BH fudbalski/nogometni talenti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- IcedMFEarth
#1476 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Instalirao sam malorpije sebi fifu, i čini mi se u svakom klubu ima neki mladi igrač našeg porijekla 
-
MightyMatch
#1477 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Mario Vrancic dao dva gola i proglasen igracem kola,iako ga prije nije bilo ni na mapi odmah u repku WTF.Uopste ni na vidiku nema BIH drzavljanstvo.mavi wrote:Mario Vrančić u zadnjem kolu 2. njemačke lige proglašen igračem kola. U nastupu svog Paderborna protiv Bochuma dao dva gola i imao jednu asistenciju.Bičakčić opet dobar, odigrao svih 90. minuta u gostujućoj pobjedi svoje ekipe, dok je naš vrli reprezentativac Vrančić ušao tek u 65. minuti u igru.
E, moj Pape...
Bicakcic pozvan kod Jagodica da bi se saznalo da se ovaj odrekao BIH drzavljanstva i uzeo Njemacko jos jedan WTF
E moj @mavi....
- PapeSusic
#1478 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Mario Vrancic je iz Slavonskog Broda valjda? Neznam kako mu brat Damir moze igrati za nas
Da nisu iz Bosanskog Broda samo sto su rodjeni na drugoj strani?
- PapeSusic
#1479 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Mozel link?MightyMatch wrote: Bicakcic pozvan kod Jagodica da bi se saznalo da se ovaj odrekao BIH drzavljanstva i uzeo Njemacko jos jedan WTF
E moj @mavi....
- Arteta
#1480 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Ko je Aldin Cajic iz Teplica?
- PriNc_ba
#1481 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
A sto nakukase pobjedu ovi iz Prijedora
dobih 4 markice, bezze stavio na njih marku zezancije radi jer kukaju danima i Boga mi nakukase je mahalski 
a ovaj Leotar vec godinama pobjedjuje 1 0 i to u 90 minuti mnoge protivnike... fkt nevjerovatno... bas bih volio izvuci izvjestaje njihovih tekmi u Trebinju u zadnjih 5 sezona da vidim koliko su ih dobili u 90oj
a ovaj Leotar vec godinama pobjedjuje 1 0 i to u 90 minuti mnoge protivnike... fkt nevjerovatno... bas bih volio izvuci izvjestaje njihovih tekmi u Trebinju u zadnjih 5 sezona da vidim koliko su ih dobili u 90oj
- hrastov žižak
#1482 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Znači Mikić talent. Neka talenata.PriNc_ba wrote:A sto nakukase pobjedu ovi iz Prijedora![]()
dobih 4 markice, bezze stavio na njih marku zezancije radi jer kukaju danima i Boga mi nakukase je mahalski
-
Korisničkoime
#1483 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Kako je onda igrao za U19 BiH, mada je igrao i za U18 Njemačke, je li moguće da ima dvojno državljanstvo jer je to rijedak slučaj u Njemačkoj da nekome dozvole da pored njihovog ima još jedno državljanstvo.MightyMatch wrote:Mario Vrancic dao dva gola i proglasen igracem kola,iako ga prije nije bilo ni na mapi odmah u repku WTF.Uopste ni na vidiku nema BIH drzavljanstvo.mavi wrote:Mario Vrančić u zadnjem kolu 2. njemačke lige proglašen igračem kola. U nastupu svog Paderborna protiv Bochuma dao dva gola i imao jednu asistenciju.Bičakčić opet dobar, odigrao svih 90. minuta u gostujućoj pobjedi svoje ekipe, dok je naš vrli reprezentativac Vrančić ušao tek u 65. minuti u igru.
E, moj Pape...
Bicakcic pozvan kod Jagodica da bi se saznalo da se ovaj odrekao BIH drzavljanstva i uzeo Njemacko jos jedan WTF
E moj @mavi....
-
MightyMatch
#1484 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Jel ti citas sta se pise.Imao je BIH drzavljanstvo i onda se odrekao tog istog da bi dobio Njemacko.Moze imati samo jedno barem u slucaju BIH i Njemackog drzavljanstva.Pokusao je k'o fol i barbarez da ima dva na kraju naravno se odlucio za ovu ''jacu''putovnicuKorisničkoime wrote:Kako je onda igrao za U19 BiH, mada je igrao i za U18 Njemačke, je li moguće da ima dvojno državljanstvo jer je to rijedak slučaj u Njemačkoj da nekome dozvole da pored njihovog ima još jedno državljanstvo.MightyMatch wrote:Mario Vrancic dao dva gola i proglasen igracem kola,iako ga prije nije bilo ni na mapi odmah u repku WTF.Uopste ni na vidiku nema BIH drzavljanstvo.mavi wrote:Mario Vrančić u zadnjem kolu 2. njemačke lige proglašen igračem kola. U nastupu svog Paderborna protiv Bochuma dao dva gola i imao jednu asistenciju.Bičakčić opet dobar, odigrao svih 90. minuta u gostujućoj pobjedi svoje ekipe, dok je naš vrli reprezentativac Vrančić ušao tek u 65. minuti u igru.
E, moj Pape...
E moj @mavi....
Uostalom i Jagodic je o tom slucaju pricao,da ostaje zal sto nakon poziva,ovaj nije mogao
pomoci''mladoj repci zbog toga sto nema BIH drzavljanstvo.Valjda navodno ovaj je sad predao papire za opet da vrati BIH drzavljanstvo
Kako to da ti kao vrhunski pratilac reprezentacija BIH i jos vrhunskiji kriticar ili zanovjetalo da ne znas za ovaj slucaj
-
Korisničkoime
#1485 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Pazi lik igrao za U18 Njemačke znači tada je morao imati njemačko državljanstvo (ili dvojno) zatim zaigra za U19 BiH tada je morao imati BH državljanstvo (ili pak opet dvojno). Moguće je imati dvojno ali je izuzetno rijetko i kod Barbareza nije bila kriva Njemačka nego naši debili (kao i obično), on je tu mogućnost dobio ali nije mogao zbog naših iskoristit.Jel ti citas sta se pise.Imao je BIH drzavljanstvo i onda se odrekao tog istog da bi dobio Njemacko.Moze imati samo jedno barem u slucaju BIH i Njemackog drzavljanstva.Pokusao je k'o fol i barbarez da ima dva na kraju naravno se odlucio za ovu ''jacu''putovnicu Sad ostaje nagadjanje zasto je Bico to ucinio,da li mozda zbog nagovora jos u Stutgartu dok je igrao(zbog odredjenog broja stranaca),da li nada da ce igrati za Njemacku repku ili samo glupost i naivnost tacno se ne zna.
Uostalom i Jagodic je o tom slucaju pricao,da ostaje zal sto nakon poziva,ovaj nije mogao
pomoci''mladoj repci zbog toga sto nema BIH drzavljanstvo.Valjda navodno ovaj je sad predao papire za opet da vrati BIH drzavljanstvo Ko ce ga vise znati.,mulja i sebe i druge.
Kako to da ti kao vrhunski pratilac reprezentacija BIH i jos vrhunskiji kriticar ili zanovjetalo da ne znas za ovaj slucaj .
Sada je li moguće igrati za nečiju U18/U19 repku a nemati državljanstvo te zemlje
A hebiga toliko "slučajeva" u našem fudbalu ima da mora postojati jedan koji nisam dobro upratio, ljudi ih štancaju samo tako ne može nam svima biti sve taman a ne bi bilo ni zanimljivo.
Ozbiljno još sad kad ti navede da je predao papire da opet vrati BH državljanstvo tek sad više ništa nije jasno biće što kažeš da mulja ili mi ne znamo dovoljno.
-
Lex77
#1486 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Moguće, većina ljudi iz Bosanskog Broda je rođena u Slavonskom Brodu (tako i ja) jer je zajedničko rodilište izgrađeno u S.Brodu.PapeSusic wrote:Mario Vrancic je iz Slavonskog Broda valjda? Neznam kako mu brat Damir moze igrati za nasDa nisu iz Bosanskog Broda samo sto su rodjeni na drugoj strani?
- Koshpa
#1487 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Upravo gledam na SK tekmu Zorya vs Vroclav ili vako nesto
Sunjic odlican u odbrani

- Impavidus
- PapeSusic
#1489 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
RIPImpavidus wrote:Mislim da se spominjao na ovoj temi...![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/premin ... /120905032
-
PeppermintSA
#1490 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
ima li stream mlade repke?
- PapeSusic
#1491 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Sanjin Prcic, 1993 bio na klupi ove sezone u Ligue 1, povrijedjen do marta 
-
Eborg
#1492 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Sjajan je bio u U-19, šteta što se povrijedio prije par dana ili kad već. Samo mu je 18 godina a već je dogurao do klupe, igra za rezerve Sochauxa.
-
dnaxy
#1493 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
posto u posavini nije bilo bolnice nemal pa svi su rodjeni u slavonskom broduPapeSusic wrote:Mario Vrancic je iz Slavonskog Broda valjda? Neznam kako mu brat Damir moze igrati za nasDa nisu iz Bosanskog Broda samo sto su rodjeni na drugoj strani?
-
Eborg
#1494 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Upravo tako, obojica su iz Bosanskog Broda ali su rođeni u Slavonskom Brodu. Na osnovu roditelja imaju naše državljanstvo.
-
Hodidid
#1495 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Sta je sa Seferovicem? On izgleda potpuno pao u zaborav.
- agent_zero
#1496 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
http://sportsport.ba/ino_fudbal/alen-ha ... teda/87762
Šta je s ovim momkom? Jeli ga iko ikad kontaktirao?
I kakva je to sad praksa da nam naši bivši reprezentativci (otac ovog momka, Sejad Halilović, standardan u vrijeme prvog mandata Fuke Muzurovića) prosto "serviraju" vlastitu djecu tuđim repkama?
Šta reći, kakvu posluku porati?
I kakva je to sad praksa da nam naši bivši reprezentativci (otac ovog momka, Sejad Halilović, standardan u vrijeme prvog mandata Fuke Muzurovića) prosto "serviraju" vlastitu djecu tuđim repkama?
-
juventus
#1497 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Upravo sam i ja to isto napisao ovdje prije nešto manje od 5 mjeseci:agent_zero wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/alen-ha ... teda/87762
http://www.klix.ba/forum/predstavite-ml ... 18s25.html
- PapeSusic
#1498 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Jesi frajerjuventus wrote:Upravo sam i ja to isto napisao ovdje prije nešto manje od 5 mjeseci:agent_zero wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/alen-ha ... teda/87762
http://www.klix.ba/forum/predstavite-ml ... 18s25.html

-
juventus
#1499 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
pa naravno...uvijek bio... 
-
BiTa
#1500 Re: BH fudbalski/nogometni talenti
Gorostasni bosanski dječak s pedigreom uskoro u Liverpoolu?
SIN nekadašnjeg vrsnog napadača Real Sociedada i Barcelone Mehe Kodre, Kenan Kodro vjerojatno će karijeru nastaviti na Anfieldu, piše "Tribalfootball".
13-godišnji Kenan Kodro označen je kao ogromni potencijal, a u prilog mu ide i nesvakidašnja visina. Naime, već sa 13 godina visok je 190cm, zbog čega je i zainteresirao Rafu Beniteza, koji očito simpatizira igrače koji sa visine gledaju svijet.
Kenan je trenutno član Real Sociedada, a ne napunivši 14 godina visinom je prestigao 188cm visokog oca, koji je i sam bio izrazito korpulentan napadač.
Kako u Liverpoolu trenutno igra i 202cm visoki Peter Crouch, nije nemoguće da s Kodrom juniorom jednoga dana zaigra u tandemu. Bio bi to svakako najviši napadački tandem u povijesti.
SIN nekadašnjeg vrsnog napadača Real Sociedada i Barcelone Mehe Kodre, Kenan Kodro vjerojatno će karijeru nastaviti na Anfieldu, piše "Tribalfootball".
13-godišnji Kenan Kodro označen je kao ogromni potencijal, a u prilog mu ide i nesvakidašnja visina. Naime, već sa 13 godina visok je 190cm, zbog čega je i zainteresirao Rafu Beniteza, koji očito simpatizira igrače koji sa visine gledaju svijet.
Kenan je trenutno član Real Sociedada, a ne napunivši 14 godina visinom je prestigao 188cm visokog oca, koji je i sam bio izrazito korpulentan napadač.
Kako u Liverpoolu trenutno igra i 202cm visoki Peter Crouch, nije nemoguće da s Kodrom juniorom jednoga dana zaigra u tandemu. Bio bi to svakako najviši napadački tandem u povijesti.