U principu da ali i dalje mislim da je to jedini način da se nešto napravi. Treba ući u skupštinu ali nikako pod krinkom nekog "pokreta" već kao pojedinac i onda tamo da se te osobe pokušaju organizovati tako da za početak dozvole ulazak novih snaga u skupštinu. I onda već imaš polaznu osnovu da preglasaš/dovedeš u pitanje neke odluke. Nakon nekog vremena se može razmišljati i o preuzimanju kluba iznutra, to je jedino rješenje. Jedini problem je što naši navijači to ne shvataju, misle da je bojkot i psovanje vrhunac promjene. U nekim periodima to može biti sredstvo ali ovako nikako ne. Oni ionako ne žive od naših karata već od krađe na transferima, sponzorstvima i dotacijama, nešto i na štimanju utakmica.sadmire wrote:tako nesto sam mislio, jer se drugacije ne moze sa strane djelovati, ali to je u startu osudjeno na propast i to bas iz razloga koji si ti naveo. Kod nas vlada takav mentalitet da ne mozes imati casne namjere, da uvijek sve radis sa zadnjim mislima, sa nekakvim interesom! I takve optuzbe bole casne ljude, zbog cega se oni radije ne izlazu tom stresu!
U svakom slučaju, to je osjetljiva tema ali ipak postoji rješenje. Ne bih o tome javno, bolje je o takvim stvarima pričati preko PP-a nego ovdje.
Da ali realno nije Adilović ni neki igrač pa da sad "eksplodira". Zajebanciju na stranu, ako Adilović i proradi u Želji to neće biti zato što je Amar nešto genijalno skontao ili što mu je ovdje neko branio već čisto zbog činjenice da će tamo dobro morati oznojiti guzicu da ostane u prvoj ekipi. Kod nas se mogao zezati, šetati i glumiti zvijezdu kada mu je bilo zagarantovano mjesto u prvoj ekipi. Imam osjećaj da bi u Čeliku i na štakama igrao, zato i nije imao motivacije da se troši već je uzimao lovu i levatio nas budale. Rijetki su igrači poput Purića ili Bilobrka koji uvijek daju 100% iako nemaju neku ozbiljniju konkurenciju.sadmire wrote:najzalosnije je sto ce, gdje god da ode, tamo vise pruziti nego u Celiku! I tako je sa mnogo drugih igraca, budu najbolji u svojim klubovima, onda dodju ovamo i nestanu! Ako hoces nazadovati u karijeri, dodji u Celik!? I da te po mogucnosti Ibrakovic trenira! A Sabic sportski direktor bude.