Vukašin B. @ Eurosong 2010
Moderator: _BataZiv_0809
- BiH-x
#1476 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Zasluzena pobjeda, (mada su meni licno Turska i Belgija bili bolji al et)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1477 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
visine.ja71 wrote: ili ... zbog tankog struka (cini mi se)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1478 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
bog dao čepiće za ušibez_ideje wrote:Chmoljo,nije Lena bezze ...nego pjesma
- alibaba_i_30_godina
#1479 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Ne vjerujem ti, cim si ti papire spomenuo sumnjiv si mi. Cital ovo zena u tebe, da joj javimo.ja71 wrote:ne sEkiraj se, ja sam ozenjenNeyDan wrote: Da ste obojica stali u red iza mene.![]()
- alibaba_i_30_godina
#1480 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Onaj spanski cirkus necu ni komentarisati a Rus ne zna engleski i koreografija je uzasna. Kad sam cuo ono 'When I am looking at your photo' za mene su zavrsili.bez_ideje wrote:ZastoNeyDan wrote:Ne provaljuj se.bez_ideje wrote:Kome se to svidja Belgija.....ono je krepanije od Portugala![]()
Lena bezze......
Na drugo slusanje Ukrajina,Rusija,Spanija su se iskristalisale![]()
![]()
Ukrainka ima odlican glas i dobre glasovne mogucnosti. Pjesma mi nije bas nesto posebno.
- Loulou
#1481 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Ukrajinka je jedna od rijetkih (kao i Vule) koja je posao na sceni, i u polufinalu i u finalu, odradila besprijekorno. Btw, meni je ukrajinska pjesma odlična.NeyDan wrote:Ne provaljuj se.bez_ideje wrote:Kome se to svidja Belgija.....ono je krepanije od Portugala![]()
Lena bezze......
![]()
Ukrainka ima odlican glas i dobre glasovne mogucnosti. Pjesma mi nije bas nesto posebno.
Lena, što se izvedbe tiče, nije bila bolja od drugih te večeri, pa ni njena pobjeda ne može biti pripisana dobro odrađenom poslu u Oslu, nego svemu onom što je prethodilo i dobroj studijskoj verziji pjesme. Sve u svemu, i meni se sviđa njezin pjesmuljak.
Neko spomenu kako je Lena simpatična, prirodna, spontana... (dijelim mišljenje), ali i Harel je sve to (i još više
- bez_ideje
#1482 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
E meni je taj cirkus odlican ,bas zato sto je cirkusNeyDan wrote:Onaj spanski cirkus necu ni komentarisati a Rus ne zna engleski i koreografija je uzasna. Kad sam cuo ono 'When I am looking at your photo' za mene su zavrsili.bez_ideje wrote:ZastoNeyDan wrote: Ne provaljuj se.![]()
![]()
- alibaba_i_30_godina
#1483 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Ne mogu ti opisati kako mi je drago sto on nije dobro prosao. Davno sam rekao da je bezveze pjesma, a ocito se ni mnogim curama nije svidio cim nije dobio dosta poena ... lou sto nisi glasala, ha ya.Loulou wrote:Ukrajinka je jedna od rijetkih (kao i Vule) koja je posao na sceni, i u polufinalu i u finalu, odradila besprijekorno. Btw, meni je ukrajinska pjesma odlična.NeyDan wrote:Ne provaljuj se.bez_ideje wrote:Kome se to svidja Belgija.....ono je krepanije od Portugala![]()
Lena bezze......
![]()
Lena, što se izvedbe tiče, nije bila bolja od drugih te večeri, pa ni njena pobjeda ne može biti pripisana dobro odrađenom poslu u Oslu, nego svemu onom što je prethodilo i dobroj studijskoj verziji pjesme. Sve u svemu, i meni se sviđa njezin pjesmuljak.
Neko spomenu kako je Lena simpatična, prirodna, spontana... (dijelim mišljenje), ali i Harel je sve to (i još više) pa ne pobijedi
Postujem tvoje misljenje. Ali eto, meni su bezveze i ne znam zasto su ponavljali nastup, samo nas patili. Onaj lik sto je upao nista nije omeo, samo im je poboljsao koreografiju. Jedan klaun vise.bez_ideje wrote: E meni je taj cirkus odlican ,bas zato sto je cirkus
Last edited by alibaba_i_30_godina on 31/05/2010 00:20, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#1484 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Ovu temu treba sto prije zaboraviti 
- Loulou
#1485 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
NeyDan wrote:Ne mogu ti opisati kako mi je drago sto on nije dobro prosao. Davno sam rekao da je bezveze pjesma, a ocito se ni mnogim curama nije svidio cim nije dobio dosta poena ...
Nur unsinn, hab ich da 'bischen eifersucht entdeckt?!
- bez_ideje
#1486 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Pa i meni je bez veze Lenin pjesmuljak i nista mi ne mogu da se cudom nacudim kako pobijedi....
elem,ocito svaka pjesma ima svoju publiku
- alibaba_i_30_godina
#1487 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Loulou wrote:NeyDan wrote:Ne mogu ti opisati kako mi je drago sto on nije dobro prosao. Davno sam rekao da je bezveze pjesma, a ocito se ni mnogim curama nije svidio cim nije dobio dosta poena ...Nur unsinn, hab ich da 'bischen eifersucht entdeckt?!
nista covjek ne moze ni napisati na drugom jeziku, odmah se sve sazna. damn you google translate.
Razumijemo se.bez_ideje wrote:Pa i meni je bez veze Lenin pjesmuljak i nista mi ne mogu da se cudom nacudim kako pobijedi....![]()
elem,ocito svaka pjesma ima svoju publiku
Uglavnom cudio sam se otkud Danskoj i Belgiji onoliki poeni. Belgija dosadna a Daska nista posebno, al' kao sto rece ...
- macan prvi
#1488 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Dile wrote:navijala za njemacku, i pobjedili su, krivo mi je samo sto se nisam kladila
- macan prvi
#1489 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2
Ima na Evroviziji jako dobrih pjesama, doduse su u manjini, ali ih se moze naci.drake_987 wrote:Pa ne moras biti muzicki obrazovan da vidis da je pjesma poprilično nekvalitetna... ALi kazem, ko trazi kvalitet na Euroviziji nece ga naći... Tu pobjedjuju pjesmuljici, lagane pjesme koje se slusaju 2-3 jeseca, budu ljetni hitovi i bye bye (ima , naravno, i izuzetaka ali uglavnom je tako)
- alica.k
#1490 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ma on je predobar za evroviziju, to je problem. uzmi populaciju koja gleda to, cast izuzecima, kako ce oni glasat za harela kad glasaju za srbiju i grcku? nikako.Loulou wrote:Neko spomenu kako je Lena simpatična, prirodna, spontana... (dijelim mišljenje), ali i Harel je sve to (i još više) pa ne pobijedi
i jos uvijek mislim da je zavjera bila sto su ga pustili bas na onom dijelu gdje mu je pukao glas kad su ponavljali sve izvedene pjesme pred kraj glasanja.
-
ja71
#1491 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Protiv !BarbaDue wrote:Ovu temu treba sto prije zaboraviti
Hajmo raspravljat koga cemo godini poslati
- mrtva kokoš
#1492 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
samo je treba preimenovati u "Eurosong 2011, koga poslati ??"ja71 wrote:Protiv !BarbaDue wrote:Ovu temu treba sto prije zaboraviti
Hajmo raspravljat koga cemo godini poslati
-
ja71
#1493 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Isto misljenje ja dijelim za Tursku: Onaj ko voli onu vrstu muzike ne gleda Evroviziju.alica.k wrote: ma on je predobar za evroviziju, to je problem. uzmi populaciju koja gleda to, cast izuzecima, kako ce oni glasat za harela kad glasaju za srbiju i grcku? nikako.
Kao sto neko rece, svako ima svoje pjesme. Ukusi.
I Svabe su svake godine kukali kako zbog istocnog, skandinavskog ili balknaskog bloka nikada nece moci pobijedit.alica.k wrote: i jos uvijek mislim da je zavjera bila sto su ga pustili bas na onom dijelu gdje mu je pukao glas kad su ponavljali sve izvedene pjesme pred kraj glasanja.
Pa vidi sada, Lena pobjeze drugoplasiranom 70-tak poencica.
Ja ponavljam treba samo poslati drugaciju pjesmu i dobru pjesmu.
u prevodu recepta za pobjedu nema
-
ht_90
#1494 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
po meni treba fakat slijedece godine erato poslat... realno, gore... a i za eurovizije su mi...
-
svako_dobro_bih
#1495 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
ma konacno treba neku pop pjesmu poslati, kod nas sve neke "rezi vene" pjesme i pjesme koje prenose neku skrivenu poruku... 
- gladna sam
#1496 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Navijala sam za Njemacku sve dok nisam cula ( i vidjela) Tursku
Vise bih voljela da sam njih vidjela sa buketima cvijeca na kraju, ali s obzirom da Svabe umiju praviti dernek i slaviti i kad je u to jos Stefan Raab ukljucen onda ni ovo nije lose
Vise bih voljela da sam njih vidjela sa buketima cvijeca na kraju, ali s obzirom da Svabe umiju praviti dernek i slaviti i kad je u to jos Stefan Raab ukljucen onda ni ovo nije lose
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1497 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
turci solidni mada nije nešto al more proĆi
Lena
- Šizika
#1498 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
je li istina da je Vukašin proglašen kao najbolje obučen/odjeven predstavnik
znam da ćemo mi uvijek davati srbiji 12 bodova zbog RS i to mi je normalna stvar
ali mi nije jasno zašto nama srbija uvijek daje 12 bodova. nije samo ove godine zbog Vukašina Srbina već su nam dali i kad je bio Laka, Hari i svi ostali
znam da ćemo mi uvijek davati srbiji 12 bodova zbog RS i to mi je normalna stvar
ali mi nije jasno zašto nama srbija uvijek daje 12 bodova. nije samo ove godine zbog Vukašina Srbina već su nam dali i kad je bio Laka, Hari i svi ostali
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1499 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
vala MilanĆe u kombinaciji s izlapjelom TUCAkoviĆkom i stHarim alkosom Bregom ode u finale GuČe
Vukašin nezasluženo 16 dobra izvedba i solidna pjesmica...
- Loulou
#1500 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010
Ja sam se baš pitala (u finalnoj večeri), i prije nego je overview počeo, hoće li pustiti baš taj dio Harelovog nastupa. I jesu. Barem u prvom pregledu. U drugom je već bio drugi insert, odn. iz drugog dijela pjesme.alica.k wrote: i jos uvijek mislim da je zavjera bila sto su ga pustili bas na onom dijelu gdje mu je pukao glas kad su ponavljali sve izvedene pjesme pred kraj glasanja.
Pretpostavljam da su pregledu puštali sve pjesme od iste minute (npr. od 2:30), ali kako je to za Harela bio sporan trenutak, u njegovom slučaju su (kasnije, u sljedećeim pregledima) to promijenili. Ne znam.