Da. Ovisno ko drzi motku. Pa onda se nema ko cemu zaliti.Bobi wrote:Heroj a ne zlikovacStreptokok wrote: Ponekad samo motka preko leđa pomaže. Podrska Kaplanu.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- tututuuuu
#1476 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- tututuuuu
#1477 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ajde idi jesti cokolino.zenit dozic wrote:Jebiga kad skutori samo razumiju jezik siletututuuuu wrote:Pa kad imate politicare ranga Kaplan.wonkaw wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/petrov-i ... /161009046
Koriste srpsko oruzje, bune se na reakcije dok se akcije ne spominju, lukavo zaobilaze i uspjesno sprovode u djelo.Postoje zalbe a ne noge.
A to sta je bilo je itekako upitno. Ako ikad budem vjerovao na rijec politicaru, osobito iz SDA sam cu se prijaviti u kakvu ustanovu za umobolne.
- mirsek
#1478 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Slazem se da je Kaplan trebao reagovati i neka je, svaka mu cast..Streptokok wrote:Ponekad samo motka preko leđa pomaže. Podrska Kaplanu.tututuuuu wrote:Pa kad imate politicare ranga Kaplan.wonkaw wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/petrov-i ... /161009046
Koriste srpsko oruzje, bune se na reakcije dok se akcije ne spominju, lukavo zaobilaze i uspjesno sprovode u djelo.Postoje zalbe a ne noge.
A to sta je bilo je itekako upitno. Ako ikad budem vjerovao na rijec politicaru, osobito iz SDA sam cu se prijaviti u kakvu ustanovu za umobolne.
Nije trebao da tuce ugrozbu vec je trebao da unisti i razjebe biracko mjesto i sav materijal pa da se izbori ponove pod direktnom kontrolom CIK-a.
Ako se branio jer je prvi napadnut trebao je sve da ih posalje u stanje vegetiranja i tada je postupio ispravno.
-
bole1st
#1479 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Srbi su krivi sto su im podarili takvo oruzje. Mislim, Velikosrbi. Sad se samo ceka da Dodik nesto kaze da Stolac da potvrdimo srpsku krivnju.wonkaw wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/petrov-i ... /161009046
Koriste srpsko oruzje, bune se na reakcije dok se akcije ne spominju, lukavo zaobilaze i uspjesno sprovode u djelo.
-
summerwine
#1480 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja ne pročitah nigdje izjave "ljevice" odnosno opozicije na fašističke ispade Dragana Čovića.
Opet nešto kontam, možda se to njih i ne tiče, možda su samo u prolazu.
-
zenit dozic
#1481 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imam milion zamjerki na SDP ali su oni jedini ADZu pokazali gdje im je mjesto i jedna od rijetlih dobrih stvari sto su uradili.summerwine wrote:Ja ne pročitah nigdje izjave "ljevice" odnosno opozicije na fašističke ispade Dragana Čovića.
Dok baka jedva ceka da im da trecu izbornu.
-
Hafis
#1482 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Đes'te multietnićari
Onaj mali bale se razmahao pred onim djedicom... k'o biva napadnut, pa nek hin je izudarao. I na kraju još ispade tv zvjezda u trokutu i patriJota par ekselans.
Na svu sreću pa je sve dobro završilo, a od od ovog vašeg naknadnog pametovanja nema ništa.
Rezime svega - ovo je ipak bio autogol. Spahić - 0:1 Uostalom, ima vremena, vidjet će se.
Onaj mali bale se razmahao pred onim djedicom... k'o biva napadnut, pa nek hin je izudarao. I na kraju još ispade tv zvjezda u trokutu i patriJota par ekselans.
Na svu sreću pa je sve dobro završilo, a od od ovog vašeg naknadnog pametovanja nema ništa.
Rezime svega - ovo je ipak bio autogol. Spahić - 0:1 Uostalom, ima vremena, vidjet će se.
- Streptokok
#1483 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Inace da je tebe napao ti bi mu pokazao ko je gazda.Hafis wrote:Đes'te multietnićari![]()
-
Hafis
#1484 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znam momka odavno. Otprilike, Izdržao bi mi možda koju sekundu...s tim da ne bježiStreptokok wrote:Inace da je tebe napao ti bi mu pokazao ko je gazda.Hafis wrote:Đes'te multietnićari![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#1485 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Interesantno, krivousti napadaju samo kada su u čoporu ili Arape turiste (žene, djecu i starce) i to prvo što ih onesposobe peper sperejom.Hafis wrote:Đes'te multietnićari![]()
-
Hafis
-
plinas
#1487 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Oni umalo nisu ubrzali raspad bih, kakav dodik, kolko je zlaja uradio na tome,pa ti vidi koga hvalis,jedino ako potajno nisi za trokutistan,onda dobrozenit dozic wrote:Imam milion zamjerki na SDP ali su oni jedini ADZu pokazali gdje im je mjesto i jedna od rijetlih dobrih stvari sto su uradili.summerwine wrote:Ja ne pročitah nigdje izjave "ljevice" odnosno opozicije na fašističke ispade Dragana Čovića.
- ultima_palabra
#1488 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zaboravio si munjeviti manevar kojim su onesposobili Steficu Galic... onda su se ohrabrili, pa udarili na Slavu Kukica... stamena junacina Kaplan im je ocigledno jos uvijek previse.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Interesantno, krivousti napadaju samo kada su u čoporu ili Arape turiste (žene, djecu i starce) i to prvo što ih onesposobe peper sperejom.Hafis wrote:Đes'te multietnićari![]()
Rezime svega - ovo je ipak bio autogol. Spahić - 0:1 Uostalom, ima vremena, vidjet će se.O Kaplanu nemam ništa dodati, komad budale, ali neka je pokazao krivoustima gdje im je mjesto. I umjesto da procesuiraju ubicu (Olivera Knezovića) koji slobodno živi u Zagrebu krašćanski talibanat se lošim pokušajima i farsama od suđenja pravda i kao daju srceparajuće izjave.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1489 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I meni bi bilo smiješno da sam na tvome mjestu.Hafis wrote:Koji osvrt
-
Hafis
#1490 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja sam uvijek govorio da su kršćanski talibani samo loša kopija onih pravih islamskih.
Nisu u stanju Kukića nalemati a ne onakvu ljudeskaru kao Kaplana
-
summerwine
#1491 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Halalit ćemo im zbog ovoga, ali gdje je DF, gdje je NS imaju li neko mišljenje.zenit dozic wrote:Imam milion zamjerki na SDP ali su oni jedini ADZu pokazali gdje im je mjesto i jedna od rijetlih dobrih stvari sto su uradili.summerwine wrote:Ja ne pročitah nigdje izjave "ljevice" odnosno opozicije na fašističke ispade Dragana Čovića.
Kaže mi prijateljica, danas nisi mogao proći Stocem od policije i tjelohranitelja, sasrali se od Kaplana
-
Hafis
#1492 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Veći je grijeh doći smisleno u kuću dvoje ljudi, ubiti ih iz koristoljubla i onda biti sudski oslobođen.
I sdad pričamo o huliganskom nasilju u pitomom hercegovačkom gradiću i pucanju u afektu.
I sdad pričamo o huliganskom nasilju u pitomom hercegovačkom gradiću i pucanju u afektu.
-
Hafis
#1493 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako je krenulo možda bi i ovaj odbjegli Knezović da se vrati u BiH bio TV zvijezda
- Drvosjeca iz Dejcica
#1494 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Isti im je source, što bi rekli u informatici, samo su na suprotim ideološkim stajalištima no metode su potpuno identične.Hafis wrote:Ja sam uvijek govorio da su kršćanski talibani samo loša kopija onih pravih islamskih.
-
Hafis
#1495 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro, i šta je riješio s tim?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Isti im je source, što bi rekli u informatici, samo su na suprotim ideološkim stajalištima no metode su potpuno identične.Hafis wrote:Ja sam uvijek govorio da su kršćanski talibani samo loša kopija onih pravih islamskih.
Nisu u stanju Kukića nalemati a ne onakvu ljudeskaru kao KaplanaKaplan mi je baš odvratan komad SDA izdanka iz svile i kadife ali ovim je porastao u mojim očima za 150%. Nekad budali ne možeš lijepim riječima objasniti da ljudi sa HR putovnicama ne mogu glasati na opštim izborima u BiH te da je NDH davno pala.
Znaš li ti kako će ovo završiti. Tko će imati vlast u Stocu?
- Drvosjeca iz Dejcica
#1496 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebene te neke droge koje uzimaš no od osobe koja je odrasla u tom kulturološkom miljeu kršćanskog fanatizma ništa me ne iznenađuje. Kaplan je to davno shvatio zato je i reagovao emotivno.Hafis wrote:Veći je grijeh doći smisleno u kuću dvoje ljudi, ubiti ih iz koristoljubla i onda biti sudski oslobođen.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 09/10/2016 21:09, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1497 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ponovit će se izbori pa ko dobije neka dobije demokratski a ne lažiranjem izbora.Hafis wrote:Dobro, i šta je riješio s tim?Drvosjeca iz Dejcica wrote:Isti im je source, što bi rekli u informatici, samo su na suprotim ideološkim stajalištima no metode su potpuno identične.Hafis wrote:Ja sam uvijek govorio da su kršćanski talibani samo loša kopija onih pravih islamskih.
Nisu u stanju Kukića nalemati a ne onakvu ljudeskaru kao KaplanaKaplan mi je baš odvratan komad SDA izdanka iz svile i kadife ali ovim je porastao u mojim očima za 150%. Nekad budali ne možeš lijepim riječima objasniti da ljudi sa HR putovnicama ne mogu glasati na opštim izborima u BiH te da je NDH davno pala.
Znaš li ti kako će ovo završiti. Tko će imati vlast u Stocu?
-
Hafis
#1498 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ono gore je istina, ti pričaj o drogama.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jebene te neke droge koje uzimaš no od osobe koja je odrasla u tom kulturološkom miljeu kršćanskog fanatizma ništa me ne iznenađuje. Kaplan je to davno shvatio zato je i reagovao emotivno.Hafis wrote:Veći je grijeh doći smisleno u kuću dvoje ljudi, ubiti ih iz koristoljubla i onda biti sudski oslobođen.
-
Hafis
#1499 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa dobit će ih HDZ. Imaju više glasača.Drvosjeca iz Dejcica wrote:[
Ponovit će se izbori pa ko dobije neka dobije demokratski a ne lažiranjem izbora.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1500 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidiš ja nemam problem s tim i da je to istina ali imam problem kada neko jedno ubistvo pravda drugim. Taj ili je na nekim drogama ili je cijeli život sistematski indoktriniran, treće opcije nema. Ta matrica koju nehotično izvodiš je svojstvena ekstremizmu o kojem stalno trubim po forumu.Hafis wrote:Ono gore je istina, ti pričaj o drogama.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Jebene te neke droge koje uzimaš no od osobe koja je odrasla u tom kulturološkom miljeu kršćanskog fanatizma ništa me ne iznenađuje. Kaplan je to davno shvatio zato je i reagovao emotivno.Hafis wrote:Veći je grijeh doći smisleno u kuću dvoje ljudi, ubiti ih iz koristoljubla i onda biti sudski oslobođen.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 09/10/2016 21:14, edited 1 time in total.