujuči Papetovoj formaciji.
shandrprcSA

#1487 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by shandrprcSA »

Image
Havatar

#1488 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Havatar »

shandrprcSA wrote:Image
Haha kako cudno izgovara ko oni Amerikanci Spahaoo :mrgreen:
omega369

#1489 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by omega369 »

Kinaski wrote:Spahić je sinoć bio kriminalno loš, zahvaljujuči Papetovoj formaciji.
kakve veze ima taktika sa obicnim dodavanjem??? igrac ti stoji 5 metara od tebe a ti tri obice lopte dajes protivnicima, ono nonsarlantno... pusti tu pricu. ovdje se samo smije kritikovati selektor, svi ostali su svete krave
Kinaski

#1490 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Kinaski »

omega369 wrote:
Kinaski wrote:Spahić je sinoć bio kriminalno loš, zahvaljujuči Papetovoj formaciji.
kakve veze ima taktika sa obicnim dodavanjem??? igrac ti stoji 5 metara od tebe a ti tri obice lopte dajes protivnicima, ono nonsarlantno... pusti tu pricu. ovdje se samo smije kritikovati selektor, svi ostali su svete krave
Opravdam vam ga za ovo ispadanje na beku. Da je SEO igrao, ne bi bilo potrebe da Spahic izlazi na beka.
_mufljuz_

#1491 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by _mufljuz_ »

Havatar wrote:
shandrprcSA wrote:Image
Haha kako cudno izgovara ko oni Amerikanci Spahaoo :mrgreen:
najmocniji nas reprezentativac - beton covjek, beton igrac, uz pjanu i rusioca jedini ljudi koje gotivim....
Logovan

#1492 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

Formacija apsolutno nema nikakve veze sa njegovim greškama, kao što su pogrešna dodavanja.

Spaha definitivno opao da to fakat nije normalno. Volio bih ga vidjeti i u narednim kvalifikacijama ali čisto sumnjam.
siki_sa

#1493 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by siki_sa »

Spahic je zero za penzije, odlaskom spahica dzeko gubi ledja, a sto znaci da I ibricica nema u reprezentacija, sto je puno pozitivno...
area51

#1494 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by area51 »

siki_sa wrote:Spahic je zero za penzije, odlaskom spahica dzeko gubi ledja, a sto znaci da I ibricica nema u reprezentacija, sto je puno pozitivno...
Alternativa Džeku je ?
_mufljuz_

#1495 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by _mufljuz_ »

area51 wrote:
siki_sa wrote:Spahic je zero za penzije, odlaskom spahica dzeko gubi ledja, a sto znaci da I ibricica nema u reprezentacija, sto je puno pozitivno...
Alternativa Džeku je ?

... Edin Dzeko iz Mancester Sitija - njega treba pozvat u repku napravio bi prave stvari.....
amidzazeher

#1496 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by amidzazeher »

Logovan wrote:
Formacija apsolutno nema nikakve veze sa njegovim greškama, kao što su pogrešna dodavanja.

Spaha definitivno opao da to fakat nije normalno. Volio bih ga vidjeti i u narednim kvalifikacijama ali čisto sumnjam.
Meni jedino sto pada na pamet nakon onako lose partije jeste da su se on i Pape nesto dobro posvadjali i da ga je Pape svjesno zavalio ondje samog da cuva citavu lijevu stranu! Kakav je Pape mozak to me ne bi iznenadilo ni sekundu. Mozda nekada procitamo u necijoj buducoj "ja sam zlatan" knjizi! One greske u prvim minutama me nekako sve navode na to da nije bio dovoljno skoncentrisan na igru nego razjeban zbog te svadje.
Ja drugacije ne vidim razlog za izostavljanje Kolasinca na poziciji beka, barem zdrava pamet mi to ne da skontati!
MOSALJOZE

#1497 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

Kao i na svim temama mnogo ih je šljeglo u zadnja 24 sata.Spaha nije igrao desnog beka,već je tu bio Mujdza čisto da se zna.Onaj faul se mogao svirati,ali i nije.Spaha nije bio na svom nivou,i to je to.Nažalost nije na pravi način završio reprezentativnu karijeru,ali za mene će uvijek ostati borac,i istinski patriota.
limeni

#1498 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

MOSALJOZE wrote:Kao i na svim temama mnogo ih je šljeglo u zadnja 24 sata.Spaha nije igrao desnog beka,već je tu bio Mujdza čisto da se zna.Onaj faul se mogao svirati,ali i nije.Spaha nije bio na svom nivou,i to je to.Nažalost nije na pravi način završio reprezentativnu karijeru,ali za mene će uvijek ostati borac,i istinski patriota.
kako znas da nece nastaviti u iducim kvalifikacijama?
MOSALJOZE

#1499 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

vidjećeš
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1500 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

MOSALJOZE wrote:Kao i na svim temama mnogo ih je šljeglo u zadnja 24 sata.Spaha nije igrao desnog beka,već je tu bio Mujdza čisto da se zna.Onaj faul se mogao svirati,ali i nije.Spaha nije bio na svom nivou,i to je to.Nažalost nije na pravi način završio reprezentativnu karijeru,ali za mene će uvijek ostati borac,i istinski patriota.
i za mene, ali preko fejsa, tv-a, novina, nekih dogadjaja nevezanih za fudbal i slično. što se reprezentacije tiće, za svaku dobru stvar uradio je isto tako lošu u baš važnim utakmicama. sinoc 7 brat bratu situacija koje bi osrednji igrač iz bh premijer lige sa lakočom riješio, a on je svojim ponašanjem i intervencijama direktno ugrozio naš gol
Post Reply