Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
El_comadante

#1476 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by El_comadante »

mikogoago wrote:
cyprus wrote:
Kako se meni to ne sviđa :oops: :-) da igrači sa dvojnim državljanstvima imaju povlašten položaj u reprezentaciji :-x
Ja mislim da nemaju povlasten polozaj,nego da se radi o tome da igraju u kvalitetnijim ligama od nase,bolje organiziranim klubovima,gdje imaju kud i kamo bolje uslove nego u nasim klubovima.Samim tim imaju i sansu da pokazu vise sta mogu i umiju. Problem je totalna neorganizovanost nasih klubova i ko sve sjedi po njihovim upravama,dalje politika koja se mjesa u sve pa tako i u fudbal itd i tako blize...
drug neznam šta je problem ako dečko več igra za mladu selekciju?! neka ga tamo pa kad dođe vrijeme onda...
Djokej

#1477 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Djokej »

Pape gledo Alispahića protiv Karlovca, momak je izabran za igrača kola..
HarnagaHarnaga

#1478 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by HarnagaHarnaga »

Cuj, pozovi Vranjesa koji je na POZAJMICI iz Zvezde u Napretku :D
Ti Komeba ko da mislis da se igra po 101, a ne po 11.
klixober

#1479 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by klixober »

HarnagaHarnaga wrote:Cuj, pozovi Vranjesa koji je na POZAJMICI iz Zvezde u Napretku :D
Ti Komeba ko da mislis da se igra po 101, a ne po 11.
Cemu sluze prijateljske nego da se probaju novi igraci.A igra desnog beka i stopera,znaci pozicije na kojima smo jako tanki i ne vidim razloga zasto ga ne probati zadnjih 20 minuta umjesto Berberovica,eventualno jednog od stopera.
A moj apel da zove Vranjesa shvatate preozbiljno,svjestan sam ja da ga 90% nece zovnuti :D Samo hocu da ukazem na enorman potencijal tog igraca,odusevio me kao malo koji talenat u zadnje vrijeme i nadam se da cemo ga u buducnosti gledati u A selekciji.
luckylaka

#1480 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Ili ce ga pokusati nagovoriti (Vranjesa)da igra za BiH repku kada ga srbi vec kaparisu.Nece biti ni prvi ni zadnji put.Jbt pa sta fali da Bilbiji i Vranjesu da sansu pet minuta i da ih obezbjedi za repku(poslije valja ne valja ko ga jebe).Kakvih je sve kloceva proslo kroz repku nista necemo vise izgubiti ni sa ovom dvojicom(pogotovo sto su rs,daj im sansu)
jeza u ledja

#1481 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

luckylaka wrote:Ili ce ga pokusati nagovoriti (Vranjesa)da igra za BiH repku kada ga srbi vec kaparisu.Nece biti ni prvi ni zadnji put.Jbt pa sta fali da Bilbiji i Vranjesu da sansu pet minuta i da ih obezbjedi za repku(poslije valja ne valja ko ga jebe).Kakvih je sve kloceva proslo kroz repku nista necemo vise izgubiti ni sa ovom dvojicom(pogotovo sto su rs,daj im sansu)
Da bi se kaparisali u pravom smislu rijeci moraju zaigrati u utakmici kvalifikacija, a ne u prijateljskoj.

Sto se tice prijateljskih, ja odavno govorim da savez treba organizovati tekmu u kojoj ce igrati neki nas B tim protiv slabijeg protivnika (tipa Uzbenistan). Na njemu se mogu probati mnogi igraci poput Vranjesa, oni koji realno nemaju mjesta ni na sirem spisku igraca.
mikogoago

#1482 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Ako je tacna ova vjest da je Mujdja pristao da igra za BiH,onda samo mogu reci svaka cast Pape. :thumbup: :bih:
El_comadante

#1483 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by El_comadante »

mikogoago wrote:Ako je tacna ova vjest da je Mujdja pristao da igra za BiH,onda samo mogu reci svaka cast Pape. :thumbup: :bih:
dakle još jedan dobar potez Papeta. idemo dalje.
zecko_kupuz

#1484 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Najavio da će zvati Šehića. Neću ništa komentarisati, jer nisam ni gledao Šehića ove sezone. Neka se jave malo upućeniji. :-D
Tvrtko II Kotromanić

#1485 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Šehić zvijer; najbolji golman lige po mom objektivno-subjektivnom misljenju :)
Djokej

#1486 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Djokej »

Šehić dobro brani ovo proljeće i s obzirom na njegove godine imamo stvarno odličnog golmana u bliskoj budućnosti. Mene ipak vise raduje ova informacija da je Mensur pristo da igra za nas, nadam se da nije neka novinarska patka..
Corola

#1487 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

jeza u ledja wrote:
luckylaka wrote:Ili ce ga pokusati nagovoriti (Vranjesa)da igra za BiH repku kada ga srbi vec kaparisu.Nece biti ni prvi ni zadnji put.Jbt pa sta fali da Bilbiji i Vranjesu da sansu pet minuta i da ih obezbjedi za repku(poslije valja ne valja ko ga jebe).Kakvih je sve kloceva proslo kroz repku nista necemo vise izgubiti ni sa ovom dvojicom(pogotovo sto su rs,daj im sansu)
Da bi se kaparisali u pravom smislu rijeci moraju zaigrati u utakmici kvalifikacija, a ne u prijateljskoj.

Sto se tice prijateljskih, ja odavno govorim da savez treba organizovati tekmu u kojoj ce igrati neki nas B tim protiv slabijeg protivnika (tipa Uzbenistan). Na njemu se mogu probati mnogi igraci poput Vranjesa, oni koji realno nemaju mjesta ni na sirem spisku igraca.
Jest, razvale Uzbekistan ili takve momci se pohase i onda malo jaci prootivnik potop.
A ove pobacaju ko'razgrtacem. :-) Nigdje veze.To jest koja je svrha pozivanja i provjeravanja ako on ne moze da odigra kvalitetno protiv jaceg.To jest Zeljo ce dobiti Vrbanjusu,dok bi mu Aston Villa stvarala problemcice. :D
P.S Pape napravio haos potez,ono strogo u tajnosti kuzno Mujdzu,trzno ga pozivom i dok je Bilic prekontavao racunicu pozvao standardnog igraca BL i to jos odbrambenog. :thumbup:
Ebiga a hejteri jadnici cekaju kakav pogresan potez. :lol:
stranac2

#1488 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by stranac2 »

Bio sam pesimista sto se Susica tice i jos sam al moram priznati da me pozitivno iznenadjuje u posljednje vrijeme.

Nadam se da je taj Mujdza dobar kako govore !!!
mrtva kokoš

#1489 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mrtva kokoš »

sinoc ga gledam na utakmici izmedju borca i zelje, isti capelo :-D
veljaca

#1490 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Pozivanje trenutno najboljeg golmana u BiH - Ibrahima Šehića :thumbup: smatram dobrim potezom selektora Safeta :thumbup:
Alfa_Ze

#1491 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Alfa_Ze »

“Zelim ove velike utakmice, barem protiv Francuske i Rumunije, igra ti na Kosevu, prvenstveno zbog finansija, ali i zbog podrske navijaca. Bolje je igrati na nekom neutralnom terenu :cry: protiv Francuske, nego pred samo 10.000 ljudi“, kaze Susic.
hebem ti opanke zavidovicke !!
Globus

#1492 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Globus »

Alfa_Ze wrote:
“Zelim ove velike utakmice, barem protiv Francuske i Rumunije, igra ti na Kosevu, prvenstveno zbog finansija, ali i zbog podrske navijaca. Bolje je igrati na nekom neutralnom terenu :cry: protiv Francuske, nego pred samo 10.000 ljudi“, kaze Susic.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa moral svaki selektor sve ujebat nekom svojom izjavom .. Mislim nek igraju na Kosevu sve sto se mene tice .. al izjavit da je bolje igrat na neutralnom terenu nego u Zenici .. koji dusman moras bit za to
luckylaka

#1493 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Globus wrote:
Alfa_Ze wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa moral svaki selektor sve ujebat nekom svojom izjavom .. Mislim nek igraju na Kosevu sve sto se mene tice .. al izjavit da je bolje igrat na neutralnom terenu nego u Zenici .. koji dusman moras bit za to
Koji tek dusman moras biti pa da Susica nazoves ,,dusmanom,,
nellington

#1494 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nellington »

luckylaka wrote: Koji tek dusman moras biti pa da Susica nazoves ,,dusmanom,,
Ova izjava je u najmanju ruku nepromišljena. Nažalost i maliciozna: neka igra u Širokom Brijegu ili u Beogradu, eto mu neutralnih terena.
Vjeruj!

#1495 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Vjeruj! »

Pape, nisam te gotivio, ali nakon ove izjave si mi porastao u ocima.

Ljubim te u celo!
nellington

#1496 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nellington »

Vjeruj! wrote:Pape, nisam te gotivio, ali nakon ove izjave si mi porastao u ocima.

Ljubim te u celo!

Pape, igraj na Wembleyu!
Vjeruj!

#1497 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Vjeruj! »

Nema vajde raspravljat se, nego cu citirat velikog strucnjaka.
“ Bolje je igrati na nekom neutralnom terenu protiv Francuske, nego pred samo 10.000 ljudi“
:thumbup:
Last edited by Vjeruj! on 13/05/2010 18:24, edited 1 time in total.
Alfa_Ze

#1498 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Alfa_Ze »

nellington wrote: Pape, igraj na Wembleyu![/b]
Bolje da igra na ''Parc des Princes'', tamo ce bar biti domacin !! 8-) 8-)
nellington wrote:Ova izjava je u najmanju ruku nepromišljena. Nažalost i maliciozna: neka igra u Širokom Brijegu ili u Beogradu, eto mu neutralnih terena.
Njemu kao jugoslovenu begrad bi sasvim odgovarao !! :D
jefferson

#1499 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jefferson »

Globus wrote:
Alfa_Ze wrote:
Koji kreten! Gotivio sam ga prije onako, ali stvarno ispade seljacina teska!
s_bjelava

#1500 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by s_bjelava »

Jos jednom se pokazuje da su pametni ljudi kod nas neshvaceni.
Nije on to rekao iz zle namjere, nije tolika budala, nego da napravi pritisak na koga vec treba da se AFH dovede u stanje da moze dobiti licencu. Nekada se mora pitati pogresno pitanje da bi dobio pravilan odgovor.
Uostalom, sve price oko igranja reprezentacije na AFH su privremenog karaktera dok se ne zavrsi sa projektom stadion Grbavica - zivi bila pa vidjeli. Ako je suditi po prvim, preliminarnim, razgovorima i crtezima onda je jedno sigurno - imacemo najljepsi stadion u regionu. :dance:
Samo malo strpljenja, sabur narode.
:bih: :bih: :bih:
Locked