Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E, Musiću i ministri....svaka vam čast. Genijalan, inovativan način
punjenja proračuna i održavanja glomaznih poduzeća na životu.
Poskupljenjem 25 i 33%. Samo ste to stigli smisliti u godini dana.
brzica wrote:E, Musiću i ministri....svaka vam čast. Genijalan, inovativan način
brzica wrote:E, Musiću i ministri....svaka vam čast. Genijalan, inovativan način
pushite mi moju veliku osunecenu karinu. prestajem placati i jedno i drugo tako da je meni ovo vase dizanje cijene ustvari donijelo snizenje.
cuj molim te 33% grijanje. plin poskupio 14,5 a ovi za 6 mjeseci grijanja poskupljuju ono sto placam godinu dana za 33%.
Baš tako, nevjerojatno je ovo poskupljenje ako uzmemo samo
zimu. Hej, ovi nisu normalni. Sad mi je drago što se na plin grijem.
A ja još mislio da su puno plin podigli
Nije mi osunecena, ali rado ću im je prepustiti da se malo
druže s njom.
Last edited by brzica on 09/11/2011 14:20, edited 1 time in total.
SDP bas ne voli vlast i cini sve da ovim ili onim putem sto prije ode u opoziciju. U svakom slucaju, na moj glas SDP-ovci Kantona Sarajevo, pocevsi od cetnikuse Mirjane Malic pa do poltrona Musica, mogu zaboraviti. Nadam se njihovom potpunom krahu na lokalnim izborima, i licno cu pomoci tom krahu koliko god budem u mogucnosti.
Ma svaka im cast...tako nam i treba...sociajldemokratija i govna...
Zasto: jer mi je dosta dvostrukog deranja koze! Prvi put kada placam racun za plin za grijanje stana od cca 250 KM, a onda drugi put kada od mojih para se saniraju dubioze u KJP Toplane, jer zaboga ovi sa centralnim grijanjem stan moje velicine griju za 60-70 KM!
Prpa.ba wrote:SDP bas ne voli vlast i cini sve da ovim ili onim putem sto prije ode u opoziciju. U svakom slucaju, na moj glas SDP-ovci Kantona Sarajevo, pocevsi od cetnikuse Mirjane Malic pa do poltrona Musica, mogu zaboraviti. Nadam se njihovom potpunom krahu na lokalnim izborima, i licno cu pomoci tom krahu koliko god budem u mogucnosti.
Zasto: jer mi je dosta dvostrukog deranja koze! Prvi put kada placam racun za plin za grijanje stana od cca 250 KM, a onda drugi put kada od mojih para se saniraju dubioze u KJP Toplane, jer zaboga ovi sa centralnim grijanjem stan moje velicine griju za 60-70 KM!
Na čemu si ti!?
Nije ni čudo što ovo rade, kada divi malo čovjek kakvih balvana od insana ima, i da je ogromna većina ovoga (jadnoga) naroda takva, onda se prosto nameće zaključak da bolje nismo ni zaslužili kada im sve uz šutnju dopuštamo! Samo handri, ovaj narod nije bolje ni zaslužio kada je ovakav nezainteresiran, čitaj: proklet!
Ma nemoj! Uzmi sad digitron i lijepo izracunaj koliko je 60 - 70KM x 12 mjeseci u godini pa skontaj ko vise placa. Kako te nije sram!
nemorate vi pljuvati po vladi jer smo sami krivi za ovo. da smo jos prije par godina izasli i sjetili se familije mnogim politicarima danas bi drugacija situacija bila i naravno podrazumjeva se da i sutra dan poslje sjecanja familije stanemo iza ucinjenog,a ne da svi pocnu dizati ruke i govoriti kako nisu oni nego placeni huligani. bolje kafu piti nego izaci na proteste,eh sad uzivajte. ovi su 20 godina gledali kako ljudi sute i sto bi se sad bojali da ce se nesta promjeniti
plašio sam se ovoga...
ljudi tamo u vladi su jednostavno odvojeni od baze
od običnih radnika
jednostavno ne shvataju da para nema... ljudi nemaju para da sve izmire...
haj se ti ponovo preracunaj a takodjer mi reci kako se to samo od tvojih para saniraju dubioze.
cappy_tempo wrote:nemorate vi pljuvati po vladi jer smo sami krivi za ovo. da smo jos prije par godina izasli i sjetili se familije mnogim politicarima danas bi drugacija situacija bila i naravno podrazumjeva se da i sutra dan poslje sjecanja familije stanemo iza ucinjenog,a ne da svi pocnu dizati ruke i govoriti kako nisu oni nego placeni huligani. bolje kafu piti nego izaci na proteste,eh sad uzivajte. ovi su 20 godina gledali kako ljudi sute i sto bi se sad bojali da ce se nesta promjeniti
Mislim da si u krivu... Oni koji su sutili, nisu birali lazni sdp... Vrijeme ce pokazati...
Ma nemoj! Uzmi sad digitron i lijepo izracunaj koliko je 60 - 70KM x 12 mjeseci u godini pa skontaj ko vise placa. Kako te nije sram!
70 KM x 12 mjeseci = 840 KM
250 KM x 6 mjeseci = 1500 KM
Maltene duplo...
A i ja a i Toplane koristimo isti plin. Ocito onda nesto nije u redu...
Nazalost, ova poskupljenja su se morala desiti, jer prethodne garniture vlasti su ostavile javna preduzeca u strasnom minusu, samo Toplane su u minusu od skoro 100 miliona KM,.
Medjutim, ono sto definitivno ide na dusu SDP-a jeste odsustvo bilo kakvih mjera koja bi natjerala javna preduzeca na efikasnije poslovanje.