Kvalifikacije za SP 2014

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
El_comadante

#1476 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by El_comadante »

sto se tice OFC zone pobjede Nove Kaledonije i Novog Zelanda. N. Zeland ima 9 bodova a N. Kaledonija 6 i njihov medjusobni duel ce odlucivati o tome ko ide dalje u kvalifikacijama.
a sto se tice CONCACAF zone u slijedeci krug kvalifikacija se plasirao Mexico a ostali cekaju zadnje kolo koje je na programu u utorak. a Honduras koji je bio ucesnik zadnjeg prvenstva mora pobjediti kuci Kanadu da bi se plasirali dalje...
Djubre_

#1477 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Djubre_ »

Jesu li ono Rumuni mlatnuli Turke ?
amoninan

#1478 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by amoninan »

andr0id wrote:Jesu li ono Rumuni mlatnuli Turke ?
jesu, 0:1
Djubre_

#1479 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Djubre_ »

Dobro smo mi onda prosli.. ti rumuni svakog iznenade.. ne bi me cudilo da spaniju i francusku u skorije vrijeme otresu..
mistek

#1480 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by mistek »

Pa, u prvom redu Švajcarska i Belgija, a nakon njih Rumunija, BiH, Poljska su ekipe koje mogu iznenaditi, ne samo u kvalifikacijama, nego i na prvenstvu. Ja sam siguran da će ili Švica ili Belgija igrati najmanje četvrtfinale u Brazilu.
Infaze Studio

#1481 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Infaze Studio »

Mlatnu Island Albaniju u Tirani :oops:
Creasy

#1482 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Creasy »

Maverick78 wrote:Nisam gledao, ali koliko citam, Srbi igrali ok u jednom djelu prvog poluvremena, a posle prvog gola su pali. Najjaci su mi naslovi po njihovim novinama, bili smo bolji, ali nismo imali srece :lol: jbt, sampioni su da od poraza naprave pobjedu, pa makar i moralnu (i to ne samo u fudbalu)... izgubis 3:0 i kazes da si bio bolji. Pa mozes da nemas srece i da izgubis 1:0, ali kad primis tri gola... :-) ispada da je Belgija sva tri puta samo imala srece.

U svakom slucaju, u toj grupi vjerovatno Belgija i Hrvatska, pa sad vidjecemo ko ce u baraz.

Inace, jedva cekam Hrvatska-Srbija :D

Image
upload pictures

Srbija je bila bolja. :D
hrastov žižak

#1483 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by hrastov žižak »

bingov buraz wrote:Radamel :dance:

genije. fala na klipu.
El_comadante

#1484 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by El_comadante »

a sto se tice CONMebol situacija takva da ce Argentina, Kolumbija i Ekvador igrati na SP a da su vec ispali Bolivija i Paragvaj. nasta je spao ovaj paragvaj neka odlicna repka i redovan ucenik prvenstava
fosil

#1485 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by fosil »

El_comadante wrote:a sto se tice CONMebol situacija takva da ce Argentina, Kolumbija i Ekvador igrati na SP a da su vec ispali Bolivija i Paragvaj. nasta je spao ovaj paragvaj neka odlicna repka i redovan ucenik prvenstava
i Venecuela :thumbup:
Bosanski_kralj

#1486 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Bosanski_kralj »

El_comadante wrote:a sto se tice CONMebol situacija takva da ce Argentina, Kolumbija i Ekvador igrati na SP a da su vec ispali Bolivija i Paragvaj. nasta je spao ovaj paragvaj neka odlicna repka i redovan ucenik prvenstava
Samo da se Peru i Paragvaj ne plasiraju, gorih reprezentacija za gledanje nema na svijetu od njih. Smor su žešći. :oops:
Ripicipi

#1487 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Ripicipi »

...
MightyMatch

#1488 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by MightyMatch »

pirmin wrote:
sumirprimus wrote: samo me interesuje ko im je mustafa ? :mrgreen:
Image
Vide Muste :D
A i Zubotic odPrnjavorcanin im usr'o ki grlica.Ugrozen,pa sjedi na klupi.
sumirprimus

#1489 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by sumirprimus »

Ali su mi zato od poraza najdrazi upravo oni koje dozivi meni negotivna serbija... :mrgreen:
Ajmo makedonija,rasturte hin ko ćabar,pa nek pucaju kompleksi đe hoće....
Naravno i iksu se radujem ko malo dijete :dance:
Stari

#1490 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Stari »

Creasy wrote:
Maverick78 wrote:Nisam gledao, ali koliko citam, Srbi igrali ok u jednom djelu prvog poluvremena, a posle prvog gola su pali. Najjaci su mi naslovi po njihovim novinama, bili smo bolji, ali nismo imali srece :lol: jbt, sampioni su da od poraza naprave pobjedu, pa makar i moralnu (i to ne samo u fudbalu)... izgubis 3:0 i kazes da si bio bolji. Pa mozes da nemas srece i da izgubis 1:0, ali kad primis tri gola... :-) ispada da je Belgija sva tri puta samo imala srece.

U svakom slucaju, u toj grupi vjerovatno Belgija i Hrvatska, pa sad vidjecemo ko ce u baraz.

Inace, jedva cekam Hrvatska-Srbija :D

Image
upload pictures

Srbija je bila bolja. :D

Onaj treci gol Belgijanaca je bio cist ofsajd .... sudija je bio prodan ... vidite sta UEFA i FiFa radi malim zemljama ...
sramota , gre'ota, stra'ota
El_comadante

#1491 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by El_comadante »

fosil wrote:
i Venecuela :thumbup:
to su oni za koji možemo reći da sada več skoro sigurno igraju jer ipak sad več su se odlijepili od pozicije koje nevode na SP. a Venecuela je još u igri da se plasira trenutno su ispod crte. a sad igraju sa Argentinom u gostima.
Djubre_

#1492 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Djubre_ »

Image
Logovan

#1493 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Logovan »

bingov buraz wrote:Radamel :dance:

Koji je ovo majstor, sa kakvom samo lakoćom zabija golove. :thumbup: Stvarno svaka mu čast...
gidora

#1494 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by gidora »

Sezam wrote:
gidora wrote: Raduj se bolan uspjesima svoje repke pusti druge,što si iskompleksiran
Ma pusti ti bolan price o iskompleksiranosti, Srbija vec 20 godina ima posebno mjesto u mom srcu :evil:

Iskompleksiran je onaj ko na bosanskom forumu protura pricu o repki neprijateljske zemlje i onda se ko fol ibreti sto se ljudi raduju porazima neprijatelja...muda za bubrege mi neces prodavati momak ;-)
Nema potrebe ,neko ti ih je već prod`o
Sezam

#1495 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Sezam »

gidora wrote:
Sezam wrote:
gidora wrote: Raduj se bolan uspjesima svoje repke pusti druge,što si iskompleksiran
Ma pusti ti bolan price o iskompleksiranosti, Srbija vec 20 godina ima posebno mjesto u mom srcu :evil:

Iskompleksiran je onaj ko na bosanskom forumu protura pricu o repki neprijateljske zemlje i onda se ko fol ibreti sto se ljudi raduju porazima neprijatelja...muda za bubrege mi neces prodavati momak ;-)
Nema potrebe ,neko ti ih je već prod`o
ejs :lol:
Meho Kodro

#1496 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Meho Kodro »

REPREZENTACIJA Srbije stigla je u Skopje gdje će u utorak protiv Makedonije odigrati četvrtu utakmicu u kvalifikacijama za SP u Brazilu.
Izbornik Srbije, Siniša Mihajlović, na novinskoj je konferenciji govorio o sutrašnjem susretu, međutim u trenutku kada se obraćao novinarima prekinula ga je pjesma s mobitela koji je bio ispred njega na stolu.
"Dalmacijo, moja ružo procvala...", zaorilo je press centrom.
oglo

#1497 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by oglo »

Meho Kodro wrote:
REPREZENTACIJA Srbije stigla je u Skopje gdje će u utorak protiv Makedonije odigrati četvrtu utakmicu u kvalifikacijama za SP u Brazilu.
Izbornik Srbije, Siniša Mihajlović, na novinskoj je konferenciji govorio o sutrašnjem susretu, međutim u trenutku kada se obraćao novinarima prekinula ga je pjesma s mobitela koji je bio ispred njega na stolu.
"Dalmacijo, moja ružo procvala...", zaorilo je press centrom.
stimac ce iznenadit uzickim kolom 8)
jeza u ledja

#1498 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by jeza u ledja »

Stari wrote: Onaj treci gol Belgijanaca je bio cist ofsajd .... sudija je bio prodan ... vidite sta UEFA i FiFa radi malim zemljama ...
sramota , gre'ota, stra'ota
Ja nisam ocitijeg gola iz ofsajda vidio jos od utakmice Zeljeznicara na Bilinom Polju .

Ono, ne mogu uopste da vjerujem . Ili je sudija zaspao ili sta. Mislim izgledalo je toliko ocito da su i stoperi stali u po frke. No taj gol je nebitan.

Srbija je najbolji primjer da ti mozes imati najbolje odbrambene igrace u Evropi, ali ako nemas napad, djaba ti sve.

Mi kukamo kako nikad nemamo dobre branice, ali realno, vrhunski napadac je mnogo vrijedniji nego vrhunski stoper.
monitor123

#1499 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by monitor123 »

EDIT: Necemo se reklamirati ovde!
Creasy

#1500 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Creasy »

Ono čega su se mnogi pribojavali, dogodilo se u Skoplju na dan utakmice između Makedonije i Srbije: Haos na ulicama glavnog grada naših južnih suseda u režiji huligana! Prema prvim informacijama makedonskih medija dve osobe su izbodene!

Do najvećih nereda dve grupe izgrednika došlo je na nekoliko tačaka u gradu, u blizini najveće buvlje pijace u Skoplju, Bit-pazar, koja se nalazi u staroj skopskoj čaršiji, u tržnom centru "Mavrovka", kao i na glavnom gradskom trgu.

Navodno, pristalice srpske reprezentacije, koje su u toku dana doputovale u sopstvenoj režiji u Skoplje, napadnute su kamenjem i raznim tvrdim predmetima od strane domaćih huligana, moguće i lokalnih Albanaca.

Makedonski portali pišu da su povređene osobe, dva crnogorska državljanina, od 17 i 29 godina, koji su zbrinuti u bolnicu "Naum Ohridski". Oni su policiji rekli da su ih tokom popodneva napali nepoznati mladići, njih desetak, u tržnom centru "Mavrovka".
Locked