znas li mozda godinu?
a mal me buni?jel ova zuta zgrada na cosku sad di je onaj ulaz za sportlife?

i fasovat tripervalterbranisarajevo wrote:
E kakve je Pešta....kažu da se ovdje mogao popiti lijep himber...
nevjerovatno je koliku razliku može napraviti parče zelenilaMAN-lion's coach wrote:

odličnamaximilijana wrote:
Chmoljo wrote:nevjerovatno je koliku razliku može napraviti parče zelenilaMAN-lion's coach wrote:

napravila bi se tolika razlika da se sa pojedinih mjesta ukloni beton i ostavi trava.nosara wrote:
Objektivno, tehnicki je zahtjevno, previse nas je da bi se tu nesta cifralo, sminkalo... a i svaki kvadrat ceste nam je od zivotne vaznosti...Chmoljo wrote:napravila bi se tolika razlika da se sa pojedinih mjesta ukloni beton i ostavi trava.nosara wrote:
umjesto žardinjera, tj još betona... ne znam, ali na ovim slikama Sarajevo više liči lijepom Novom Sadu, nego sadašnjem svom sivilu i betonu
Edin H. wrote:Muha gdje je ba ona Suhra, ona je covjece kao dragstor radila 24/7![]()
Ne znam samo da li su joj u Drini socijalno i penziono placali
Pa dobro valter je postavio sliku Drinemuha_sa wrote:Edin H. wrote:Muha gdje je ba ona Suhra, ona je covjece kao dragstor radila 24/7![]()
Ne znam samo da li su joj u Drini socijalno i penziono placali![]()
hajd-valjda je i ovo u sklopu teme slike starog SA![]()
nema kafica, birtije i birtiješine u koju moja malenkost ušla nije osim cuvene Drineu tu rupetinu nikad za nikad ušo nisam--dovoljno je bilo proc pored pa pogledat idiotske face koje tu ulaze i izlaze da ti se život smuci
![]()
A Šuhraona je više po ulici hodala i ganjala vojnike a u pauzama je valjda dolazila u Drinu da malo predahne dok sljedeceg vojnika ne zaganja
bukvalno ih je ganjala po čaršiji
očima svojim gledo kako oni jadnici bježe a ona navaljuje
![]()
Penziono su joj obecali neki iz tadašnje JNA uplacivat i penziju izganjata jesul, dragi bog zna