Samina Bajramović: ali to nije isto ako je on nju varao on je muskarac a ona majka dvoje djece ...a jos i pokrivena zena....
Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dječak sa šibicama
#1476 Re: Oprostiti prevaru
Ali ova je objasnila!
Samina Bajramović: ali to nije isto ako je on nju varao on je muskarac a ona majka dvoje djece ...a jos i pokrivena zena....

- madner
#1477 Re: Oprostiti prevaru
Kamenom je. Osim ako nije bilo varanje sa drugom zenom 
- HAVANA
#1478 Re: Oprostiti prevaru
sanabe wrote:Jesmol se podjelili?ja sam na strani Arduane, samo da se očitujem
![]()
![]()
Laže ba Aldin
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Riddle
#1479 Re: Oprostiti prevaru
Aaaaaaj nije valjda stvarno pisao ove pjesmice... 
-
*zena21
#1480 Re: Oprostiti prevaru
dječak sa šibicama wrote:Ali ova je objasnila!![]()
pa vjeruj da ih ima dosta koji ovako razmisljaju... cak i na par stranica unazad (nevezano za ovaj slucaj), neko od forumasha laze - razumijem da musko vara, al zensko???
- Zelena Carapa
#1481 Re: Oprostiti prevaru
Sta god da je uradila, svojom sutnjom i ignoriranjem njegovim medijskih ispada dokazuje da je zrelija osoba od njega.
-
Zoya
#1482 Re: Oprostiti prevaru
Ako sam ista naucila o muskarcima, onda je to da oni mnogo lose podnose poraz nego zene, i ovo je otpilike nacin na koji se oni svete zenamaZelena Carapa wrote:Sta god da je uradila, svojom sutnjom i ignoriranjem njegovim medijskih ispada dokazuje da je zrelija osoba od njega.
- Zelena Carapa
#1483 Re: Oprostiti prevaru
Ma d aimalo mucne glavom skontao bi da je ovim potezom najvise nanio stete svojoj djeci. Pa nece jadna opstat po vrticima. a tek kad u skolu krenu. Bas je papak.Zoya wrote:Ako sam ista naucila o muskarcima, onda je to da oni mnogo lose podnose poraz nego zene, i ovo je otpilike nacin na koji se oni svete zenamaZelena Carapa wrote:Sta god da je uradila, svojom sutnjom i ignoriranjem njegovim medijskih ispada dokazuje da je zrelija osoba od njega.
-
Zoya
#1484 Re: Oprostiti prevaru
E tako zene razmisljaju
Oni bi citavom svjetu da su u mogucnosti rekli da im je zena kurva, bez obzira jel to majka njihove djece ili ne.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
hocunecu
#1486 Re: Oprostiti prevaru
uceraj ga u kucusanabe wrote:ćuti breHAVANA wrote:sanabe wrote:Jesmol se podjelili?ja sam na strani Arduane, samo da se očitujem
![]()
![]()
Laže ba Aldin
Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- pustopoljina
#1488 Re: Oprostiti prevaru
dječak sa šibicama wrote:Ali ova je objasnila!![]()
evo je, JBL, zena za tebe.
- Ma.Le.Na
-
BJB
#1490 Re: Oprostiti prevaru
Grom vas ne ubio sve skupa..'Bem ti radoznalost, odem i procitamm bljuc/trac nazovi vijest i na kraju recenicu
Mene ovo na "Hasanaginicu" lici.No, ipak je kazala da nije tačno da se razvodi.
-
Zoya
#1491 Re: Oprostiti prevaru
Nista to sis, on je vec na statusu stavio razveden, pa nek' se ona sada slikaBJB wrote:Grom vas ne ubio sve skupa..'Bem ti radoznalost, odem i procitamm bljuc/trac nazovi vijest i na kraju recenicuMene ovo na "Hasanaginicu" lici.No, ipak je kazala da nije tačno da se razvodi.
-
Mr.Penguin
#1492 Re: Oprostiti prevaru
Na cijoj ste strani i zasto? 
- liliput
#1493 Re: Oprostiti prevaru
A to je bas njegov licni profil???Zoya wrote: Nista to sis, on je vec na statusu stavio razveden, pa nek' se ona sada slika
Otkud ste tako sigurni?
koliko poznatih/javnih licnosti ima profile tako - po 100 profila, a ljudi uopce niti nisu na FB...
Ja mislim da je ovo sve skupa neka - farsa... Ali eto... Kako god - ako je sala, neumjesna je, ako je zbilja tuzna je ...
Al nije nase da nagadjamo ...
- Ma.Le.Na
#1494 Re: Oprostiti prevaru
Mr.Penguin wrote:Na cijoj ste strani i zasto?
ni na cijoj
ne mogu biti na strani zene koja vara muza i dvoje djece...niti mogu biti na strani muza koji na ovakav nacin vraca zeni pri tom ne misleci na djecu i posljedice koje ce to imati po njih
-
BJB
#1495 Re: Oprostiti prevaru
Bolesno..HEbo ih Facebook..Svoj prljav vesh tako svima iznosti i gurati pod nos..Nisam mislila da je tako glup.Zoya wrote:Nista to sis, on je vec na statusu stavio razveden, pa nek' se ona sada slikaBJB wrote:Grom vas ne ubio sve skupa..'Bem ti radoznalost, odem i procitamm bljuc/trac nazovi vijest i na kraju recenicuMene ovo na "Hasanaginicu" lici.No, ipak je kazala da nije tačno da se razvodi.
@MrPenguin, mislim da su oboje postupili glupo, al' je on ispao takva budala da bi mu bolje bilo da je ispo iz voza..
Ne razmislja uopste o djeci i kakve to posljedice moze imati na njih..Trebao je to sa svojom suprugom rijesiti, razvesti se ili ostati zajedno, nije bilo potrebno iznositi sve u medije..Hebe se meni ko koga krese ili ne krese.
Aldino, kao pjevac mi se svidja, ima dobrih pjesama al' je ovim dokazao da je glup.
-
Zoya
#1496 Re: Oprostiti prevaru
Pa iskreno se nadam da nije, no ono sto je kaz'o za avaz se jako slaze sa onim sto pise na fb profilu. Haj poselami ga kako god, i reci mu da smo uz njegaliliput wrote:A to je bas njegov licni profil???Zoya wrote: Nista to sis, on je vec na statusu stavio razveden, pa nek' se ona sada slika
Otkud ste tako sigurni?
koliko poznatih/javnih licnosti ima profile tako - po 100 profila, a ljudi uopce niti nisu na FB...
Ja mislim da je ovo sve skupa neka - farsa... Ali eto... Kako god - ako je sala, neumjesna je, ako je zbilja tuzna je ...
-
Mr.Penguin
#1497 Re: Oprostiti prevaru
Znaci moze se izjednaciti prevara i njegova izjava da ga je ona prevarila?Ma.Le.Na wrote:Mr.Penguin wrote:Na cijoj ste strani i zasto?
ni na cijoj
ne mogu biti na strani zene koja vara muza i dvoje djece...niti mogu biti na strani muza koji na ovakav nacin vraca zeni pri tom ne misleci na djecu i posljedice koje ce to imati po njih
- HomeSweetHome
#1498 Re: Oprostiti prevaru
Zar ne mislite da bi, prije nego sto ste se napljuvali na ovih 10-tak stranica, bilo ljudski da ste sacekali da se oglasi i druga strana, sto se sigurno mora desiti, bez obzira na PR pricu i ostalo?
Mislim da ova cijela prica nema veze s pamecu i da je situacija upravo suprotna. On je cijelo vrijeme radio sta je htio, ona mu oprastala kako to samo mahnito, zaljubljeno zensko zna, i sad kad je ona konacno poravnila, on je osjetio da mu se izmice tlo pod nogama i odlucio da preduhitri drugi moguci scenario koji bi, ovaj put, njega potopio... Pa, cijeli grad zna za njegove "izlete"...
A on je pravi psihopata... ovakve bljuvotine izgovoriti na zenu s kojom si dijelio (kakav-takav) zivot, koja ti je rodila dvoje djece, i koju su jednom (valjda) volio, moze samo potpuno poremeceni kreten...
A ovo mijenjanje statusa na Fejsu (ima li igdje onaj smajli sto lupa glavom u zid), k'o kakav 13-ogodisnjak, u stilu necu vise da se igram, vrati mi moje krpice i mrs iz moje avlije
Ali, koga briga sta ja mislim?! Njihovi zivoti, njihov brak... Meni je nevidjeno zao djece, a za Arduanu se ne sekiram. Ona je dovoljno pametna, lijepa i uspjesna (sve ono sto on nije) da iz ovoga brzo i lako ispliva...
Mislim da ova cijela prica nema veze s pamecu i da je situacija upravo suprotna. On je cijelo vrijeme radio sta je htio, ona mu oprastala kako to samo mahnito, zaljubljeno zensko zna, i sad kad je ona konacno poravnila, on je osjetio da mu se izmice tlo pod nogama i odlucio da preduhitri drugi moguci scenario koji bi, ovaj put, njega potopio... Pa, cijeli grad zna za njegove "izlete"...
A on je pravi psihopata... ovakve bljuvotine izgovoriti na zenu s kojom si dijelio (kakav-takav) zivot, koja ti je rodila dvoje djece, i koju su jednom (valjda) volio, moze samo potpuno poremeceni kreten...
A ovo mijenjanje statusa na Fejsu (ima li igdje onaj smajli sto lupa glavom u zid), k'o kakav 13-ogodisnjak, u stilu necu vise da se igram, vrati mi moje krpice i mrs iz moje avlije
Ali, koga briga sta ja mislim?! Njihovi zivoti, njihov brak... Meni je nevidjeno zao djece, a za Arduanu se ne sekiram. Ona je dovoljno pametna, lijepa i uspjesna (sve ono sto on nije) da iz ovoga brzo i lako ispliva...
-
Mr.Penguin
#1499 Re: Oprostiti prevaru
Slazem se djeca ispastaju ali sad on treba misliti na njih(djecu) kad ona nije mislila na njih kad ga je varala?@MrPenguin, mislim da su oboje postupili glupo, al' je on ispao takva budala da bi mu bolje bilo da je ispo iz voza..
Ne razmislja uopste o djeci i kakve to posljedice moze imati na njih..Trebao je to sa svojom suprugom rijesiti, razvesti se ili ostati zajedno, nije bilo potrebno iznositi sve u medije..Hebe se meni ko koga krese ili ne krese.
Aldino, kao pjevac mi se svidja, ima dobrih pjesama al' je ovim dokazao da je glup.
- liliput
#1500 Re: Oprostiti prevaru
A to kao i Avaz stavlja samo PROVJERENE I DOKAZANE tekstove prica?Zoya wrote:Pa iskreno se nadam da nije, no ono sto je kaz'o za avaz se jako slaze sa onim sto pise na fb profilu. Haj poselami ga kako god, i reci mu da smo uz njegaliliput wrote:A to je bas njegov licni profil???Zoya wrote: Nista to sis, on je vec na statusu stavio razveden, pa nek' se ona sada slika
Otkud ste tako sigurni?
Avaz mi je bas novina kojoj je SVE vjerovat... Ma hajte ba...
Mislim, nemam ga ja sta selamit, nit luk jela nit lukom smrdila - nit ga znam, nit ga poznajem, nit me briga - iskreno.
Njima njihovo, a meni moje
(zao mi samo djece - kako god)