Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
abondanzieri, koliko puta treba reć da se tamo ne stavljaju komentari?
Ono što je Hantraga napisao očito je lapsus, al nije protupravilno ni kažnjivo, tako da ne vidim čemu frka.
Nije nikakva frka,ono sam ja iz zajebancije napisao,jednostavno nisam mogao da odolim
Ipak slazem se s tobom da nije u redu da se tamo ostavljaju komentari i obecavam da to necu vise raditi
cyprus wrote:abondanzieri, koliko puta treba reć da se tamo ne stavljaju komentari?
Ono što je Hantraga napisao očito je lapsus, al nije protupravilno ni kažnjivo, tako da ne vidim čemu frka.
Nije nikakva frka,ono sam ja iz zajebancije napisao,jednostavno nisam mogao da odolim
Ipak slazem se s tobom da nije u redu da se tamo ostavljaju komentari i obecavam da to necu vise raditi
Nije nikakvo kurcenje,nego zayebancija,ali eto
Jos jednom ponavljam da se slazem da nije bilo u redu od mene da tamo ostavljam komentar i ovom prilikom se opet izvinjavam clanovima saveza zbog toga,uz cvrsto obecanje da se to vise nece ponoviti
p.s.
zelim samo da pitam mog sljedeceg protivnika Neelixa je li ono prognozir'o da ce Schalke pobijediti Dortmund 0-4 u gostima,ili je jednostavno zaboravio ostaviti prognozu za taj par?
Hantraga wrote:
E dabro da zapamtim...a i ti vjecno bordo, cinkarosu, da nisi ocviko, ovi kasapini nebi ni primjetili...
E sam da znas, kad ti bude falio bod za opstanak, na mene ne racunaj...
1.Nisam ja cviko, meni isto, kako god dobio sam 3 boda.
2. kasapini su ko??? I ja sam u Savezu, pa moram paziti na regularnost
A za ovaj bode cemo se dogovoriti
Hantraga wrote:E abondizeri, svaka ti dala...bas ti fala sto si ono napravio, pa sam imao sansu da prepravim prije vikenda...
Nema na cemu druze,iako si me demolir'o u prvom kolu i pritom mi nanio jedini poraz u dosadasnjem dijelu sezone,ipak fair play treba da bude na prvom mjestu
Neelix wrote:Centro Barber Bandabou - Jong Colombia Boca Sami
Undeba Bandabou - Centro Barber Bandabou
1.liga Holandskih Antila (rimuje se )... niti znam gdje je to ni šta je to, ali nebitno (i ovo se rimuje ).
Uglavnom, nisam znao koja dva para da dodam. Troumio sam se između 1. Singapurske, 1. Malezijske i 1. Holandskih Antila. Onda mi je za oko zapao boldirani klub. I provjerih, i po svim informacijama na soccerway-u, taj klub 14.02. igra dvije utakmice na isti dan. E sad, vjerovatno su se zajebali oni na SW-u, ali možda i nisu pa me baš zanima jel' moguće da jedan klub igra na isti dan dva kola.