imas li koje pitanje, da pokusam odgovoriti dok imam vremena
a imam novih informacija za strucni
piši mi ljubavno pismo na ppWipeOut wrote: a imam novih informacija za strucni
ovo nije pitanje,ovo je odgovorbijela wrote:piši mi ljubavno pismo na ppWipeOut wrote: a imam novih informacija za strucni
DrizzT wrote:wipe je u banovicima
DrizzT wrote:ma nedavno , ona tema prelazak ovo ono , ja mislim da je tu fasovala ...
Znam ja jednu koja bi imala stosta za upitati, ali ne bih da je prizivam na ovaj topic...bijela wrote:ništa se ne pita - sve se zna
A zašto si ti za ekskluzivni kvizizamBHF_Manijak wrote:Znam ja jednu koja bi imala stosta za upitati, ali ne bih da je prizivam na ovaj topic...bijela wrote:ništa se ne pita - sve se zna![]()
BHF_Manijak wrote:Znam ja jednu koja bi imala stosta za upitati, ali ne bih da je prizivam na ovaj topic...bijela wrote:ništa se ne pita - sve se zna![]()
Jer smo mi ostali sto odgovaramo tupi i ne kontamo logicki stvari...arzuhal wrote:A zašto si ti za ekskluzivni kvizizamBHF_Manijak wrote:Znam ja jednu koja bi imala stosta za upitati, ali ne bih da je prizivam na ovaj topic...bijela wrote:ništa se ne pita - sve se zna![]()
![]()
Falcon wrote:ovo je moj terenMyCore wrote:Idemo pitanja. Nabrojati bar tri natpisa sa Grunfovih majica?![]()
Bolje živa kukavica nego mrtav heroj![]()
Raditi, raditi, a poslije spavati![]()
Bolje nečastan uzmak nego častan poraz
Jer smo mi ostali sto odgovaramo tupi i ne kontamo logicki stvari...BHF_Manijak wrote:A zašto si ti za ekskluzivni kvizizamarzuhal wrote:
Znam ja jednu koja bi imala stosta za upitati, ali ne bih da je prizivam na ovaj topic...![]()
![]()