lala* wrote:e pa zao mi je, ne moze se sve dobiti...sad ti odluci sta ti je lakse, tacije isplatnijesumayya wrote:Znala sam ja da ima neka kvaka![]()
![]()
Malo nogotransa nije nikome škodilo
Opet pitaaaaaam, da li se plaća ljekarskiiii
lala* wrote:e pa zao mi je, ne moze se sve dobiti...sad ti odluci sta ti je lakse, tacije isplatnijesumayya wrote:Znala sam ja da ima neka kvaka![]()
![]()
Pa eto, onda hodaj....mozda i ja isto ucinimsumayya wrote:lala* wrote:e pa zao mi je, ne moze se sve dobiti...sad ti odluci sta ti je lakse, tacije isplatnijesumayya wrote:Znala sam ja da ima neka kvaka![]()
![]()
Malo nogotransa nije nikome škodiloA i nije neka tura od Unitic-a do Skenderije
![]()
Opet pitaaaaaam, da li se plaća ljekarskiiii![]()
Ja odoh vec sutra, pa vam javim koja je gnjavaza u pitanjusumayya wrote:Četvrtak će biti dan zujanja po SA, aBd
Javni jesi li uspjela sve za jedan dan završitilala* wrote:Ja odoh vec sutra, pa vam javim koja je gnjavaza u pitanjusumayya wrote:Četvrtak će biti dan zujanja po SA, aBd
jeca fleetwoodmac wrote:Dokumenit su kod njih-dakle moram ih uzeti,kopirati,ovjeriti-gdje-nisam iz Sarajeva
Tko ne stigne do petka da se upiše-može li uopće studirati ?!?!?
BIlo je lijepo osjećati se kao potencijalni student
game over.
Ponavljam, nisam sigurna...tako sam culasumayya wrote:Valjda će neko sutra pitati za to na faxu, pa neka javi...
A evo, sad je lala rekla da je 15 km ljekarski...
Pa naravno, ali uz onaj papir što su nam dali kad smo predavali papire...jeca fleetwoodmac wrote:Hoćemo li moći od njih tražitisvoje org.svjedožbe i ostale papire da ih ovjerimo...?!??!?!?!nemam kopije,
Danas sam zvala studentsku, i rekoše mi fino da ne može u ratama jedino ako imaš neki poseban razlog zašto ne možeš puni iznos odmah platiti i kao imaš razlog moraš to potkrijepiti molbom ili nekim zahtjevom!jeca fleetwoodmac wrote:aha,okej,naći ću to...
A pare,,1200 KM,,ja sam čula od 87430 ljudi da može u ratama.ili barem samo jedan semestar.ako je ODJEDNOM,,e onda fakta ne znam šta da radim..
ZNA LI NETKO ?!?!?!
Ljekarski,,pošto je to?!
ccc....uzas stvarno, nisu normalni...jeca fleetwoodmac wrote:ma znaš šta je,,trebaju im pare sad za more,za odmor,putovanja,,,ma ja..crknite
ja isto planiram u taj dom...čula sam da se zaključava u 10,ali ti možeš doć kad hoćeš,samo pozvonišHippie Soul wrote:pitanje za studente koji žive u domu, franjevačkom konkretno: postoji li u kućnom redu pravilo da do određenog doba moraš bit u domu?? ja i frendice malo volimo partijat vikendom pa se pitamo hoće li bit moguće vraćanje u kasne sate![]()
![]()