Marokanski iscjelitelj u Bosni

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
Ductus Holedocus

#1476 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Ductus Holedocus »

Gdje si vidio da stomatolog sam sebi popravlja zube? :D
"u majstora kuca oborena"
fedor

#1477 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by fedor »

Ductus Holedocus wrote:
fedor wrote:
Ductus Holedocus wrote:Klempo nam je bio na privatnoj seasni kod doktora Turabija..(preko štele uspio:P)
Veli, da je dobar ko sa dvaj'es.. :D
Valjda su energija "izvukla"maligne celije.. :lol:
Jel još uvijek klempav i chelav?? :lol: :lol:
ima lijepu rupicu na bradi :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
callmethebreeeze

#1478 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by callmethebreeeze »

marokanac izgleda sve lijeci osim onih koji padaju u nesvijest i umiru cekajuci na njegovu pomoc.
:D
novi.dan.nova.nafaka

#1479 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by novi.dan.nova.nafaka »

callmethebreeeze wrote:marokanac izgleda sve lijeci osim onih koji padaju u nesvijest i umiru cekajuci na njegovu pomoc.
:D
:lol: :lol: :lol:
BSn

#1480 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by BSn »

babyline wrote:taman da prestanu guzve u tramvaju
:lol: :lol: :lol:

Navodno postavljena bomba u Zetri, evakuacija u toku

Prema informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, u dvoranu Zetra postavljena je bomba, zbog čega su svi posjetitelji evakuisani.

Foto: Davorin Sekulić/Sarajevo-x.com
Kako saznajemo, Prva policijska uprava MUP-a KS dobila je anonimnu dojavu o postavljenoj bombi u 12.20 sati.

Svi posjetitelji Zetre su evakuisani, a u toku je KDZ pregled prostorija.

U trenutko dojave u Zetri se nalazilo nekoliko hiljada posjetitelja koji su došli na "iscjeljiteljski" tretman Mekkija Torabija

Lunizz

#1481 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Lunizz »

Dobra fora.... :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1482 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by ladyblue18 »

Svaka mu cast ko se sjetio. :D
fedor

#1483 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by fedor »

ladyblue18 wrote:Svaka mu cast ko se sjetio. :D
Pa vehabije ko će drugi! :D :D :D
King_of_jungle20

#1484 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by King_of_jungle20 »

kamen spoticanja wrote:
piupiu wrote:Bem ti misa, na sta smo spali! Na africke vraceve! :|
da vam kazem da je torabi bio pocasni gost na svecanoj veceri uprilicenoj povodom obiljezavanja 50 godina stomatoloskog fakulteta u sarajevu rekli bi da kakim...a ne kakim...lik bio isto jonh lenon birvaktile a sve doktori,docenti,klinci palci :-)
Ziva istina, znam iz prve ruke, jos je sve te docente i doktore dirao i to vise sekundi... WOW, eee da ne povjerujes :oops: :D :skoljka:
extraordinary

#1485 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by extraordinary »

Bila mi je rodica gore, i ona je bila frapirana kad je Torabi izašao. Ali govori da su svi doktori samo buljili u ovu ljepoticu, valjda i ona ima neka ljekovita svojstva:D Isto tako sam čuo da je ona žena od ovog Torabijevog Asada:D Frajer je nevjerovatan poduzetnik, klepa takvu lovu i voda bombu jedno 20 godina mlađu od sebe.
karanana

#1486 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by karanana »

ja hocu da me asad dotakne, da mi od njega predje pamet, poduzetnistvo i sexipilnost kojom je pokupio ovu ljepoticu.
Ductus Holedocus

#1487 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

O kakvoj ljepotici pricate? :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1488 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Truba »

molimo slike koke :)
fedor

#1489 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by fedor »

Nekako s proljeća wrote:Image

Uploaded with ImageShack.us

Dio porodice Torabi...
eto ti male torabijeve u žutom!!! otkida!
O'zone
Globalni moderator

#1490 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by O'zone »

Šta pjevuši M. Torabi dok iscjeljuje ljude: "...da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru..."

Nego pade nam muški dio forumaša na kći sad će još veća posjeta da bude u Zetri @Karanana prvi u redu a @Pici ga pokušava izgurat na prevaru da mu auto diže pauk sa zelene površine :mrgreen:
Ductus Holedocus

#1491 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

fedor wrote:
Nekako s proljeća wrote:Image

Uploaded with ImageShack.us

Dio porodice Torabi...
eto ti male torabijeve u žutom!!! otkida!

ono otkida!?...meni strasna..ko da nije iz insanskog ruveta..
Mozda je s pete planete? :D :lol:
samo malo

#1492 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by samo malo »

Static-X wrote:Jao sta je ovo narode, jel istina da se prica neko provalio svi ce da pomru koji su bili kod njega kad ovaj tip ode? :lol:
To je Torabijev marketinski tim izmislio, eto im odlican razlog da ostanu u Sarajevu do kijametskog dana :D

Ni sanjao nije da ce naci ovoliko ovaca... sad garant konta pa sta sam ja radio u Zagrebu tolike godine, udri se bekane
extraordinary

#1493 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by extraordinary »

Haj makar se ne k**če sa sokovima kad se već sa ženama k**če, na toj slici piju one jeftine i svima dostupne :D
bosan

#1494 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by bosan »

Ne daj boze da je reko da produzuje chune ,ostali bi bez vode totalno :D :D
extraordinary

#1495 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by extraordinary »

http://www.piramidasunca.ba/ba/index.ph ... abija.html

Otvorite taj link pa uvećajte sliku. Ima na njoj ona Torabijeva. Ili Asadova, ne znam više čija je. Dobra pravo, ona liječi, ne liječi Meki :D
Lady Agora

#1496 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Lady Agora »

Tačan odgovor: ta žena je i Torabijeva i Asadova. :D
Čula sam naime od nekoga ko radi u Hotel Evropi da je ONA Torabijeva kći i druga Asadova žena. :shock:
maxima

#1497 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by maxima »

Lady Agora wrote:Tačan odgovor: ta žena je i Torabijeva i Asadova. :D
Čula sam naime od nekoga ko radi u Hotel Evropi da je ONA Torabijeva kći i druga Asadova žena. :shock:
naime koje taj neko koji radi u Hotel Evropi ko ti je rekao, kako se mozete isprdivati bogati ili je ovo jedino mjesto gdje mozete nesto da kazete pa makar to bile i izmišljotine, e boze dragi kakvi smo ovo nek se samo vrti nesto od price nije bitno jeli tacno ili netacno
atko

#1498 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by atko »

vidim krenuli ste po porodicnom stablu torabi da se pentrate ... :lol: :lol: :lol:

Nego mene strasno zanima jedna druga stvar ... sinoc prodjoh pored druge gimnazije ... kolone i kolone tegljace pakete vode ... malo je falilo da se iz sveg glasa proderem LEVATIIIIIIIIII :D ... no... zanima me da li imam kakvih izvjestaja sa klinickog centra kosevo ... jeli se broj pacijenata neobjasnjivo smanjio za 93% :D ... kolio se sad ceka na CT kad su svi izljeceni i zdravi :lol:
Brus Lee

#1499 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by Brus Lee »

.......Torabi je istakao da pored megalita K-2 mora postojati centralni megalit koji se nalazi u pravcu piramide. Istakao je da se ispod megalita nalaze podzemne vode koje su ljekovite. Pored već otkrivenog podzemnog jezera izjavio je da postoji još nekoliko podzemnih jezera. U podzemnoj galeriji površine 50 kvadratnih metara ustvrdio je da je nivo energije 17 puta veći od nivoa na površini i da je ta prostorija imala funkciju lječilišta. U trećoj prostoriji, do koje se trenutno došlo čišćenjem, Torabi je rekao da predstoji još mnogo posla, ali da se u ovom kompleksu kriju tajne koje će promijeniti budućnost Bosne i Hercegovine. Očekuje da u narednim godinama Visoko postane svjetski centar turizma..... Losa vijest za fanove. Promijena djelatnosti, Torabi ide u arheologe. :sad:
XL4

#1500 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni

Post by XL4 »

maxima wrote:
Lady Agora wrote:Tačan odgovor: ta žena je i Torabijeva i Asadova. :D
naime koje taj neko koji radi u Hotel Evropi ko ti je rekao, kako se mozete isprdivati bogati ili je ovo jedino mjesto gdje mozete nesto da kazete pa makar to bile i izmišljotine, e boze dragi kakvi smo ovo nek se samo vrti nesto od price nije bitno jeli tacno ili netacno
Tacno je! Ja ih sve licno poznajem. Godinama sam bio ovisnik o teskim drogama i imao drugih propratnih zdravstvenih problema. Nakon privatnih tretmana u Zagrebu i Maroku, evo me samo po koja pivkica i osjecam se kao da mi je 20. Jedino se brzo umorim i trebao bih jos jednu seriju tretmana uraditi, ali nisam u mogucnosti pohoditi Zetru, obzirom da nisam u Sarajevu. Redovno se cujemo mail-om i skype-om i prije par dana mi kaze da je poceo raditi na razvijanju sajba (cyber), tj. kako on to simpaticno izgovori "sh'a j' ba" tehnici lijecenja.
Eto, raduje me da se usavrsava i nadam se da cu i ovaj mali zostatak rjesiti sa par mail-ova ili skype sesija, tako da necu morati ici u Maroko na nastavak lijecenja. Nije da mi se hrana nije svidjela, ali hasis im je neodoljiv. Razunijete sta zelim kazati!
Locked