Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baltazar_khan

#1476 Re: Serie A

Post by Baltazar_khan »

Image

:D
fedayn-roma

#1477 Re: Serie A

Post by fedayn-roma »

Joj super slike.... zato je dobio 20.000,EUR kazne.... to se moze samo u Italiji desiti.... al nema veza (mislim da mu nece biti problem platiti, to je isto kad bih mene moj klub kaznijo sa 0,20 cent) :shock:

za Pointa: Naravno da svako sebi bira put, ali da je Totti otiso u real (ili milan) 2000tih kad je bio u top formi da zaradjuje 5 puta vise nego u romi, mislim (to jest siguran sam) da bi i on bio proglasavan tamo i vamo.... S tim necu da kazem da Zidane nije bio fudbalercina, ma samo da s tehnicke strane ne vidim tu veliku razliku izmedju njih...

A i Totti je nesto osvojio u svojoj karijeri, ipak je jos uvjek sampion svjeta (i ostace za uvjek), pre par godina zlatna kopacka, scudetto 2001.... i ne dodajem nista.... i par manjih trofeja.... a mogao je i evropsko 2000 (kao jedan od najboljih na tom torneju) da se del piero nije usro....
burek_in_space

#1478 Re: Serie A

Post by burek_in_space »

Mozhe li neko od Romanista reci, provjereno, koliko Totti zaradjuje u Romi unazad 5 godina?!
ja.neron

#1479 Re: Serie A

Post by ja.neron »

burek_in_space wrote:Mozhe li neko od Romanista reci, provjereno, koliko Totti zaradjuje u Romi unazad 5 godina?!
evo lista najbolje plaćenih igrača iz 2008, 2009 i 2010

http://www.worldcupblog.org/world-footb ... world.html

http://www.theoffside.com/world-footbal ... tball.html

http://www.soccer-training-info.com/top ... s_2010.asp
burek_in_space

#1480 Re: Serie A

Post by burek_in_space »

Hvala :thumbup:

Po ovim listama, nije bash da igra za sicu u Romi, i ne vjerujem da bi neshto puno vishe zaradjivao u Realu da je preshao.
A po meni, poredjenje Zidana i Tottija i njhovog ukupnog doprinosa fudbalu nisu uopshte uporedivi - Zizou je Zizou. 8-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1481 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

burek_in_space wrote:

Po ovim listama, nije bash da igra za sicu u Romi, i ne vjerujem da bi neshto puno vishe zaradjivao u Realu da je preshao.
A po meni, poredjenje Zidana i Tottija i njhovog ukupnog doprinosa fudbalu nisu uopshte uporedivi - Zizou je Zizou. 8-)
Briga mene za Zidanov doprinos fudbalu i silne titule kada mi se vishe svidja kako igra Totti. Ima dosta igraca koje bi stavio ispred Zidana (Rivaldo, Ronadlinho, Raul, Giggs, Del Piero, Ronaldo debeli......). Zidan je bio genijalac na sredini terena, al po meni uopste nije bio toliko atraktivan igrac. Meni je trenutno njegov ekvivalent onaj Xavi iz Barcelone.

Totti se je vrtio oko 8-12mil godisnje, slazem se da ne bi puno vishe dobio da je preshao u Real
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1482 Re: Serie A

Post by -LIBERO- »

Ups :D ,nisam prije vidio da ste mi ovako "ostro" odgovorili,pa sam sada osjetio potrebu da vam napisem svoje vidjenje vase "problematike".
Point. wrote:A sta jel trebam preseliti u Rim da navijam za Lazio/Romu? :-)

Ne budi.......ogranicen. :roll:
Ne ,ne moras preseliti u Rim da bi bio simpatizer Lazia,logicno. Ali po mom nekog pogledu te navijacke "problematike" mislim da je neophodno da bi te svako normalan smatrao navijacem nekoga kluba ,da barem 80 do70% domacih utakmica toga kluba PREGLEDAS SA TRIBINE.

Sta kao,navijam za Lazio,imam sve njihove postere,slicice,pratim LIVE rezultate preko neta i ti si kao navijac?? :D
scheph wrote:znaci samo ako sam u Italiji mogu da navijam za Romu...smjesan si
Slican odgovor. Mozes da simpatises Romu,simpatisem je i ja,najvise od svih italijanskih klubova,ali se furati da ste neki navijaci Lazia i Rome,je za mene jako jakooo smijesno.

Kao rasprava "Mi" smo "Vas"" razvalili,ili prica "..opste je poznato da vas (navijaca Lazio) ima puno manje u Rimu.." smijesno je to meni sve.
Ok je biti simpatizer nekih klubova ali da se furate na tu neku navijacku pricu,da se furate na njihove ultras tribine i price,i da velicate vjecnu slavu Rima,to je za mene jako jako smijesna prica :D

Ne znam iz kojih ste gradova,ali kada vec volite fudbal i vidim da imate tog nekog navijackog potencijala,HVATAJTE SE VASIH LOKALNIH TIMOVA,bilo da je to Sarajevo,Zeljo,Velez,Celik....

Podrzite svoj lokalni klub,pustite te navijacke price preko foruma i TV aparata,nije ba to to :dance: :thumbup:
kijameta wrote: Evo prikljucujem se @Pointu i @Schephu kao fanaticni navijac Rome,to jeste samo @Shephu. Potpuno normalno i nadasve prirodno mi se cini navijati za Romu,pa cak i neki drugi italijanski klub,puno,puno normalnije nego za Spance,,Francuze,Engleze. Italija je susjedna zemlja i Rim je najblizi evropski glavni grad Sarajevu.Grad u kojemu ce Sarajlije visiti,kada se ukinu vize,cak i ako ostane ovakva ekonomska situacija a ako bude bolja da ne pricamo. Iduci derbi na Olimpicu,sigurno ide ekipa Sarajlija da bodri Romu.U svakom slucaju nam je blizi Rim nego Delijama sa Pala Beograd,da ne pominjem Delije Knin.Ogroman broj navijaca Sarajeva simpatise i bodri Romu,imamo i kontakte sa ljudima i mjesta za spavanje,odlicne odnose. HZ nisu pocele 2007,nego 1987,znam da si mlad i da covjek u mladosti gleda svijet samo kroz vizuru sopstvenog ega ali pokusaj shvatiti ovaj matematicki problem.
Forza Roma.
Jedan grad,jedan klub.
Kijameta druze,malo si mi konfuzan.

Ja ne kazem da sam u pravu,ali cvrsto stojim iza svoje price. Prva stvar je sto jednim srcem ne mozes voliti dva kluba. Mozes ti da se furas i da se pravis da je to tako,ali za samo jedan se klub NAVIJA.

Simpatisem i ja Romu,bio sam na njene dvije utakmice prije par godina,al to me ne cini NAVIJACEM Rome.Ja sam navijac Sarajva i moje srce moze biti rezervisano samo za jedan klub.

Simpatije su drugo,ali se onda ne fura da smo mega ultra giga master romanisti ili lazijali,smijesno je to.

To je ista prica i sa ovim tvojim poredjenjem Delije Pale i Romanisti iz Sarajave :mrgreen:
Ova smijesna grupa delija koje se nazivaju DSRS,oni barem svaki mjesec odrade neku tekmu na Marakani,za se desiti i da su cesce na Marakani ili nekom gostovanju Zvezde. koliko god ih ne podnosio,ali oni vec lice na navijace toga kluba. Razumijem ja udaljenost od voljenog kluba,razumijem i kolicinu love koja ti treba da dodjes do tog stadiona ili stadiona gdje igra taj klub u gostima,ali glavna odlika NAVIJACA je da posjecuje tribine stadiona gdje god da igra njegov klub.Ili si navijac,ili si simpatizer,i to je jednostavno tako.

To sto ce te vi ici slijedeci derbi na Olimpicu da bodrite Romu,i opet vas ne svrstava u navijace Rome(bio sam i ja na jednom derbiu Roma-Lazio pa sta ,ja sma navijac Rome),cisto ste simpatizeri,i to je sasvim ok,ali se nemojte ni furati da ste neki romanisti i pricati te price,smijesno je. :thumbup:
A da ne pricam o tome sto se ti kao pojedinac,ili vise vas mozete deklarisati kao navijaci VISE klubova,to je jednostavno ne pojmljivo.

I nije mi uopste jasna tvoja opaska oko Hz i 2007 i 1987 god. Ako aludiras na to da mislis da sam navijac od 2007 :D :D :D debelo si se zajebao :thumbup: :dance:
leo karan

#1483 Re: Serie A

Post by leo karan »

Admir_1984 wrote:
burek_in_space wrote:

Briga mene za Zidanov doprinos fudbalu i silne titule kada mi se vishe svidja kako igra Totti. Ima dosta igraca koje bi stavio ispred Zidana (Rivaldo, Ronadlinho, Raul, Giggs, Del Piero, Ronaldo debeli......). Zidan je bio genijalac na sredini terena, al po meni uopste nije bio toliko atraktivan igrac. Meni je trenutno njegov ekvivalent onaj Xavi iz Barcelone.

Totti se je vrtio oko 8-12mil godisnje, slazem se da ne bi puno vishe dobio da je preshao u Real
pa ti po tebi nije bio atraktivan
al za vecinu je najgenijalniji igrac koji je igrao na tom nivou
zidane je tata
svima
krusty

#1484 Re: Serie A

Post by krusty »

-LIBERO- wrote:Ali po mom nekog pogledu te navijacke "problematike" mislim da je neophodno da bi te svako normalan smatrao navijacem nekoga kluba ,da barem 80 do70% domacih utakmica toga kluba PREGLEDAS SA TRIBINE.
znaci navijaci Barcelone su samo onih 90.000 sto stane na Camp Nou... milioni ostalih se samo furaju i nisu pravi navijaci ?

dobar ti je pogled nema sta...

nema mene sta neko smatrat ili ne smatrat navijacem, navijam i ja za Sarajevo pa mi ne pada na pamet da idem na utakmice nase jadne lige... isao samo kad su bile kvalifikacije za euro ligu jer je to nesto drugo i meni dosta...

isto tako pretpostavljam da su navijaci Sarajeva samo oni sto su na sjeveru, ostali se isto tako ne pikaju :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1485 Re: Serie A

Post by -LIBERO- »

Ti ne navijas za Sarajevo ti simpatises Sarajevo,isto kao sto ja navijam za Sarajevo a simpatisem Romu ;-)

Naravno da nisu navijaci Rome (ti si spomenuo barsu,ali nije primjereno na ovoj temi :D ) samo oni koji su na Olimpicu ,ali su NAVIJACI Rome oni koji barem u svojim mogucnostima posjecuju utakmice svoga voljenog kluba,tj.budu na utakmicama kluba za koji se deklarisu da NAVIJAJU
(posao,fax,obaveze,porodica,novac,kilometraza sve su to stvari koji ti daju prednosti ili te ometaju :D )

I naravno da ne,nisu samo navijaci Sarajeva oni koji su na sjeveru (ovo smatram kao pokusaj tvoje ne mastovite provokacije :mrgreen: :dance: :thumbup: )navijaci Sarajeva su svi oni koji u sklopu svojih mogucnosti posjecuju utakmice svoga Sarajeva (isto se odnosi i na sve druge klubove na planeti)
A ti,prijatelju moj dragi,samo zato sto se deklarise ka "navijacem" Sarajeva i sto si bio na tim evropskim tekmama,si cisto simpatizer (u ovom slucaju Sarajeva)jer za navijaca nema price u smislu "..smijesna liga..","...los protivnik...."
Ali dobro,i onako svi "navijaju" za Barselonu,Inter,Milan,Manchester..a najdalje doklse su otisli je Makarska i Zagreb (ovo se zadnje odnosi uopsteno,ne na tebe,i namjerno banalizujem)

Pozdrav navijacima sa ove teme :D ,pokusajte ignorisati ovaj moj upis,jednostavno sam morao odreagovati jer mi je sve to skupa smijesno,SAMO NASTAVITE SA VASIM NAVIJANJEM ZA VASE OMILJENE KLUBOVE.

iGNORISITE ME :dance: :lol: :thumbup:

P.S da ne bude zabune,SIMPATISANJE nekih/raznih klubova to je druga stvar,i ja ima par klubova koji su mi simpaticniji od drugih,al se jos uvijek bez obzira na sve ne mogu svsrtati u navijace tih klubova :dance: :run:
Last edited by -LIBERO- on 21/04/2010 00:57, edited 1 time in total.
scheph

#1486 Re: Serie A

Post by scheph »

Hvala Bogu ja navijam samo za jedan klub evo vec vise od 12 godina i nisam "sezonski navijac" za razliku od mnogih. Nemam rezervne klubove na koje bi da se prebacujem s vremena na vrijeme. Kod mene postoji samo jedan klub koji nosim u srcu a domacu premijer ligu nikad nisam pratio niti je namjeravam poceti pratiti. Mnogi ovdje ne vole sto se navija za strane klubove. Danas ima svako svoj izbor, ne mozes nikoga natjerati da navija za svoj lokalni klub. Kada bi tako bilo za Real bi navijali samo iz Madrida i samo oni koji udju na stadion. Tu nema nikakve logike, jer postoje milioni navijaca koji su udaljeni kontinentima od svog fudbalskog kluba za kojeg navijaju.
Last edited by scheph on 21/04/2010 01:36, edited 1 time in total.
2407

#1487 Re: Serie A

Post by 2407 »

scheph wrote:Hvala Bogu ja navijam samo za jedan klub evo vec vise od 12 godina i nisam "sezonski navijac" za razliku od mnogih. Nemam rezervne klubove na koje bi da se prebacujem s vremena na vrijeme. Kod mene postoji samo jedan klub koji nosim u srcu a domacu premijer ligu nikad nisam pratio niti je namjeravam poceti pratiti. Mnogi ovdje ne vole sto se navija za strane klubove. Danas ima svako svoj izbor, ne mozes nikoga natjerati da navija za svoj lokalni klub. Kada bi tako bilo za Real bi navijali samo iz Madrida i samo oni koji udju na sradion. Tu nema nikakve logike, jer postoje milioni navijaca koji su udaljeni kontinentima od svog fudbalskog kluba za kojeg navijaju.
Slicna situacija. Nasa liga me ne interesuje, niti je zelim pratiti. Prvi pravi kontakt koji sam ostvario s fudbalom je bio prije 17 godina i sa utakmicom Milan - Juventus koja je zavrsila 1 - 3, rodjak izabrao Milan ja Juventus. Naravno nije svih 17 god. to bilo aktivno pracenje, s obzirom na godine i mogucnosti pracenja, ali zadnjih 10-11 godina je to veoma aktivno. Mozda me neki nece voljeti zbog ovoga, ali mislim da mi je Juventus daleko ispred nacionalne reprezentacije.

@LIBERO
Hvala ti na predavanju.
Ako smo ti smjesni ostani tu i dalje i smiji se, jer smjeh je zdrav, samo ne provociraj, a ako ti smetamo libero(slobodno) zaobidji ovu temu ;-)
Pozdrav i jednom i drugom :thumbup:
Point.

#1488 Re: Serie A

Post by Point. »

@LIBERO

Mrsko mi te citirati pa cu ovako.
Prvo da se pridruzim gospodinu 2407 i da ti i ja zahvalim na predavanju, mada mislim da je to samo pucanje u prazno. Licno, nasu ligu sam prestao pratiti kad se zapucalo, dakle 1992 tu negdje. Bio sam navijac Borca ( dakle pravi navijac po tvojim kriterijama jer sam iso na haman sve domace tekme ), danas mi ne pada da navijam za taj tim, jer to nije to, jer taj Borac koji sam ja volio i navijao, nije ovaj sadasnji.

Sticajem okolnosti, u BiH ne zivim od 1993 godine i kako u ovoj vukojebini gdje sam sada nema neki "Lokalni" klub vrijede spomena, kreno sam pratiti Il Calcio i od 95' te gotivim Lazio, i to plaho.

Sad dolazimo do paradoksa tvoje logike, jer nisam Rockafeller da si priustim tu magicnu granicu 80% forzanja voljenom klubu sa tribine, bilo da sam navijac Lazija, a vidju vraga, po tvom nebih mogao biti ni navijac Borca, jer kvragu, ko ce svake druge nedjelje ici u Banjaluku da ispunim normu? Vidis konfuzije, sunce mu zarko? :-)

Brate, mnogo ti hvala na predavanju al ja cu i dalje nastaviti biti navijac Lazija, po mom ukusu, po mojim pravilima. Ako to nije dovoljno u tvojim ocima, then fuck it, ipak si ti malen cimbenik u svemu ovome.

Man U ima recimo, preko 2 miliona navijaca sirom planete. Old Trafford prima oko 78 000 gledalaca, vecina od tih su sezonske karte, dakle jedni te isti ljudi su na tekmama. Ostalih. evo 1 700 000 nemogu gledati utakmice Man U, jer naravno nemogu stati na stadion. Sta oni sad da rade da napune normu od 80% domacih utakmica da budu "pravi navijaci"? Vidis i logika te izdaje a i matematika. :thumbup:
ultima_palabra

#1489 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

fedayn-roma wrote:S tim necu da kazem da Zidane nije bio fudbalercina, ma samo da s tehnicke strane ne vidim tu veliku razliku izmedju njih...
:-) Ono što Totti može uraditi s loptom, Zidane može sa mandarinom 8-)
sumirprimus

#1490 Re: Serie A

Post by sumirprimus »

2407 wrote:
scheph wrote:Hvala Bogu ja navijam samo za jedan klub evo vec vise od 12 godina i nisam "sezonski navijac" za razliku od mnogih. Nemam rezervne klubove na koje bi da se prebacujem s vremena na vrijeme. Kod mene postoji samo jedan klub koji nosim u srcu a domacu premijer ligu nikad nisam pratio niti je namjeravam poceti pratiti. Mnogi ovdje ne vole sto se navija za strane klubove. Danas ima svako svoj izbor, ne mozes nikoga natjerati da navija za svoj lokalni klub. Kada bi tako bilo za Real bi navijali samo iz Madrida i samo oni koji udju na sradion. Tu nema nikakve logike, jer postoje milioni navijaca koji su udaljeni kontinentima od svog fudbalskog kluba za kojeg navijaju.
Slicna situacija. Nasa liga me ne interesuje, niti je zelim pratiti. Prvi pravi kontakt koji sam ostvario s fudbalom je bio prije 17 godina i sa utakmicom Milan - Juventus koja je zavrsila 1 - 3, rodjak izabrao Milan ja Juventus. Naravno nije svih 17 god. to bilo aktivno pracenje, s obzirom na godine i mogucnosti pracenja, ali zadnjih 10-11 godina je to veoma aktivno. Mozda me neki nece voljeti zbog ovoga, ali mislim da mi je Juventus daleko ispred nacionalne reprezentacije.

@LIBERO
Hvala ti na predavanju.
Ako smo ti smjesni ostani tu i dalje i smiji se, jer smjeh je zdrav, samo ne provociraj, a ako ti smetamo libero(slobodno) zaobidji ovu temu ;-)
Pozdrav i jednom i drugom :thumbup:
:lol: :lol: kralja....
ja sam poceo gotivit svoj klub, zbog borovnica(boja dresa me asocirala)..ko dijete volio borovnice i to je bilo to... :D
fedayn-roma

#1491 Re: Serie A

Post by fedayn-roma »

Mislim da je Point (kao i po obicaju) sve fino objasnio....

Moja i njegova situacija je veoma slicna, isto sam navijao za Borac do 92 odprilike... (a simpatizirao za Roma kad je Giannini na JNA pogodjen na korneru - kup uefe ako se ne varam), a onda me zivot odvukao u Italiju a godinu i pol posle direktno u Rim... i sada evo vec 16godina zivim u Rimu i nemam vise pojma koliko sam tekmi gledao na stadionu (ne samo Olimpico) i koliko sam para potrosio za tu moju "amore"! Imam sezonsku kartu od 1999 a najvjerovatnije sledece sezone je necu obnoviti zbog nekih glupih talijanskih zakona, i onda... potom tvom misljenju ja cu prestati biti navijac rome, ili cu biti samo simpatizer?

ma bjazi LIBERO.... stvarno si mi smijesan.... :run:

Stvarno je prica glupa, po cemu sam ja vise navijac od nekoga koji mozda nema mogucnosti da ide na stadion (zbog love, posla ili udaljenosti....)? Objasni boga ti!!!
A sta mislis o onima koji su uvjek na stadionu i onda posle tekme iza ledja te zabode koje kakvom cakijom ili ti zapale auto.... to su za tebe pravi navijaci...? Pa ja, oni su uvjek na stadionu... SMIJESNO (I ZALOSNO)....
sumirprimus

#1492 Re: Serie A

Post by sumirprimus »

De ba isto djeca,ako neko sebe smatra navijacem,po meni to je dovoljno..
Nema skole za navijace,pa da imas titulu diplomirani navijac..Bezzee...
fedayn-roma

#1493 Re: Serie A

Post by fedayn-roma »

sumirprimus wrote:De ba isto djeca,ako neko sebe smatra navijacem,po meni to je dovoljno..
Nema skole za navijace,pa da imas titulu diplomirani navijac..Bezzee...
:thumbup:
Admir_1984

#1494 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra wrote:
fedayn-roma wrote:S tim necu da kazem da Zidane nije bio fudbalercina, ma samo da s tehnicke strane ne vidim tu veliku razliku izmedju njih...
:-) Ono što Totti može uraditi s loptom, Zidane može sa mandarinom 8-)
Ma nadji mi te poteze molim te :-)
ultima_palabra

#1495 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Offtopic a i bezveze mi malo, dovoljno si star da se sjećaš Zizoua, al evo :roll:

Fudbalska poezija :)
Admir_1984

#1496 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra

#1497 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Ovo se nešto ponavlja :-D Izvini, al ovakvih klipova ima i Lazar Popović 8-)
Poenta je da će od 100 ljudi, 99 reći da je smiješno i porediti ta dva igrača...stoti je vjerovatno navijač Rome :-D
Admir_1984

#1498 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra wrote:Ovo se nešto ponavlja :-D Izvini, al ovakvih klipova ima i Lazar Popović 8-)
Poenta je da će od 100 ljudi, 99 reći da je smiješno i porediti ta dva igrača...stoti je vjerovatno navijač Rome :-D
Ovo su samo pasovi ;-)

Po igri i lucidnosti na terenu meni je Totti bolji, a sad sto velika vecina vrednuje igrace po tome sto su igrali za real i osvojili titule me bash zaboli briga. Ja garantujem da je Totti igrao za Real/Barcu/Milan... osvojio bi min 2 zlatne lopte
ultima_palabra

#1499 Re: Serie A

Post by ultima_palabra »

Admir_1984 wrote:
ultima_palabra wrote:Ovo se nešto ponavlja :-D Izvini, al ovakvih klipova ima i Lazar Popović 8-)
Ovo su samo pasovi ;-)

Po igri i lucidnosti na terenu meni je Totti bolji, a sad sto velika vecina vrednuje igrace po tome sto su igrali za real i osvojili titule me bash zaboli briga. Ja garantujem da je Totti igrao za Real/Barcu/Milan... osvojio bi min 2 zlatne lopte
Pa tako se uglavnom i mjere karijere igrača... ali i po igri i lucidnosti sa Zidaneom se mogu mjeriti eventualno Baggio, Ronaldo, Ronaldinho i Messi u zadnjih 20tak godina.
Roma je imala sasvim dobru ekipu u bar 5 sezona Tottijeve karijere, nisu dogurali dalje od 1/4 CL (a i to bolje da nisu) :run:
Francuska i Italija su podjednake reprezentacije, Zizou je vodio Francuze do evropskog i svjetskog naslova, plus ono finale na zalasku karijere. Totti? Ništa posebno, statista na zadnjem svjetskom...
Admir_1984

#1500 Re: Serie A

Post by Admir_1984 »

Pravo je Zizzou vodio Francusku 98 do pobjede nad Italijom, sa tribina gledao izvodjenje penala. 2000 je samo sreca i boga pitaj sta jos spasilo Francuze od poraza, a na tom EP Totti je briljirao ;-) 2002 najveca kradja u istoriji fudbala, koreja-italija. 2006 statista :-) :-) :-) :-) Kako je to Zidane odveo Francusku do titule 98? Pola utakmica propustio zbog kazne, a u finalu dao dva gola glavom koja su se mogla posreciti bilo kome. Onda je i Thuram odveo Francusku do titule jer je dao dva gola u 1/2 iako su mu to jedina dva gola u karijeri za Francusku

Roma nije bila ni priblizno jaka kao Zidanov Juventus ili Real
Post Reply