Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
_BaD_BoY

#1476 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

I ti izvini što i ja upadam nenajavljen, postavio bih ti jedno obično pitanje: Šta ti podrazumijevaš pod definicijom "najboljeg pisanog medija" u BiH; šta taj najbolji medij treba da sadrži da bi dobio epitet i ocjenu - najbolji?

Nikad mi nije bilo jasno kako je došlo uopšte do privatizacije nekadašnje firme koja je proizvodila sarajevske dnevne novine, večernje novine i ostale.

Kako je Radončić uopšte pravno stekao današnji Dnevni Avaz?
izvini sto upadam nenajavljen :D ali koji je tebi najbolji pisani medij u BIH..ajd bar ti konkurencija nije velika da odgovoris..recimo da je avaz "najtiraznije" sranje koji je to osim njega toliko kvalitetniji?onako iskreno..
i ja sam to isto pitanje postavio?posto se ovaj gore doticni kolega bolje razumije u novinarstvo od njega sam trazio odg..
pa jel DANI treba da napisu objektivno tiraz avaza..il avaz tiraz "oslobodjena"..i neznam ispravi me ako grijesim dosad nisam gledao na tiraz avaza al sam siguran da imaju ubjedljivo najveci,pa kakva god propaganda bila..novine treba da su objektivne al to se danas u svijetu tesko postize i sve gotov rade za necije interese..jedni brane sdp,jedni sda,jedni americku politiku,drugi rusku..i tako u beskonacnost :D
baustelac

#1477 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by baustelac »

Dovoljno je posjetiti web stranicu stranke i ima sve da bude jasno. Tek cemo da nagrabusimo ako se ovaj serif (oficijelno) docepa kakve vlasti
popajic

#1478 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by popajic »

@Kad Se Mrtvi Probudimo
100 % po zakonu 8) :-) :-)
zonbirile

#1479 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

je li to o "Novinaru" iz razgovora gaši-Šaja
pure_love

#1480 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pure_love »

ali sto jest jest,gdje god dodje napuni sale,,gorazde,sarajevo...evo i Bihac:'

http://www.sbbbh.ba/index.php?option=co ... Itemid=117
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1481 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

pure_love wrote:ali sto jest jest,gdje god dodje napuni sale,,gorazde,sarajevo...evo i Bihac:'

http://www.sbbbh.ba/index.php?option=co ... Itemid=117
:roll:

nekad su se GLASOVI dobijali na somunima... i nije baš neki problem napuniti salu :-) podijeliš upaljače, hemijske i somun na ulazu i eto ti nekoliko hiljada ljudi koji nemaju dvije čiste o politici...
pure_love

#1482 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pure_love »

Inicijativni odbor SBBBiH TK-a
Nekoliko hiljada Tuzlaka već pristupilo stranci

Jučer je u Tuzli održana pres-konferencija Inicijativnog odbora Saveza za bolju budućnost BiH (SBBBiH) Tuzlanskog kantona na kojoj su prvi put predstavljeni programski ciljevi ove stranke, s posebnim osvrtom na Tuzlanski kanton.

- Kada je naš kanton u pitanju, kao i cijela država, učinit ćemo sve da promijenimo zapušteno društveno stanje u kome se trenutno svi nalazimo. Znam da se to može uraditi samo s novim idejama i novim ljudima koji su spremni da bez uskih ličnih interesa mijenjaju stvari nabolje. Na taj korak se odlučio iznenađujuće veliki broj Tuzlaka, ali i građana iz drugih gradova TK-a koji su već postali članovi SBBBiH - kazao je u svom prvom obraćanju javnosti dr. Alija Azabagić, predsjednik Inicijativnog odbora SBBBiH TK.

Azabagić je iznio podatak da je među nekoliko hiljada članova SBBBiH u Tuzli, ogroman broj mladih i obrazovanih ljudi, ali i drugih građana koji u najvećem broju, do sada, nisu bili politički angažirani. Također, kazao je, da se u tuzlansko sjedište SBBBiH svakodnevno javljaju novi članovi sa željom da postanu dio ovog političkog projekta.

Radončić u srijedu u Tuzli

- U srijedu, 16. decembra, Tuzla će biti domaćin velike javne tribine SBBBiH na kojoj će, pored aktivista naše stranke, govoriti i predsjednik SBBBiH Fahrudin Radončić. Pozivam Tuzlake da nam se toga dana pridruže u BKC-u gdje će se moći upoznati sa ciljevima SBBBiH, ali i sa ljudima koji žele da stanje u BiH mijenjaju nabolje - poručio je dr. Azabagić.

(A.H. - Avaz)
pure_love

#1483 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pure_love »

Tores wrote:Ne poznam Radončića ali verujem da ima jako dobre veze sa Srbima i Srbijom.

pa valjda bi i trebao,oni su nam komsije koliko god to mnogi ne vole,ipak moramo suradjivati radi mira
zonbirile

#1484 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

kako irvasi,balegaju li po ovoj zimi?
Hendrix

#1485 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Hendrix »

Jedino što će Fahru gurnuti u vrh politike i uopšte potopiti ove ostale je Avaz, da nije Avaza ko bi uopšte i čuo za ovu stranku, međutim konstantno bombardovanje u nažalost najčitanijim novinama mora dovesti do efekta da masa krene uz Fahra, jer ne zaboravite da bruku ljudi Avaza shvata kao jedini izvor informacija i jedino im je štivo uopšte koje čitaju, kako Fahro naredi i napiše tako ti je.
_majevica_

#1486 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _majevica_ »

Hendrix wrote:Jedino što će Fahru gurnuti u vrh politike i uopšte potopiti ove ostale je Avaz, da nije Avaza ko bi uopšte i čuo za ovu stranku, međutim konstantno bombardovanje u nažalost najčitanijim novinama mora dovesti do efekta da masa krene uz Fahra, jer ne zaboravite da bruku ljudi Avaza shvata kao jedini izvor informacija i jedino im je štivo uopšte koje čitaju, kako Fahro naredi i napiše tako ti je.

Podrzava ga djelomicno i rukovodstzvo IZ BiH.Ali to ne znaci da ce biti neki 50% vodja bosnjaka pa ni u Sarajevu :D
pure_love

#1487 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pure_love »

ne znaci ali statistika govori u njegovu korist :D
Socijalista

#1488 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Socijalista »

Pisu Radoncic spasioc Krajine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako imate vremena ozidjite na forum biscana, pa cete vidjeti spasioca :lol: :lol: :lol:

OOOoooo zemljo otvori se, ns skup bilo 200 ljudi i 5 Biscana :D
zonbirile

#1489 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

Socijalista wrote:Pisu Radoncic spasioc Krajine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ako imate vremena ozidjite na forum biscana, pa cete vidjeti spasioca :lol: :lol: :lol:

--------------------------------------
200 sanđa i 5 Biščana?
Socijalista

#1490 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Socijalista »

zonbirile wrote:
Socijalista wrote:Pisu Radoncic spasioc Krajine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

200 sanđa i 5 Biščana?
Ljudi ovo je ziva istina, ja sam iz Bihaca i poznajem te ljude, cak su mi neki i predavali, na tom skupu su bili profesori rodom i Sandzaka (to su oni strucnjaci, koji su navedeni u tekstu) a ne zive uopce u Bihacu. Ali ovo SPASIOC KRAJINE, je vrh :lol: :D Hej covjek sandzaklija, zivi u Sarajevu da bude spasioc Krajine, buahhahahahaha :shock: :dance: :lol:
palermo

#1491 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by palermo »

pure_love wrote:
Tores wrote:Ne poznam Radončića ali verujem da ima jako dobre veze sa Srbima i Srbijom.

pa valjda bi i trebao,oni su nam komsije koliko god to mnogi ne vole,ipak moramo suradjivati radi mira
:D :D ,još malo pa ćeš ti na ovom forumu izjaviti da je Dodik dobar, samo ga Bošnjaci ne shvataju :D
palermo

#1492 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by palermo »

sayonara wrote:
KadSeMrtviProbudimo wrote: I ti izvini što i ja upadam nenajavljen, postavio bih ti jedno obično pitanje: Šta ti podrazumijevaš pod definicijom "najboljeg pisanog medija" u BiH; šta taj najbolji medij treba da sadrži da bi dobio epitet i ocjenu - najbolji?

Nikad mi nije bilo jasno kako je došlo uopšte do privatizacije nekadašnje firme koja je proizvodila sarajevske dnevne novine, večernje novine i ostale.

Licemjeri svih zemalja ujedinite se :) Slozicemo se svi da je najbolji hljeb onaj koji se najvise jede, najbolja pasteta se najvise kupuje, najbolji fudbaler se najvise trazi,najbolji ... e a kad su novine u pitanju onda cemo formirati "strucni ziri" napravljen od ishlapjelih ljubitelja oslobodjenja kako bismo proglasili pobjednike. CCCCCCCCC Poklopiti se, skinuti kapu tirazu (jer tiraz je jedino i osnovno mjerilo kvaliteta jedne novine) i u printanim medijima skinuti kapu Avazu, a medju elektronskim FTV-u (koja svoj kvalitet dokazuje gledanoscu i koja se reklamira isticuci share gledanosti pojedinih emisija).
Procitah jednu opasku nekog od posjetilaca portala kako ne vjeruje da je Miliband napisao tekst za Avaz, a nakon uspostave saradnje sa New York Timesom odjedanput ucuta :) Cekam da kaze kako postoji mogucnost da se falsifikuju tekstovi New York Timesa i saopcenja u kojima se Avaz proglasava najboljim ne samo u BiH, vec i u regiji.
I pogledah i ja fotografije sa skupa SBB u Bihacu. Puno nesto "Sandzaklija" u Bihacu :) Smijesni ste, podli i beskorisni za svakoga, pa cak i za SDP :)
Netačno je da je tiraž osnovno i jedino mjerilo kvalitete novine i ne samo novine. Niti se najbolji hljeb najviše jede.
Socijalista

#1493 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Socijalista »

Fahro spasioc Krajine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D
pure_love

#1494 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by pure_love »

palermo wrote:
pure_love wrote:

:D :D ,još malo pa ćeš ti na ovom forumu izjaviti da je Dodik dobar, samo ga Bošnjaci ne shvataju :D

nije valjda da poistovjecujes Srbiju i srbe s jednom osobom(u ovom slucaju Dodikom),sta je to? da nije nacionalizam :?
travnik

#1495 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by travnik »

palermo wrote:
pure_love wrote:

A je li to Dodik jedini Srbin? Je li Dodik to odredjuje tko je, a tko nije Srbin? Suradnja i u BiH i u regiji je jedino moguce rijesenje.
zonbirile

#1496 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

Socijalista wrote:
zonbirile wrote:

200 sanđa i 5 Biščana?
Ljudi ovo je ziva istina, ja sam iz Bihaca i poznajem te ljude, cak su mi neki i predavali, na tom skupu su bili profesori rodom i Sandzaka (to su oni strucnjaci, koji su navedeni u tekstu) a ne zive uopce u Bihacu. Ali ovo SPASIOC KRAJINE, je vrh :lol: :D Hej covjek sandzaklija, zivi u Sarajevu da bude spasioc Krajine, buahhahahahaha :shock: :dance: :lol:
----------------------------------------------------------------------------
leteći cirkus Monty Tornjaka
palermo

#1497 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by palermo »

pure_love wrote:

nije valjda da poistovjecujes Srbiju i srbe s jednom osobom(u ovom slucaju Dodikom),sta je to? da nije nacionalizam :?
Naravno, ja sam ti nacionalista, a ti nisi :D . Smiješno je kako ljudi zbog dokazivanja svoje istine popuno zaborave što su juče pisali :D
palermo

#1498 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by palermo »

travnik wrote:
A je li to Dodik jedini Srbin? Je li Dodik to odredjuje tko je, a tko nije Srbin? Suradnja i u BiH i u regiji je jedino moguce rijesenje.
Naravno, meni je samo začudno ko odjednom počinje zagovarati suradnju u regionu.
I by the way, naravno da Dodik nije jedini Srbin, ali je u ovom trenutku najvažniji Srbin.
Skijash

#1499 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijash »

palermo wrote:
pure_love wrote:

Kako neće biti dobar kad im je cilj isti, podjela

http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=72352

Ako Radončić dobije znajačnu podršku Bošnjaka, BiH će nestati
ultima_palabra

#1500 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

Skijash wrote:Kako neće biti dobar kad im je cilj isti, podjela

http://www.pincom.info/index.php?p=opsirnije&s=72352

Ako Radončić dobije znajačnu podršku Bošnjaka, BiH će nestati
Bogami Šćepo pušta probne balone za podjelu zemlje :-x Nakon što je 15 godina bio najveći oponent svakom pokušaju da se normalizuje situacija u BiH, izgleda da je došlo vrijeme da finalizira svoju ulogu trojanskog konja u Bošnjaka.
Post Reply