"u majstora kuca oborena"
Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
- Ductus Holedocus
#1476 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Gdje si vidio da stomatolog sam sebi popravlja zube?
- fedor
#1477 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ductus Holedocus wrote:ima lijepu rupicu na bradifedor wrote:Jel još uvijek klempav i chelav??Ductus Holedocus wrote:Klempo nam je bio na privatnoj seasni kod doktora Turabija..(preko štele uspio:P)
Veli, da je dobar ko sa dvaj'es..![]()
Valjda su energija "izvukla"maligne celije..![]()
-
callmethebreeeze
#1478 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
marokanac izgleda sve lijeci osim onih koji padaju u nesvijest i umiru cekajuci na njegovu pomoc.

- novi.dan.nova.nafaka
#1479 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
callmethebreeeze wrote:marokanac izgleda sve lijeci osim onih koji padaju u nesvijest i umiru cekajuci na njegovu pomoc.
- BSn
#1480 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
babyline wrote:taman da prestanu guzve u tramvaju
Navodno postavljena bomba u Zetri, evakuacija u toku
Prema informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, u dvoranu Zetra postavljena je bomba, zbog čega su svi posjetitelji evakuisani.
Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com
Kako saznajemo, Prva policijska uprava MUP-a KS dobila je anonimnu dojavu o postavljenoj bombi u 12.20 sati.
Svi posjetitelji Zetre su evakuisani, a u toku je KDZ pregled prostorija.
U trenutko dojave u Zetri se nalazilo nekoliko hiljada posjetitelja koji su došli na "iscjeljiteljski" tretman Mekkija Torabija
- Lunizz
#1481 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Dobra fora.... 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1482 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Svaka mu cast ko se sjetio. 
- fedor
#1483 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Pa vehabije ko će drugi!ladyblue18 wrote:Svaka mu cast ko se sjetio.
-
King_of_jungle20
#1484 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ziva istina, znam iz prve ruke, jos je sve te docente i doktore dirao i to vise sekundi... WOW, eee da ne povjerujeskamen spoticanja wrote:da vam kazem da je torabi bio pocasni gost na svecanoj veceri uprilicenoj povodom obiljezavanja 50 godina stomatoloskog fakulteta u sarajevu rekli bi da kakim...a ne kakim...lik bio isto jonh lenon birvaktile a sve doktori,docenti,klinci palcipiupiu wrote:Bem ti misa, na sta smo spali! Na africke vraceve!
-
extraordinary
#1485 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Bila mi je rodica gore, i ona je bila frapirana kad je Torabi izašao. Ali govori da su svi doktori samo buljili u ovu ljepoticu, valjda i ona ima neka ljekovita svojstva:D Isto tako sam čuo da je ona žena od ovog Torabijevog Asada:D Frajer je nevjerovatan poduzetnik, klepa takvu lovu i voda bombu jedno 20 godina mlađu od sebe.
- karanana
#1486 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ja hocu da me asad dotakne, da mi od njega predje pamet, poduzetnistvo i sexipilnost kojom je pokupio ovu ljepoticu.
- Ductus Holedocus
#1487 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
O kakvoj ljepotici pricate? 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1488 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
molimo slike koke 
- fedor
#1489 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
eto ti male torabijeve u žutom!!! otkida!
- O'zone
- Globalni moderator
#1490 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Šta pjevuši M. Torabi dok iscjeljuje ljude: "...da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru..."
Nego pade nam muški dio forumaša na kći sad će još veća posjeta da bude u Zetri @Karanana prvi u redu a @Pici ga pokušava izgurat na prevaru da mu auto diže pauk sa zelene površine
Nego pade nam muški dio forumaša na kći sad će još veća posjeta da bude u Zetri @Karanana prvi u redu a @Pici ga pokušava izgurat na prevaru da mu auto diže pauk sa zelene površine
- Ductus Holedocus
#1491 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
fedor wrote:eto ti male torabijeve u žutom!!! otkida!
ono otkida!?...meni strasna..ko da nije iz insanskog ruveta..
Mozda je s pete planete?
-
samo malo
#1492 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
To je Torabijev marketinski tim izmislio, eto im odlican razlog da ostanu u Sarajevu do kijametskog danaStatic-X wrote:Jao sta je ovo narode, jel istina da se prica neko provalio svi ce da pomru koji su bili kod njega kad ovaj tip ode?
Ni sanjao nije da ce naci ovoliko ovaca... sad garant konta pa sta sam ja radio u Zagrebu tolike godine, udri se bekane
-
extraordinary
#1493 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Haj makar se ne k**če sa sokovima kad se već sa ženama k**če, na toj slici piju one jeftine i svima dostupne 
- bosan
#1494 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ne daj boze da je reko da produzuje chune ,ostali bi bez vode totalno

-
extraordinary
#1495 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
http://www.piramidasunca.ba/ba/index.ph ... abija.html
Otvorite taj link pa uvećajte sliku. Ima na njoj ona Torabijeva. Ili Asadova, ne znam više čija je. Dobra pravo, ona liječi, ne liječi Meki
Otvorite taj link pa uvećajte sliku. Ima na njoj ona Torabijeva. Ili Asadova, ne znam više čija je. Dobra pravo, ona liječi, ne liječi Meki
- Lady Agora
#1496 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Tačan odgovor: ta žena je i Torabijeva i Asadova.
Čula sam naime od nekoga ko radi u Hotel Evropi da je ONA Torabijeva kći i druga Asadova žena.
Čula sam naime od nekoga ko radi u Hotel Evropi da je ONA Torabijeva kći i druga Asadova žena.
-
maxima
#1497 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
naime koje taj neko koji radi u Hotel Evropi ko ti je rekao, kako se mozete isprdivati bogati ili je ovo jedino mjesto gdje mozete nesto da kazete pa makar to bile i izmišljotine, e boze dragi kakvi smo ovo nek se samo vrti nesto od price nije bitno jeli tacno ili netacnoLady Agora wrote:Tačan odgovor: ta žena je i Torabijeva i Asadova.![]()
- atko
#1498 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
vidim krenuli ste po porodicnom stablu torabi da se pentrate ...
Nego mene strasno zanima jedna druga stvar ... sinoc prodjoh pored druge gimnazije ... kolone i kolone tegljace pakete vode ... malo je falilo da se iz sveg glasa proderem LEVATIIIIIIIIII
... no... zanima me da li imam kakvih izvjestaja sa klinickog centra kosevo ... jeli se broj pacijenata neobjasnjivo smanjio za 93%
... kolio se sad ceka na CT kad su svi izljeceni i zdravi 
Nego mene strasno zanima jedna druga stvar ... sinoc prodjoh pored druge gimnazije ... kolone i kolone tegljace pakete vode ... malo je falilo da se iz sveg glasa proderem LEVATIIIIIIIIII
-
Brus Lee
#1499 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
.......Torabi je istakao da pored megalita K-2 mora postojati centralni megalit koji se nalazi u pravcu piramide. Istakao je da se ispod megalita nalaze podzemne vode koje su ljekovite. Pored već otkrivenog podzemnog jezera izjavio je da postoji još nekoliko podzemnih jezera. U podzemnoj galeriji površine 50 kvadratnih metara ustvrdio je da je nivo energije 17 puta veći od nivoa na površini i da je ta prostorija imala funkciju lječilišta. U trećoj prostoriji, do koje se trenutno došlo čišćenjem, Torabi je rekao da predstoji još mnogo posla, ali da se u ovom kompleksu kriju tajne koje će promijeniti budućnost Bosne i Hercegovine. Očekuje da u narednim godinama Visoko postane svjetski centar turizma..... Losa vijest za fanove. Promijena djelatnosti, Torabi ide u arheologe. 
- XL4
#1500 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Tacno je! Ja ih sve licno poznajem. Godinama sam bio ovisnik o teskim drogama i imao drugih propratnih zdravstvenih problema. Nakon privatnih tretmana u Zagrebu i Maroku, evo me samo po koja pivkica i osjecam se kao da mi je 20. Jedino se brzo umorim i trebao bih jos jednu seriju tretmana uraditi, ali nisam u mogucnosti pohoditi Zetru, obzirom da nisam u Sarajevu. Redovno se cujemo mail-om i skype-om i prije par dana mi kaze da je poceo raditi na razvijanju sajba (cyber), tj. kako on to simpaticno izgovori "sh'a j' ba" tehnici lijecenja.maxima wrote:naime koje taj neko koji radi u Hotel Evropi ko ti je rekao, kako se mozete isprdivati bogati ili je ovo jedino mjesto gdje mozete nesto da kazete pa makar to bile i izmišljotine, e boze dragi kakvi smo ovo nek se samo vrti nesto od price nije bitno jeli tacno ili netacnoLady Agora wrote:Tačan odgovor: ta žena je i Torabijeva i Asadova.![]()
Eto, raduje me da se usavrsava i nadam se da cu i ovaj mali zostatak rjesiti sa par mail-ova ili skype sesija, tako da necu morati ici u Maroko na nastavak lijecenja. Nije da mi se hrana nije svidjela, ali hasis im je neodoljiv. Razunijete sta zelim kazati!