Boze sacuvaj kad vidim nasu repku u ovim dresovima, kao da je 11 krkana sad sislo sa Mount Everesta.and wrote:očekujemo adidas uskoro
Francuski Nike je najbolji, odgovarao bi nasoj repki idealno, cak i boje.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Boze sacuvaj kad vidim nasu repku u ovim dresovima, kao da je 11 krkana sad sislo sa Mount Everesta.and wrote:očekujemo adidas uskoro

Ni meni nije ovo jasno?agent_zero wrote:Kao što sam napisao i nakon grčke, zaista najbolja garnitura od legee koju smo ikad nosili.
Samo nikako ne shvatam zašto nam je sad domaći dres plavi, a gostujući bijeli, trebalo bi da je obrnuto.
Potpis od a do ž.Obuca9 wrote:Kakvi ba žuti dresovi, što ste dosadni. Odavno niko nije predložio i da stavljamo ova geometrijska tijela po dresu, zvijezde, trouglove, kocke, kvadrate, romboide...
Od prvog dana reprezentacije, boje su bijela za domaće, a plava za gostujuće i to tako treba i ostati. Nije ovo modna pista, pa da se mijenjaju boje dresova. Zna se šta je prva, a šta druga garnitura i vozdra.
Da nije druze obrnuto..zlo87 wrote:Obuca9 wrote:Kakvi ba žuti dresovi, što ste dosadni. Odavno niko nije predložio i da stavljamo ova geometrijska tijela po dresu, zvijezde, trouglove, kocke, kvadrate, romboide...
Od prvog dana reprezentacije, boje su bijela za domaće, a plava za gostujuće i to tako treba i ostati. Nije ovo modna pista, pa da se mijenjaju boje dresova. Zna se šta je prva, a šta druga garnitura i vozdra.

andr0id wrote:Ja se uvijek pitam.. ko ovoj djeci podjeli ove dresove ?
edit: a i ne lice mi na nasu djecu..

Mislim da si u pravu, jer sam i ja isto primjetio.riko-ga wrote:No dal sam ja imao sinoc temperaturu il je na Begovicevom dresu stajao stari logo LEGE a kod igraca novi?
Pomiješao?andr0id wrote:Da nije druze obrnuto..zlo87 wrote:Obuca9 wrote:Kakvi ba žuti dresovi, što ste dosadni. Odavno niko nije predložio i da stavljamo ova geometrijska tijela po dresu, zvijezde, trouglove, kocke, kvadrate, romboide...