Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta fali bodu?
Koliko jos tekmi vaznih treba da se odigra i snaga da se sacuva a ovo je samo prvo poluvrijeme tekme sa Salkeom. Igrat ce se lagano da se ne primi gol pa ako se sta da dobro i jest, a onda kuci juris da im 4 komada zabijemo do 30 min.
missko wrote:Sta fali bodu?
Koliko jos tekmi vaznih treba da se odigra i snaga da se sacuva a ovo je samo prvo poluvrijeme tekme sa Salkeom. Igrat ce se lagano da se ne primi gol pa ako se sta da dobro i jest, a onda kuci juris da im 4 komada zabijemo do 30 min.
ja sam dvicu u glavu gadj`o...
uz duzno postovanje schalke-u koji nije izgubio ni jedan mec ove sezone u LS kod kuce i cestitke za dvije pobjede protiv vremesnog intera u 1/4 finalu, mislim da nemaju sta da traze protiv utd-a
koji nema poraza na strani u ovoj sezoni LS, igraju odlicno i prije svega sigurno, na pragu su osvajanje jos jedne titule u premiershipu poslije pobjede nad evertonom... igraju u kontinuitetu dobro,
dok schalke ove sezone preferira toplo-hladno te su potuno nepredvidivi, sto govori o njihovom stvarnom (ne)kvalitetu... uvjeren sam da ce ser aleks protiv takvog schalke-a, uspjeti proci u finale i prekinuti neugodnu tradiciju sa njemcima
u 1/2 finalu LS ispadao `97 dortmund-a, `02 od bajer-a
a prosle godine u 1/4 finalu od bajerna...