PS. Ako neko traži ženski parfem D&G L'Eau The One, meni se ne sviđa (poklon), može dogovor na PM.

Moderator: anex

semlaca wrote:Jučer švrljam po DM, prođe dečko pored mene miriše mi nekako poznato... podsjeti me na djetinjstvo... Odem do polica sa parfemima i nađoh odmah razlog.. Pino Silvestre.. Tata mi je godinama tako mirisao.. Svatih da nije važno koliko neki parfem košta, nego kako ga mi osjećamo.
Isto tako me Gabriela Sabatini (ona prva, prava) podsjeća na mamu.
Treba mi preporuka za muški parfem, za jednog dečka koji ima 23,24 godine nisam sigurna..

i moj dragi koristi ovaj, divan jeMoljito wrote:Chanel Alure Sport

Gdje si nabavio ovaj obssesion? Ne vidjam ga u Sarajevskim parfumerijama..FreeSol wrote:
imas u BBI-u , Plaza ...Spajz wrote:ima li u Sarajevu kupiti Chanell allure sport ?
ali koji Joop?Not My Idea wrote:Joop mi vise na nos izlazi
citroen wrote:ali koji Joop?Not My Idea wrote:Joop mi vise na nos izlazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

najbolji muski miris,Not My Idea wrote:citroen wrote:ali koji Joop?Not My Idea wrote:Joop mi vise na nos izlazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar ovaj pravoRootboi wrote:
Sve preko neta osim cK one. Ako ti treba detaljnije javni se na pmcitroen wrote: Gdje si nabavio ovaj obssesion? Ne vidjam ga u Sarajevskim parfumerijama..
Ja jos nisam osjetio da ga neko koristi, a bas dugo ga imamNot My Idea wrote:citroen wrote:ali koji Joop?Not My Idea wrote:Joop mi vise na nos izlazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NIje na svima ista projekcija ovog mirisa,treba ga znati nositiNot My Idea wrote:Bio je i meni, do prije godinu-dvije. I onda se poceo masovno koristit, ljudi se poceli kupat u njemu i sad mi je... no-no
Koji je ovo parfem?MedenoSrce wrote: