Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
- TarikSA
#1476 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Brena je problem...razne Ace, Seke, Dare nisu, oni su pjevali bosanskoj vojsci...oni su bili na prvim linijama i pjevali kao podrska protjerivanju agresora...eto cisto onako da znate...smijesne su ove price oko ustanaka, sta je vidjeli od hrvata, oni se kao pobunili, al nije ovdje problem Brena ovdje je problem nase svijesti...pustite zenu da pjeva, ko hoce ode na koncert, ko nece ne mora...ne treba od toga praviti nacionalni problem...pjeva i Hanka po Srbiji a pjevala je nasim borcima...pjeva i Dino Merlin, Al Dino, Kemal Monteno...sta je s njima, sto njima kosti ne slomimo kad odu tamo preko Drine...jok nama je problem Brena...sto su ljudi gladni...zedni, nemaju posao...to je irelevantno...isti ti borci nisu primili penzije, al bitno je da ce kanton dati 23.000 za pokrivanje troskova Zetri da se ne odrzi koncert, dajte tih 23.000 da se nahrani svijet, dajte te pare u javnu kuhinju, pustite se Brene, ako neko moze da sebi priusti koncert i hoce da je slusa, pustite ljude...dosta vise i samovolje vehabija i njima slicnih...koji ovdje drze vlast....sramota od drzave i grada pa ni ovo sve nije cudo....fuj 
-
abdulvehab
#1477 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
vidjecemo koliko ce nas doci na poziv zelenih beretki 30. maja
tu se mora iskazati nase neslaganje s time da jedna cetnikusa dolazi u zetru, u nas glavni grad, a ne ovako putem interneta.
je li moguce da smo toliko prokleti i da ce nam pare udariti u glavu i da cemo zaboraviti brzo krv hiljada nasih sehida??? jer ovo kazem generalno za pojavu turbofolka i najezde tog smeća koje nam dolazi mirnim putem preko drine i truje mladu raju......
tu se mora iskazati nase neslaganje s time da jedna cetnikusa dolazi u zetru, u nas glavni grad, a ne ovako putem interneta.
je li moguce da smo toliko prokleti i da ce nam pare udariti u glavu i da cemo zaboraviti brzo krv hiljada nasih sehida??? jer ovo kazem generalno za pojavu turbofolka i najezde tog smeća koje nam dolazi mirnim putem preko drine i truje mladu raju......
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#1478 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Nemoj zaboraviti snimiti video sa koncerta "balkanske ... zvezde". Svi cemo biti u nirvani nakon toga.trinaesti wrote:
vjerujem da ce se potruditi da joj ozvucenje bude profesionalno,
a ne kao kod dine merlina, kome BH telecom uleti pare, a on gleda da na svemu ustedi,
pa se ni na stadionu, a ni u dvoranama ne cuje kako treba.
Last edited by Latina on 25/05/2009 14:47, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1479 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ako kanton da pare, onda je to još gore nego da se Zetra trese BUm Cile BUm. Smanjili sredstva LJubici Ivezić a da daju pare za to (naše) samo zato što je netko imao lošu procjenu oko zakazivanja koncerta. Dno dna.
A boračka pitanja i ostalo imamo druge teme. Jedno ne isključuje drugo. Već sam napisala da je to jeftina demagogija doći na ovu temu i napasti ljude kako ih tobože ne zanimaju ni borci ni stanje u zemlji nego Brena. Na svakoj se temi rasporavlja o konkretnoj stvari. I piše svako gdje misli da ima šta napisati. A replika povlači repliku, pa se čovjek onda obično zadrži na nekoj temi duže.
A boračka pitanja i ostalo imamo druge teme. Jedno ne isključuje drugo. Već sam napisala da je to jeftina demagogija doći na ovu temu i napasti ljude kako ih tobože ne zanimaju ni borci ni stanje u zemlji nego Brena. Na svakoj se temi rasporavlja o konkretnoj stvari. I piše svako gdje misli da ima šta napisati. A replika povlači repliku, pa se čovjek onda obično zadrži na nekoj temi duže.
Last edited by KatarinaKosaca on 25/05/2009 14:48, edited 1 time in total.
-
bosniak.m
#1480 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Upravu si po pitanju nekih stvari: ne bunimo se radi Aca, Seka, Dara... to si upravu. Ne bunimo se bar javno, no garantujem ti da je uvijek većina protiv takvih koncerata, gostovanja, samo se njihov glas "ne čuje".TarikSA wrote:Brena je problem...razne Ace, Seke, Dare nisu, oni su pjevali bosanskoj vojsci...oni su bili na prvim linijama i pjevali kao podrska protjerivanju agresora...eto cisto onako da znate...smijesne su ove price oko ustanaka, sta je vidjeli od hrvata, oni se kao pobunili, al nije ovdje problem Brena ovdje je problem nase svijesti...pustite zenu da pjeva, ko hoce ode na koncert, ko nece ne mora...ne treba od toga praviti nacionalni problem...pjeva i Hanka po Srbiji a pjevala je nasim borcima...pjeva i Dino Merlin, Al Dino, Kemal Monteno...sta je s njima, sto njima kosti ne slomimo kad odu tamo preko Drine...jok nama je problem Brena...sto su ljudi gladni...zedni, nemaju posao...to je irelevantno...isti ti borci nisu primili penzije, al bitno je da ce kanton dati 23.000 za pokrivanje troskova Zetri da se ne odrzi koncert, dajte tih 23.000 da se nahrani svijet, dajte te pare u javnu kuhinju, pustite se Brene, ako neko moze da sebi priusti koncert i hoce da je slusa, pustite ljude...dosta vise i samovolje vehabija i njima slicnih...koji ovdje drze vlast....sramota od drzave i grada pa ni ovo sve nije cudo....fuj
Nema samovolje vehabija! evo, ja nisam "vehabija", pa sad me treba biti sramota što ne želim vidjeti Brenu na tom koncertu? Zbog čega? Samo da bih dokazao da sam kospomolita, pacifista?
- TarikSA
#1481 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Morat cemo se skupljati onda svaki cetvrtak i petak i svaki drugi dan kad bilo koja kako ih vi zivete "cetnikusa", "cetnik" dodje u SA da pjeva, a moramo poceti vec ove hefte jer ja mislim da neko od njih bas gostuje na Bazenima ili Aqui...eto da znate da se skupite....mozda je najbolje na granici da sjedite i ne date nikome uci, to je mnogo efikasnije...smradovi...vise vi sramotitte te sehide nego Brena...abdulvehab wrote:vidjecemo koliko ce nas doci na poziv zelenih beretki 30. maja![]()
- Dozer
#1482 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Nevjerovatno...zaista.
Zaboraviti krv nasih sehida?! A, kao, Brena je kriva za to?!
Ma sto ne mogu suplje...cetnici sjede u drzavi na svakom koraku, i to pravi, a svi vi veliki borci za svoje sehide sutite k'o zadnje p*cke! Sto ne porokate one koji stvarno napravise tolike sehide? Sto se ne spakujete i ne roknete Dodika, Radmanovica, Spirica...sve likovi koji su i u ratu kreirali "stvaranje" sehida!
J@blo majku...eto, Brena je ta na kojoj se treba istresati...a ni reisa niti ikoga iz vladajucih struktura (Bosnjackih, naravno) ne cujem da bojkotuju koncert.
Tu i tamo se javi po neko, tipa premijera kantona, i to je to...dajte ba, popustite...
Zaboraviti krv nasih sehida?! A, kao, Brena je kriva za to?!
Ma sto ne mogu suplje...cetnici sjede u drzavi na svakom koraku, i to pravi, a svi vi veliki borci za svoje sehide sutite k'o zadnje p*cke! Sto ne porokate one koji stvarno napravise tolike sehide? Sto se ne spakujete i ne roknete Dodika, Radmanovica, Spirica...sve likovi koji su i u ratu kreirali "stvaranje" sehida!
J@blo majku...eto, Brena je ta na kojoj se treba istresati...a ni reisa niti ikoga iz vladajucih struktura (Bosnjackih, naravno) ne cujem da bojkotuju koncert.
Tu i tamo se javi po neko, tipa premijera kantona, i to je to...dajte ba, popustite...
Last edited by Dozer on 25/05/2009 14:50, edited 1 time in total.
-
bosniak.m
#1483 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Nije joj niko zabranio da dođe u Sarajevo, bila je prije nekoliko dana.. Al', da se zna, ne može pjevati, bar ne u Sarajevu!TarikSA wrote:Morat cemo se skupljati onda svaki cetvrtak i petak i svaki drugi dan kad bilo koja kako ih vi zivete "cetnikusa", "cetnik" dodje u SA da pjeva, a moramo poceti vec ove hefte jer ja mislim da neko od njih bas gostuje na Bazenima ili Aqui...eto da znate da se skupite....mozda je najbolje na granici da sjedite i ne date nikome uci, to je mnogo efikasnije...smradovi...vise vi sramotitte te sehide nego Brena...abdulvehab wrote:vidjecemo koliko ce nas doci na poziv zelenih beretki 30. maja![]()
- Latina
#1484 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Pozdrav i ostanite kod kuce.abdulvehab wrote:vidjecemo koliko ce nas doci na poziv zelenih beretki 30. maja![]()
Ne pravite nam vise skandale ( to je jeftin, primitivan i kontraproduktivan nacin kretanja paznje na sebe, kao i blacenje Sarajeva i istih tih zrtava ).
Sarajevo nije Kavkaz, uz duzno postovanje.
BOJKOT.
- KatarinaKosaca
#1485 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
@Latina, slažem se. Javna okupljanja su opasna, jer te uvijek tamo netko zloupotrebljava za neke svoje interese. Tim istim zelenim beretkama imam puno toga da zamjerim, tako da nemam namjeru da mašem zastavom za neke druge njihove interese pod lažnim parolama dostojanstva grada.
- Latina
#1486 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Plus sto bi te Obezbijedjenje i Policija uklonili u roku od 3 sekunde, uz to sto bi mozda i dobila po ledjima i krivicnu prijavu pride ( ima se, moRe seKatarinaKosaca wrote:@Latina, slažem se. Javna okupljanja su opasna, jer te uvijek tamo netko zloupotrebljava za neke svoje interese. Tim istim zelenim beretkama imam puno toga da zamjerim, tako da nemam namjeru da mašem zastavom za neke druge njihove interese pod lažnim parolama dostojanstva grada.
Bojkot je jedini prihvatljivi nacin izrazavanja stava u vezi s ovim.
- TarikSA
#1487 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Go seljak u gradu, pa nije ni cudo da se na ovaj nacin i ponasaju...cuj ovih gore postova kao NECE PJEVATI...oni su valjda nesto bitno u ovoj drzavi dok sjede na ovom forumu...hahaha, smijeh me uhvati koji papanluk vlada ovdje...ostate cemo mi fildzan "muslimanska" drzava, sa Vehbijama na vlasti i bit ce nam super...crkavat cemo ko i sav taj dole muslimanski svijet, voditi ratove...gladovati...zivjeti ko krmad i sve zbog ovih opanaka koji su na balvanu sisli u grad...nema veze sto kod kuce se zvucnici lome od prekoDrinske muzike, al je bitno biti baja pa kao protestvovati, vidjeli negdje na TV-u pa sad bi oni...FUJLatina wrote:Pozdrav i ostanite kod kuce.abdulvehab wrote:vidjecemo koliko ce nas doci na poziv zelenih beretki 30. maja![]()
Ne pravite nam vise skandale ( to je jeftin, primitivan i kontraproduktivan nacin kretanja paznje na sebe, kao i blacenje Sarajeva i istih tih zrtava ).
Sarajevo nije Kavkaz, uz duzno postovanje.
BOJKOT.
Bojkot svaka cast, svako ima pravo na to, a da ne uznemirava ostale...
- KatarinaKosaca
#1488 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
KOji je vahabija na vlasti?
Daj Bože da živim kao Katar ili Saudijska Arabija ili kuvajt pa na taj način umirem od gladi
. Evo, to ti kažem ja, a nisam muslimanka.
Čuj, umirati od gladi kao sve muslimanske zemlje.
Daj Bože da živim kao Katar ili Saudijska Arabija ili kuvajt pa na taj način umirem od gladi
- TarikSA
#1489 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Vidis ja sam musliman i ne bi volio da zivim kao oni, meni je bilo dobro i prije rata i sad mi je dobro, a opet sam musliman...nisam rekao za sve muslimanske zemlje, al dobro znas o cemu ja pricam, samo se pravis budala...al kako rekoh bit ce tebi super ovdje ako budemo fildzan drzava, cek dok izadjes na ulicu, pa ces vidjeti kad ti neko otkine glavu, kako smo krenuli tako ce nam i biti, jer ce vladati vehabije, nisu do sad - valjda, al ko da i jesu, kako provode svoj teror po gradu, a niko ni habera...KatarinaKosaca wrote:KOji je vahabija na vlasti?
Daj Bože da živim kao Katar ili Saudijska Arabija ili kuvajt pa na taj način umirem od gladi. Evo, to ti kažem ja, a nisam muslimanka.
Last edited by TarikSA on 25/05/2009 15:04, edited 1 time in total.
-
bosniak.m
#1490 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
TarikSA wrote:Go seljak u gradu, pa nije ni cudo da se na ovaj nacin i ponasaju...cuj ovih gore postova kao NECE PJEVATI...oni su valjda nesto bitno u ovoj drzavi dok sjede na ovom forumu...hahaha, smijeh me uhvati koji papanluk vlada ovdje...ostate cemo mi fildzan "muslimanska" drzava, sa Vehbijama na vlasti i bit ce nam super...crkavat cemo ko i sav taj dole muslimanski svijet, voditi ratove...gladovati...zivjeti ko krmad i sve zbog ovih opanaka koji su na balvanu sisli u grad...nema veze sto kod kuce se zvucnici lome od prekoDrinske muzike, al je bitno biti baja pa kao protestvovati, vidjeli negdje na TV-u pa sad bi oni...FUJ
Nek' su bitno oni koji je žele da pjeva, je li tako? Nek ste vi, ono što se kaže, prosvijetljeni, moderni... "Moderno" je i biti gay, pedofil, narkoman, i sad svi trebaju biti, je li? Kakve veze ima tvoja izjava "muslimanska država", ne bune se samo muslimani, i drugi su stradali u minulom ratu, i njima smeta Brena i slični. Sa kojim vehabijama? Znaš li šta je to? znaš li da se "vehabija" piše malim slovom? koji muslimanski svijet "crkava"? Mislip na one u Palestiti što provode genocid na njima, ili na one u Afganistanu i Iraku što ih zbog maka/opijuma, nafte i geostrateškog položaja ubijaju? je li na njih misliš? Kako te nije stid reći da muslimanski svijet živi kao krmad ( u tim uvjetima). Jesmo li mi u ratu živjeli kao krmad. Nosiš muslimansko ima, vjerujem da ne znaš ni šta znači, a tako govoriš.
-
bosniak.m
#1491 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Trebao bi dobro znati da bi se kao musliman trebao suprostaviti održavanju takvog koncerta, tj. savjetovati druge muslimane da ne idu, jer im nije dozvoljeno. Znaš?TarikSA wrote:Vidis ja sam musliman i ne bi volio da zivim kao oni, meni je bilo dobro i prije rata i sad mi je dobro, a opet sam musliman...nisam rekao za sve muslimanske zemlje, al dobro znas o cemu ja pricam, samo se pravis budala...al kako rekoh bit ce tebi super ovdje ako budemo fildzan drzava, cek dok izadjes na ulicu, pa ces vidjeti kad ti neko otkine glavu, kako smo krenuli tako ce nam i biti, jer ce vladati vehabije, nisu do sad - valjda, al ko da i jesu, kako provode svoj teror po gradu, a niko ni habera...KatarinaKosaca wrote:KOji je vahabija na vlasti?
Daj Bože da živim kao Katar ili Saudijska Arabija ili kuvajt pa na taj način umirem od gladi. Evo, to ti kažem ja, a nisam muslimanka.
- KatarinaKosaca
#1492 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Vladaju vehabije, ali ustvari ne vladaju, ali isto kao da vladaju, tamo dole u muslimanskim zemljama umiru od gladi i jada, ali ustvari ne umiru, nisam mislio na sve muslimanske zemlje nego na samo neke...TarikSA wrote:Vidis ja sam musliman i ne bi volio da zivim kao oni, meni je bilo dobro i prije rata i sad mi je dobro, a opet sam musliman...nisam rekao za sve muslimanske zemlje, al dobro znas o cemu ja pricam, samo se pravis budala...al kako rekoh bit ce tebi super ovdje ako budemo fildzan drzava, cek dok izadjes na ulicu, pa ces vidjeti kad ti neko otkine glavu, jer ce vladati vehabije, nisu do sad, al ko da i jesu, kako provode svoj teror po gradu...
A to će se rješiti brzo ako složno zapjevamo ili zapevamo ..... Poželi sreću drugima
- kekec
#1493 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
"Tamba lamba" je sifra za "cetnikovanje" !Ima jedan ritam nov
da li cujes njegov zov
nije rumba, nije samba
to je igra tamba lamba
Evo je u Africi sa svojom "ideologijom" :
http://www.youtube.com/watch?v=szSJ7KvKxm8
Evo je i u "uniformi"

Tekst i izvodjaciOdakle si lijepa djevojko
Ko te rodi oko plavetno
Ko ti dade kosu zlacanu
Ko te stvori tako vatrenu
Ko ti dade kosu zlacanu
Ko te stvori tako vatrenu
Oci su mi more Jadransko
Kose su mi klasje Panonsko
Srce mi je dusa Slovenska
Ja sam Jugoslovenka
Oci su mi more Jadransko
Ja sam Jugoslovenka
Odakle si ljepa djevojko
Gdje si rasla cvijece proljetno
Gdje te grije sunce slobodno
Kada pleses tako zavosno
Gdje te grije sunce slobodno
Kada pleses tako zavosno
Oci su mi more Jadransko
Ja sam Jugoslovenka
Oci su mi more Jadransko
Ja sam Jugoslovenka
Odakle si lijepa neznako
Gdje si krala sunce od bjelilo
Gdje si pila vino medeno
Kada ljubis tako sladjano
Gdje si pila vino medeno
Kada ljubis tako sladjano
Oci su mi more Jadransko
Ja sam Jugoslovenka
- TarikSA
#1494 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Imam ja zato tebe da me prosvjetlis, ja ne vidjoh da se Dodo i Dodini bune...ne vidim bas nesto posebno tog drugog svijeta o kojem ti pricas...to jesam li ja musliman ili nisam, to nisi ti da sudis nego onaj gore, al dosta vise papanluka, nek ljudi idu gdje hoce i rade sta hoce...nek odrzava koncert ko hoce i kad hoce...ne moram ja tamo biti prisutan i dovoljno sam rekao jel nesto podrzavam ili ne...necu ni ja koncert jer mogu da podrzavam ili ne, al eto recimo necu ici svakako, jer smatram da ne trebam...a ne zato sto je ona cetnikusa ili ne...bosniak.m wrote:TarikSA wrote:Go seljak u gradu, pa nije ni cudo da se na ovaj nacin i ponasaju...cuj ovih gore postova kao NECE PJEVATI...oni su valjda nesto bitno u ovoj drzavi dok sjede na ovom forumu...hahaha, smijeh me uhvati koji papanluk vlada ovdje...ostate cemo mi fildzan "muslimanska" drzava, sa Vehbijama na vlasti i bit ce nam super...crkavat cemo ko i sav taj dole muslimanski svijet, voditi ratove...gladovati...zivjeti ko krmad i sve zbog ovih opanaka koji su na balvanu sisli u grad...nema veze sto kod kuce se zvucnici lome od prekoDrinske muzike, al je bitno biti baja pa kao protestvovati, vidjeli negdje na TV-u pa sad bi oni...FUJ
Nek' su bitno oni koji je žele da pjeva, je li tako? Nek ste vi, ono što se kaže, prosvijetljeni, moderni... "Moderno" je i biti gay, pedofil, narkoman, i sad svi trebaju biti, je li? Kakve veze ima tvoja izjava "muslimanska država", ne bune se samo muslimani, i drugi su stradali u minulom ratu, i njima smeta Brena i slični. Sa kojim vehabijama? Znaš li šta je to? znaš li da se "vehabija" piše malim slovom? koji muslimanski svijet "crkava"? Mislip na one u Palestiti što provode genocid na njima, ili na one u Afganistanu i Iraku što ih zbog maka/opijuma, nafte i geostrateškog položaja ubijaju? je li na njih misliš? Kako te nije stid reći da muslimanski svijet živi kao krmad ( u tim uvjetima). Jesmo li mi u ratu živjeli kao krmad. Nosiš muslimansko ima, vjerujem da ne znaš ni šta znači, a tako govoriš.
pozzz
- kockica_kockica
#1495 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
bosniak.m wrote:Trebao bi dobro znati da bi se kao musliman trebao suprostaviti održavanju takvog koncerta, tj. savjetovati druge muslimane da ne idu, jer im nije dozvoljeno. Znaš?TarikSA wrote:Vidis ja sam musliman i ne bi volio da zivim kao oni, meni je bilo dobro i prije rata i sad mi je dobro, a opet sam musliman...nisam rekao za sve muslimanske zemlje, al dobro znas o cemu ja pricam, samo se pravis budala...al kako rekoh bit ce tebi super ovdje ako budemo fildzan drzava, cek dok izadjes na ulicu, pa ces vidjeti kad ti neko otkine glavu, kako smo krenuli tako ce nam i biti, jer ce vladati vehabije, nisu do sad - valjda, al ko da i jesu, kako provode svoj teror po gradu, a niko ni habera...KatarinaKosaca wrote:KOji je vahabija na vlasti?
jbt ko da je Brena haman bila na VBR-u i pucala kako ste opako protiv njenog dolaska
- Latina
#1496 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ma to je samo pravljenje jeftine propagande samima sebi, Brena je tu najmanje bitna. Isto kad su dosli da iskazu "gradjanski protest" kad je bio onaj neki "gay-whatever", a nisu otisli noge polomiti "hodzi" iz Gluhe Bukovice, i nisu se digli kad je uoci Bajrama zapaljena dzamija kod Trebinja. Showbusiness na nacin zute stampe i najcrnje mahale. Fuj.Dozer wrote: Ma sto ne mogu suplje...cetnici sjede u drzavi na svakom koraku, i to pravi, a svi vi veliki borci za svoje sehide sutite k'o zadnje p*cke! Sto ne porokate one koji stvarno napravise tolike sehide? Sto se ne spakujete i ne roknete Dodika, Radmanovica, Spirica...sve likovi koji su i u ratu kreirali "stvaranje" sehida!
-
bosniak.m
#1497 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
nikad nikome nisam rekao ti si musliman, ti nisi musliman, ti si 'vaki, ti si 'naki.. to je opasno.
zasmetalo mi je kako pišeš o muslimanima i (o njihovom) doživljaju ovog koncerta.
zasmetalo mi je kako pišeš o muslimanima i (o njihovom) doživljaju ovog koncerta.
- JThomas
#1498 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
upalili se k'o kutnjak, a jedno 95% će i dalje će glasati za stranku ministra "kulture" E.H. i kupovati izvjesnu novinu koja joj je pripremila teren...jer to su stubovi bošnjaštva, nema veze što im dovode lepu brenu...
-
bosniak.m
#1499 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Ne, bolan/bona. Muslimanima je, u skladu sa njihovom vjerom, zabranjeno ići na takve koncerte.kockica_kockica wrote:![]()
![]()
![]()
cuj zabranjeno
![]()
![]()
![]()
i kao musliman bi trebao da se suprostavlja...
![]()
![]()
![]()
![]()
jbt ko da je Brena haman bila na VBR-u i pucala kako ste opako protiv njenog dolaska
Ne mora neko pucati na mene da ne bi bio poželjan, dovoljno je da me ne podrži.
- Latina
#1500 Re: Brena-koncert 30.maj-ALL ABOUT
Daj ba @kekec, smanji dozivljaj. Nema vise Jugoslavije, pojela je maca ( ili su zdruzeni fasistikekec wrote:
"Tamba lamba" je sifra za "cetnikovanje" !![]()
The answer my friend is blowing in the wind...