Bosanska piramida Sunca vol.5
-
Neregistrirani
Da, cak nam i napravi spisak za lektiru: http://piramidasunca.ba/ba/index.php?op ... 9&Itemid=1
-
Piramidos
A meni idu na zivce lopovi kao ti kad prisvajaju kulturnu bastinu Bosne i Hercegovine za Hrvatskustojdraga wrote:.
Naproto mi ide na živce što tko zna kakvi globtroteri i kakti profesorčići negdje na nekom učilištu u nekoj zabiti il srednoj školi, sada nalaze potrebu da dociraju i elaboriraju s visokog, kao prosvječujući glupi i neobrazovani puk u Bosni i šire.

-
HoustonPiramidiot
Stojdraga, hajde sad procitaj ovo sto si napisao 3 puta, pa nam objasni na sta si stvarno mislio. Pazi malo kako sklapas recenice ako zelis da te i drugi razumiju. Osim sto vjerovatno ni sam ne bi uspio upratiti tok svojih misli, mogao bi nam objasniti koji se to lik prezivao Heinrich a da je tako poznat u istoriji.stojdraga wrote:Ma ja ti uopće ne sporim da je gosp. Henirich geolog. Dapače, tipovi istog prezimena svakako su bolje poznati iz povijesnih čitanki nego on.![]()
To svakako, pardon, jedan s drugim nikakve veze nemaju.
I ovaj lik se nasao da dijeli lekcije. Mora biti da si i ti jedan od onih placenika APWR-a koji se trudi da piramidioti sto gluplje izgledaju.
-
stojdraga
Naravno da vam se djele lekicje. I to ono, pod normalno i usput.
Vidim da stej poprilično konfuzni i zbunjeni, pa sad više i sami neznate šta očete, eto, što bi neki američki geolog bio u pravu, a arheolginja koja nije iz Amerika ne bi. Jel zato što vodi knjižnicu? Ajde molim vas, pa to je i tak instutucija gdje nikad niste bili, pa vas sad kopka da nije i knjižnica neki dio neke sljedbe novog doba. He, he, jadnicmo moji, nije vam to to. Elem, ak vas mama i tata nisu vodili u knjižnicu baš nikada, a ni sa školom niste bili, javite se Grahovcu na mejl Nek pošalje po vas jedan od svoja dva službena auta pa nek vas otpelaju u neku knjižnicu. Bez brige, niš strašno.
Ne znam zašto Hercegovina ne bi imala svoju kulturnu baštinu? U čem je problem, šta nisu u Bosni svi narodi i mjesta ravnopravni, il neki smiju a drugi ne smiju imat kulturnu baštinu?
I da, eto, priznajem da nisam new age vjernik.
Što se tiče prodavača čarobne vode, čovjek je magistrirao na PMFu u Zagrebu pa svakako možeš tamo dobiti sve reference koje te zanimaju.O malenkost prodavača minijatura (baš sam završil janjičare, super izgledaju) pogledaš koje sveučilišne udžbenike preporučene za alternativna vjerovanja. Bravo. hahaha. .
Eto, budući da si idemo na živce ( to je valjda konstanta u komunikaciji s iskompleksiranim i prištavim tipovima), onda niš od pjesmica i bajki, samo deranje.
Vidim da stej poprilično konfuzni i zbunjeni, pa sad više i sami neznate šta očete, eto, što bi neki američki geolog bio u pravu, a arheolginja koja nije iz Amerika ne bi. Jel zato što vodi knjižnicu? Ajde molim vas, pa to je i tak instutucija gdje nikad niste bili, pa vas sad kopka da nije i knjižnica neki dio neke sljedbe novog doba. He, he, jadnicmo moji, nije vam to to. Elem, ak vas mama i tata nisu vodili u knjižnicu baš nikada, a ni sa školom niste bili, javite se Grahovcu na mejl Nek pošalje po vas jedan od svoja dva službena auta pa nek vas otpelaju u neku knjižnicu. Bez brige, niš strašno.
Ne znam zašto Hercegovina ne bi imala svoju kulturnu baštinu? U čem je problem, šta nisu u Bosni svi narodi i mjesta ravnopravni, il neki smiju a drugi ne smiju imat kulturnu baštinu?
Što se tiče prodavača čarobne vode, čovjek je magistrirao na PMFu u Zagrebu pa svakako možeš tamo dobiti sve reference koje te zanimaju.O malenkost prodavača minijatura (baš sam završil janjičare, super izgledaju) pogledaš koje sveučilišne udžbenike preporučene za alternativna vjerovanja. Bravo. hahaha. .
Eto, budući da si idemo na živce ( to je valjda konstanta u komunikaciji s iskompleksiranim i prištavim tipovima), onda niš od pjesmica i bajki, samo deranje.
-
HoustonPiramidiot
Sve cekam da mi das lekciju iz povijesti (moze i alternativna), a ti nista.stojdraga wrote:Naravno da vam se djele lekicje. I to ono, pod normalno i usput.
Pa gdje nestade tip iz povijesti koji se prezivao Heinrich? Nije valjda da ne znas.
Stojdraga, ti svoje lekcije mozes drzati samo ekipi sa http://bosnian-pyramid.com i to njima obojici.
-
Princess Fiona
Bice da je jezik ovih mumbo-jumbo-new-age-i-ostalih-ubleha, sluzbeni naziv "world-class meaningless bollocks".Shoshana wrote:Na kom je ovo jezikustojdraga wrote:Samo gledam ove antipiramidijote, i čitam te neviđene gluposti koje su u stanju napisati.
Naprosto se čudim da uz takvo krdo brižnih i zainteresiranih "eksperata" federalna vlada nije i prije odobrila sredstva za istraživanja u Visokom. Ono, tolko su ubjedljivi da je prosto neobično što vlada nije kad je poslušala eksperta Kemcu, Neregistriranog, V.Kukimucimacu il što već, kao i ostale njima slične ublehe, odmah izvadila 200.000 km i dala za istraživnje i konzervaciju.
Da se čovjek zapita odmah kakva jeto vlada i kakvi su to ljudi koji eto, neregistrovanom il kemici il hustonpiramidiotu ne da nedaju 200.000, nego im nedaju ni šuplji prdac. Je.. ga, šta sad tu nije uredu? Pa šta nije to kruna svekolike bosanske inteligencije, duhovitosti, pismenoti i svakojakih predanja? Šta nisu oni zaslužili barem bonove za topli obrok u nekoj menzi
Jamačno, još je veči misterij što to nije dala na ridanje APWRa za stanjem u bosanskoj kulturi . Ovi su tolko ridali da se moglo čekivat bar poziv na krafnu i komad bajatog suđuka, a ono ništa. Ne šljive ih ni pol posto. Nula bodova.
A vid sad ovo; vlada je to dala pare na zalaganje Osmanagića i Fondacije, a program sanacije Visokog imaš na stranicama Fondacije. Ezem ti ga na. Ludijana jedna. Ovi "eksperti" kriče, urlaju, kleveću i previjaju se od šege, a kad treba pare nać, onda ih pronađe Šeširđija a ne ovi glasnogovornici iz šupljeg u prazno.
I sad, čovjek pronašo pare, Zemaljski muzealci kopaju, i šta, da on to poruši? Koja glupost. Prije su to porušili ovi dripci koji nisu dobili ništa a ljubomorni su na to što je ovaj omogućio iskopavanja. Pa ono, da ga naprde naprijed, s pijukom u istinu. Sramota jedna. Kakvi šupci.
-
Neregistrirani
Bosna i Hercegovina! Mozda ce tebi, i pokojem stanovniku sela Suskovo i Bobanovo, ovo biti sok, ali ono sto je u Hercegovini pripada Bosni i Hercegovini, a ne Hrvatskoj.stojdraga wrote: Ne znam zašto Hercegovina ne bi imala svoju kulturnu baštinu? U čem je problem, šta nisu u Bosni svi narodi i mjesta ravnopravni, il neki smiju a drugi ne smiju imat kulturnu baštinu?
stojdraga wrote: Što se tiče prodavača čarobne vode, čovjek je magistrirao na PMFu u Zagrebu pa svakako možeš tamo dobiti sve reference koje te zanimaju.
Svaka cast njegovom magisteriju, ali kad krene lijeciti kravljim urinom i reklamirati se u "Magicnoj zoni", proradi mi zrnce sumnje."Čist izvorni metal bakra, gvožđa, srebra, kalaja, arsena i još nekih elemenata greje se do usijanja a potom se umače u herbalne čajeve, susamovo ulje ili kravlji urin.!"
http://www.svet.co.yu/?state=3&izdanje= ... anak=10718
O deranju s pristavim tipovima ne znam nista, moracu ti vjerovati na rijec.stojdraga wrote: Eto, budući da si idemo na živce ( to je valjda konstanta u komunikaciji s iskompleksiranim i prištavim tipovima), onda niš od pjesmica i bajki, samo deranje.![]()
- veseoko_kukulamovic
Ja bih prije rekao, Stojdraga, da si ti poprilično očajan zbog razvoja situacije, a po količini komentara, te činjenici da si jedini koji još pokušava bacati prašinu u oči preko ovog foruma - i da si najpogođeniji. Na kraju, postoji itekako velika razlika između američkog geologa, koji je uradio laboratorijske analize kugli iz Zavidovića, i zagrebačke bibliotekarke koja "glupim Bosancima" tuši Cremoa i Thompsona kao naučnike, makar se radilo o vrlo upitnom pseudonaučnom hinduističkom kreacionizmu:stojdraga wrote:Vidim da stej poprilično konfuzni i zbunjeni, pa sad više i sami neznate šta očete, eto, što bi neki američki geolog bio u pravu, a arheolginja koja nije iz Amerika ne bi. Jel zato što vodi knjižnicu?
http://en.wikipedia.org/wiki/Hinduism_and_creationism
Šta je, Gospon Publicist, mislili ste da Bosanci ne znaju čitat?
-
walkabout
Javio se Kemica, treba mu hitna pomoc dabi razumijo ovo ispod! Nurke mu nema (jos uvijek fata Krmme) a ionaj supak tetic se nedje izgubijo. Unaprijed zafaljiva.
stojdraga wrote:Naravno da vam se djele lekicje. I to ono, pod normalno i usput.
![]()
![]()
![]()
-
stojdraga
Vidi vidi. Pacijenti se nešto usplahirili i kidaju si živce pod lagano, Haha.
Nego, fakat je magistriro kod prof. Bregan na temi psihodeličnih gljiva koje su koristili sibriski šamani. Divan rad, usporediv sa čuvenom Gravesovom knjigocom o prehrani kulta Kentaura. Budući da ne pratim (najviše jer mi se neda) druge bizarnosti, ovo o kravljoj balezi neznam i nemogu sudit. Nego ima onaj idiot iz Hjustona, pa kak u Texasu ima krava kolko očeš predlažem da on to isproba...
Ne poznajme nikoga iz sela koje spomniješ (Šuškovo ili Bobanovo il kako već), i nigdje nisam nikad rekao da Hercegovina nije u Bosni. Pa šta se vaša i naša zemlja ne zove Bosna i Hercegovina. Ne zove se samo Bosna (uostalom, piše ti u osobnoj iskaznici, izvučeš je iz džepa i pročitaš).
Malo su mi bed ti nabusiti komentari koji potencijraju kakti ugroženosti Bosanaca od Hrvata (Pa ne igram nogomet, tek klaframo o tim piramidama i novim vjerovanjima). Mislim, ko da ih potpisuje onaj akademik (prije grafički urednik il nekaj sličnog) koji tvrdi da Hrvata u Bosni i nije bilo prije 19.stoljeća, il se varam? Mora da je ipak riječ o filozofskom pogledu, no za to očito nema dovoljno filozofskog obrazovanja da ga se izvede načistac. Kako bilo, ne mislim da su Mate Boban ili Gojko Sušak graditelji Bosanskih piramida. Glede toga morete odahnut.

Nego, fakat je magistriro kod prof. Bregan na temi psihodeličnih gljiva koje su koristili sibriski šamani. Divan rad, usporediv sa čuvenom Gravesovom knjigocom o prehrani kulta Kentaura. Budući da ne pratim (najviše jer mi se neda) druge bizarnosti, ovo o kravljoj balezi neznam i nemogu sudit. Nego ima onaj idiot iz Hjustona, pa kak u Texasu ima krava kolko očeš predlažem da on to isproba...
Ne poznajme nikoga iz sela koje spomniješ (Šuškovo ili Bobanovo il kako već), i nigdje nisam nikad rekao da Hercegovina nije u Bosni. Pa šta se vaša i naša zemlja ne zove Bosna i Hercegovina. Ne zove se samo Bosna (uostalom, piše ti u osobnoj iskaznici, izvučeš je iz džepa i pročitaš).
Malo su mi bed ti nabusiti komentari koji potencijraju kakti ugroženosti Bosanaca od Hrvata (Pa ne igram nogomet, tek klaframo o tim piramidama i novim vjerovanjima). Mislim, ko da ih potpisuje onaj akademik (prije grafički urednik il nekaj sličnog) koji tvrdi da Hrvata u Bosni i nije bilo prije 19.stoljeća, il se varam? Mora da je ipak riječ o filozofskom pogledu, no za to očito nema dovoljno filozofskog obrazovanja da ga se izvede načistac. Kako bilo, ne mislim da su Mate Boban ili Gojko Sušak graditelji Bosanskih piramida. Glede toga morete odahnut.
- veseoko_kukulamovic
Stojdraga, plaho ti nešto sliniš na Bosnu, biće da se tebi i damanhurskim kompanjonima dopala ideja da te New Age kreacionističke budalaštine podvaljujete "glupim Bosancima" kao njihov nacionalni program.
Samo ste malo ispali iz syncha. Semke se uvlači u dupe "50.000 ljudi - Bošnjaka" u New Yorku, a ti ga miniraš:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=1066 ... count=2544

Samo ste malo ispali iz syncha. Semke se uvlači u dupe "50.000 ljudi - Bošnjaka" u New Yorku, a ti ga miniraš:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=1066 ... count=2544
Pa kud pred Bajram, crni Stojdraga?!Na taj način oni ustvari rade pritisak na pojedince koji nisu njihovi istomišljenicii, a s druge strane nastoje u svakom pogledu zakočiti diskusiju o tim bosanskim piramidama. Razlog tome je u činjenici što je Osmanagić svoje alternativno istraživanje (a čovjek svoje stavove javno naziva "alternativna historija", što svatko zna) počeo na brdu, piramidi, gdje se nalazi stolni grad bosanskih kraljeva Visoki. Za bosanske povjesničare i arheologe, on predstavlja podjednako "sveto mjesto" kao i za Osmanagića. Dapače, budući da su tzv. Bošnjaci relativno "novi narod" (prije su narod bili "muslimani") pristupilo se i pisanju nove povijesti tog naroda koje je vrlo osjetljivo jer bi trebalo povezati teško povezive stvari i u principu dokazati da je taj narod postojao i u davno vrijeme kada o njemu, konkretno, ni spomena nema. Nisam dakle protovnik toga da se itko izjašnjava kako god hoće, kao Bošnjak i tako osjeća, ali nacionalni zanos mlađahnih sarajevskih studenata ipak im ne daje za pravo da na svojim blogovima vrijeđaju ljude. Srednjovjekovni grad Viski tako je postao od presudne važnosti u toj novokomoniranoj povijesti, a Osmanagić i njegova alternativna historija nacionalnim bosanskim integralistima emancipiranim iz muslimanstva, srpstva il hrvatstva, došli su kao prst u oko.
-
HoustonPiramidiot
Osim sto upraznjava alternativnu povijest, alternativnu geologiju, i alternativnu pismenost, ovaj lik stojdraga se upustio i u alternativni humor. Stojdraga, hajde probaj jos jedan vic, mozda se javi chupo sa svojim smjehuljcima.stojdraga wrote:Vidi vidi. Pacijenti se nešto usplahirili i kidaju si živce pod lagano, Haha.![]()
Nego, fakat je magistriro kod prof. Bregan na temi psihodeličnih gljiva koje su koristili sibriski šamani. Divan rad, usporediv sa čuvenom Gravesovom knjigocom o prehrani kulta Kentaura. Budući da ne pratim (najviše jer mi se neda) druge bizarnosti, ovo o kravljoj balezi neznam i nemogu sudit. Nego ima onaj idiot iz Hjustona, pa kak u Texasu ima krava kolko očeš predlažem da on to isproba...![]()
Stojdraga, sta bi sa onim likom iz istorije koji se preziva Heinrich?
stojdraga wrote:Ma ja ti uopće ne sporim da je gosp. Henirich geolog. Dapače, tipovi istog prezimena svakako su bolje poznati iz povijesnih čitanki nego on.![]()
Hajde otkrij nam tajnu, kad te vec tri puta molim da nas pocastis malo svojim svekolikim znanjem.
-
HoustonPiramidiot
Djaba se bacakas nogicama, stojdaraga.stojdraga wrote:Veslko kucimucimacu i ovaj Idijot tipa Hjuston ista su otužna stvar. Jedan jad, drugi bijeda, i tako povazdan.
Nego, znate šta, lakše je brdo iskopat no da vas dvojica postanete duhoviti.
Grozno kak se ritaju, pa nisu u štali!
Cuo si ti da je bio neki Heinrich esesovac, ali vidi vraga, nije mu to prezime, papak jedan.stojdraga wrote:Ma ja ti uopće ne sporim da je gosp. Henirich geolog. Dapače, tipovi istog prezimena svakako su bolje poznati iz povijesnih čitanki nego on.![]()
-
Piramidos
Za ovo se nekada na ovom forumu dobivalo ban a ocito da administratori nisu vise sto su bili svjesni i oni da su popapali pricu ovih new age iz hrvatske pa se usutili.stojdraga wrote:ovaj Idijot tipa Hjuston ista su otužna stvar.
-
HoustonPiramidiot
Piramidos, ja se ne bih previse uzbudjivao oko toga.Piramidos wrote:Za ovo se nekada na ovom forumu dobivalo ban a ocito da administratori nisu vise sto su bili svjesni i oni da su popapali pricu ovih new age iz hrvatske pa se usutili.stojdraga wrote:ovaj Idijot tipa Hjuston ista su otužna stvar.
Kod mene je to samo dio nika, dok je kod stojdrage mentalno stanje.
- veseoko_kukulamovic
Moguće uskoro postane i službena moneta Fondacije:HoustonPiramidiot wrote:Kod mene je to samo dio nika, dok je kod stojdrage mentalno stanje.
http://otpor-stoko.bloger.hr/post/break ... 69765.aspx

-
walkabout
Kemica javlja da se Nurko vratijo izlova:
“Jarane, davdis Nurke, digo nos, nemere se sanjim nipricat vise! Ufatijo ono Krmme i sad je niko ko on!”
“Pa kako je uspio?”
“Kaze on “Sve tije u tehniki – kad je ono Krmme opet nakratko izletilo iz svoje sume, jasam zaviko “Stojkrme, stani!”, ono stade zbunito i jati se onako obrusim nanjega i ufatim ga zivoga!”. Mozhsh mislit Nurkine tehnike!”
“I sta je uradio sa krmetom?”
“Odnio ga u Dom Kulture u Zlovrhovitiche.I to u knjiznicu!”
“Tamo??? Zasto tamo???”
“Pa posto je to jedina prostorija koja je uvijek prazna – neces valjda zivo krme ukafanu. A i oče da mu bidne registrirano uknjige – nekse zna koje Nurko, najbolji lovac nakrmadi.”
“Dobro Kemica, a sta ima novo kod tebe?”
“Pa, eto, trenutno sam u fazi mazanja – dok sam bijo uTroji, ufatijo sam malo vishe hrecegovackoga sunceta pa samti izgorijo pokozi, ito, daizvines, po zadnjici. Ma nemoguti ni sjest, sve sami plikovi, moramti lezat potrbuske.”
“Cuj, kako to?”
“Pa kad sam bijo kod onije zidina, jena turistkinja Shvabica meje prepoznala, bila kod mene umuzeju skoro i ja joj se dopo pravo. Zove me da idemo iza zidina, ja kazem bjezi bona, cuce Mensura, kaze ona nemora da zna, te ti se ja prevarim i sanjom iza onije zidina. Itako timi 3 sahata, jel ,kuces manje, a poshto sam ja bijo gornji – eto ti belaja.
Nego, imash li ti malo masla, bash mi jutros nestade kad me je Mensura mazala.”
“Jarane, davdis Nurke, digo nos, nemere se sanjim nipricat vise! Ufatijo ono Krmme i sad je niko ko on!”
“Pa kako je uspio?”
“Kaze on “Sve tije u tehniki – kad je ono Krmme opet nakratko izletilo iz svoje sume, jasam zaviko “Stojkrme, stani!”, ono stade zbunito i jati se onako obrusim nanjega i ufatim ga zivoga!”. Mozhsh mislit Nurkine tehnike!”
“I sta je uradio sa krmetom?”
“Odnio ga u Dom Kulture u Zlovrhovitiche.I to u knjiznicu!”
“Tamo??? Zasto tamo???”
“Pa posto je to jedina prostorija koja je uvijek prazna – neces valjda zivo krme ukafanu. A i oče da mu bidne registrirano uknjige – nekse zna koje Nurko, najbolji lovac nakrmadi.”
“Dobro Kemica, a sta ima novo kod tebe?”
“Pa, eto, trenutno sam u fazi mazanja – dok sam bijo uTroji, ufatijo sam malo vishe hrecegovackoga sunceta pa samti izgorijo pokozi, ito, daizvines, po zadnjici. Ma nemoguti ni sjest, sve sami plikovi, moramti lezat potrbuske.”
“Cuj, kako to?”
“Pa kad sam bijo kod onije zidina, jena turistkinja Shvabica meje prepoznala, bila kod mene umuzeju skoro i ja joj se dopo pravo. Zove me da idemo iza zidina, ja kazem bjezi bona, cuce Mensura, kaze ona nemora da zna, te ti se ja prevarim i sanjom iza onije zidina. Itako timi 3 sahata, jel ,kuces manje, a poshto sam ja bijo gornji – eto ti belaja.
Nego, imash li ti malo masla, bash mi jutros nestade kad me je Mensura mazala.”
- uozo
@stojdraga
Dobar dan!
Imal' kakih novosti od one zrake sto ce nas opauchit' za koju godinu?
Jel' je ko od ovih s plejade skoro vidio i sta bi s Orionom?
Molim Vas da mi odgovorite jer sam vec poceo da pravim zrakoskloniste u podrumu pa mi trebaju detaljnije informacije da narucim detaljni inzenjering za zastitu od unistivackih zraka. Molio bi onaj Pi En Aj Di ako moze, prosim!
Dobar dan!
Imal' kakih novosti od one zrake sto ce nas opauchit' za koju godinu?
Jel' je ko od ovih s plejade skoro vidio i sta bi s Orionom?
Molim Vas da mi odgovorite jer sam vec poceo da pravim zrakoskloniste u podrumu pa mi trebaju detaljnije informacije da narucim detaljni inzenjering za zastitu od unistivackih zraka. Molio bi onaj Pi En Aj Di ako moze, prosim!
-
walkabout
Zovnem Kemicu jutros da vidim kako je.
“Pa malo je lakse jarane, sreca pa mi je mehko na minderu, medju siljtetima. A i muzika mi je bash fina.”
“Sta slusas?”
“Slusamti pijesme iz mojie mladije dana – evo bash jena odnjih, stranska, zove se Shoshana. Kako sama je samo volijo. Al nemerem se bash opustit, jedna briga me mori.”
“Koja briga?”
“Pa eto, prema ovijem proracunima, nije nam puno ostalo, sve ce otic uhendek kad Zraka dodje. Pito Nurku, kaze on prodo kucu, ocero zenu, uzo kredit ubanki i tempiro da ga pocne vracat 2012-te. I crce otsmjeha. Neshto mislim da ija tako uradim.”
“A sta ako Zraka ne dodje? Sta ces onda?”
“Tu nejmma greske – ima da dodje il je nema! I to mahsuz ce da doleti iz sazvijezhdja Orijon!”
“A stha ako ipak ne dodje?”
“Cuj, pa kako shta – ufaticu zanji avijon za Hjuston!”
“Pa malo je lakse jarane, sreca pa mi je mehko na minderu, medju siljtetima. A i muzika mi je bash fina.”
“Sta slusas?”
“Slusamti pijesme iz mojie mladije dana – evo bash jena odnjih, stranska, zove se Shoshana. Kako sama je samo volijo. Al nemerem se bash opustit, jedna briga me mori.”
“Koja briga?”
“Pa eto, prema ovijem proracunima, nije nam puno ostalo, sve ce otic uhendek kad Zraka dodje. Pito Nurku, kaze on prodo kucu, ocero zenu, uzo kredit ubanki i tempiro da ga pocne vracat 2012-te. I crce otsmjeha. Neshto mislim da ija tako uradim.”
“A sta ako Zraka ne dodje? Sta ces onda?”
“Tu nejmma greske – ima da dodje il je nema! I to mahsuz ce da doleti iz sazvijezhdja Orijon!”
“A stha ako ipak ne dodje?”
“Cuj, pa kako shta – ufaticu zanji avijon za Hjuston!”
-
stojdraga
#1499 astrološki snošaj
Huston Idiot: Majku mu, nikako da se dovinem do tog Orijona. Grrrrr!
Kremica: Ma ne brini dragi, stavi malo vazelina.
Huston Idiot: Agrh, evo, ide sa vazelinom.
JKremica: More, more, idemo, guraaaaj! Već vidim Plejade.

- veseoko_kukulamovic
#1500 Re: astrološki snošaj
Auuuu, pa za ovo treba bit fakat Publicist i Intelektualac, da se čovjek dovine do ovakvih spiritualnih denziteta.stojdraga wrote:Huston Idiot: Majku mu, nikako da se dovinem do tog Orijona. Grrrrr!