eh, njemu su sve to pustili, i zeznuo je.zamzija wrote:Gledala sam i tu Cupid...I to su zeznuli i ukinuli brzo..
Ma ima jako kvalitetnih pisaca kao što je taj Rob Thomas, ( meni se svidjelo šta radi - sviđa mi se recimo i J.J. Abrams ) - samo što vjerovatno kad kreiraju neku seriju i počnu ih snimati i razviju karaktere - umiješaju se direktori iz TV kompanija u sve to - hoće veću gledanost, podilaze gledaocima...nedaju toliku kreativnu slobodu, diktiraju - i onda ukake sve...![]()
Sve je to jedan veeeeliki biznis
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- alica.k
#1476 Re: Gledate seriju - preporucite je
- Dactyl
#1477 Re: Gledate seriju - preporucite je
Brotherhood

http://www.imdb.com/title/tt0457229/
Slično serijama tipa The Wire ili Sopranos. Preporuke

http://www.imdb.com/title/tt0457229/
Slično serijama tipa The Wire ili Sopranos. Preporuke
- alica.k
#1478 Re: Gledate seriju - preporucite je
once upon a time, isto se moze gledat
jel skinuo neko ovaj pilot sto je emitovan, jel ima kakvih razlika od onog sto je procurio?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1479 Re: Gledate seriju - preporucite je
nema sta procuriti imate ga legalno na imdb 
- vicious2
#1480 Re: Gledate seriju - preporucite je
vox-populi wrote:Odoh pogledati Game of Thrones, svi nesto hvale, pa da vidim i to cudo
gledala mislim pet epizoda ... jos uvijek ne znam zelim li nastaviti ili ne ... nakon svake kontam valjda ce sljedeca biti bolja ... gluma - relativno ok ... nista spektakularno ... puno likova ... previse za moj ukus
- VenomousV
#1481 Re: Gledate seriju - preporucite je
vicious2 wrote:vox-populi wrote:Odoh pogledati Game of Thrones, svi nesto hvale, pa da vidim i to cudo
gledala mislim pet epizoda ... jos uvijek ne znam zelim li nastaviti ili ne ... nakon svake kontam valjda ce sljedeca biti bolja ... gluma - relativno ok ... nista spektakularno ... puno likova ... previse za moj ukus
postoji neko kome se ne svidja game of thrones?
the world is coming to an end
(nista na tvoj racun ali mi je anbilivabl)
- Pitarrr82
#1482 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mene nesto i ne privlaci da pocnem gledati 
- alica.k
#1483 Re: Gledate seriju - preporucite je
radje procitaj knjigePitarrr82 wrote:Mene nesto i ne privlaci da pocnem gledati
ps. pogledala sam par epizoda ove serije hart of dixie, i eto, ono :S zenskasta je al za ubit dosadu moze
Last edited by alica.k on 25/10/2011 11:55, edited 1 time in total.
- Pitarrr82
#1484 Re: Gledate seriju - preporucite je
alica.k wrote:radje procitaj knjigePitarrr82 wrote:Mene nesto i ne privlaci da pocnem gledati
Ako dodjem do njih vrlo rado, ionako volim citati a nisam nista dobro procitao u zadnje vrijeme...
- vicious2
#1485 Re: Gledate seriju - preporucite je
ne znam - previse likova, klasicne spletke i raspleti ... bez iznenadjenja ... osim sto moram priznati fenomenalna uvodna spica i mjuza za nju ... ostalo prosjek ...VenomousV wrote:vicious2 wrote:vox-populi wrote:Odoh pogledati Game of Thrones, svi nesto hvale, pa da vidim i to cudo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
postoji neko kome se ne svidja game of thrones?
the world is coming to an end![]()
(nista na tvoj racun ali mi je anbilivabl)
a s druge strane mislim da mi je dosta ovih srednjovjekovnih egzibicija ... do mene je ... mrzi me traziti smiley kojemu je dosadno ...
- vicious2
#1486 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pitarrr82 wrote:alica.k wrote:radje procitaj knjigePitarrr82 wrote:Mene nesto i ne privlaci da pocnem gledati
Ako dodjem do njih vrlo rado, ionako volim citati a nisam nista dobro procitao u zadnje vrijeme...
spremi se na niz od nekoliko knjiga po 800 stranica (barem u prijevodu) ...
- Pitarrr82
#1487 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma to nije problem, citao sam i mnogo "teze" knjige 
- vicious2
#1488 Re: Gledate seriju - preporucite je
nije mi bila namjera obeshrabriti te ... samo gledajuci seriju, ne znam da i knjiga moze biti bolja... pokusala sam uporedo ... ne ide iz gore navedenih razloga ... kao da citam Snjeguljicu s nebrojeno likova ...Pitarrr82 wrote:Ma to nije problem, citao sam i mnogo "teze" knjige
ali to je ipak moj stav - i kao sto rekoh - mozda je do mene ...
- Pitarrr82
#1489 Re: Gledate seriju - preporucite je
vicious2 wrote:nije mi bila namjera obeshrabriti te ... samo gledajuci seriju, ne znam da i knjiga moze biti bolja... pokusala sam uporedo ... ne ide iz gore navedenih razloga ... kao da citam Snjeguljicu s nebrojeno likova ...Pitarrr82 wrote:Ma to nije problem, citao sam i mnogo "teze" knjige
Ma no sikiriki ja i ne dozvoljavam da necije misljenje utice na mene, ja sam stvaram svoje misljenje o necemu a i nisu sva misljenja ista nekome se svidja, nekome ne... Mozda ne gledam sto sada ionako ima par serija koje se mogu pratiti pa cak i neka starija, sto mi je draze nego gledati glupost...
Za knjige cemo vidjeti, ako dodjem do njih...
- vicious2
#1490 Re: Gledate seriju - preporucite je
ako zelis imam ja link za knjige u pdfPitarrr82 wrote:vicious2 wrote:nije mi bila namjera obeshrabriti te ... samo gledajuci seriju, ne znam da i knjiga moze biti bolja... pokusala sam uporedo ... ne ide iz gore navedenih razloga ... kao da citam Snjeguljicu s nebrojeno likova ...Pitarrr82 wrote:Ma to nije problem, citao sam i mnogo "teze" knjige
Ma no sikiriki ja i ne dozvoljavam da necije misljenje utice na mene, ja sam stvaram svoje misljenje o necemu a i nisu sva misljenja ista nekome se svidja, nekome ne... Mozda ne gledam sto sada ionako ima par serija koje se mogu pratiti pa cak i neka starija, sto mi je draze nego gledati glupost...
Za knjige cemo vidjeti, ako dodjem do njih...
- swirl
#1491 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ako volite istorijske serije, ova je super, juce sam je pocela gledati

- Pitarrr82
#1492 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tu mi je drug preporucio ali je i dalje nekako izbjegavam, ne znam nesto mi... valjda bas sto volim historiju pa ne zelim da mi je mozda neka glupost kvari 
- swirl
#1493 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma super je, jos ako si citao knjigu Familija - Mario Puzo, nema sta da brinesPitarrr82 wrote:Tu mi je drug preporucio ali je i dalje nekako izbjegavam, ne znam nesto mi... valjda bas sto volim historiju pa ne zelim da mi je mozda neka glupost kvari
- Pitarrr82
#1494 Re: Gledate seriju - preporucite je
swirl wrote:Ma super je, jos ako si citao knjigu Familija - Mario Puzo, nema sta da brinesPitarrr82 wrote:Tu mi je drug preporucio ali je i dalje nekako izbjegavam, ne znam nesto mi... valjda bas sto volim historiju pa ne zelim da mi je mozda neka glupost kvari
Ne ali cu seriju ocigledno morati poceti gledati jer vidim da je hvalite na sve strane
- swirl
#1495 Re: Gledate seriju - preporucite je
Procitaj i knjigu, neces pogrijesitiPitarrr82 wrote:swirl wrote:Ma super je, jos ako si citao knjigu Familija - Mario Puzo, nema sta da brinesPitarrr82 wrote:Tu mi je drug preporucio ali je i dalje nekako izbjegavam, ne znam nesto mi... valjda bas sto volim historiju pa ne zelim da mi je mozda neka glupost kvari
Ne ali cu seriju ocigledno morati poceti gledati jer vidim da je hvalite na sve strane
- Pitarrr82
#1496 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sto je najgore ja kad se uhvatim knjige ne znam stati, to nam je porodicno pa ih "gutamo" heheh ali hocu u svakom slucaju (malo je off sorry) 
- horion_bosona
#1497 Re: Gledate seriju - preporucite je
swirl wrote:Ako volite istorijske serije, ova je super, juce sam je pocela gledati
evo jedan interesantan tekst vezan za Dzem sultana (hint Prokleta avlija
druga sezona bi trebala u aprliu 2012...
- swirl
#1498 Re: Gledate seriju - preporucite je
A je li iko gledao ovu novu tursku seriju "Sulejman Velicanstveni"? Navodno je jako dobra.
- swirl
- Skream
#1500 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ako ima knjiga, ja bi radije čito knjiguuuuuuuswirl wrote:Ovu: