Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyCore
#1476 Re: Golman reprezentacije BiH
Nesto se ušuti, hoce li ovja lik vise braniti za nas ????
- Chivas1
#1477 Re: Golman reprezentacije BiH
MyCore wrote:Nesto se ušuti, hoce li ovja lik vise braniti za nas ????
- ganjeta
#1478 Re: Golman reprezentacije BiH
Asmir izdominiro Roverse 
- BarbaDue
#1479 Re: Golman reprezentacije BiH
ganjeta wrote:Asmir izdominiro Roverse
ima li neka parada
-
Omerovim_Koracima
#1480 Re: Golman reprezentacije BiH
Mnogo siguran!
- ganjeta
#1481 Re: Golman reprezentacije BiH
Na 1:30BarbaDue wrote:ganjeta wrote:Asmir izdominiro Roverse![]()
ima li neka parada
http://www.goalsarena.com/video/england ... ty_en.html
- Edin H.
#1482 Re: Golman reprezentacije BiH
Evo Pulis kritikuje Asmira rekavsi da je mogao bolje reagovati u porazu Stoke od Fulhama 2 - 0 veceras
That was illustrated again with his second strike, Baird drilling in a daisy-cutter after Danny Murphy and Andrew Johnson combined over a free-kick to set him up. "Asmir will look at the goals and think he could have done better with both of them," said his manager, Tony Pulis. "Even [for] the first one, he's going to be a top, top goalkeeper and he can make saves like that."
Ako ima neko neka postavi golove
That was illustrated again with his second strike, Baird drilling in a daisy-cutter after Danny Murphy and Andrew Johnson combined over a free-kick to set him up. "Asmir will look at the goals and think he could have done better with both of them," said his manager, Tony Pulis. "Even [for] the first one, he's going to be a top, top goalkeeper and he can make saves like that."
- ultima_palabra
#1483 Re: Golman reprezentacije BiH
Prvi neodbranjiv za bilo kojeg golmana, drugi je mogao bolje reagovati i on, ali i živi zid...Edin H. wrote:Evo Pulis kritikuje Asmira rekavsi da je mogao bolje reagovati u porazu Stoke od Fulhama 2 - 0 veceras
- cyprus
#1484 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa on je postavio samo 4 igrača u živi zid... a lopta još išla u njegovu stranu. Šta je tu živi zid mogo bolje odreagovat?ultima_palabra wrote:Prvi neodbranjiv za bilo kojeg golmana, drugi je mogao bolje reagovati i on, ali i živi zid...Edin H. wrote:Evo Pulis kritikuje Asmira rekavsi da je mogao bolje reagovati u porazu Stoke od Fulhama 2 - 0 veceras
- -danTe-
#1485 Re: Golman reprezentacije BiH
http://www.goalsarena.com/video/england ... am_en.html
prvi go...tri golmana ono ne bi skinula,neodbranjivo...
drugi...slobodan,po zemlji,njegov ugao...njegov go...
prvi go...tri golmana ono ne bi skinula,neodbranjivo...
drugi...slobodan,po zemlji,njegov ugao...njegov go...
- ultima_palabra
#1486 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa dva igrača su dotakla loptu prije šuta, mogao je neko izletiti i blokirati... kako god, ono se treba braniti.cyprus wrote:Pa on je postavio samo 4 igrača u živi zid... a lopta još išla u njegovu stranu. Šta je tu živi zid mogo bolje odreagovat?
-
extraordinary
#1487 Re: Golman reprezentacije BiH
Eto, napravio je i Asmir grešku. Sad očekujem da ga počnu dežurni pljuvači pljuvati, isti oni koji su pljuvali Hasagića i da nam kažu da imamo nekog boljeg.
- belafonte
#1488 Re: Golman reprezentacije BiH
Nek ga glodje Pulis, sta kenja bezze, eto nek vrati Sorensena pa nek mu opet zabijaju straznjim dijelom glave igraci od metar i zilet 
- Edin H.
#1489 Re: Golman reprezentacije BiH
Vrlo duhovit komentar izuzetni
Porediti najperspektivnijeg golmana Premiershipa sa Papetovim miljenikom koji nam je moguce upropastio kvalifikacije u Albaniji
belafonte slazem se, ali ipak je Pulis naglasio da ocekuje od Asmira da bude najbolji i da moze ovakve golove odbraniti, pa cak i prvi.
Tony Pulis. "Even [for] the first one, he's going to be a top, top goalkeeper and he can make saves like that."
Porediti najperspektivnijeg golmana Premiershipa sa Papetovim miljenikom koji nam je moguce upropastio kvalifikacije u Albaniji
belafonte slazem se, ali ipak je Pulis naglasio da ocekuje od Asmira da bude najbolji i da moze ovakve golove odbraniti, pa cak i prvi.
Tony Pulis. "Even [for] the first one, he's going to be a top, top goalkeeper and he can make saves like that."
-
extraordinary
#1490 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne može Pulis biti kriv ako je Begović loše reagovao kod gola. Poenta je da previše kritikujemo, svakom golmanu se dešavaju greške i važno je samo da se ne ponavljaju.
-
picek
#1491 Re: Golman reprezentacije BiH
asmir je u ovom momentu najbolji golman nase reprezentacije.
medjutim, on mi se cini puno manje patriotski nabojen od kenana.
izmislja neke prehlade,,
daje sumnjive izjave.
jos ako se proda u neki jaci tim (recimo chelsi) on se vjerovatno nece htjeti pojavljivati na reprezentativne utakmice vise.
zato mi razum kaze da asmir treba biti prvi golman, ali srci mi navija za kenana.
medjutim, on mi se cini puno manje patriotski nabojen od kenana.
izmislja neke prehlade,,
daje sumnjive izjave.
jos ako se proda u neki jaci tim (recimo chelsi) on se vjerovatno nece htjeti pojavljivati na reprezentativne utakmice vise.
zato mi razum kaze da asmir treba biti prvi golman, ali srci mi navija za kenana.
-
adnan_hz
#1492 Re: Golman reprezentacije BiH
Kako znas sta osjeca Asmir Begovic??? Jel to imas nacional detektor??? Covjeku da nije bitna BiH igrao bi on za Kanadu.
- ganjeta
#1493 Re: Golman reprezentacije BiH
adnan_hz wrote:Kako znas sta osjeca Asmir Begovic??? Jel to imas nacional detektor ??? Covjeku da nije bitna BiH igrao bi on za Kanadu.
-
Tarik19
#1494 Re: Golman reprezentacije BiH
Ako cemo pravo, njemu je malo falilo da odabere Kanadu umjesto BIH. Ja to znam jel upravo zivim u Kanadi i dobro se sjecam kako se to sve odvijalo. Begovic je prvenstveno odabrao da igra za nas radi ogromnog pritiska od strane medija i javnost u BIH nego bilo sta drugo. Da nisu svi vrsili pritisak na njega kako bi odabrao BIH, ja sam 100% uvjeren da bi on danas branio za Kanadu. Tuzno ali istinito!
Last edited by Tarik19 on 30/12/2010 22:17, edited 1 time in total.
- libertyBiH
#1495 Re: Golman reprezentacije BiH
Tarik nepisi gluposti i lazi molim te...................dosadan si sa svojim glupim komentarima.
-
Tarik19
#1496 Re: Golman reprezentacije BiH
Ovo sto sam ja napisao je 100% tacno a ti misli sta god hoces. Meni nije nimalo u interesu da pisem gluposti i lazi.libertyBiH wrote:Tarik nepisi gluposti i lazi molim te...................dosadan si sa svojim glupim komentarima.
- ganjeta
#1497 Re: Golman reprezentacije BiH
E pa dobro eto znas kako se odvijala situacija....ni sam nisam znao kako nam je jak lobiTarik19 wrote:Ako cemo pravo, njemu je malo falilo da odabere Kanadu umjesto BIH. Ja to znam jel upravo zivim u Kanadi i dobro se sjecam kako se to sve odvijalo. Begovic je prvenstveno odabrao da igra za nas radi ogromnog pritiska od strane medija i javnost u BIH nego bilo sta drugo. Da nisu svi vrsili pritisak na njega kako bi odabrao BIH, ja sam 100% uvjeren da bi on danas branio za Kanadu. Tuzno ali istinito!
Odabrao je nas i tu je kraj price...
-
extraordinary
#1498 Re: Golman reprezentacije BiH
Jel stvarno patriotizam odabrati BiH ispred Kanade u fudbalu ?
To se može posmatrati kao patriotizam, međutim, svako normalan bi to uradio, jer Kanada u fudbalu neće nikad imati budućnost. Nije da je naša svijetla, ali oni su baš šabani. I stvarno ne bih da neko pomisli da na bilo koji način kritikujem Begovića, samo govorim da je logično da je odabrao nas i da to nije neki veliki akt patriotizma.
-
Tarik19
#1499 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne mislim da se radi o patriotizmu vec o tome da je nas odabrao zato sto je strogo bio privucen da nas odabere. Ali da su ga Kanadani prvo pozvali, nisam uvjeren da bi ih on odmah odbio tek tako.
- ganjeta
#1500 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma znam ja nas,yebo ti nas
...kad mi sad osudjujemo covjeka koji je pristao da igra za nas i trazimo mane zbog toga.
Fakat ne razumijem pojedince..
Fakat ne razumijem pojedince..