BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tarik19

#1476 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

harisaga wrote:Ne dopire do naseg tarika nikakva prica.Zacrto frajer da ne treba slaviti i tacka.Trebali smo ih pustiti da nas pobjede.koji cemo ih djavo dobijati kad su losi.i mi budale.
Mozemo slaviti ali neki slave ko da smo pobjedili neku nogometnu velesilu a to Rumunija svakako nije u ovom trenutku.
MrBega

#1477 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by MrBega »

zecko_kupuz wrote:
MrBega wrote:
harisaga wrote:Ma ibisevic ga zabi majstorski pa ti pricaj :D
Ramenom, majstorski, Pape ga je izvadio rekavsi da on nije skrenuo loptu golman bi sigurno odbranio, ja golmana nisam vidio da se pomako.I corav horoz koku nadje, a Vedo je unistio minimum 5 nasih dobrih napada
Nemoj zafrkavat', momak je fino glavom zabio, čak se uspio u zraku iskriviti protivno određenim zakonima fizike :D. Svi smo složni da je dušu dao da upropasti šansu, ali može dati gol u svakom momentu, svakome. Nepredvidiv je.
Sam covjek reko da je zakacio ramenom.Nepredvidiv jest,ne znam sto mu je to prednost, al mi je meni Muslimovic bolji
harisaga

#1478 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by harisaga »

nismo ni mi sahu moj.Pobjedili smo ekipu iz drugog sesira,bili smo brutalni,igrali se sa njima ko barsa sa realom :D.DOvoljan razlog da se orgije organizuju ako mene pitas :D
Tarik19

#1479 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Tarik19 »

Znali neko koliko je jucer bilo navijaca na Bilinom Polju? Ako je vjerovati stranici UEFE, bilo ih je samo oko 12 000 sto mi se cini vrlo malo.
revolution rock

#1480 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by revolution rock »

Sve cestitke igracima i Safetu Susicu na sinocnjoj briljijantnoj pobjedi!!!

Nista ne bih da pametujem, trebalo ovako, ispalo onako, ovaj bio ovakav, onaj bio onakav...za to su placeni selektor i strucni stab, te to ostavljam njima...

Sta ja kao amater mogu vidjet' je sljedece: Pape ima neki svoj plan igre, igramo istu igru od kako je on dosao, protiv Francuza je bio ocaj, ali, albanija nam se provukla kroz iglene usi, prijateljske tekme su nam valjale, bez obzira na rezultate, jer se tim poceo lagano profilisati, a sinoc smo one Pjaniceve slobodne iz Albanije uredno naplatili... ja bih rekao da iz tekme u tekmu igramo sve bolje i bolje...Imam potpuno povjerenje u Papeta, a ako je to i vazno, Zeljin sam navijac :)

p.s.: Ako moze, samo mala poruka za ove mladje kolege sa foruma: Molim vas, Pape je velemajstor ove cudesne igre, i kao i mnogi iz moje generacije, gledao sam ga uzivo na derbijima, i jebeno je to fenomenalan igrac bio...i kako god sam tada strepio od njegove igre, sad jedva cekam da na klupi pokaze sta zna....a nije lose krenulo :)
mejdanbl

#1481 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mejdanbl »

Ako zalaganje i borbenost budu na ovoj razini u svim slijedecim utakmicama ja se ni Francuza u Francuskoj ne bojim. Protiv Rumunije u Rumunjskoj sa, ponavljam, istim zalaganjem bi mogli uzeti sva tri boda. Rumunji ce imati imperativ pobjede i morat ce se morati otvoriti, a onda ce nagaziti na:

Hasagic (ali samo potpuno zdrav) ili Begovic (nadam se da ce se to vec nekako izgladiti, a ima i ovaj sto brani u Ceskoj)

Mujdza Spahic Mravac/Besic Lulic (nadam se da ovo nije bio samo jedan njegov dobar mec)

Pjanic Rahimic Misimovic Salihovic

Dzeko Ibisevic/Muslimovic

Rezerve: Pandza, Nadarevic, Vranjes, Medunjanin, Ibricic, Stilic, Muslimovic, Zec, a ima tu jos par igraca.

Selektor: SAFET "PAPE" SUSIC

Ovo sad stvarno izgleda obecavajuce, napokon imamo reprezentaciju koja na svakoj pooziciji ima barem jednog solidnog europskog igraca, samo da nas ne izbace iz takmicenja.
samko1974

#1482 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by samko1974 »

Tarik19 wrote:
ketronsd1 wrote:
Tarik19 wrote:Djelovali smo kao Barcelona zato sto su se Rumuni brani skoro svih 90 minuta i igrali kao da su amateri a ne zato sto mi bili nesto posebno dobri.
Slusaj momak!Protivnik igra onoliko dobro koliko mu ti dozvolis.Zato nemoj kakiti Bogati.Uzivaj u pobjedi :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Uzivao bih da smo jucer pobjedili jakog protivnika a ne jednu nikada slabiju reprezentaciju Rumunije.
pretjerujes tarik, kakvi god da su rumuni, po tvom nacinu razmisljanja,oni su ipak upali u nasu grupu iz druge jakosne skupine.Sad ti meni reci , kada smo mi nekog iz druge jakosne skupine u svim dosadasnjim kvalifikacijama ovako nadigrali?????Mislim igrom nadigrali, ne rezultatski.
Mi jesmo dance nekad u kopenhagenu tukli 0-2 ali nismo nikad , pa cak ni tad, bili ovako i ovoliko nadmocni naspram naseg protivnika.Sama statistika ti sve govori, korneri 11-0, posjed lopte 65%-35% , udarci u okvir gola 16-5 i protiv koga smo mi to jos nekad tako nadmocni bili, ako zelis racunaj i luksemburg i maltu i san marino , cak sam siguran da ni protiv njih nismo izgledali ovako mocno .
samko1974

#1483 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by samko1974 »

harisaga wrote:Ma ibisevic ga zabi majstorski pa ti pricaj :D
upravo tako, uvijek ibisevic ne valja a covjek zabi i albancima i evo sad rumunima i bez njegovih golova imali bi tri boda manje.
samko1974

#1484 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by samko1974 »

Tarik19 wrote:
zecko_kupuz wrote:
Tarik19 wrote: Ja sam uvijek sretan kada mi pobjedimo ali pobjeda protiv ovakve Rumunije nije vrijedna slavlja a ako neki misle da jeste onda zaista trebaju prestati da se bave nogometu.
Kako nije vrijedna slavlja kada smo osvojili tri boda protiv direktnih konkurenata?
Odkad je ekipa koja je predzadnja u grupi direktan konkurent?
pa znas otkad , otkad su u drugoj jakosnoj skupini a mi trecoj, dok trenutni poredak na tabeli nista ne znaci.Rumuni jos uvijek imaju sanse da se komotno bore sa nama za drugo mjesto do posljednjeg daha jer su izgubili samo od nas i francuza i to obje u gostima dok nas u "drugom" dijelu kvalifikacija cekaju kluci.Jedini kiks im je bio samo bod kuci sa albanijom al i to mogu nadoknaditi ako ih uzmu u tirani, tako da trenutni poredak ne znaci nista.Ima jos mnogo da se igra i otpisivati vec sada rumune i tako ih omalovazvati moze biti pogubno.
Mada ja sa onakvim nasim zalaganjem i igrom kao sinoc ne plasim se nikoga.I ono sinoc sto smo pokazali je sigurno sto nas vodi na euro samo ako tako isto nastavimo igrati.
juventus

#1485 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juventus »

Nek me niko ne shvati pogrešno, al traženje mana ovakvoj igri i ovakvoj pobjedi, u najmanju ruku je iskompleksirano.

Prvi sam kritikovao kad je bilo i najmanjeg razloga za to, a za ovu pobjedu stvarno je bezobrazno blo šta u negativnom kontekstu reći.

Sramota me čitati nek komentare ovdje.
luckylaka

#1486 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by luckylaka »

Ma tarik kaki bezze.Covjece ako hoces slavi -uzivaj ko ja i mnogi drugi uz haineken i sarajevsko,ako neces ne kvari me ceif svojim preseravanjem.Idemo dalje.Sta nam odgovara Bjelorusi-Francia(uskoro)P.S.Koji je uzitak zaspati i cijelu noc sanjati Zenicu i reprezentaciju.Moj Tarice ne znas ti nista.A sad ide onahttp://www.youtube.com/watch?v=8o668xh8H5U.POZ
Obuca9

#1487 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Obuca9 »

Dead Man Walking wrote:Evo malo cistiji video drugog gola. Jest da mi vid nije najjaca strana, al na 0:37 se jasno vidi da se lopta nije ni odbila od Senijada, a kamoli da je uputio udarac.

Nebitno, eto nije ga udarila, ali to opet ne mijenja činjenicu da su on i Pjanić najzaslužniji za pritisak koji je trajao pune tri minute, te koji je izrodio dva kornera i ovaj gol.
BlueBosnia

#1488 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BlueBosnia »

Odlična utakmica i vrlo važna pobjeda.Rumuni igrali jedino što su mogli- bunker.Da su se imalo otvorili ,otišli bi bi sa petardom u mreži.
El_comadante

#1489 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by El_comadante »

odlična utakmica s obzirom da je na nama bio pritisak. svaka čast. a ova ekipa svaku utakmicu izgleda sve bolje i bolje. e sada je pritisak velik na Rumunima jer moraju dobiti sve utakmice do kraja da bi bili drugi. znači u Rumuniji igrati taktiku 5-4-1 odnsno braniti se jer dobar je i bod sad u Rumuniji a Rumuni nas moraju napsati mi jednostavno igrati na kontre. ali prvo da vidimo šta če biti sutra...
adenis

#1490 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by adenis »

najbolji komentar koji sam cuo jutros na radiju a vezan za utakmicu:
"igrali su kao da im je zadnja!"

i stvarno je i tako bilo u 2 poluvremenu :D
juventus

#1491 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by juventus »

Vraća se i Salihović, to znači da smo barem još 20% jači.

Još ako Sušić malo popusti, pa vrati Nadarevića i pozove Begovića, nema straha sekunde jedne u Rumuniji.
Culé

#1492 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Culé »

@juventus:

A ako savez padne mogao bi se i Papac pridruziti. Veselo :)
zlajapravaraja

#1493 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zlajapravaraja »

Culé wrote:@juventus:

A ako savez padne mogao bi se i Papac pridruziti. Veselo :)
'ta ce nam Papac, kad imamo Lulica :wink:
veso

#1494 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by veso »

koga bi više želeli u baražu srbiju,hrvatsku ili crnu goru
Hunkar

#1495 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Hunkar »

veso wrote:koga bi više želeli u baražu srbiju,hrvatsku ili crnu goru
njih prepustamo francuzima :D
madner

#1496 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by madner »

veso wrote:koga bi više želeli u baražu srbiju,hrvatsku ili crnu goru
Baraz je za druge, mi u Parizu idemo po prvo mjesto.
veso

#1497 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by veso »

budimo realni,drugo mesto je uspeh,i da u baražu se zaobidje srbija i hrvatska,verovatno ni u eufa ne bi dozvolila da dodje do susreta suseda
Culé

#1498 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Culé »

@veso:

Ih, UEFA bi sigurno dozvolila. Cak sta vise. Mozda bi Makedonija bila dobra za baraz :) Ja bih volio Dansku ili Norvesku. S njima smo se uvijek mogli nositi. Isto tako, nadam se da ce nasa reprezentacija dostici visi nivo do kraja kvalifikacija tako da ce(mo) moci uzeti i jace timove. Kao recimo Englesku ili Italiju. Zasto da ne.
madner

#1499 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by madner »

veso wrote:budimo realni,drugo mesto je uspeh,i da u baražu se zaobidje srbija i hrvatska,verovatno ni u eufa ne bi dozvolila da dodje do susreta suseda
Ja sam uvijek realan. Ako Safet uspije prec preko svoje sujete postat ce opravdano najveci trener ove drzave :D
dzeno123

#1500 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

romanovero wrote:
shalla wrote:
internazionale wrote: ovo je povjerljivo pa nemoj da se širi
u nastavku kvalifikacija dovodimo robbena umjesto maletića
šta misli jesmo li se zajebali, onako po tvom mišljenju
Vidim još jedan u nizu tvojih argumentovanih i smislenih postova :zzzz:
Al u pravu ste, vjerovatno je Maletić najbolji desni winger kojeg ova država ima :-)
Mislim da je i Bešlija bio bolje rješenje večeras ako nam je već trebalo desno krilo...
sa beslijom si zacementirao sam sebe,Papeta mi.de ne provaljuj se vise ociju ti,ionako si vec zvijezda veceri,svi te citiraju :lol:
Znao sam da je neki Zeljovac ovaj Shalla. :D Pa ti ako imalo druze pratis Zelju (ja ga pratim) znao bi u kakvoj formi igra taj Beslija i da ga Manijaci prizivaju da se povuce da bi im osto u dobrom sjecanju a ne da to sve na kraju usere katastrofalnim partijama koje pruze u ovoj sezoni.
Locked