...ovo je poza na fazon ... ''pa mogu li i ja malo nesto gricnuti sa stola''

Moderator: anex

e bravooo ta rijec mi je falilasitno wrote:doradO - lafac ti je charoban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Daj mi obje da pomilkim....i macana moze nije problem.Mi cemo to u cetveroLayne wrote:
Nisam ni znao da imam dvijeDaću ti jednu da pomilkiš
![]()
A ovu cu da pojedemLayne wrote:![]()
dzizs krajst, mislim da si je kupila u ZOO centru, to je Frlja (vidis joj oci malo frljave) a ja sam je jubila svaki dan, trknem na pauzi do njih i malo ih pognjavim (iako pise ZABRANJENO DIRANJE ali meni tamo nista nije zabranjeno
ona mala Mrshavica je sijamka istoMushu wrote:Hvala vam svima na dobrodoslici..I tacno je da sam je kupila u ZOOCENTRU...Otisla sam da kupim maine coona, da se s Armanom dogovorima kako da ga nabavim i kad sam je tamo vidjela u onom kavezu sa plavim okama, jednostavno nisam mogla da izdrzim a da je ne kupim..Ima tamo i jedna smeckasto-crna, ne znam koja je rasa i sad sam u fazi nagovaranja supruga da i nju kupimo....
tu je negdje oko 2 i po mjeseca, kad je stigla tamo bila je ko zippo upaljac majushna...Mushu wrote:Stavljam, obecavam.. Luna iliti Frlja je luda ko struja..Znala sam ja da je nju neko ljubakao i mazio..Samo bi da semazi..Kad perem sudje, ona prvo majuce i mjauce i onda mi skoci na sorc i popenje se uz ledja i sjedne na rame i onda tu mirne duse uziva..Juce sam je malo pustila na balkon, stavili joj povodac i ona je tako uzivala i uzivala. I ja je uvedem u kucu i proslo nekih pola sata cujem nesto lupi..Ja brze bolje u sobu kad ona jadna sjei pored balkonskih vrata i trepce..Posla budala kroz prozor, valjda nije skontala da je zatvoreno..A to je i potvrda koliko su mi cisti prozori..He he![]()
![]()
![]()
Znas li koliko je stara, meni Arman rece 2 mjeseca ali ja ipak mislim da ima najmanje tri..
Stavljam jos koju slikicu, samo da ih prebacim sa mobitela..Stizuuuuuuuuuuu