-----------------LIVERPOOL FC-------------------------
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bato99
#1476 Re: English Premier League
ja ovih navijača razno raznih malih ekipa ,svaka im druga liverpool ovo, ono
..kompleksi su to shvaćam, jer ipak je to najveći klub svih vremena
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1477 Re: English Premier League
ove godine im se ne pise dobro, bolnica su postali, a Torres ce vjerovatno na operaciju. Veceras, cini mi se, nema jos Gerrarda, Skrtela, Aurelia... i jos njih par. tesko da ce pobijediti Lyona, a moraju.bato99 wrote:ja ovih navijača razno raznih malih ekipa ,svaka im druga liverpool ovo, ono..kompleksi su to shvaćam, jer ipak je to najveći klub svih vremena
Tesko da im se pise dobro ove sezone, sa ovakvim raspletom povreda. Mislim da je najvise kriva klupa, na kojoj uglavnom sjede anonimusi i propaliteti tipa voronjina. Nema Torresa, Gerrarda i nema ni Liverpoola... tesko s takvom filozofijom do trofeja ove sezone.
-
krusty
#1478 Re: English Premier League
ako su pobijedili man utd mogu vala i lyon... ako izgube, nema sanse da prodju grupnu fazu
- Better Man
#1479 Re: English Premier League
Teško! Kad nisu istog mogli dobiti kući.
-
Danss
#1480 Re: English Premier League
Lyon ne gubi od Reds-a kuci. Najvise sto moze Liverpool je nerijeseno u ovom momentu.
- bato99
#1481 Re: English Premier League
niko nije favorit ni protiv ovakvog liverpoola,večeras sva tri boda uzimaju REDSIkrusty wrote:ako su pobijedili man utd mogu vala i lyon... ako izgube, nema sanse da prodju grupnu fazu
-
todd_smith
#1482 Re: English Premier League
mancester vs chelsea ovog vikenda...ko uzima?
drogba je odlicnoj formi, dok ferninad i vidic ulaze u malo losiju formu,u zadnje vrijeme
drogba je odlicnoj formi, dok ferninad i vidic ulaze u malo losiju formu,u zadnje vrijeme
-
krusty
#1483 Re: English Premier League
chelsea - manchester da budemo precizni 
- do_tokija
#1484 Re: English Premier League
nije te bilo poslije onih potopa nadam se da ce liverpool pobjediti za vikend pa da nam se ponovo javisbato99 wrote:niko nije favorit ni protiv ovakvog liverpoola,večeras sva tri boda uzimaju REDSIkrusty wrote:ako su pobijedili man utd mogu vala i lyon... ako izgube, nema sanse da prodju grupnu fazu
- belafonte
#1485 Re: English Premier League
SjaaajnoBlues ban suspended
The Court of Arbitration for Sport (CAS) has granted Chelsea's request to suspend their transfer ban.
Fifa ruled against Chelsea in August when they deemed that the English club had induced teenager Gael Kakuta to break his contract with Lens.
As punishment for this, the world's governing body imposed a transfer ban on Chelsea and stated they could not register new players for two transfer windows.
This meant Chelsea would not be able to sign a new player until 2011. However the Blues have successfully lobbied CAS that their ban should be suspended until their full appeal against Fifa's decision is heard by the Swiss-based court.
This now means that Chelsea will be in a position to buy players in January, if they wish.
CAS also ruled that Gael Kakuta - who was banned from playing for four months - has also had his suspension 'stayed' making him available for selection.
The CAS statement read: "The Court of Arbitration for Sport (CAS) has granted the request for a stay filed by Chelsea Football Club Ltd and Mr Gaël Kakuta in relation to the decision taken by the Fifa Dispute Resolution Chamber on 27 August 2009.
"The Fifa Dispute Resolution Chamber imposed, inter alia, a restriction of four months' ineligibility on Mr Gael Kakuta, and Chelsea Football Club Ltd was banned from registering any new players, either nationally or internationally, for the next two complete, consecutive registration periods.
"Such sanctions are now stayed until the CAS renders its final decision in this matter."
As of yet, Chelsea are yet to receive a date from CAS for their appeal - although this is not now expected until after January.
- Edin H.
#1486 Re: English Premier League
Pozdrav svim navijacima Hull City-ja
Zavalise ga protiv Stoke u 90. minuti.
Zavalise ga protiv Stoke u 90. minuti.
- cyprus
#1487 Re: English Premier League
A sada?cyprus wrote:Ja mislim da je savršeno jasno ko je ove sezone No1 u England
-
paranoid_android
#1488 Re: English Premier League
Blue is the colour, football is the game, we're all together, and winning is our aim, so cheer our song through the sun and rain, cause Chelsea, Chelsea is our name! 
- rado_vidjen
#1489 Re: English Premier League
Cestitam veliku pobjedu jednom od najvecih Londonskih klubova nad B timom Man.U-a
Suko je jos jednom pokazao kakav je parmak. Obertan napadac? Da te vidim, isuto bi te
Suko je jos jednom pokazao kakav je parmak. Obertan napadac? Da te vidim, isuto bi te
-
krusty
#1490 Re: English Premier League
cuj B timom ?
falila su 3 igraca a ne 11...
ako cemo tako onda je i B tim Liverpoola razmontirao najjaci sastav Man Utda

falila su 3 igraca a ne 11...
ako cemo tako onda je i B tim Liverpoola razmontirao najjaci sastav Man Utda
- do_tokija
#1491 Re: English Premier League
sace doci better man da nam kaze kako je ovo bilo rutinski i da je ovaj poraz ustvari dio unaprijed smisljene taktike fergusona koja ce na kraju donijeti titulu!
-
flamethrower
#1492 Re: English Premier League
Arsenal lagano koraca ka tituli!
- do_tokija
#1493 Re: English Premier League
flamethrower wrote:Arsenal lagano koraca ka tituli!
takodjer ne treba otpisati ni liverpool iz borbe za ligu evrope!
- rado_vidjen
#1494 Re: English Premier League
Luzerspulu je falio samo Gerarrd, no to nije tema ove emisije.
Zanimljivo je trio u vezi Ballack-Lampa-Deco (i Essien kao zadnji vezni)
Fakticki 3 igraca koji pretenduju na istu poziciju, ali ipak nekako ukomponovani i ima mjesta za svakog od njih.
Ovo pominjem zbog Miske-Pjanic price, kao, oni ne mogu zajedno jer su po vokaciji obojica playevi.
Steta pa se Carvalho ne povrijedi, danas je djelovao impresivno
Fakticki 3 igraca koji pretenduju na istu poziciju, ali ipak nekako ukomponovani i ima mjesta za svakog od njih.
Ovo pominjem zbog Miske-Pjanic price, kao, oni ne mogu zajedno jer su po vokaciji obojica playevi.
- Edin H.
#1495 Re: English Premier League
rado_vidjen wrote:Luzerspulu je falio samo Gerarrd, no to nije tema ove emisije.
Steta sto se Carvalho, Deko i Nani (posto nije igrao mogao ga je npr. navijac Chelsea spucat stosom) nisu povrijedili
- Neelix
#1496 Re: English Premier League
Edin H. wrote:
Steta sto se Carvalho, Deko i Nani (posto nije igrao mogao ga je npr. navijac Chelsea spucat stosom) nisu povrijedili
- ja.neron
#1497 Re: English Premier League
jel ovaj debil od danas nama sudi protiv Portugala
kakvih je gluposti dosudio i propustio dosuditi danas ovo je fakat za doživotnog bana iz fudbala
kakvih je gluposti dosudio i propustio dosuditi danas ovo je fakat za doživotnog bana iz fudbala
- belafonte
#1498 Re: English Premier League
Kakav Deco, kakav Nani...
Ja stvarno ne znam sta ovaj kloc od Deca radi u prvoj postavi Chelsea, pa frajer igra iza dva napadaca, zadatak mu je da ih pita loptama, a on ne zna ni igraca prediblat, otvorit se, uzasan u duelima, uvijek je u raskoraku kad mu suigrac dodaje loptu
- sto se tice njega, za nas je plus ako bude igro
O Naniju ne treba trosit tastaturu
Jedino Carvalho moze dobit prolaznu ocjenu, al jedno je igrat u tandemu sa najjacim odbrambenim na svijetu, a drugo sa rupom kakva je Pepe
A tekma danas, tvrda, rovovska, ManU strasna ekipa, falio je Dimi da ih poveze u napadu, do 16 sve odlicno ide al onda petljanac
Terry majstore, suknu ga on ManU-u za onaj promasen penal

Sudija je kriminalac i bojim se da ce nam on glave doci vise nego Deco, Nani i ostali kurci
Ja stvarno ne znam sta ovaj kloc od Deca radi u prvoj postavi Chelsea, pa frajer igra iza dva napadaca, zadatak mu je da ih pita loptama, a on ne zna ni igraca prediblat, otvorit se, uzasan u duelima, uvijek je u raskoraku kad mu suigrac dodaje loptu
O Naniju ne treba trosit tastaturu
Jedino Carvalho moze dobit prolaznu ocjenu, al jedno je igrat u tandemu sa najjacim odbrambenim na svijetu, a drugo sa rupom kakva je Pepe
A tekma danas, tvrda, rovovska, ManU strasna ekipa, falio je Dimi da ih poveze u napadu, do 16 sve odlicno ide al onda petljanac
Terry majstore, suknu ga on ManU-u za onaj promasen penal
Sudija je kriminalac i bojim se da ce nam on glave doci vise nego Deco, Nani i ostali kurci
- ultima_palabra
#1499 Re: English Premier League
Uvijek se zajebem kad pođem gledat ove engleske "superderbije", kakva antipropaganda fudbala. Manchester ko nešto bolji, u onom silnom nabijanju i gubljenju lopte, ali Chelsea ga zabi, ko bi reko iz prekida
Liverpool i Chelsea već duže vremena forsiraju ovakvu igru, a sad se pridružio i Manchester, nakon odlaska Ronalda i Teveza.
- cyprus
#1500 Re: English Premier League
Sve stojibelafonte wrote:Kakav Deco, kakav Nani...
Ja stvarno ne znam sta ovaj kloc od Deca radi u prvoj postavi Chelsea, pa frajer igra iza dva napadaca, zadatak mu je da ih pita loptama, a on ne zna ni igraca prediblat, otvorit se, uzasan u duelima, uvijek je u raskoraku kad mu suigrac dodaje loptu- sto se tice njega, za nas je plus ako bude igro
O Naniju ne treba trosit tastaturu![]()
![]()
Jedino Carvalho moze dobit prolaznu ocjenu, al jedno je igrat u tandemu sa najjacim odbrambenim na svijetu, a drugo sa rupom kakva je Pepe![]()
A tekma danas, tvrda, rovovska, ManU strasna ekipa, falio je Dimi da ih poveze u napadu, do 16 sve odlicno ide al onda petljanac![]()
Terry majstore, suknu ga on ManU-u za onaj promasen penal![]()