I ja sam siguran... Ko im jebe mater...LSD wrote:Eno Žujo siguran u prolazak protiv Maribora, kaže nikad nije bio sigurniji![]()
Mimo Š. se sjebo...ne zna ni on šta više da ga pita.
"Pokazat cemo Mariboru koliko su mali klub"![]()
ima li ko da da neki savjet našem vrlom predsjedniku....stvarno lupa nebuloze u rangu nekog dječaka, a ne predsjenika Želje.
FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nosara
#1476 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
- smurf
#1477 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sto ne bi bio siguran u prolazak kada smo odigrali nerijeseno 

Pa Pa Paaraaanoojaaaaaaaaa
Sanjao sam sva tri gola...

Pa Pa Paaraaanoojaaaaaaaaa
Sanjao sam sva tri gola...
- hypko_nurko
#1478 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
kako koper moze da izvlaci 0-0 protiv maribora i to sa igracem manje 25 minuta igraju a mi ko budale primali golove 
- Šibicar
#1479 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Tako to biva kad su u glavama naših igrača igrači Maribora Bogovi,pa od sline treme i straha zaborave i ono malo što znaju igrati i onda se samo izbija lopta bez ikakvog smisla i ideje,što za posljedicu ima 3 amaterski primljena gola.hypko_nurko wrote:kako koper moze da izvlaci 0-0 protiv maribora i to sa igracem manje 25 minuta igraju a mi ko budale primali golove
- hypko_nurko
#1480 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
fakat smo amaterski igrali ono drugo poluvrijeme kad su nam uvalili izjednacujuci potpuno se pogubili. gledam ovaj koper, ljudi igraju ko da i nemaju igraca manje. napadaju jos. i s ovim mariborom se itekako moglo igrati al mi smo ga zajebali 
-
am2804
#1481 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
U utorak, ima da zagrmi koševo.........na momcima je da poprave učinak. Važno je da izgaraju, pa šta bude.
Bilo je nekoliko prekida u drugom poluvremenu ali nekako su mariborčani uspjevali da te lopte ne završe na glavi Kerle ili Bogičevića, s druge strane greške su se desile na drugoj strani, i bilo smo kažnjeni surovo. Nadam se nekom drugom scenariju u utorak, a valjda ćemo naplatiti i one provokacije (ratko mladići i sl.) na kraju tekme.
Bilo je nekoliko prekida u drugom poluvremenu ali nekako su mariborčani uspjevali da te lopte ne završe na glavi Kerle ili Bogičevića, s druge strane greške su se desile na drugoj strani, i bilo smo kažnjeni surovo. Nadam se nekom drugom scenariju u utorak, a valjda ćemo naplatiti i one provokacije (ratko mladići i sl.) na kraju tekme.
- BHF_Manijak
#1482 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Meni samo i sad nije jasno kako onaj Beslijin centarust iz slobodnog ne zavrsi u golu!
Cetvorica nasih u 16m, niska lopta, samo prohuja paralelno sa linijom peterca, kasne sva cetvorica nasih!
To bi bilo za 3:2, sto bi preokrenulo tok meca..
-
LSD
#1483 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
A jesi li vidio Stanića, tek momak uđe, dobi loptu na lijevoj strani, poce glumiti Messia, neki trzaji, zalamanje, driblinzi (a zapravo sam se izlomi/izdribla) i da nabaci loptu NEMA SNAGE kralj te ne yebo
....jedva lopta doskakuta do golmana....tek ušao
Onaj treci njihov gol - Zeba pokušavo raditi nešto što ne može, rezultat tog pokušaja: izgubi loptu na našoj polovini, iste sekunde uslijedi kontra, dva pasa, Bogi ispade iz busa i gol...klasicna kazna za qurcenje.
Onaj treci njihov gol - Zeba pokušavo raditi nešto što ne može, rezultat tog pokušaja: izgubi loptu na našoj polovini, iste sekunde uslijedi kontra, dva pasa, Bogi ispade iz busa i gol...klasicna kazna za qurcenje.
- BHF_Manijak
#1484 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Stana je kralj, ali bukvalno TEK USO lik i nema kuveta da pretrci lika koji igra 70 i nesto minuta!
On ce ostati vjecni talenat i to je to, momak je bio i suvise glup da bi nesto ozbiljnije u karijeri napravio! Taman kontam onu ce loptu "razantno" zavrnuti sto bi Ahmetovic reko, desna noga, odlicna pozicija, kad levat nesto dribla i samo usra!
A to sto spominjes zar nije prvi gol???
Zeba driblo, usro na centru, kontra i gol! Treci koji spominjes je jednostavan bio, golman izbio, neki levat nadskocio naseg na centru, proslijedio glavom loptu, Bogi usro i Begic se stvori sam ispred Antolovica. 
A to sto spominjes zar nije prvi gol???
-
LSD
#1485 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Moguce je da je prvi ili drugi, nebitno...znam da je Zeba usrao u startu, kasnije po inerciji stvari slijedi kazna.BHF_Manijak wrote:Stana je kralj, ali bukvalno TEK USO lik i nema kuveta da pretrci lika koji igra 70 i nesto minuta!![]()
On ce ostati vjecni talenat i to je to, momak je bio i suvise glup da bi nesto ozbiljnije u karijeri napravio! Taman kontam onu ce loptu "razantno" zavrnuti sto bi Ahmetovic reko, desna noga, odlicna pozicija, kad levat nesto dribla i samo usra!
![]()
A to sto spominjes zar nije prvi gol???Zeba driblo, usro na centru, kontra i gol! Treci koji spominjes je jednostavan bio, golman izbio, neki levat nadskocio naseg na centru, proslijedio glavom loptu, Bogi usro i Begic se stvori sam ispred Antolovica.
Nisam gledao ponovo tekmu na onim klipovima , mada sam vidio da je neko postavio...nema stomaka za to ,definitivno.
-
LSD
#1486 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ma buraz, ja bih kažnjavao...nije džabe Amar odbijao od plate, sad se tek vidi da sa njima se ne smije labavo.
Nije mi jasno da Zola, decko od 18 godina igra daleko zrelije od Stane koji je dosta stariji od njega (da ne pricam o njegovoj borbenosti)....oni driblinzi su nedopustivi u ovakvim utakmicama.
Za nekoliko igraca sam uvijek siguran da ce dati sve od sebe, pa makar se i blamirali na terenu, ali ce se boriti...to su Svraka, Zola, Kerla, pa i Benjo Čolić...Bogami onaj garo brazilac je vecinu duela izgubio protiv Kerle, a on im je kao najopasniji igrac...samo što je Kerla budala, nekad ga ponese, sam sebe precijeni, pa izgubi kontrolu nad sobom....a stigao je i dva puta ispraviti Bogija....Kvesić je baš podbacio....Jamak i ono tersanje sudiji koji mu odmah za to daje žuti - no comment
valjda ce to Amar udariti po ušima...samo se tako može igrac dovesti u red.
Nije mi jasno da Zola, decko od 18 godina igra daleko zrelije od Stane koji je dosta stariji od njega (da ne pricam o njegovoj borbenosti)....oni driblinzi su nedopustivi u ovakvim utakmicama.
Za nekoliko igraca sam uvijek siguran da ce dati sve od sebe, pa makar se i blamirali na terenu, ali ce se boriti...to su Svraka, Zola, Kerla, pa i Benjo Čolić...Bogami onaj garo brazilac je vecinu duela izgubio protiv Kerle, a on im je kao najopasniji igrac...samo što je Kerla budala, nekad ga ponese, sam sebe precijeni, pa izgubi kontrolu nad sobom....a stigao je i dva puta ispraviti Bogija....Kvesić je baš podbacio....Jamak i ono tersanje sudiji koji mu odmah za to daje žuti - no comment
-
zipoo
- Charuga
- Globalni moderator
- Kinaski
#1489 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nemoj samo ti BogicevicuPlavih_11 wrote:Bogičević: Na Koševu će biti drugačija priča
http://www.drzavazeljo.com/2012/07/bogi ... acija.html
- rossoner
#1490 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
to najviše i boli...LSD wrote:A jesi li vidio Stanića, tek momak uđe, dobi loptu na lijevoj strani, poce glumiti Messia, neki trzaji, zalamanje, driblinzi (a zapravo sam se izlomi/izdribla) i da nabaci loptu NEMA SNAGE kralj te ne yebo![]()
....jedva lopta doskakuta do golmana....tek ušao
![]()
- Šibicar
#1491 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nema ništa od nas ozbiljnije,bar ne u Evropi,bez dobrog psihologa,za našu ligu su Amar i njegve metode dovoljne,ali za nešto više našim igračima treba stručna psihološka pomoć,kad se već sami ne mogu izboriti sa nekim stvarima u svojim glavama.Psiha je čudo i pokretač je većine pozitivnih i negativnih stvari kod igrača.
-
am2804
#1492 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Srijeda je već daleko iza nas (ostaje žal za propuštenom prilikom tj.dobrim rezultatom, sve se već analiziralo), danas je nedjelja i biži se utorak. U nove pobjede, to ovaj tim zna i umije.
Naprijed Željo, ljubavi moja.
Naprijed Željo, ljubavi moja.
-
LSD
#1493 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ako bude 10 milja na koševu, bice extra....dotuceni smo onim zadnjim golom.zipoo wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/maribor ... nica/84491
I nasi ne vjeruju u veliku posjetu
- Pokerboy11
#1494 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ja sam nesto optimistican da ce nas biti sigurno 10 milja...LSD wrote:Ako bude 10 milja na koševu, bice extra....dotuceni smo onim zadnjim golom.zipoo wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/maribor ... nica/84491
- ultima_palabra
#1495 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
To bi bilo za 2:2, oni su u sljedećoj akciji povisili na 3:1BHF_Manijak wrote:Meni samo i sad nije jasno kako onaj Beslijin centarust iz slobodnog ne zavrsi u golu!Cetvorica nasih u 16m, niska lopta, samo prohuja paralelno sa linijom peterca, kasne sva cetvorica nasih!
To bi bilo za 3:2, sto bi preokrenulo tok meca..
- ganjeta
#1496 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
A inače bez sjevera su mogli štampati 14.000, tako da ta teza ne stoji.zipoo wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/maribor ... nica/84491
Ako bude 10. milja trebamo se udarati nogom u guzicu, previše faktora će uticati na posjetu, ramazan, rezultat, najavljena kiša i slično. Previše smo razmaženi postali i ostali u globalu.
- Charuga
- Globalni moderator
#1497 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nemoguća misija ili?
Adilović: Nema predaje, naši navijači zaslužuju više
http://sportsport.ba/ino_fudbal/adilovi ... vise/84495
Adilović: Nema predaje, naši navijači zaslužuju više
http://sportsport.ba/ino_fudbal/adilovi ... vise/84495
- Tayyip
#1498 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
sretno Željo
- Pokerboy11